ageras

Members
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ageras

  • Rank
    Μανώλης...
  • Birthday 04/01/1977
  1. Μια και θα φύγω για Αθήνα αύριο και δεν θα έχω ιντερνετ θα γράψω σε λίγες γραμμές τις εντυπώσεις μου σαν ακροατής και όχι σαν συνεργάτης... Πιστεύω πως στις φετινές παραστάσεις ο Γιώργος είναι ο ανθρωπος-μουσικός- τραγουδιστής που ξέραμε τόσα χρόνια!Η φωνή του πιο ώριμη από ποτέ,οι επιλογές τραγουδιων άψογες και μας εκπλήσει κάθε φορά που λέει κάτι το οποίο δεν είναι στο πρόγραμμα.Ο ήχος είναι πολύ καλός,ο χώρος επίσης...και φυσικά οι μουσικοί είναι "Εθνική Ελλάδος"!! Θα συμφωνήσω μαζί σας σε θέματα που δεν αφορούν το μουσικό μέρος της παράστασης.Πιάνω τον εαυτό μου να τον χαζεύει σε κάποια τραγούδια...όπως στο "Θέλω να τα πω" στο "ιπτάμενο χαλί" και σε πάρα πολλά άλλα...Να είναι πάντα καλά και να μας χαρίζει τόσο δυνατές συγκινήσεις... Υ.Γ Για μένα που μεγάλωσα με τα τραγούδια του Γιώργου και γαλουχήθηκα με αυτά ήταν όνειρο ζωής να βρίσκομαι και να τραγουδάω στην ίδια σκηνή μαζί του.Ποιος να μου το'λεγε πριν 14 χρόνια που ξεκίνησα να δουλέυω ότι θα ήμουν κάποια στιγμή μαζί του...Το μισό όνειρο είχε πραγματοποιηθεί όταν συνεργαστήκαμε στο "Αθηνών Αρένα" (λέω μισό γιατί δεν το είχα συνηδειτοποιήσει! ) και δεν τον είχα ζήσει τόσο όσο τώρα...
  2. Γεια σας και από μένα μετά από πολύ καιρό! Ευχαριστώ και από την μεριά μου για την υποστήριξη σας. Όταν είστε στο θέατρο κάνετε αισθητή την παρουσία σας και αυτό μας δίνει ώθηση αλλά ιδιαίτερα δίνει ώθηση στον Γιώργο να δώσει τον καλύτερο του εαυτό!! Να είστε καλά! Υ.Γ Επειδη είδα ότι δεν το ανέφερε κανείς, η σημερινή παράσταση δεν θα γίνει λόγω απεργίας ...Οποιος έχει προμηθευτεί εισητηριο για σήμερα καλό είναι να εποικοινωνήσει με το Παλλάς!
  3. Τελικά στην στήλη δισκογραφία μόνο μέσω "αναζήτησης" μου το βγάζει.
  4. Το ξέρω αλλά όταν κάνω κλικ στο link δισκογραφία-συμμετοχές ή προσωπικοι δεν μου βγάζει τίποτα
  5. Έψαξα λίγο να δω αν υπάρχει γραμμένη κάπου η συμμετοχή του Ντάλαρα σ'αυτόν τον υπέροχο δίσκο και δεν είδα κάτι.Τώρα αν υπάρχει συγχωρέστε με!! Ο Νταλάρας ερμήνευσε καταπληκτικά 2 τραγούδια του Τάκη Μπουρμά στον δίσκο που κυκλοφόρησε το 1992 με τίτλο "Ο κήπος στην ταράτσα". Το ένα είναι το "’νεση και ηδονή" σε στίχους της Βέτας Μπετίνη και το άλλο φέρει τίτλο "Γνωστή και άγνωστη" σε στίχους Τάκη Μπουρμά. Είναι δύο παράξενα και καταπληκτικά τραγούδια. Έτσι για την ιστορία στο δίσκο αυτό συμμετέχουν επίσης η Ελένη Δήμου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.
  6. Αν έκανε ο Νταλάρας μαθήματα με την Τζούλι δεν το θεωρώ απίθανο γιατί είναι άνθρωπος που ποτέ δεν κάθεται στον θρόνο του εφησυχασμένος.Πάντα θέλει να μαθαίνει κάτι περισσότερο είτε είναι φωνή,κιθάρα κ.τ.λ. Αν και νομίζω έπειτα από τόσα χρόνια έμαθε να αυτοσυντηρείται σχετικά με την φωνή του,γιατί με την κιθάρα το μπουζούκι το ούτι κ.ά συνέχεια μαθαίνει και μαθαίνει.... ’λλωστε γι'αυτό είναι εξαιρετικός μουσικός!!!!!
  7. Στο ticketshop πουλάνε on line.Οπότε λογικά θα έχει αρχίσει η προπώληση και στα metropolis.