SOFIAGOUL

Members
 • Content count

  291
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SOFIAGOUL

 • Rank
  DALARAS DEFENDER
 • Birthday 03/26/1975
 1. Αυτό που έχω να καταθέσω εγώ στο συγκεκριμένο τόπικ και λίγο δυστυχώς βιαστικά,γιατί ο χρόνος με πιέζει είναι,ότι τα χέρια μου τρέμουν ακόμη,όταν μπαίνω στη συγκεκριμένη σελίδα,μήπως τυχόν και κάνω κανένα λάθος...ακόμα. Σχεδόν ένα χρόνο εδώ μέσα και νοιώθω σαν παιδάκι που πάει για πρώτη του φορά σχολείο. Θυμάμαι "ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΣΟ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙ". Σ'ενα παλιό κασετόφωνο ,η κασέττα να παίζει και το αυτί μου κολημμένο γιατί φυσικά ο ήχος δεν ήταν όσο δυνατός θα ήθελα... Αυτό είναι το πρώτο κομμάτι του θείου που θυμάμαι και έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Και ακόμη το χέρι μου τρέμει...
 2. Και γω Μελωδία ακούω.Και πραγματικά δεν άκουσα,κανένα διαφημιστικό. Αλλά,μάλλον θα φταίει η αφηρημάδα μου.aggelica,μάλλον θα υπερβάλλεις.Δυσκολεύομαι να το πιστέψω... Επειδή πάντως θα δουλεύω την Τρίτη ,θα πρέπει να γράψω την εκπομπή. Αλλά,πάλι....όχι δεν θα τη γράψω,ούτε και αυτή τη φορά! Δεν έχω τη δυνατότητα,μαγνητοφώνησης. Ας το κάνει κάποιος άλλος γιαα μένα! Σας παρακαλώ... Είμαι αδιόρθωτη... Όλα έτοιμα στο πιάτο τα θέλω.
 3. Επειδή έτυχε να πάω πρόσφατα... παιδιά,αποφύγετέ το! Τραγικό το πρόγραμμα. Στην κυριολεξία με πήρε ο ύπνος! ’θλια επιλογή προγράμματος,στημμένο κέφι,φωνές για σκυλάδικα 3ης κατηγορίας... Μόνο ο Πλούταρχος αξίζει,αλλά κατά τη γνώμη μου δε φτάνει...
 4. Στο περιοδικό " το ΑΛΟΓΟ",του μηνός Μαρτίου επίσης φωτογραφία του Γιώργου Νταλάρα με τον κ.Γιώργο Τσαμπρόπουλο(επικεφαλής Του Γραφείου στην Ελλάδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες). Εμπεριέχει και άρθρο. Όποιος μπορέσει ας το σκανάρει. Εάν όχι,δεσμεύομαι να το γράψω την Κυριακή. Εάν δεν πάω για ιππασία δηλαδή ή στον ιππόδρομο να ποντάρω σε καμιά κούρσα.
 5. Από χέρι σε χέρι...όπως το δώρο που θα κάνω εγώ στο Νικόλα; Μόνο που θέλουμε και έναν Νεοζηλανδό.Και έναν Αφρικάνο...Κύπριους έχουμε.
 6. Ειναι αυτο που λενε....."Μια βδομαδα να παιζανε γκολ δε βαζανε" Τι καλά! Και ήμουν στενοχωρημένη που θα έχανα την εκπομπή! Θέλω ξύλο!!!!!!! Πως διορθώνεται η αφηρημάδα;
 7. Να σου βάλω και τρίτο; Μου περισσεύει ένα εισητήριο για το θέατρο σήμερα. Στις 7 η παράσταση. Αν σου αρέσει το θέατρο...
 8. ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ Σε ερώτηση ποιοί ήταν εκείνοι οι άνθρωποι που σφράγισαν την πορεία της. "Καταρχήν ο Μάνος Χατζηδάκις με τα πολύ καλά του λόγια,που όταν πρωτοεμφανίστηκα στον Σείριο με εμψύχωσε για να συνεχίσω. Ύστερα ο Γιώργος Νταλάρας,που μου έδωσε αυτοπεποίθηση και μ' 'εκανε να γίνω πιο γνωστή για να μπορώ να περνάω με μεγαλύτερη άνεση την πρότασή μου.
 9. Συμφωνώ με Πέτρο. Καλύτερα γραμμένες οι σκέψεις μας με τον γραφικό χαρακτήρα του καθενός μας κι ας μην είμαστε όσο πρέπει καλλίγραφοι... Όπως και να το κάνουμε καλή η αποτύπωση κάποιων συναισθημάτων σε μία ηλεκτρονική σελίδα,αλλά ποτέ δεν είναι το ίδιο με τη μυρωδιά του μελανιού πάνω σε ένα χαρτί... Από βδομάδα περιμένω αποστολή καινούριας παρτίδας τσίπουρου από το χωριό.
 10. Ήθελα να 'ξερα ποιός την γκαντέμιασε τη γυναίκα και έκλεισε η φωνή της! Ποιός κατσικοπόδαρος γλωσσόφαγε τις συναυλίες της Παρασκευής και του Σαββάτου.