BLACKADDER

Members
  • Content count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BLACKADDER

  • Rank
    Dalaras Starter
  1. Συμφωνώ, μόνο που δεν γράφτηκε τίποτα γι'αυτό όταν τραγουδούσε εκεί ο Νταλάρας...
  2. Νισάφι, πια! Φτάνει! Να "αποδείξει" ο ένας στον άλλο! Δε χρειάζεται να αποδείξει κανένας σε κανένα! Σε αναμέτρηση βρισκόμαστε; Ούτε το "survivor" να είμαστε! Ο στόχος που είμαστε εδώ είναι να ανταλλάσουμε απόψεις για τον Νταλάρα-τραγουδιστή-μουσικό, και ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ,όπως και στην εκτός φόρουμ ζωή μας! Τόσο απλά είναι τα πράγματα! Ας μην κάνουμε τη ζωή μας περισσότερο δύσκολη! Κωνσταντίνα (αν και δεν σε ξέρω παίρνω το θάρρος), ξανασκέψου το κι άσε τις "σειρήνες" στο μοναχικό τραγούδι τους! ΄ Κλείνω με μια ευχή: "Να διαβάζουμε ΜΟΝΟ σχόλια που αφορούν τον μουσικό-Νταλάρα και την ελληνική μουσική"
  3. Εγώ βρήκα το cd σχετικά εύκολα. Για το περιεχόμενο έχω να πω τα καλύτερα! Πολύ ιδιαίτερη η ερμηνεία του Νταλάρα! Ατμοσφαιρική και οι αναπνοές με αριθμητική ακρίβεια δοσμένες!Ενδιαφέρον και το υπόλοιπο cd ,αλλά ο Νταλάρας είναι η αιτία που το πήρα και μέσα από αυτόν άκουσα και κάποια τραγούδια που ίσως δεν άκουγα ποτέ!
  4. Μεγάλη τραγουδίστρια! Το βιβλίο πρέπει να έχει ενδιαφέρον!Για τον Μπαλαχούτη διατηρώ επιφυλάξεις!
  5. Νομίζω πως θα συμφωνήσω που τους προλαλήσαντες! Κι εγώ άλλα περίμενα κι άλλα άκουσα! Μόνη εξαίρεση το τραγούδι του Νταλάρα που είναι το καλύτερο και με διαφορά! Ο Παπαδόπουλος είναι εγγύηση αλλά δεν σημαίνει πως ότι γράφει είναι και της ίδιας ποιότητας πάντα! Οι συνθέτες δεν ήταν και οι καλύτεροι πια! ’ρα και το αποτέλεσμα , ανάλογο! Και μόνο που υπάρχει το «Ολα γράφτηκαν για σένα» , φτάνει ! Γιατί για μένα αυτός είναι ο "καινούριος" Νταλάρας που κυκλοφόρησε (αν κυκλοφορούσε σε cd single!)
  6. Ωχ.... Αν τις είπε.. κρίμα που δεν ήμασταν εκεί....: pity: Τελικά, τις είπε; Ξέρει κανένας; Ξέρει κανένας το πρόγραμμα;
  7. ’κουσα το αφιέρωμα από το ραδιόφωνο! Υπέροχη ατμόσφαιρα! Τα τραγούδια του Παπαδόπουλου καταλύτης αισθημάτων! Ο Νταλάρας άμεσος, ακριβής, παθιασμένος...Τι άλλο καλύτερο; Τυχεροί όσοι ήσασταν εκεί!
  8. Theodore μην "χτυπιέσαι" :lol: :lol: Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
  9. Λες να τραγουδήσει με τη Giannachr και τη Μarochr και η διαφωνία τους να ήταν για το πως θα μπει ο όνομα τους στην ΤΑΜΠΕΛΑ;;;;;;;; Είπα ότι θα μας ξαφνιάσει-όπως πάντα! Τώρα με ποιον ή με ποιαν θα τραγουδήσει....και πού;...Μόνο ο Νταλάρας ξέρει.... Μα να μη μένει τίποτα κρυφό σ' αυτό το Forum! Tίποτα! :blink: ’ντε με το ...κακό και στην Espresso! :lol: :lol: Τς,τς,τς! Θα σε μαλώσω! Ξέχασες την Τράφικ! :blink: :lol: :lol: :lol:
  10. Λες να τραγουδήσει με τη Giannachr και τη Μarochr και η διαφωνία τους να ήταν για το πως θα μπει ο όνομα τους στην ΤΑΜΠΕΛΑ;;;;;;;; Είπα ότι θα μας ξαφνιάσει-όπως πάντα! Τώρα με ποιον ή με ποιαν θα τραγουδήσει....και πού;...Μόνο ο Νταλάρας ξέρει....
  11. Βρε μανία με τη Gianna :lol: :lol: :lol: ’σε Matthew! Τη "φάγανε" τη Gianna! Πολλή μανία! :lol: :lol: :lol:
  12. Αυτή τη βδομάδα ακούω συνέχεια το ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ.....
  13. Δεν μπορεί....Ο Νταλάρας θα μας την "κάνει " πάλι! Θα μας ξαφνιάσει είτε στο Ζυγό είτε αλλού!