Dimi

Members
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dimi

 • Rank
  Dalaras Starter
 • Birthday 08/10/1979
 1. Παράταση ως της 18 Ιανουαρίου ο θείος! Αντε, κα καλή άνοιξη!
 2. Πληροφορία σχετικά έγκυρη: Θα υπάρξουν και επαναληπτικές εμφανίσεις τον Γενάρη.
 3. 1) ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ (ΤΟΥ ΚΑΛΔΑΡΑ) 2) ΜΑΝΑ ΔΕ ΦΥΤΕΨΑΜΕ (ΤΟΥ ΛΟΪΖΟΥ) 3) Μ' ΕΚΟΨΑΝ ΜΕ ΧΩΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ (ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ) ΥΣ: ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΓΕΙ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ! ΥΣ2: ΧΡΟΝΙΑ ΗΘΕΛΑ Ν' ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ''ΜΟΥ ΔΩΣ' Ο ΠΛΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ''. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΥ. ΩΣΤΟΣΟ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΘΑΝΟΣ.
 4. Χαρακτηριστικά την ίδια φράση χρησιμοποίησε και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αργότερα όταν ανέβηκε στη σκηνή. Χωρίς το ''θα πω κάτι που μου απαγόρευε η μανούλα μου να λέω...''. Αποστόλη, άσε να νομίζω εγώ... Και δεν χρειάζεται να λυπάσαι. Καλή καρδιά.. Ας μην επανέλθουμε. Νομίζω ότι σας αποζημίωσα με την παραπάνω ατάκα!
 5. Συναυλία διαμαρτυρίας στην πλατεία Αριστοτέλους για τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία. Συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών όπως Παπακωνσταντίνου, Bregovic, Αλεξίου κτλ... Έρχεται η σειρά του θείου να βγει στη σκηνή. Ειδικά η περίσταση αυτή σηκώνει σχόλιο. Ο Γιώργος λοιπόν, μετά από μια σύντομη κριτική κατά του πολέμου και της όλης κρίσης, με ειρωνία, απευθυνόμενος στην Αμερικανική κυβέρνηση, στον Μπους και στο επιτελείο στρατού, αναφέρει έντονα και χαρακτηριστικά την φράση ''ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΥΟ!''. Δίνοντας τα εύσημα στο στρατό της γείτονος για την αντίσταση. Φοβάμαι πως θα κατηγορηθώ πάλι για αθυρολογία, αλλά θα το υποστώ! Αυτή η ατάκα ειπώθηκε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, απ το μικρόφωνο, και καταχειροκροτήθηκε..
 6. Χαίρομαι που η Νταλαρόφιλη βάζει ξανά αυτό το τόπικ στη θέση του. Ο Νταλάρας σαφώς είναι μάγκας και σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να δημιουργήσω ψεγάδια εις βάρος του, για να τον ψέξουν κάποιοι άχρηστοι. Τον θείο τον αγαπάμε, θα τον αγαπάμε και θα τον προσέχουμε... ΥΣ.: Θα επανέλθω δριμύτερος με ατάκα*! *ανατρεπτική, αληθινή και... αυτή τη φορά με μικρόφωνο!
 7. Αποστόλη, 100-200 άνθρωποι τ' ακόυσανε. Ειπώθηκε δημοσίως. Τώρα αν είχε μικρόφωνο ή όχι..... Ατάκα ήτανε και νομίζω πως αυτό εδώ καταγράφουμε. Δεν κατάλαβα ότι οι ατάκες του Γιώργου χρειάζονται μικρόφωνο για να είναι ατάκες! Κατανοητό νομίζω... Ευχαριστώ! ΥΣ.: Δεν θα συνεχίσω την κουβέντα. ....Κι αυτό κατανοητό νομίζω. Μια ατάκα ανέφερα βρε παιδιά και μου βγάλατε την πίστη! Καλοπροαίρετα ειπώθηκε...
 8. Εν πάσει περιπτώση κύριοι, αυτό, παρόλο που ήταν άνευ μικροφώνου, ειπώθηκε! Δεν έχω λόγο να πω ψέματα.... Όσοι τ' ακούσανε. Το θυμάμαι σαν χθες. Και μου άρεσε! Γιατί ο τύπος που έλεγε τις μπούρδες απ΄την κερκίδα όντως ήτανε μ.......! Αμφισβητώ αγαπητέ Θάνο όχι την ατάκα (που είτε με το μαλάκας είτε χωρίς αυτό πετυχημένη ήταν!), άλλα αν ανέφερε την κουβέντα αυτή ή την άφησε να εννοηθεί. Τέλος πάντων.....
 9. Λοιπόν, ψεύτης δεν είμαι! Αν δεν ειπώθηκε από το στόμα του ''Εε, λογικό είναι μέσα σε τόσο κόσμο να υπάρχει κι ένας μαλάκας.'' , τουλάχιστον απάντησε ακριβώς το ίδιο χωρίς να ανέφερε το "μαλάκας''. Βάλτε τρεις τελίτσες εκει (,,.). Η απάντηση ήταν αυτή ωστόσο. Δυστυχώς δεν το χω ηχογραφήσει. Χαρακτηριστηκά, ίσως το θυμάσαι αυτό αγαπητέ Θάνο, ο θείος ακουμπούσε ΄το μποτάκι του πάνω στο μόνιτορ όταν γίνονταν αυτή η κουβέντα. Και πρέπει να ήταν μόνος του εκείνη τη στιγμή στη σκηνή χωρίς τον δήμαρχο. Διαθέτω εξοχικό στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής και τουλάχιστον εκεί δεν έχω χάσει συναυλία του θείου. Από την εποχή που έπαιξε τα Λάτιν με την συμμετοχή του Νικολόπουλου και της Δήμου, στο γήπεδο των Νέων Μουδανιών. Με την βροχή.... ΥΣ. Και για να απαντήσω στο φίλο που μου ζήτησε να σβήσω απ' το τόπικ τούτη την ατάκα... Δεν θα το κάνω γιατί είμαι 100% σίγουρος γι' αυτό που γράφω. Αν δεν ήμουν, δεν θα μπαινα καν στην διαδικασία να γράψω. Δεν έχω λόγο... Καταλαβαίνεις... Σας ευχαριστώ.
 10. Στη Σίβηρη καλοκαίρι 1998. Την βραδιά εκείνη του black-out. Καθώς γινόταν ένας πανικός για τον θα πραγματοποιηθεί ή όχι η συναυλία, κάποια στιγμή, μετά από καμιά ώρα, βγαίνει ο θείος να ανακοινώσει την ακύρωση της συναυλίας στο κοινό. ’φου λοιπόν ολοκλήρωσε αυτό που ήθελε να πει και άρχισε να συζητάει με το κοινό, κάποιος άρχισε να τον βρίζει έντονα.... Κάποιος απ΄ τους μπροστά γυρίζει και λέει στον θείο: ''Γιώργο, μην τον ακούς. Μαλάκας είναι! και απαντά ο θείος: ''Εε, λογικό είναι, μέσα σε τόσο κόσμο να υπάρχει κι ένας μαλάκας!!
 11. Θα αναφερθώ σε συγκεκριμένα σημεία των νέων τραγουδιών. Το 1ο τραγούδι είναι μέτριο, όχι τεχνικά και ερμηνευτικά (αυτό έλειπε!!!), αλλά εμπνευστικά. Τα όργανα κάναν καλά την δουλειά τους, το ίδιο κι ο Θε(ί)ος. Το 2ο σονγκ κλασικό πιασάρικο, με έμπνευση και φοβερή ερμηνεία. Το 3ο δυνατό κομμάτι. Με ξάφνιασε αρνητικά το σημείο που προαναφέρθηκε κι από σας. Κάπου μετα το ρεφρέν που αντί να παίζει μια οικία μελωδία, μας βάλανε ένα κουαρτρέτο ηλεκτρονικών ήχων! Το 4ο θα έλεγα καλό από κάθε άποψη, αλλά όχι σπουδαίο. Με ξένισε λίγο η ερμηνεία του Γιώργο στο τέλος του 1ου στίχου του ρεφρέν ''....φεγγάρι ν' ανεβώ''. Στην επανάληψη το στρωσε και το είπε καλύτερα. Περισσότερο "καθαρά" χωρίς να "πνίγεται".. Το 5ο ένα σκαλοπάτι καλύτερο από το 4ο. Το 6ο κομμάτι εμένα μου άρεσε. Έχει ωραίο χρώμα και είναι το καλύτερο του Κ. Παπαδόπουλου στον δίσκο. ’λλωστε και η ανατολή έχει πολιτισμό και εδώ ο συνθέτης έγγραψε σαν γνήσιος ανατολίτης (δεν γνωρίζω την καταγωγή του ανθρώπου). Τώρα, είναι ανεξάρτητο αν έγραψε παρόμοια στον Βέρτη. Που φαντάζομαι είχαν φτωχότερο στίχο. Από παλιά τον γνωρίζω ως συνθέτη και μπορώ να πω πως είναι μακράν καλύτερος του Φοίβου και του Μακίδη και λίγο καλύτερος του Θεοφάνους. Αρκετές μελωδίες του που είχα ακούσει στο παρελθόν ήταν συμπαθητικές. Το 7ο σονγκ μόλις το άκουσα έπαθα σοκ! Μην ξεχνάμε όμως το Μη μιλάς...'', ή το ''Αυτός είσαι''. Θα κάνει κι αυτό την δουλειά του (εμπορικά). Το ''Η αιτία είσαι εσύ'', στην αρχή δεν μου άρεσε. Τώρα το συνήθησα. Δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι και τραγουδάρα. Κολλητικό είναι πάντως γιατί χθες έπιασα τον εαυτό μου να το τραγουδά. Το ''Χάνεται...'' το ίδιο μου κάνει. Εδώ μου αρέσει το θέμα με τα έγχορδα και τα κρουστά μετά το ρεφρέν. Νομίζω στην επανάληψη.. Όπως και το εφέ στην φωνή του Γιώργου. Το ''Τραίνο'' είναι καλό. Θα μπορούσε να του γράψει και καλύτερο ο Στέφανος. Ξεχωρίζω το πιάνο του Στέφανου και το ούτι του Γιώργου , ντερβίσης πάντα στο ούτι, με νταλγκά και χρώμα! Το ''Όλα μιλούν για σένα'' μου άρεσε, αν και όχι τόσο ''πλούσιο'' κομμάτι. ''Πολλές σημαίες'', τραγουδάρα! Μπουζούκι Μανώλης Καραντίνης, μπάσο Θανάσης Σοφράς, κιθάρες Γιώργος Νταλάρας. ΥΣ. Θέλω να πω κάτι που με στεναχώρεσε στον νέο δίσκο. Ο θείος δεν μ' έπεισε σε κάποια τραγούδια. Έχω την αίσθηση όταν τ' ακούω ότι δεν τα ερμηνεύε με διάθεση. Σαν να είχε ένα βάρος στην ψυχούλα του όταν ηχογραφούσε. Αυτή την αίσθηση έχω.
 12. Οι φίλοι Αθηναίοι μπορούνκαι τώρα να πάνε μετρόπολις να αγοράσουν τον δίσκο. Τυχεροί!
 13. Πάτε στα μετρόπολις μετά τη 1μμ. Τα πάμπλικ συνήθως καθυστερούν στις παραλαβές. Οι διανομείς της Γιουνιβέρσαλ χθες κάναν τις αποστολές, οπότε σήμερα θα μπουν και στα ράφια τα δισκάκια. Υπομονή λίγες ώρες....
 14. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ????
 15. ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ.... ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ! ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ... ΑΛΛΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ... ΑΠΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1ο ΚΟΜΜΑΤΙ? ΤΙ ΡΥΘΜΟΣ? ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ?