nikolas

Super Administrators
 • Content count

  1,187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

86 Excellent

About nikolas

 • Rank
  Oranges Daydreamer
 • Birthday 03/05/1978

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

50,695 profile views
 • Kate

 1. Και να προσθέσω ότι σε κάποιο τραγούδι που δεν είμαι σίγουρος ότι θυμάμαι, αλλά νομίζω ήταν το "Για πάρε μάνα", ο Νταλάρας έστρεψε το το κεφάλι προς τον ουρανό και είπε: "Γεια σου Αποστόλη". Δε φάνηκε πολύ γιατί ήταν μακριά από το μικρόφωνο αλλά το μάτι μας τα πιάνει... Ίσως τα παιδιά που ήταν στην πρώτη σειρά να το πρόσεξαν καλύτερα.
 2. Εδώ και πολλά χρόνια περίμενα να έρθει αυτή η στιγμή που θα δω τον θείο εντός των τειχών. Η τελευταία ήταν το καλοκαίρι του 1990. Και βέβαια είχα ένα περίεργο αίσθημα ευθύνης, αν το κοινό της πόλης μου θα ανταποκριθεί στην ιδιαιτερότητα των συναυλιών αυτών, όχι σε ποσότητα αλλά σε ποιότητα, για να μην παρεξηγούμαι. Και μπορώ να πω ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου! Αριθμητικά ο κόσμος ήταν πραγματικά πολύς. Η σκηνή στήθηκε στη δυτική εξέδρα του γηπέδου, που είναι η μεγαλύτερη και επιπλέον κάποιες εκατοντάδες καθίσματα τοποθετήθηκαν ανάμεσα στην εξέδρα και τη σκηνή, πάνω στο στίβο του γηπέδου. Για το πρόγραμμα τι να πω. Λίγο πολύ είναι γνωστό. Η διαφοροποίηση ήταν η αφιέρωση του "Μία είναι η ουσία" από τον Νταλάρα στο Λευτέρη Χαψιάδη που ήταν παρών, εκτός προγράμματος. Μάλιστα, πριν παίξει το τραγούδι, είπε από μικροφώνου όλη την ιστορία που παρέθεσε και ο Θανάσης λίγο πιο πάνω, με τον Καλδάρα και τον Χαψιάδη. Άρα έγινε η σύνδεση και με τον Καλδάρα. Γενικότερα, ο Νταλάρας μιλούσε πολύ στα ενδιάμεσα των τραγουδιών και κάποια στιγμή εξήγησε ότι το κάνει για να πάρει και καμιά ανάσα... Το κοινό ήταν ενθουσιώδες σε βαθμό που δεν το περίμενα, ιδιαιτέρως βέβαια στο δεύτερο μέρος. Υπήρχε πολύς κόσμος που ανέβηκε πάνω στα καθίσματα...δε με χάλασε ίσως για πρώτη φορά... Και τα τρία encore ήταν πραγματικά, με την έννοια ότι ο κόσμος φώναζε ξεκάθαρα κι άλλο κι άλλο. Αισθάνθηκα ότι μας είχα υποτιμήσει...Η δε φαντασία ήταν μόνιμο αίτημα, δεν ξέρω αν το άκουγε, αλλά την έπαιξε στο τέλος και ήταν το γλυκύτερο φινάλε. Φωνητικά, σε φόρμα, όπως πάντα, και επίσης μου άρεσε πολύ η Γλυκερία. Φρέσκια και ταιριαστή απόλυτα. Διάλογοι με το κοινό υπήρξαν, άλλοι έγιναν αντιληπτοί και άλλοι όχι. Το μόνο που έμεινε ως παράπονο σε κάποιους ήταν ότι δεν μπόρεσαν να συναντήσουν τους καλλιτέχνες πίσω από τη σκηνή, γιατί έφυγαν βιαστικά, για Χαλκιδική... Φυσικά το φόρουμ μας παρόν, χάρηκα που είδα όλα τα παιδιά που ήταν εκεί, ανάμεσα στα οποία ήταν και η Άννα από τη Γερμανία και η Geeske από την Ολλανδία που είχα πολύ καιρό αν τους δω. Χριστίνα ελπίζω να έχεις φωτογραφίες...! Δεν ξέρω αν θα υπάρξει επόμενη φορά στην πόλη μας, πάντως αν αυτή ήταν η τελευταία, ήταν αντάξια της ιστορίας των συντελεστών. Ευχαριστούμε και η σκυτάλη στα Μουδανιά!
 3. Παιδιά αφήστε να μιλήσουμε μόνο για τη συναυλία. Για το άλλο θέμα θα σας ενημερώσω σύντομα...
 4. Παιδιά Ο άνθρωπος που γράφει το άρθρο ήταν σε άλλο μέρος. Το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που έβαλαν και καθίσματα μπροστά από τις κερκίδες, στο στίβο. Το κοινό ήταν ενθουσιώδες όσο δεν το περίμενα και κάποιος που ήταν στη Θεσσαλονίκη μου είπε ότι εδώ ήταν καλύτερα... ο πατέρας μου είχε μια υποχρέωση και ήρθε στη συναυλία γύρω στος δέκα και πλήρωσε εισιτήριο. Τι άλλο να πω... θα μάθω όμως. Περισσότερα για τη συναυλία όταν συνέλθω. Απλώς ήθελα να γράψω κάτι τώρα βλέποντας αυτό το αίσχος.
 5. Προτεραιότητα ήταν να επανέλθει η λειτουργία... σιγά σιγά θα γίνουν και τα άλλα!
 6. Γεια σας! Όπως είδατε, μείναμε offline για μισή μέρα. Ο λόγος είναι ότι έχει εντοπιστεί εδώ και μήνες κάποιο ύποπτο ίχνος που ποτέ τελικά δεν καθαρίστηκε πραγματικά και τώρα έφτασε σε σημείο που δεν πήγαινε παραπέρα, χωρίς να επιλυθεί. Η μόνη ρεαλιστική λύση τώρα ήταν να κάνουμε μια καθαρή εγκατάσταση του forum κρατώντας φυσικά τα δικά μας δεδομένα και πιστεύοντας ότι όλα θα πάνε καλά. Στο μεταξύ, θα γίνει μια έρευνα από το Θοδωρή, μια που ο Αποστόλης πνίγεται, σχετικά με την μεταφορά του forum σε ανοιχτό λογισμικό, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα έχει πολλές θετικές προεκτάσεις. Για πιθανά προβλήματα μετά τη νέα εγκατάσταση, ενημερώστε σχετικά και θα προσπαθήσουμε να τα διευθετήσουμε. Ευχαριστώ
 7. Ο "κυριούλης" ήταν καταπληκτικός. Μπορεί να είχε πιει λιγάκι αλλά δε νομίζω ότι αυτό επηρέασε τη συμπεριφορά του. Κάποια στιγμή σκέφτηκα μήπως ήταν η φωνή του Ορφέα... Άλλες ατάκες του: 1. Γιώργο, μόνος σου με όλους τους άλλους 2. Τι θα ήταν η ζωή μου χωρίς εσένα; 3. Σε λατρεύω! και το πολύ χαρακτηριστικό "Αχ Γιώργο μου" που ανέφερε και η Μάρω! Ίσως ορισμένες ατάκες να στέκονται πέρα από το πνεύμα με το οποίο ίσως προσεγγίζουμε εμείς το θέμα, όμως εγώ τον αγάπησα τον "κυριούλη" (χωρίς παρεξήγηση η λέξη, απλώς την επαναλαμβάνω) Είχε έντονα και άδολα συναισθήματα και αυτό μου αρέσει! Επίσης, νομίζω ότι κάποια στιγμή προσέφερε και το κάθισμά του να κάτσουν και τα δικά μας κορίτσια, του φόρουμ. Μετά είπε στο θείο ότι έμενε εκεί που πάρκαρε τη μαύρη BMW του και είχαν μια μικρή συζήτηση, νομίζω μιλούσε για το Θέατρο Κήπου. Τέτοιο υπάρχει τώρα στη Θεσσαλονίκη νομίζω, αλλά δεν ξέρω για την εποχή στην οποία αναφερόταν. Ο Νταλάρας πάντως κατάλαβε!
 8. Σε φόρμα ο θείος! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλαμε κι άλλο... Λεπτομέρειες για τα τραγούδια από τα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ χάρηκα που έβαλε σε ένα πρόγραμμα συγκεντρωμένα κάποια από τα διαμαντάκια που μας έχει παρουσιάσει και τα τελευταία χρόνια (π.χ τους σταθμάρχες ή το άστρο της αυγής). Φυσικά χάρηκα που βρέθηκα πάλι με κάποιους από την "οικογένεια" μου, από εδώ και βέβαια με τον ίδιο! Και πραγματικά, τα νέα τραγούδια είναι πολύ ωραία και ορισμένα αναδεικνύονται περισσότερο στη ζωντανή εκτέλεση. Εύχομαι στους τυχερούς των επόμενων βραδιών να το ευχαριστηθούν και όσοι δεν το έχετε προγραμματίσει, μην αργείτε!!
 9. Χρόνια πολλά μπολιασμένα με απεριόριστη ευγνωμοσύνη!
 10. Παιδιά περιμένουμε με αγωνία να μας πείτε πώς κύλησαν τα πράγματα εσείς που είσαστε εκεί...