petroz_d

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Excellent

About petroz_d

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/10/1983

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Yahoo
  petrostsach@yahoo.gr
 1. Για την βαβούρα, εντάξει τι περίμενε κανείς δηλαδή; Να κάθονται όλοι κατανυκτικά πίνοντας το ποτό τους; Αυτά δεν γίνονται. Η μουσική σκηνή τα έχει αυτά. Ο κόσμος είναι πιο χαλαρός και δεν κανένας δεν μπορεί να κατακρίνει αυτούς που πάνε για να διασκεδάσουν. Όποιος δεν το μπορεί, πηγαίνει μόνο στο μέγαρο και στα θέατρα. Έχω την εντύπωση ότι ο περισσότερος και απλός κόσμος προτιμάει τις συναυλίες και τις ζεστές μικρές μουσικές σκηνές και όχι το μέγαρο και στο κρύο θέατρο. Επιτρέψτε μου να πω, πως τα τραγούδια, οι μουσικές και τις ερμηνείες του Γιώργου, φέρνουν αναμνήσεις, έρωτες κ.α άλλα ωραία συναισθήματα που η άμεση επαφή της μουσικής σκηνής και χωρίς την σοβαροφάνεια των άλλων χώρων, βοηθάει να ξεδιπλωθούν. Η βραδιά ήταν πραγματικά πολύ ωραία! Πρόγραμμα για τους πολλούς και του λίγους, τους γνώστες αλλά και αυτούς που ξέρουν μόνο τις εμπορικές επιτυχίες. Είχαμε χρόνια στην Θεσσαλονίκη να δούμε τον Νταλάρα σε τέτοιο χώρο και προσωπικά αλλά και όλη η παρέα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη και πέρασαν καλά και αυτοί που "κουβαληθήκανε" :-) Υ.Σ Για το Happy birthday, συμφωνώ απόλυτα, τραγικό.
 2. Καλημέρα, με πολύ καλά νέα! Στην τελευταία εμφάνιση εχθές του Σ.Μάλαμα στο Black is Alive στην Θεσσαλονίκη, υπήρχαν αφίσες για 2 εμφανίσεις, αν δεν μου το μετέφεραν λάθος, του Γ.Νταλάρα στον ίδιο χώρο (περιοχή Βίλκα) στις 8 & 15 Φεβρουαρίου με το πρόγραμμα Δύο Πιάνα, Μία Φωνή! Η σελίδα στο fb του Black is Alive το επιβεβαιώνει χωρίς να δίνει όμως ακόμη τις ημερομηνίες...αλλά αφού κυκλοφόρησαν οι αφίσες...https://www.facebook.com/pages/Black-is-Alive/464603523585863?fref=ts
 3. Είχα καιρό να ακούσω τόσο απλά ωραία μουσική εκπομπή, μακάρι όλες οι συνεντεύξεις καλλιτεχνών να ήταν έτσι... Συγχαρητήρια Θανάση!
 4. Ίσως να με επηρέασαν κάποια πράγματα...συνολικά. Πάντως και υπόλοιπη παρέα είχαν την άποψη ότι δεν ήταν και στα καλύτερα του εκτός από κάποιες στιγμές που ήταν Νταλάρας με τα όλα του :-) Σίγουρα πάντως ήταν κάτι διαφορετικό!!! Το θετικό είναι πως τα καινούρια τραγούδια είναι πολύ ωραία (τα περισσότερα) και πως έκανε νεύμα πως θα ξανάρθει Θεσσαλονίκη... ελπίζω σύντομα!!! Υ.Σ το σχόλιο του "εγώ άλλωστε έγινα γνωστός για τα κόλπα μου, έτσι λένε οι φίλοι μου" έκρυβε νομίζω αρκετή πικρία.
 5. Ένα σκοτεινό,μελαγχολικό και βροχερό βράδυ με αέρα... Έτσι ήταν το βράδυ στην Θεσσαλονίκη...και αυτό νομίζω ταιριάζει στην παράσταση. Εγώ σε άλλο θέατρο ήμουν; Ή έχω τον Νταλάρα πολύ ψηλά; Πήγα ενθουσιασμένος με αυτά που άκουσα για την χθεσινή παράσταση...αλλά... δηλαδή δεν κατάλαβε κανείς τα πόσα λάθη έγιναν στον ήχο; Δεν κατάλαβε κανείς ότι το μπουζούκι του Γιώργου δεν ακουγόταν σωστά ; Ότι 2-3 φορές έχασε κάποια λόγια ή έμπαινε καθυστερημένα; Ότι στο "Εγώ ήμουν εσύ" στο τέλος δεν ακουγόταν καν η φωνή του; Ότι το μικρόφωνο της Μπάμπαλη είχε πρόβλημα που βέβαια μετά το έφτιαξαν..(ευτυχώς) Ότι σε πολλά σημεία που πάντα ανεβαίνει ψηλά, έμενε στα χαμηλά; Όντως οι καλύτερες στιγμές το "Μια στιγμή για πάντα", τα Latin...και τα καινούρια τραγούδια...μαζί με αυτά του Φλώρου. Στα ρεμπέτικα και λαϊκά...ήθελε μεν...αλλά οι μουσική και ο ήχος δεν τον βοηθούσαν.. ίσως γιατί η ορχήστρα του ήταν διαφορετική αυτή την φορά.... έλειπαν τα κρουστά...ο Κούρτι... (ευχάριστη έκπληξη ήταν η κοπέλα στο βιολί, που θα φροντίσω να μάθω το όνομα της) Αυτά τα λέω γιατί έχω συνηθίσει...σε άλλο Νταλάρα...με άψογο ήχο...άψογο συγχρονισμό...αψεγάδιαστες ερμηνείες... πρώτη φορά είδα τόσα προβλήματα σε συναυλία του....συνήθως δεν έβρισκα κανένα... όπως και στην Ναούσα.. Τον αχταρμά του ρεπερτορίου που είχε η παράσταση...δεν ξέρω πόσοι τον απόλαυσαν....το θέμα δεν είναι να υπάρχουν 3-4 καλές στιγμές... αλλά μια συνοχή... Θα με βρίσκετε αρκετά απαισιόδοξο... αλλά τα λέω αυτά γιατί κρίνω πάντα και από τον κόσμο που δεν είναι "άρρωστος" με τον Νταλάρα αλλά απλά του αρέσει. Σε αυτούς λοιπόν δεν έδωσε το κάτι παραπάνω σήμερα στο live. Έδωσε απλά μερικά καινούρια ωραία τραγούδια. Και επειδή ήμουν στην Νάουσα... φωνητικά τουλάχιστον ήταν η μέρα με την νύχτα εκτός λιγοστών περιπτώσεων.. ίσως και να ήταν βραχνιασμένος...τι να πω.... Και ο κόσμος.... πολύ λίγος.... οκ..ήταν Τρίτη...ανοιχτή αγορά... αλλά ούτε 700 άτομα; Κρίμα... Πέτυχα και την γυναίκα του..η οποία ανέβαινε προς τον Β' Εξώστη πιθανόν... Αυτά τα λίγα.. μακάρι να είχα να πω διαφορετικά πράγματα... κρατάω τα καινούρια τραγούδια... και μένω με την ανάμνηση από το live στην Νάουσα.
 6. Ευχαριστώ Θανάση. Θα πάρω την Δευτέρα..και θα ενημερώσω σχετικά.
 7. Ε θα κάνω... αλλά δεν τους κόβω να γνωρίζουν.... :-) .... 1η φορά βλέπω σε θέατρο να μην υπάρχει αρίθμηση... anyway.
 8. Καλησπέρα, Έχω μία απορία, μήπως κανείς γνωρίζει να με διαφωτίσει.. : Πήρα εισιτήρια για 4 άτομα από τα public τα οποία μου δώσανε 1 απόκομμα και για τα 4 άτομα... ΧΩΡΙΣ καν αρίθμηση. Τώρα λόγω κάποιο απρόοπτου, μου περισσεύει 1 εισιτήριο... το οποίο πως να το δώσω αλλού αφού το απόκομμα είναι 1???? Πήρα στο θέατρο να μάθω αν μπορώ να εξαργυρώσω το απόκομμα αυτό σε 4 εισιτήρια..αλλά μου είπαν πως ο Νταλάρας νοικιάζει το θέατρο και η οργάνωση είναι καθαρά δική του, οπότε και δεν γνωρίζουν.... Λογικά, τα αποκόμματα αυτά του public θα τα δίνεις στο ταμείο και θα πέρνεις εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις...γιατί αλλιώς θα γίνει μπάχαλο σε ένα θέατρο 700 θέσεων...αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να είναι γνωστό και να αναγράφεται στα αποκόμματα ????? Αν γνωρίζει κανείς κάτι... και φυσικά αν θέλει το εισιτήριο...το συζητάμε :-)
 9. Καλημέρα! Μια βραδιά από τα παλιά...που θα μείνει αναλλοίωτη...ωραία εισαγωγή με σκηνές από Σμύρνη και τον Καλδάρα να μιλάει και να τραγουδάει μαζί με τον Νταλάρα. (μόνο που κούρασαν οι ομιλίες του Δημάρχου κ.τ.λ) Φυσικά γεμάτο το μικρό θέατρο,κόσμος να καταχειροκροτεί τον Νταλάρα...με τόσο πάθος που είχα να δω χρόνια...φωνές αγάπης καθ'όλη την διάρκεια της συναυλίας...γενικά εισέπραξε μεγάλη αγάπη και φάνηκε ότι το είχε ανάγκη...είπε κιόλας πως η συναυλία αυτή ήταν σημαντική για τον ίδιο για πολλούς λόγους... Το πρόγραμμα νομίζω καλύτερο δεν γινόταν...μοιρασμένο ανάμεσα στους δύο δίσκους και στα υπόλοιπα τραγούδια του Καλδάρα. Οι ερμηνείες ήταν συγκλονιστικές...ειδικά στην Μικρά Ασία.. Η συναυλία κράτησε αν δεν κάνω λάθος λίγο λιγότερο από 3 ώρες. Περισσότερα...αργότερα!!!