Vivian

Members
 • Content count

  1,092
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

67 Excellent

About Vivian

 • Rank
  Dalaras Sick

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

57,207 profile views
 1. Καλά ρε παιδιά ……τι πράγματα είναι αυτά?????????????? Κάθεστε μεταξύ σας και δημιουργείτε τέτοιες αντιπαλότητες γιατί ο Νταλάρας επέλεξε να πάει σε μια εκπομπή (όποια και αν είναι αυτή…)? Δικαίωμά του να πάει και δικαίωμά σας να συμφωνήσετε ή να μην συμφωνήσετε με τις επιλογές του……….. Τόση ανάλυση πια και τόσα επίθετα για ποιο λόγο ? Πρέπει ντε και καλά να έχουν όλη την ίδια άποψη??????? Σας αρέσει να δημιουργείτε ίντριγκες για να περνάτε την ώρα σας????? Και αναφέρομαι προς όλους με το παραπάνω σχόλιο……. τι να πω.............!!!!!!!!!
 2. Η εκπομπή δεν μου φάνηκε τόσο τραγική όσο την παρουσιάζετε. Το ότι θέλησε ο δημοσιογράφος να παρουσιάσει έναν Νταλάρα λίγο πιο χαλαρό και ίσως πιο ανοιχτό στον κόσμο δεν είναι δα και τόσο κακό. Οταν βέβαια ξέρεις πως για κάποια θέματα και ο ίδιος ο καλεσμένος σου, δεν νιώθει άνετα να μιλάει για αυτά, καλό είναι ν'αποφεύγονται, αλλά όταν οι ερωτήσεις δεν γίνονται με δόλο ή ακόμα καλύτερα γίνονται με καλή πρόθεση τότε δεν τίθεται κάποιο θέμα συζήτησης. Δύο σημεία μου άρεσαν πολύ (για διαφορετικό λόγο το καθένα). Το ένα ήταν που ο δημοσιογράφος δεν μπόρεσε όντως να πιάσει την μεταφορική έννοια της "ταράτσας" και του "πετάγματος", δεν μπόρεσε να καταλάβει το αυτονόητο. Πως ένας πατέρας όταν εγκαταλείπει τα παιδιά του σε μικρή ηλικία που τον έχουν τόσο ανάγκη, τα σπρώχνει να κολυμπήσουν θέλοντας και μη στα βαθιά νερά. Και ο Νταλάρας όσο έβλεπε πως δεν τον "έπιανε" τόσο το συνέχιζε ..... εκεί γέλασα πραγματικά !!! Και το δεύτερο σημείο με συγκίνησε ιδιαίτερα όταν μίλησε για την Αννα Νταλάρα, το πόσο την καμαρώνει και ειδικά το σημείο του προβληματισμού του σε τι βαθμό πιθανόν και ο ίδιος να την έχει ταλαιπωρήσει ... !!!!
 3. :w00t: :shock4: :shock4: :shock4: :majesty: :majesty: ΣΧΕΔΟΝ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!!! Σχόλιο Βιβής μόλις το είδε: "Τι είναι αυτό, αληθινό είναι; Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ !!!!!!!!!!!!!!! θα αρχίσω να πιστεύω την Μαρία (την γνωστή) μετά απο κάτι τέτοια ........ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!
 4. Ελίνα.... "είναι σκληρό για μένα να τ΄ αντέξω".... ε και ήρθα!! :music: :music: Εσύ άργησες αλλά το πέτυχες που λένε !!!!!!!! και στην καλύτερη εμφάνιση του ήρθες και στο Gazarte θα πας ...... αν ο άνθρωπος ξέρει να κάνει πρόγραμμα ......
 5. Κι αυτό που ακούγεται μου αρέσει πολύ!!! Κατσιγιάννης: ΕΓΓΥΗΣΗ !!!!!!
 6. Αν υπήρχε ένας τρόπος κάθε βράδυ να παίζει και να ήμασταν εκεί, πολλά προβλήματα θα είχαν λυθεί με τέτοια ψυχοθεραπεία .....!!!!!!!!
 7. Ελίνα εγώ θα έλεγα μην χάσετε και τον Νικόλα στο Gazarte !!!! αλλά τον χάσαμε !!!! Μάρω ακόμα δεν έμαθες............ το αριστερό προφίλ παιδί μου ..... που θα λεγε και η Ελίνα ....!!!!!
 8. Σύμφωνα με το επίσημο site προστέθηκαν 2 ακόμα συναυλίες σε Σμύρνη κ Κωνσταντινούπολη. http://www.dalaras.gr/%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CE%BD/ Τουρκία Συμμετέχει: Zulfu Livaneli 24/09 Σμύρνη (Bornova Asik Veysel Amphi Theatre) 25/09 Κωνσταντινούπολη (Harbiye open Air Theatre)
 9. Πως γουστάρω οταν τους απευθύνεται με αυτό το τόσο πράο ύφος !!!!!!!!!!! : "Τα παιδιά όμως είχαν δουλειά και δεν κάθησαν να το ακούσουν αυτό ...." !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θ Ε Ο Σ !!!!!!!!
 10. Με πολύ πίκρα και απογοήτευση καταλήγω και επιτρέψτε μου να εκφράσω την προσωπική μου άποψη, ότι απ'όλα αυτά θα μπορούσε να τον είχε προφυλάξει και να τα είχε προνοήσει η ίδια η σύζυγός του ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ..... και τα μηνύματα τα είχε πάρει για το τι πρόκειται να συμβεί και ευφυέστατος άνθρωπος είναι, ώστε να καταλάβει σε τι κινδύνους τον εκθέτει, κανονίζοντάς του τέτοιες συναυλίες και μάλιστα άρων άρων αυτή την περίοδο. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!! Την αλληλεγγύη ο κόσμος θα την έχει ανάγκη και αργότερα δεν πρόκειται τα πράγματα να φτιάξουν μέσα σε ένα δύο μήνες ...να μην γίνουν και χειρότερα.....γιατί λοιπόν τόση βιασύνη???? γιατί να τον εκθέσει σε τέτοιο κίνδυνο και σε τέτοιο εξευτελισμό???? Όσο παλικάρι και αν αποδείχτηκε και ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!! Γιατί να τα υποστεί??? Σταματάω εδω γιατί δεν θα ήθελα να πω και άλλα τα οποία ούτε τον χώρο εδω θα τιμούσαν ούτε και εμένα .... Παρόλα αυτά πιστεύω πως όλα αυτά τα έκτροπα δεν θα έπρεπε απο μέρους μας τουλάχιστον να μείνουν αναπάντητα ....... Αυτον τον άνθρωπο τον αγαπάμε γιατι ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να του το δείξουμε.... ρομαντικό ??? ίσως....ακατόρθωτο όμως όχι!!!!
 11. Μπράβο Σιδερή και Θάνο πολύ ωραία συνέντευξη. Και ο Σιδερής επαγγελματίας!!!! Ηθέλα βεβαια να ήμουν απο μια μεριά να έβλεπα το ύφος του όταν αρχίσαν οι "μπιχτές" ..... θα πρέπει να είχε πολύ γέλιο !!!!
 12. Πέτρο επειδή έτυχε να το ακούσω πρόσφατα "κλεμένο" θεωρείται ένα τραγούδι όταν έχει ίδιες απο 12 νότες και πάνω ....
 13. :lol: :lol: :lol: :lol: ;έτσι ακριβώς !!! γεια σου ρε Θοδωρε !!!!!!!! :lol: μόνο εσύ τα λες εδω μέσα τα πράγματα με τ'ονομα τους......