xristinaki

Members
 • Content count

  1,469
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by xristinaki

 1. Πολλές πολλές πολλές ακροάσεις (όχι όπως θα ήθελα τώρα μου δίνεται η δυνατότητα μόνο στο αυτοκίνητο). Τελικά είναι μια αξιοπρεπής δουλειά. Δεν είναι κάτι εκπληκτικό όμως έχει ωραίες μουσικές και καλούς σχετικά στίχους. Γενικά ακούγεται ευχάριστα αλλά δενομίζω ότι είναι από τους δίσκους που θα βάλω να ακούσω ξανά στο μέλλον. Δεν έχω να πω πολύ διαφορετικά πράγματα από ότι ο Άγγελοςκαι η Νεφέλη και δε νομίζω ότι αξίζει ειδική αναφοράκάθε τραγούδι... Καταλήγουμε όλοι ότι η δισκάρα μετον Κορακάκη ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλάστις κριτικές μας σε όλες τις υπόλοιπες δουλειές κα ιεπιπλέον είναι το φάντασμα που θα μας στοιχιώνει γιατί δεν έγινε η προώθηση που άξιζε.
 2. Λοιπόν, αφιέρωσα αρκετές μέρες στην ακρόαση αυτού του CD που ομολογώ ότι έχει ιδιαίτερο ύφος και τελικά μπορώ να ΄πω ότι μου άρεσε αρκετά. Όχι μόνο τα τραγούδια που λέει ο Νταλάρας αλλά και τα υπόλοιπα του δίσκου. Δύσκολα τραγούδια, ακροβατούν μεταξύ έντεχνου και λαϊκού. Πάντως τελικά βγαίνει ένα ωραίο αποτέλεσμα και νομίζω ότι μια πρώτη και επιφανειακή ακρόαση τα αδικεί.
 3. Διαφορετική προσέγγιση,ενδιαφέρουσα αλλά εμένα μου φαίνεται μέτρια. Οι δεύτερες του Νταλάρα είναι εξαιρετικές!
 4. Τέλεια! Αν ήταν και οι ημερομηνίες διαφορετικές...
 5. Εξαιρερική παράσταση! Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα γραφόμενα της Νεφέλης αν και ήμουν εκεί μόνο την πρώτη βραδιά δυστυχώς. Ο Νταλάρας εξαιρετικός παρά την ασθένειά του! Ωραίο θα ήταν να συνεχιστεί αν ο Νταλάρας δεν έχει προγραμματίσει να κάνει κάτι άλλο!
 6. Συμφωνώ κι εγώ με τις δύο παραπάνω τσούπρες! Ευχαριστούμε πολύ Θανάση για την αναμετάδοση!
 7. Ποιος θα μου το έλεγε ότι θα αναπολούσα τις εποχές που "μαλιοτραβιόμαστε" για το αν μας αρέσουν οι συνεργασίες του Νταλάρα! Πολύ θα ήθελανα δω τα σχόλια για τιςσυμμετοχές σε αυτή τη συναυλία....
 8. Άκουγα πάλι το δίσκο σήμερα και σκεφτόμουν να ξαναγράψω ότιείναι απίστευτη δουλειά....και συνειδητοποίησα ότι δεν είχα γράψει ώστε να ξαναγράψω Απίθανος δίσκος! Πιστεύω ότι αν είχε βγει μερικές δεκαετίες νωρίτερα θα τον τραγουδούσε όλη η Ελλάδα! Είναι κρίμα που τον τραγούδησε ο Νταλάρας μόνο τόσο λίγο όταν κυκλοφόρησε. Δε μπορώ ναβρω έναν τρόπο να ακουστούν περισσότερο αυτά τα τραγούδια αλλά νομίζω ότι θα μείνουν στην αφάνεια για το ευρύ κοινό και είναι πραγματικά κρίμα! Δισκάρα, δισκάρα, δισκάρα
 9. Ε ναι ρε φίλε, έλεος... πού τον έστειλαν το νεαρό;;;;; Πάλι καλά που δεν τον έστειλε ο Νταλάρας εκείπου του άξιζε....
 10. Θα συμφωνήσω με τα σχόλια της Νεφέλης αν κι εγώ δυστυχώς ήμουν αρκετά μακριά από τη σκηνή και δεν μπορούσα να έχω ούτε πολύ καλό ήχο ούτε και να πιάσω τον παλμό του κόσμου που βρισκόταν πιο κοντά στη σκηνή. Έχοντας μάλιστα κι ένα μωρό 8 μηνών στην αγκαλιά μου σιγουρά δεν τραγουδούσα τόσο δυνατά όσο άλλες φορές! Με εκνεύρισαν κι εμένα τέτοιου είδους σχόλια που ακουγόντησαν στην αρχή από πολλούς αλλά μετά ευτυχώς όλοι έλεγαν για τη φωνή του! Μοναδική βραδιά από κάθε άποψη, άξιζε να είναι κανείς εκεί. Ήταν καταπληκτικό ότι ακόμα κι ο κόσμος κάθε που περπατούσε ασταμάτητα (αναρωτιέμαι που πήγαιναν συνέχειαόλοι αυτοί) τραγουδούσε ασταμάτητα! Δεν υπήρχαν χείλια που να μην τραγουδάνε και χέρια που να μην χειροκροτάνε! Το ευχαριστήθηκα που είπε το Στη δουλειά και στον αγώνα ο ίδιος! Αυτό που μου έλλειψε ήταν να πει τους Μετανάστες. Μακάρι αυτό το αφιέρωμα να εξελιχθεί κι άλλο και να πραγματοποιηθεί και σε άλλους χώρους!
 11. Να πούμε και δυο λόγια για τη συναυλία - αν και δεν έχει και πολλά να πει κανείς. Όσον αφορά το πρόγραμμα, μια κλασική νταλαρισυναυλία, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό που περίμενε κανείς πηγαίνοντας εκεί. Ο Νταλάρας πολύ καλός φωνητικά και με αρκετή όρεξη. Πόσο πολύ μου είχε λείψει! Η Ασπασία εντυπωσιακή για άλλη μια φορά! Η ορχήστρα εξαιρετική! Εγώ την απόλαυσα πολύ αυτή τη συναυλία (ίσως να έχει να κάνει και με τον 7μηνο αποκλεισμό μου από συναυλίες!)! Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι πώς μια συναυλία αλληλεγγύης στο κοινωνικό παντοπωλείο έγινε μια συναυλία τιμητική γι ατο Γιώργο Νταλάρα. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω κάποια ένσταση ή κάποια διαφωνία απλά αναρωτιέμαι πως έγινε αυτή η στροφή! Αυτό που δε μου άρεσε καθόλου ήταν η έναρξη της εκδήλωσης με το βιντεάκι-κόλακα για το Νταλάρα, τις - σύντομες είναι η αλήθεια - ομιλίες του Γιαννάκη και του Γαβρά για το Νταλάρα και τις φανφάρες του δημοσιοσχετίστα (για να μη χρησιμοποιήσω άλλο χαρακτηρισμό) δημάρχου. Ευτυχώς μετά ανέβηκε ο Νταλάρας, αφιέρωσε τη συναυλία στον Κουγιουμτζή, λίγο αργότερα μίλησε για τους συνεργάτες του μουσικούς και τεχνικούς κι έσωσε λίγο τους τύπους!
 12. Like στη φωτογραφία για ευνόητους λόγους!!!
 13. Παίζει να είναι κι ο μοναδικός δίσκος που κανένα μέλος δε μπήκε στον κόπο (;) να γράψει δυο λογάκιαγια το πως του φάνηκε... Εγώ θα ομολογήσω (με μια μικρή δόση ντροπής)ότι μόλις σήμερα πήρα στα χέρια μου το cd και το άκουσα από το πρωί 3 φορές. Η αλήθεια είναι ότι δε μου άρεσε πολύ, κυρίως λόγω της εύκολης, κατά την ταπεινή μου άποψη, μουσικής. Οι στίχοι νομίζω είναι σαφώς καλύτεροι αν και δε μου έκαναν καμία ιδιαίτερη εντύπωση. Δύο τραγούδια κράτησα: τις Κλειδαριές και το Πρώτο Θέμα. . Έχω την εντύπωση ότι αυτό το cd θα μπει στο ράφι και δε θα ξαναβγεί.