mics2k

Members
  • Content count

    479
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mics2k

  1. από οδό σε οΔό φέτος... πόσο ακόμη πιο όμορφη θα γίνει η ζώη μας πια!! Ελινα, στην εκσταση κ εγώ, μαζί σου..!!
  2. πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!! όλα είναι στιγμές, όλα..
  3. Μπραβο βρε Θαναση.... Πολυτιμη ψυχη!! -ευχαριστουμε-
  4. Αλλη μια εκπληκτικη σε αποδοση συναυλια.. Ενα θεατρο σχεδον γεματο, με το κοσμο να συμμετεχει ως το τελος, το ολο μουσικο συνολο να 'παιζει' ασταματητα καταπινοντας το ενα τραγουδι μετα το αλλο, με την Ασπασια και την Αθηνα να συνοδευουν τον κυριοτερο και σπουδαιοτερο εκφραστη και ερμηνευτη του ρεμπετικου κ οχι μονο Ελληνικου τραγουδιου, τον Γιωργο Νταλαρα.. Αυτες ειναι στιγμες, αυτες μενουν, οσοι βρεθηκαμε εκει, απολαυσαμε την 'βραδια Αντωνη Βαρδη'.. υ.γ. με καλυψανε πληρως οι φιλοι πιο πανω για τις εντυπωσεις!!
  5. ..ενας χαρισματικος μουσικος, ενας καλος μας φιλος, ενας υπεροχος και ησυχος ανθρωπος.. καλό του ταξίδι.. συλληπητηρια στην οικογενεια του, κουραγιο στο παιδι του.. Αντωνη θα σε θυμομαστε παντα.. από οΔό!!
  6. ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις κ τις στιγμες!!!!
  7. αχ βρε ξαδερφουλα, αχ... σε ευχαριστουμε για ολα!!!
  8. εμεις εδω για τις 18/7 εχουμε τεραστιο υλικο (600 αφισσες μεγαλες, 300 χαρτονια και γυρω στα 10 μπανερ) ηδη φορτωνουμε τη πολη κ τη γυρω περιοχη!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΠΤ...... Υ.Γ. σε λιγο ντοκουμεντα!!
  9. ευχαριστουμε Θανο, Μαρω... πολυ ωραια βραδια, ωραιες στιγμες.....
  10. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος.......... Γτ η 'Μικρή Πατρίδα' θα ακουστεί παντού, θα περάσει κι από δω.. Μεγάλη συγκίνηση ειλικρινά και πάλι από κοντά.. η γη μου εσύ ανάσα μου κι αέρας
  11. μπραβο Αρη.. Τεραστια προσπαθεια, αναγνωριζω την αγωνια σου και τη χαρα σου και ελπιζω να βρεθω κ εγω σε μια απο τις 'κατω συναυλιες'.. Θεωρω πως θα ειναι το καλυτερο γεγονος του καλοκαιριου για ολη την Κρητη κ ευχομαι καλη -δεδομενη- επιτυχια!!
  12. Αλονα μου σ'αγαπω.. ευχαριστωωωω!!!!
  13. Αφροδιτη, σε ευχαριστω για τις στιγμες που μας δινεις απτα ξένα.. Να σαι καλα..
  14. Αλονα σ'αγαπωωωωωω....
  15. ΑΧ βρε ξαδερφουλα τι μας κανεις.... σε ευχαριστωωωωω!! -ειδικα γ το μπαρ- ''εις το επανιδειν..''
  16. υπομονη γλυκεια μου Ελινα!!! θα χει κ για μας... ευχαριστουμε πολυυυυυυυυυ για ολα, Αλονα μου κ Σοφια!! ειστε πολυτιμες....
  17. μεγαλε ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΕ..... τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γ τη στιγμη!!!!
  18. ..και πολυ καλα εκανε και βγηκε και τα ειπε, ρωτηθηκε-απαντησε, καλοδιαθετος, με χαμογελο, με ορεξη, απολυτος στα 'ιστορικα του' στοιχεια, στα δεδομενα των τελευταιων γεγονοτων, εκφραστικοτατος, με σαφηνεια συμβουλευτικος σε καθε κοινωνικοπολιτικο μηνυμα που μας αφορα σαν εθνος, εμφανισε τα μουσικα του -ευτυχως- δρωμενα που μας περιμενουν, τί αλλο ξεχασα να γραψω που μπορει να ενοχλησε ή οχι μια μικρη κουβεντα του με τον Λιαγκα? Προσωπικα το χαρηκα και για την επιλογη του και για την προθεση του μεσα σε ολο αυτο που ακουστηκε πριν συμβει.. υ.γ. εμεις Ελινα μου τα ειπαμε, ορθα!!