βίκυ

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About βίκυ

 • Rank
  Member
 1. Από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Κινητικότητα των Νέων στην Έρευνα και την Τεχνολογία To Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Κινητικότητα των Νέων στην Έρευνα και την Τεχνολογία διοργανώνει την εκδήλωση «Αριστεία: Έλληνες, Πρότυπα για τη Νέα Γενιά», την Τετάρτη 2 Μαρτίου. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν 12 κορυφαίοι έλληνες που διακρίνονται στους τομείς της επιστήμης, του πολιτισμού, της κοινωνικής προσφοράς και του αθλητισμού. Στον τομέα της επιστήμης θα βραβευτούν οι ακαδημαϊκοί Βασίλειος Μαρκεζίνη, καθηγητής του Texas University και Ιωάννης Ηλιόπουλος, καθηγητής του Ecole Normale Superieure, και ο αστρονόμος Διονύσης Σιμόπουλος, Διευθυντής του Ευγενίδιου Πλανηταρίου Αθηνών. Για την προσφορά τους στον πολιτισμό θα βραβευτούν ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Σμαραγδής και ο Γιώργος Νταλάρας. Στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς θα βραβευτούν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco και η Μαρί Κυριακού, Συγγραφέας και Παρουσιάστρια της εκπομπής «Με Αγάπη». Τέλος, στον τομέα του αθλητισμού θα βραβευτούν οι ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας και Βούλα Πατουλίδου και ο Νίκος Γκάλης. Θεσμικός χορηγός είναι η ΔΕΠΑ, μεγάλοι χορηγοί οι Fiat Group Automobiles Hellas, Interamerican, Intralot, Microsoft και Wind και χορηγός η Τσιμέντα Χάλυψ.
 2. Έχω αναρωτηθεί πολλλές φορές και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς γιατί η Χαρούλα Αλεξίου δεν έχει συμμετάσχει ποτέ στην εκπομπή 'Στην Υγειά μας'; Νομίζω ότι είναι η μοναδική από όλους της γενιάς της που δεν έχει πάει ποτέ στην εκπομπή αυτή.
 3. Η συναυλία της Χαρούλας στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου στο ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ.
 4. Αν το έχει ηχογραφήσει κάποιος, παρακαλώ, αν μπορεί να το βάλει. Ευχαριστώ!
 5. Thank you for this interesting information!
 6. Σ' ευχαριστούμε πολύ! Να δούμε αν θα πει κάτι για το νέο δίσκο που ετοιμάζει εδώ και καιρό με τη συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου...
 7. H Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, προσφέρει αυτή την εβδομάδα την ταινία 'Τα τραγούδια της φωτιάς' του Ν. Κούνδουρου (επίσης το cd του Μίκη Θεοδωράκη 'Επιτάφιος' με σόλο κιθάρα από τον Ιάκωβο Κολανιάν).
 8. Μήπως μπορείτε να μας πείτε πού έγινε η συνέντευξη τύπου; Ευχαριστώ.
 9. Εγώ απ΄ όσο ξέρω το όνομα της Νικολακοπούλου είναι Ευαγγελία.
 10. Αν ισχύουν αυτά που αναφέρει το δημοσίευμα του 'Έθνους', υπάρχουν 2 επιπλέον συναυλίες στην Πτολεμαϊδα & στη Νάξο που δεν αναφέρονται στο επίσημο πρόγραμμά της.
 11. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ (12.00 ΜΕ 2.00 Μ.Μ.) ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ FLASH 96.