Odysseas

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Odysseas

  • Rank
    Member
  1. Φίλε scientist, συγχαρητήρια!!!! Το post σου είναι φοβερό...Εκφράζει αυτά που σκέφτονταν πολλοί την ώρα της εκπομπής.... Δυστυχώς όλοι τους (Νταλάρας, Κιμούλης, Ελευθερίου) διαπνέονται πλέον από τα νέα ελαφρότατα ήθη....
  2. Αγαπητή EKOSTEL, εσύ μπορείς να εμμένεις ΟΣΟ θέλεις στο να διερευνάς μικρότητες και να ανίχνεύεις προθέσεις. Εγώ ΔΕΝ πρόκειται να σε ακολουθήσω. Θα προτιμήσω να επικεντρωθώ στην καλλιτεχνική αξία αυτού που παρουσιάσθηκε χθες στα πλαίσια της εκπομπής "Στην Υγειά μας". Μια καλλιτεχνική αξία που προκύπτει από τον τρόπο που εγώ την αντιλαμβάνομαι χωρίς την καθοδήγηση κανενός μέντορα!
  3. Και εγώ παρακολούθησα την χθεσινή εκπομπή ωστόσο τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε αντιληπτό. Νομίζω καλλιτέχνες του βεληνεκούς του Μητσιά δεν εγλωβίζονται σε τέτοιου είδους μικρότητες. Και πιστεύω ότι και εμείς ως θεατές (και σχολιαστές στα πλαίσια του forum) δεν μπορούμε να τους αποδίδουμε συμπεριφορές που δεν υφίστανται! Όσο για την υπόλοιπη εκπομπή ήταν όντως εξαιρετική!! Δόθηκε η δυνατότητα σε αρκετούς νέους ανθρώπους να φανεί το ταλέντο τους αλλά και να ερμηνεύσουν παλιά τραγούδια ενσωματώνοντας νέους ερμηνευτικούς τρόπους. Η παρουσία και το έργο του Μάνου Ελευθερίου αναδείχθηκαν μέσα από τις συζητήσεις, τα τραγούδια και τα ποίηματα που παρουσιάστηκαν. Ως αρνητικό στην όλη εκπομπή θα ανέφερα την εμμονή του Γιώργου Νταλάρα στην κηρυγματολογία (περί της καλής μουσικής ....και αυτών που την υπηρετούν...) .
  4. Καταρχήν θέλω να εκφράσω το πόσο λυπάμαι για το γεγονός ότι υπήρξαν άτομα που έσπευσαν να επικρίνουν κάποιες σκέψεις που διατυπώθηκαν από τον Michael. Επιτέλους δεν είναι δυνατόν σε κάποιους εδώ μέσα να κατανοήσουν το γεγονός πως οι σκεπτόμενοι άνθρωποι μπαίνουν στη διαδικασία της κρίσης και της αμφισβήτησης.??? Θεωρούν δηλαδή ότι πρέπει να υπάρχει πλήρης τάυτισή απόψεων με το "είδωλό τους"??? Εμένα προσωπικά με τρομάζει το πάθος με το οποίο ορισμένοι σπεύδουν να ερμηνέυσουν και να υπερασπιστούν τα λόγια του Νταλάρα με σφοδρότητα μεγαλύτερη ίσως ακόμα και από εκείνη που ο ίδιος θα το έκανε!!! Με τον Michael μοιράζομαι τους ίδιους προβληματισμούς για ορισμένα θέματα! Και εμένα για παράδειγμα με ενόχλησε το γεγονός ότι θεώρησε τον χαρακτηρισμό του τραγουδιστή ,που απέδωσε ο δημοσιογράφος σε εκείνον και του μανατζερ που απέδωσε στη σύζυγό του ως ύβρεις. Τι μας προτείνεται δηλαδή να εξορκίσουμε τις μισές λέξεις του λεξικού? Τέλος θα ήθελα να παροτρύνω όλους εκείνους που υιοθετούν αβίαστα την όποια άποψη εκφράζει ο καλλιτέχνης που θαυμάζουν, να ξεπεράσουν τον εφηβικό τους εαυτό, διότι μπορεί ο εφηβικός ενθουσιασμός να είναι θετικό στοιχείο αλλά η προσκόλληση σε υποτιθέμενα ειδάλματα και η άκριττη υιοθέτηση απόψεων σίγουρα δεν αποτελεί χαρακτηριστικό ανθρώπων που θέλουν να λέγονται σκεπτόμενοι!!! :)