Sofia

Members
 • Content count

  225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Sofia

 • Rank
  Dalaras Addicted
 • Birthday 05/25/1958
 1. :lol: kai ola ta epomena ti einai oooooola taleftaaaa!!!! thanks Thano! :lol: :lol: :lol: :lol:
 2. Θάνο Ζαλίστηκα και δεν έβλεπα πιστεύω να κατάλαβες dvd καθότι ποντία και συγνώμη βρε παιδιά
 3. Μα και τι ωραίο πρωϊνό ξύπνημα!! :lol: Γειά σου Γιώργο και πολύ αγαπάει την Αννα και μπράβο του Νομίζω τα είπε πολύ ωραία όπως ακριβώς τα αισθάνεται και πάλι μπράβο του ..."Αν θες να ξαναβάλεις τις αξίες σε μία τάξη. Γιατί Τι σημαίνει δίκαιο και τι άδικο; και για ποιούς;, τι σημαίνει όμορφο και τι άσχημο και για ποιούς; και μετά είναι οι ποσότητες μετά είναι ο χρόνος Ο χρόνος είναι μια μεγάλη ιστορία για τους ανθρώπους γιατί ο Χρόνος είναι ο μεγαλύτερός τους εχθρός και ο καλύτερός τους φίλος. Και ενώ είναι θεός μας ο χρόνος τον αγνοούμε δεν τον καταλαβαίνουμε δεν ζούμε ούτε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία ούτε ζούμε όπως θάπρεπε με βάση αυτά τα λίγα ή τα πολλά που έχουμε Αρα λοιπόν μέσα σ' αυτή την μικρή ερώτηση που μου κάνετε την γρήγορη πρέπει να σας πώς ότι είναι το πρόβλημα άν αυτός ο κόσμος είναι μικρός ή μέγας πολύ δύσκολη ερώτηση..." Και τότε του είπε ο δημοσιογράφος καλά τότε θα σας κάνω άλλη ερώτηση τον τελευταίο καιρό κάτι έχει αλλάξει στην οικογένειά σας Χαμογελούν και οι δύο Λέει "δεν είμαι από τους ανθρώπους που μιλάνε για τα εν οίκω αλλά να πούμε ένα δυο πράγματα βασικά Την πρώτη φορά που ζητήθηκε από την Αννα να πολιτευτεί ήμουν αρνητικός. Την δεύτερη νομίζω την τρίτη, την τρίτη την προέτρεψα Η Αννα είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ ενέργεια μέσα της, ειναι καλών προθέσεων και νομίζω ότι σ' αυτην την ιδιαίτερα δύσκολη εποχή απ την στιγμή που έχει τέτοιο κίννητρο είναι καλό να διοχετεύσει την ενέργειά της τις γνώσεις της αλλά και την αποτελεσματικότητα που διακρίνει τις κινήσεις της και τη ζωή να την διαθέσει για το κοινό καλό είναι καλό αυτό ακούγονται λίγο βαρύγδουπα συγνώμη αλλά έτσι είναι ας πούμε ότι έχουμε 300 εκλεκτούς όπως οι ίδιοι θέλουν να λένε στην βουλή αλλά κάθε φορά νομίζω ότι ένα κομμάτι απ' αυτούς είναι σοβαροί αξιαίπενοι και δρασήριοι ένα κομμάτι. Εχω παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια η Αννα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για πράγματα κοινωνικά που τρέχουν γύρω μας και δυσκολεύουν λέτε κάποιος να καταπιαστεί μ αυτά γιατί είναι εκ των προτέρων χαμέρη υπόθεση, η Αννα λοιπόν είναι για να κερδίζει χαμένες υποθέσεις τόσο απλλά Η ’ννα είναι οάνθρωπος που μπορεί να κερδίσει εκεί που άλλοι σταματάνε είναι σοβαρό αυτό που σας λέω...... Με συγχωρείτε αλλά κουράστηκα να ακούω και να γράφω. Βλέπετε δεν γνωρίζω την τεχνολογία για να το βάλω σε dcd
 4. Ειναι καταπληκτικός !!! Μας ενημέρωσε πλήρως για όλα όσον αφορούν το καινούργιο cd και το polis theatre και η συνομιλία του με τον Μπενέτο πολύ φιλική δεν σταματούσε να μιλάει κι όλο περιεκτικά σε ότι έλεγε και χαριτολογούσε κι όταν χρειαζόταν Πότε πέρασαν 2 ώρες και μάλιστα μεσημεριανές που πάντα τότε κοιμάμαι, εκτος από σήμερα αλλά άξιζε!! Ακόμα δεν κατέβηκα Αθήνα κι ανυπομονώ!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 5. Πήρα τηλέφωνο στο Πολις και μου είπαν ότι μπορούμε να κλείσουμε τραπέζι ανά 4 άτομα είναι 180 το μπουκαλι (αλκοόλ πχ ουίσκι) ή 90 ανά δύο άτομα το κρασί δηλαδή 45 το άτομο. το τηλέφωνο 210 3452527 ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!! ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ!! :lol:
 6. Πράγματι παιδιά περιμένω να είναι πολύ ωραίο αυτό το πρόγραμμα. Η Πίτσα Παπαδοπούλου έχει τέλεια φωνή λαϊκή την άκουσα σε ένα τραγούδι που λέει "μάνα" κι έβαλα τα κλάματα Φαντάζομαι θα περάσουμε καταπληκτικά!! Είναι και οι δύο τραγουδιστές- ερμηνευτές καταπληκτικοί. Δεν ξέρω όμως πώς θα κλείσουμε τραπέζι κι άν θα προλάβουμε για την πρώτη μέρα. Από πού θα το μάθουμε;
 7. Μαγνητοφόνησα τη συναυλία και μόλις πήγε 12 η ώρα και κόψανε το Πεπρωμένο (για σκότωμα ήταν οι αθεόφοβοι) αμέσως τηλεφώνησα στη Γωγώ και μέσωτου κινητού της μαγνητοφώνησα κι ότι άλλο είπε μέχρι τις 1 παρά τέταρτο αλλά εκτός που κάθε τόσο σταματούσε και ξανακαλούσα είχα κλείσει τις πόρτες του σπιτιού για να μην ακούει ο άνδρας μου που κοιμόταν μέσα και πατούσα στα τσιμέντα ξυπόλυτη κρατώντας στο χέρι μου το κασετόφωνο και το τηλέφωνο για να ηχογραφώ και παράλληλα να μιλώ και στη Γωγώ η οποία μου ευχήθηκε και χρόνια πολλά γιατί μπήκε η 17 του μηνός που γιορτάζω μου αφιέρωσε και ένα τραγούδι Πέρασα υπέροχα γιατί ένιωθα πως ήμουν κι εγώ εκεί μαζί τους κι όπως πάντα άκουγα και τις αντιδράσεις τους και τις φωνές κυρίως φυσικά της Μαρίας Τώρα ελπίζω να μπορέσω να το δώσω να μου το μετατρέψουν σε σι ντι Πάντως το τέλος της συναυλίας μου άρεσε περισσότερο της Θεσσαλονίκης γιατί είπαν η Ασπασία το Φέρτε μια κούπα με κρασί κι ο Γιώργος ( ο οποίος ήταν πολύ κεφάτος παρά τη βροχή κι έκανε πλάκα σ εκείνον απ' τα κουφάλια ) το Οταν ένας άντρας κλαίει Τι ερμηνεία και τη φωνάρα στην κυριολεξία δυνατή!
 8. Κανονικά ναί. Τις οποίες ξέχασα να γράψω .. Και βέβαια γιατί όχι
 9. Πρώτη φορά 1975 στο Θεμέλιο, οπου" είπε .στα ψηλά τα παραθύρια. Είχα καθίσει πάνω στην πίστα κι έβγαλα φωτογραφίες Αξέχαστη η πρώτη φορά! Μετά κάθε φορά που ερχόταν Θεσσαλονίκη 1978 --1981 στοι Θέατρο Κατερίνα δεν θυμάμαι βέβαια πόσες φορές. Πάντα έβγαζα φωτογραφίες. 1982---Παλαί ντε σπόρ. Κι άλλες αξέχαστες συναυλίες μαζί με τους Κατσιμίχα, για τους οποίους έλεγε ότι ήταν τόσο πολύ κοντά τους κάθε μέρα που τους ένιωθε σαν τα πουκάμισά του!!Πάντα με το ίδιο κέφι και πάντα να νας παροτρύνει να τραγουδάμε!! 1983-1984-1985-1986-1987-1988-1989-1990 μέχριι το 1994 που είχα πάει στο Μέγαρο Αθηνών για πρώτη φορά και με φώς και θάνατον ακαταπαύσγτως. Αφού κι ο άντρας μου τότε μου είπε πώς δεν πήραμε μαζί και τα παιδιά μας αυτή η συναυλίαήταν ιστορική!!!Από το 1995 μέχριτο 1999 έκανα μία παύση λόγω προβλημάτων μου Ομως τον Σεπτέμβριο 1999 ά;ρχισα πάλι πρώτα με το Θέατρο Γής πάλι τέλεια πάλι οι φίλεες όλες Μαρία κλπ. φω τογραφίες 2000 στο Ζυγό Φανταστικά φωτογραφίες. 2001 πήγαμε με τη Μαρία πρώτα Σκόπελο όπου τον είδαμε να οδηγεί μηχανή, συνέχεια Κρήτη, Χανιά, Ηράκλειο Βάϊ όπου ήταν πολλοί φίλοι όπως η Αννα και άλλοι που τους γνώρισα αργότερα Αξέχαστες βραδιές Στο Β άι το βράδυ μας μίλησε πρώτα για το φεγγάρι, ότι θα μας συνόδευε στην όμορφη βραδιά. Πάντα όλα τα χρόνια είχα μαζί μου εκτός από φωτογραφική μηχανή ένα κασετοφωνάκι που΄ηχογραφούσα τα πάντα. Μό νο για μένα γιατί μόνο εγώ καταλάβαινα τον ήχο που ήμουν εκεί. Φυσικάαπό το 2002 μέχρι το 2009 πήγα σε όλες τις συναυλίες που έκανε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.Με την Μαρινέλα, για τον Τσιτσάνη, τον Οιδίποδα στο Θέατρο Γης, πήγα και στο Β όλο όπου είδα την συναυλία που θα γινόταν στη Θεσσαλονίκη και σταμάτησε λόγω βροχής όπου ήμουν κι εγώ φυσικά. Κ’ΘΕ ΦΟΡα ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗς ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΜΑΖΙΤΟΥ και πάντα στο τέλος να έχει την ευχάριστη διάθεση να μας δέχεται για να φωτογραφηθούμε. Αφού στο Βόλο που είχα πάει με τον \Αγγελο πήγαμε στο δωμάτιο όπου ήταν και του μιλήσαμε πήρα και ένα αυτόγραφο για έναν φίλο που μου είχε ζητήσει και πάλι πρωτού φύγουμε μας είπε έ τι δεν θα βγούμε φωτογραφία; Ελα Αγγελε να την βάλουμε στην μέση δηλαδή εμένα και δίπλατου φώναξε την 'Γλυκερία :lol: Δεν σκέφτηκα ποτέ να μετρήσω τις φορές μα νομίζω είναι αμέτρητες!!! Αλλά και λίγο ---λίγες.. Συγνώμη για την πολυλογία.
 10. Συμφωνούμε κι εμείς Σοφία και Τασούλα (η Τασούλα προτείνει ημερολόγιο με φωτογραφίες από σημαντικές εμφανίσεις στον ανάλογο μήνα).. Καλή αντάμωση σε όλους!
 11. Πολύ καλή ιδέα, αλλά νομίζω θα ήταν καλύτερα να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με την Σεμίνα, ξέρετε ότι ο ίδιος δεν ασχολείται με τα διαδικαστικά στις εμφανίσεις του. Πάντως ότι κι όποτε γίνει ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!!
 12. Πρώτη φορά που πάω 9 η ώρα στο Μέγαρο να κόψω εισιτήρια και δεν βρίσκω κόσμο. Μόνο ο Αγγελος ήταν εκεί από τις 8.30. Στις 9 και ήλθε η μητέρα της ecostel και μετά ο Μάκης. Μπήκαμε στις 10 που άνοιξαν και πιάσαμε ο καθένας μας τα 3 ταμεία. Ολες οι πρώτες θέσεις και οι πλαϊνες στόυς διαδρόμους ήταν παρμένες από την ΕΛΕΠΑΠ. Από την 9η σειρά αρχίζουν τα 120 που αναγκαστηκά κόψαμε γι' αυτούς που ήθελαν και όσοι θέλαμε των 6ο, φυσικά, κόψαμε από την 19η σειρά. Πριν από την 19η σειρά είναι τα 80άρια. Τέλος τα πλαϊνάάλλά όχι των διαδρόμων έχουν 100 Ε. Αντε καλά να περάσουν όσοι πάνε σήμερα αύριο και την τρίτη μέρα !!
 13. Aγνή σ' ευχαριστούμε πολύ Τέλειεςοι φωτογραφίες !!!!! Ηταν σαν να ήμασταν κι εμείς εκεί!!!!
 14. Γειά σου 'Αγγελε Μπράβο Πολύ καλές οι φωτογραφίες σου