Vassiliki

Members
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vassiliki

 • Rank
  Dalaras Starter
 • Birthday August 31
 1. Η συναυλία θα γίνει σήμερα!!! μόλις πήρα το Δημαρχείο Νίκαιας και μου το επιβεβαίωσαν. Στις 9.00!! ΤΡΕΞΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!
 2. Θανάση έχεις δίκιο. Οι εκδηλώσεις του Μεγάρου είναι όντως κλειστές για το πλατύ κοινό!! Πριν ανακαλύψω την ύπαρξη αυτού του ευλογημένου forum (να είστε καλά όλοι που το κρατάτε ζωντανό), μάθαινα τις συναυλίες του Νταλάρα στο Μέγαρο από τις αφίσες που έβλεπα στο δρόμο, ή από ραδιόφωνο και τηλεόραση. Και φυσικά όταν ρωτούσα για εισιτήρια δεν υπήρχαν ΠΟΤΕ!!! Ώσπου τελικά κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το κυνηγάω άλλο.. κι έτσι έβλεπα τις αφίσες και ούτε καν έπαιρνα τηλέφωνο! ήμουνα σίγουρη ότι δε θα έβρισκα.. Ακόμα και τώρα βλέπω αφίσες να διαφημίζουν τις συναυλίες του Μεγάρου και γελάω.. νομίζω και την τελευταία φορά με το Θεοδωράκη, είδα διαφήμιση στην τηλεόραση λίγες μέρες πριν τη συναυλία και γελούσα.. γιατί τις διαφημίζουν;; αφού δεν υπάρχουν εισιτήρια!!! Για να τηλεφωνεί ο κόσμος άδικα; δεν καταλαβαίνω...
 3. 200 άτομα;;;; είσαι σίγουρος;; είναι πάρα πολλοί!!! ακόμα κι έτσι όμως 200 επί 4 =800 επί δύο μέρες 1600..πώς εξαντλήθηκαν; Πόσους χωράει η αίθουσα; Από το forum ήταν αυτοί οι διακόσιοι;; γιατί δεν άκουσα να διαφημίζεται κάπου..... τι να πω; και πάλι απίστευτο μου φαίνεται, πραγματικά δεν το περίμενα.. πολύ κρίμα μιας και το είχα τάξει και στη μητέρα μου ότι θα την πάω για πρώτη φορά... και θα ερχόταν και από την επαρχία ειδικά γι'αυτό το λόγο! Και πάλι κατηγορώ το Μέγαρο. Γιατί δεν έδωσαν μεγαλύτερη αίθουσα; δεν περίμεναν τόση προσέλευση; κακή οργάνωση μου μυρίζει πάλι.. Και πάλι συγγνώμη για τη γκρίνια μου..
 4. Καλημέρα σε όλους. Μόλις πήγε ο σύζυγός μου στα ταμεία του Μεγάρου για εισιτήρια και του είπαν ότι εξαντλήθηκαν. Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι εντελώς απογοητευμένη και θυμωμένη! Πώς είναι δυνατό να εξαντληθούν και για τις δύο ημέρες τα εισιτήρια όταν άρχισε η προπώληση από το πρωί ως τώρα και έδιναν μόνο τέσσερα εισιτήρια στο άτομο; Τι γίνεται; τα φυλάνε για τους δικούς τους;; (όποιοι κι αν είναι αυτοί!!!) ωραία οργάνωση!! Παιδιά εσείς που πήγατε νωρίς είχε τόσο μεγάλες ουρές;;; που να δικαιολογούν την εξάντληση;; ή μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας;;;; Μ'αρέσει που γίνεται και προπώληση On line, τη δεύτερη μέρα πώλησης!!! Πολύ αστείο πραγματικά.. ΚΡΙΜΑ για το Μέγαρο Μουσικής που θέλει να θεωρείται και σπουδαίο.. Συγγνώμη για τη γκρίνια μου αλλά πραγματικά μου φάνηκε κοροϊδία αυτό..
 5. Καλημέρα σε όλους! Έχω ψάξει λίγο σε δισκοπωλεία και διαδίκτυο για κάποιο cd του Eddy Napoli.. Μου άρεσε πολύ στο Ηρώδειο και θα ήθελα να ακούσω κι άλλη από τη μουσική του. Δεν έχω όμως καταφέρει να βρω τίποτα!! Μήπως κανείς ξέρει αν κυκλοφορεί στην Ελλάδα κάποιο cd του ή έστω τον τίτλο κάποιου από τα cd του; Ευχαριστώ πολύ!
 6. Παιδιά ένα μεγάλο "μπράβο" και από εμένα. Καταπληκτική η ιδέα σας!!! Τέτοιοι "θαυμαστές" αξίζουν σε ένα τέτοιο άνθρωπο! Και πάλι συγχαρητήρια σε όσους το σκέφτηκαν και το έκαναν πράξη! Να είστε καλά
 7. Το δοκίμασα και δουλεύει! Το αντίγραφο παίζει κανονικά!!! Πρώτη φορά συναντώ τέτοιο πρόβλημα! Και μετά σου λένε οι εταιρείες ότι απαγορεύεται η αντιγραφή! τώρα φταίμε εμείς που τα πρωτότυπα δεν παίζουν και τα αντίγραφα τους βάζουν τα γυαλιά;;; Μετά σου λένε φταίει ο φονιάς! Ευχαριστώ πολύ!!!
 8. Καλημέρα σε όλους! Επανέρχομαι με το θέμα του προβληματικού CD Μεσόγειος.. Το πρώτο που πήρα δεν έπαιζε σε SONY CD Player, ούτε σε SONY Mp3 player αυτοκινήτου. Μου το άλλαξαν από το METROPOLIS με ένα άλλο CD Μεσόγειος, διαβεβαιώνοντάς με ότι θα παίζει σίγουρα! αλλά πού!! το ίδιο ακριβώς! δεν παίζει στο CD μου ούτε στο αυτοκίνητο... Και οι υπάλληλοι του METROPOLIS αρνούνται να γίνει αλλαγή με άλλο CD, ή να επιστραφούν τα χρήματα.. μόνο με το ίδιο CD μου το αλλάζουν, αλλά γιατί πιστεύω ότι πάλι δε θα παίζει; Μπορεί κανείς να δώσει καμιά εξήγηση; ασυμβατότητα συσκευής;; αλλά γιατί;; κάποιο κλείδωμα στο CD;; πρώτη φορά μου συμβαίνει.. Υπάρχει κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα; άλλος με SONY CD Player που όμως το διαβάζει;; Να είστε καλά
 9. Παιδιά καλημέρα σε όλους! Χθες πήρα κι εγώ το CD Μεσόγειος!! Και μόλις πάω να το βάλω όλο ανυπομονησία να παίξει.... καμία αντίδραση από το cd player! Το διάβαζε ,το διάβαζε για κάμποση ώρα και τελικά βγάζει μήνυμα ERROR!! Φαντάζεστε πώς αισθάνθηκα! Τελικά το άκουσα από το DVD Player κανονικά αλλά το CD Player δεν κατάφερε να το διαβάσει. Φυσικά δεν έχει βλάβη και τα υπόλοιπα CD τα παίζει κανονικά. Επίσης ούτε το CD Player του αυτοκινήτου μου δεν μπορεί να το διαβάσει, βγάζει και αυτό ένδειξη ERROR!! Σήμερα το πρωί όπως ήταν φυσικό πήγα στο METROPOLIS για να διαμαρτυρηθώ. Εκεί, αν και το δοκίμασαν σε ένα δικό τους μηχάνημα και έπαιζε κανονικά, (επαγγελματικό μηχάνημα φυσικά) μου το άλλαξαν χωρίς δεύτερη κουβέντα και με διαβεβαίωσαν ότι τώρα θα παίζει σίγουρα!! Γιατί τέτοια σιγουριά; πρέπει να περιμένω ως το βράδυ τώρα για να δω αν παίζει.. Είχε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα ή μόνο εγώ ήμουν η "τυχερή";;;;
 10. Ευχαριστώ πολύ Θανάση αν και είναι άσχημα τα νέα! Πάντως αν δεν είναι αρκετά αυστηροί όπως ήταν στο Ηρώδειο για παράδειγμαμ, που καιροφυλακτούσαν και έκαναν παρατηρήσεις ακόμα και σε κάποιους που τραβούσαν με κινητό... κάτι θα γίνει. Δε θα βάλουμε και φλας.. μέσα στα σκοτάδια θα ενεργήσουμε
 11. Παιδιά καλημέρα! Μήπως ξέρει κανείς αν στο Μέγαρο επιτρέπεται η φωτογράφιση;; είναι προφανής ο λόγος που ρωτάω.. Να είστε καλά!
 12. Μια συναυλία που θυμάμαι εγώ ως μια πολύ γλυκιά ανάμνηση είναι κάποια που είχε κάνει -συγχωρέστε με που δε θυμάμαι ποιά χρονιά ήταν- ίσως '92, '93- στον Υμηττό. Όταν λέω στον Υμηττό, είχε γίνει πάνω στο βουνό, ως διαμαρτυρία για το σχέδιο που υπήρχε να περάσει από εκεί ο δρόμος (η περιφερειακή) καταστρέφοντας ολόκληρο κομμάτι με δάσος. Το πρωί είχε γίνει αναδάσωση στην περιοχή και το απόγευμα η συναυλία. Μαζί με το Γιώργο συμμετείχε και η Μαρία Φαραντούρη ... δε θυμάμαι αν ήταν και κάποιος άλλος. Όταν άρχισε η συναυλία είχε ακόμα φως και τον θυμάμαι που ήρθε και πέρασε ανάμεσα από τον κόσμο για να ανέβει στη σκηνή! Ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα από τόσο κοντά (στα 1-2 μέτρα). Στη διάρκεια της συναυλίας ήμασταν όρθιοι από κάτω από τη σκηνή!! Θυμάμαι πως είπε κάποια τραγούδια που τα άκουγα για πρώτη φορά ζωντανά από αυτόν, όπως το ''Αθήνα" και το "Αγάπη"! Επίσης είπε το "Παραπονεμένα Λόγια"! Αν κανείς άλλος ήταν σε εκείνη τη συναυλία ας με διορθώσει αν κάνω κάποιο λάθος -γιατί όσο μεγαλώνουμε ξεχνάμε κι όλας.. πάντως ήταν μια υπέροχη συναυλία με χαρακτηριστικό της την αμεσότητα αφού δεν ήταν τίποτα στημένο, ήρθε σαν ένας από εμάς, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε γι'αυτό που πίστευε!
 13. Καλημέρα παιδιά, Έχω μπόλικες φωτο από την παράσταση. Μπορεί κανεις να μου πει πως τις ανεβάζουν; Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα τον τρόπο.
 14. Καλησπέρα σε όλους. Γράφω απλώς για να πω πως πήγα κι εγώ χθες στην παράσταση στο θέατρο Πέτρας. Ήταν μια καταπληκτική παράσταση!!! Με όλη τη σημασία της λέξης! Και όχι επειδή μου αρέσει ο Νταλάρας, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, με άφησε ακόμα μια φορά άφωνη, αλλά όλοι οι πρωταγωνιστές ήταν εκπληκτικοί, η μουσική και ο στίχος ήταν απόλυτα ταιριαστοί με την τραγωδία και επέτειναν νομίζω την τραγικότητα του έργου, και ο Κιμούλης έπαιζε καταπληκτικά!!!!! Τίποτα από τα χίλια μύρια που διάβασα δεν ισχύει παιδιά. Πήραν τα μικρά και ασήμαντα και τα έκαναν "τέρατα"! Τίποτα από όσα έλεγαν και έκαναν επί σκηνής δε με ενόχλησε και δε μου φάνηκε αταίριαστο. Πραγματικά σας λέω, δε μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου όταν έβλεπα την παράσταση και σκεφτόμουνα πώς τα διαστρέβλωσαν όλα! Πραγματικά ήταν προσχεδιασμένη επίθεση εναντίον του Νταλάρα και του Κιμούλη, των δύο μεγαλύτερων στο χώρο τους! Δεν πειράζει, έτσι είναι πάντα την επιτυχία την πολεμούν λυσσαλέα ακριβώς επειδή δε μπορούν να την φθάσουν. Κατά τη γνώμη μου η παράσταση έτσι όπως ήταν σκηνοθετημένη είχε πολύ απήχηση και στους νέους ανθρώπους που ίσως να μην είχαν ξαναδεί κάτι παρόμοιο, αρχαία τραγωδία εννοώ, και με αυτόν τον τρόπο πέρασε και σ'αυτούς τα σπουδαία μηνύματά της! Η διδασκαλία αυτή δεν είναι άλλωστε και ο σκοπός της τραγωδίας; Μην ακούτε τίποτα και να πάτε να τη δείτε όσοι έχετε την ευκαιρία. Είναι αριστουργηματική παράσταση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της. Όσο για τον Νταλάρα τι να πω; ο άνθρωπος ότι αποφασίσει να κάνει το κάνει τέλεια. Έχει το άγγιγμα του Μίδα! Σεμνός αλλά και με πάθος, τα κατάφερε τέλεια και ως ηθοποιός-τραγουδιστής (γιατί πραγματικά "υποκρινόταν" στην παράσταση αυτή). Ο άνθρωπος είναι άστρο!! πώς να το κάνουμε; Να είστε καλά!
 15. Παιδιά καλησπέρα. Έφτιαξα αυτό το topic γιατί νομίζω ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον για όλους μας να μοιραστούμε τυχόν εμπειρίες μας από γνωριμία ή επαφή με τον Γιώργο Νταλάρα. Εγώ προσωπικά θέλω πάρα πολύ να ακούσω τις εμπειρίες σας! οπότε αν τον έχετε γνωρίσει από κοντά, έστω και για λίγο, γράψτε μας πώς ήταν!! Και αν υπάρχει και καμιά φωτογραφία μαζί του ανεβάστε τη! Να είστε καλά!