petrozz

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About petrozz

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/10/1983
 1. Ήμουν και εγώ στην ΑΡΕΝΑ το προηγούμενο Σάββατο 26/2.Το μαγαζί εντυπωσιακό. Θα έλεγα πως για κάποιον που του αρέσει να διασκεδάζει αλλά και να ακούει ωραία τραγούδια και ερμηνείες είναι ένα πάρα πολύ καλό πρόγραμμα που είναι φτιαγμένο ώστε να σε προδιαθέτει κ να χορέψεις (άσχετα αν αυτό είναι εφικτό).Βέβαια δεν χορταίνεις Νταλάρα...αυτό ειναι σίγουρο! -Πάντως, στο δεύτερο μέρος του Ρέμου η πίστα ήταν γεμάτη από κόσμο που φυσικά χόρευε.....μετά ευγενικά ο Ρέμος τους είπε να καθήσουν και ανέβηκαν στην πίστα τρεις 60αρηδες θα έλεγα,ίσως και παραπάνω.. (είναι γνωστοί παλιοί χορευτές νομίζω αλλά μου διαφεύγουν τα ονόματα τους) και χόρεψαν ένα χασάπικο με ερμηνευτή τον Ρέμο. Ο Νταλάρας ήταν πολύ καλός και είχε διάθεση θα έλεγα. Όσο για τα περιστατικά με μεθυσμένους που ανεβαίνουν στην πίστα κ.τ.λ πιστεύω πως ο Νταλάρας δεν είναι από άλλο κόσμο και ούτε είναι ανυποψίαστος,μπορεί να τα αντιπετωπίσει και εννοείτε κυρίως με χιούμορ... κ αν κάποιος ζητήσε πάνω στην ευθυμία του μια παραγγελιά όπως αναφέρε κάποιος .. δεν είναι κάτι φοβερό και κακό πια.
 2. Καλημέρα,ξέρει κανείς από όσους πήγαν στο μαγαζί πόσο ενδέχεται να πληρώσει συνολικά μια παρέα 6 ή 7 ατόμων σε τραπέζι ( ας πούμε στην πλατεία) ? (Γιατί άκουσα κάτι εξωφρενικά ποσά...) Ευχαριστώ.
 3. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό με το αν ο Νταλάρας με τον Ρέμο θα ανεβούν στην Θεσσαλονίκη??
 4. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!!!!! 1. Ξέρεις κανείς αν ο Νταλάρας με τον Ρέμο θα ανέβουν στην Θεσσαλονίκη? 2. Πόσο πάει το μαλλί (..το μπουκάλι ) στην Αθηνών Αρένα?
 5. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους η Αλεξίου έκανε ένα δίσκο εμπορικότατο και ο οποίος περιείχε όχι εκπτώσεις αλλά πραγματικά καλά τραγούδια (προσεγμένα κ σε στίχο και μοσυική ) που δεν βαριέσαι να τα ακούς Το 90% των τραγουδιών του δίσκου έγιναν επιτυχίες γι'αυτό τον λόγο. Απορώ πως ο Νταλάρας δεν μπόρεσε να συλλέξει ποιοτικά αλλά και εύληπτα τραγούδια σαν αυτά την Αλεξιού. Το αναφέρω γιατί ο Νταλάρας είναι Νταλάρας και όλοι περιμένων από αυτόν το κάτι παραπάνω... που δεν έχει ο νέος δίσκος. Ο χρόνος πάντως θα είναι ο κριτής και ας ελπίσουμε ότι αυτή η σκιά αμφιβολίας για το νέο CD του Γιώργο να σβήσει..
 6. Οι στίχοι αυτού του Παυριανού είναι επιεικώς μέτριοι και όχι για έναν τραγουδιστή σαν τον Νταλάρα. Είπαμε να κάνει ένα δίσκο εμπορικό στον κλίμα της εποχής αλλά όχι και έτσι. Το "ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ" κ το "ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ" είναι προσωπικά μετριότατα εώς χάλια αν μιλήσουμε στα πλαίσια της ποιότητας του Νταλάρα και αν θέλουμε να μιλάμε για έναν πολύ καλό δίσκο. Στο πρώτο εντάξει για την πλάκα σου το ακούς (μόνο χιουμοριστικά μπορείς να το δεις) ,στο δευτέρο οι στίχοι πλαισιωμένη από την μουσική σου προκαλούν χαμογελάκια αδιαφορίας.... ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ CD ?? Το ρεφρέν από "ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ" μου φαίνετε γελοίο. (πάντα στα πλαίσια της ποιότητας του Νταλάρα) Αυτά για τα μαύρα σημεία αυτου του δίσκου...
 7. Αν αυτό το CD δεν ήταν του Νταλάρα θα έλεγα ότι είναι απλά μια καλή προσπάθεια. Όμως είναι του Νταλάρα γι' αυτό και είμαι απογοητευμένος γιατί ένα είναι σίγουρο ακούγωντας κάμποσες φορές το νέο CD... δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Έχει κομμάτια που θα ακουστούν (για πόσο όμως?) άλλα τα οποία είναι τελείως αδιάφορα ( Εφτά φορές) και λίγα πραγματικά ωραία τραγούδια. -Αλήθεια αυτόν τον Παυριανό ο Νταλάρας έψαξε πολύ για να τον βρει και να του γράψει τραγούδια?- Είναι λυπηρό να βάζω το CD να το ακούσω για πρώτη φορά με ένα φίλο και αυτός να γελάει με το πρώτο τραγούδι... κ γω να έχω μείνει άφωνος γιατί είχα εμπιστοσύνη στον τραγουδιστή με τον οποίο μεγάλωσα.. ( μόνο χιουμοριστικά μπορείς να το δεις το κομμάτι). Και γενικά οι στίχοι εκτός από κάποια κομμάτια κινούνται σε ένα πλαίσιο μετριότητας. Οκ, υπάρχουν και καλά τραγούδια μέσα ΑΛΛΑ από τον Νταλάρα περίμενα ένα νέο CD που όλα τα τραγούδια να έχουν κάτι να δώσουν και πάνω από όλα να ακούγονται. Γενικά περίμενα κάτι καλύτερο.... Από την στιχουργικά υπέροχη " ’σφαλτο που Τρέχει¨" στο "Υπογράφω - όταν με σκέφτεσαι θα κλαις Υπογράφω - μεσ' τη φωτιά και εσύ θα καις" Υπογράφω... Υπογράφω.. και άλλα πολλά... Τέτοιες εκπτώσεις ούτε στον Κωτσόβολο... Ελπίζω να κάνω λάθος και ακούγοντας και άλλες φορές τον δίσκο να αλλάξω γνώμη.
 8. Έχοντας πει αυτά που είπε στην συνέντευξη του (περί εκπτώσεων κ.τ.λ) και εφόσον δεν ενοούσε κάτι άλλο από αυτό που καταλάβαμε όλοι (ότι έμμεσα απολογείτε για τον νέο δίσκο) τότε δικαιολογημένα όλοι ανυσηχούν για την συνέπεια του Νταλάρα όλα αυτά τα χρόνια και την αποστροφή του από το παιχνίδι των πωλήσεων στο οποίο τώρα αποφάσισε να παίξει από ότι λέει τουλάχιστον. Προσωπικά του έχω εμπιστοσύνη και περιμένω μια νέα συνέντευξη του ώστε να φέρει τα πράγματα στη θέση τους. Υ.Σ Στο κάτω κάτω γιατί πρέπει να απολογείτε για έναν δίσκο εμπορικό? Η Αλεξίου πούλησε τρελά και τα τραγούδια της ήταν ένα κ ένα... και κανείς δεν την κατηγόρησε. Μήπως επειδή τα τραγούδια του δίσκου δεν είναι αντάξια της ποιότητας του Νταλάρα? Τότε γιατί δεν έκανε υπομονή μέχρι να βρει καλά τραγούδια αλλα και εμπορικά.. όπως έκαναν τόσοι άλλοι (Αλεξίου,Κότσιρας κ.τ.λ) Ερωτήματα που ίσως λάβουν τέλος με το που θα ακούσουμε ολόκληρο τον καινούργιο CD. Μακάρι!!!