Αντισθένης

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Αντισθένης

 • Rank
  Member
 • Birthday 07/29/1979
 1. Τι να γράψω εδώ..Με το Πάριο άρχισα να ακούω ελληνική μουσική(σχετικά αργά ανακάλυψα το ελληνικό τραγούδι,ακούω κυρίως heavy metal\hard rock).Mαζί με τον Νταλάρα,είναι οι αγαπημένοι μου έλληνες τραγουδιστές.Δυστυχώς ο Πάριος,από τους μεγάλους τραγουδιστές,τα τελευταία 20 χρόνια έχει τη χειρότερη πορεία.’θλιες επιλογές τραγουδιών,εμφανίσεων και συνεργασιών.Κυρίως όμως μια φωνή που έχει ξεθωριάσει απίστευτα.Ήθελα να ήξερα,όλοι αυτοί οι mediορχεις που τον αποθεώνουν εσχάτως,έχουν προβλήματα ακοής?Ο άνθρωπος δεν ακούγεται!Κρίμα..Σίγουρα,όσο μεγαλώνει κανείς,είναι φυσικό να φθίνει.’λλοι είναι αξιοπρεπείς(Μητροπάνος,Αλεξίου,έχει σπάσει η φωνή της,όμως δισκογραφικά συνεχίζει με πολύ ενδιαφέροντες και καλούς δίσκους)ή διατηρούνται ακόμα ψηλά(Νταλάρας),άλλοι σπάνε ρεκόρ στο άλμα εις βάθος...Ας κλείσει τουλάχιστον τη καριέρα του με έναν καλό δίσκο(και ας πάψουν κάμια στιγμή οι τυμπανοκρουσίες για τους πλατινένιους από εφημερίδες,μνημόσυνα κακόγουστου χιούμορ για τη νεκρή δισκογραφία)
 2. Ωραίο topic παιδιά.Τι να πρωτοβάλεις... Μια συλλογή που ακούω συχνά,είναι αυτή βασανίστηκα να τη φτιάξω 1) Κάποια Κάπου Κάποτε 2)ΤοΠρωτοβρόχι 3)Είναι πια καιρός 4)Αν σε δω σε ξένα χέρια 5)Κάποιος Χτύπησε Την Πόρτα 6)Τι σου λέει η μάνα σου για μένα 7)Χαιδάρι 8)Ξεκινάει τ'αρχοντολόι 9)’νοιξε Πέτρο 10)Χίλιες Φορές 11)Το όγδοο θαύμα 12)Η Εκτέλεση 13)Ο Μαύρος Ήλιος 14)Wooden Horse -Περιπλάνηση 15)Το παλτό 16)Μισό φεγγάρι 17)Ήσουν θεός 18)Το φίλτρο
 3. Καλημέρα.Σίγουρα νέο υλικό.Δεν ξέρω αν υπάρχει στο site,poll με συνθέτες\στιχουργούς που θα θέλαμε να συνεργαστεί ο Νταλάρας.Δε θα πω κάτι πρωτότυπο φαντάζομαι,αλλά σίγουρα θα ήθελα να τον ακούσω να λέει τραγούδια του Κορακάκη(απορώ πως δεν έχουν συνεργαστεί τόσα χρόνια).Επίσης να συνεχιστούν κάποιες συνεργασίες,με δημιουργούς από τον τελευταίο δίσκο(Σελλάς,Βελλιάδης,)Γαργάλας ίσως πάλι,Στρόφαλης.Δεν έχω κάτι με τις επανεκτελέσεις(ίσα ίσα το Απόψε γίνε,ήταν εξαιρετικό)αλλά κάπου έχω κουραστεί,έχει βγάλει πολλούς δίσκους εσχάτως με επανεκτελέσεις.Πάντως,το πρώτο τραγούδι που μου έρχεται στο μυαλό και θα ήθελα να το ακούσω από το Γιώργο,είναι το Φεγγάρι αν είσαι λαμπερό του Βαμβακάρη,μεγάλο τραγούδι,που δεν έχει ακουστεί πολύ.
 4. Μαζί με τους δίσκους του Κουγιουμτζή,είναι ο αγαπημένος μου του Νταλάρα.Πλήρης,καλύπτει ηχητικά,μεγάλο κομμάτι του ελληνικού τραγουδιού(αν και πάντα σκέφτομαι,πως θα ήταν,αν είχε και μερικά τραγούδια του Κουγιουμτζή,χμμμ).Κρίμα που τότε,ο Νταλάρας δεν συνεργάστηκε ξανά με τον Σπανό,θα είχαμε και άλλα υπέροχα τραγούδια.
 5. Καλημέρα σε όλους.Αν ισχύει αυτό με τα επιπλέον τραγούδια,θα είναι πολύ καλό,πάντως τα κουτιά και τα βιβλιαράκια των cd's,είναι λίγο φτωχά,κρίμα που δεν τα έβαλαν,αυτούσια όπως στις εκδόσεις που υπάρχουν στο εμπόριο.Οψόμεθα..