Posted November 20, 2003 · Report post Is there someone who has the lyrics of "Mambo Braziliero" from the record "Latin", sang by Alkistis Protopsalti please ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 20, 2003 · Report post here you are : Μουσική : Μουζάκης, Στίχοι : Πρετεντέρη Να ρθεις αυτή την όμορφη βραδιά και σαν δυο ξένοιαστα παιδιά να φύγουμε γι αλλού Να ρθεις και με πιλότο την καρδιά να βρούμε μια άγνωστη αμμουδιά κάποιου χρυσού γιαλού Θα γίνω βραζιλιάνα με το σομπρέρο μου θα σαι ο καμπαλέρος μου κι όταν αρχίσει ο έρως μου για σένα Θ αρχίσουν οι μαράκες ρυθμό να δίνουνε τ άστρα θα τρεμοσβήνουνε κι όλα χορός να γίνουνε θα λες Αυτό το μάμπο το μπραζιλέιρο μου δίνει κέφι, μου δίνει στιλ Και βραζιλιάνο με κάνει βέρο αυτό το μάμπο απ τη Μπραζίλ Να ρθεις αυτή την όμορφη βραδιά και σαν δυο ξένοιαστα παιδιά να φύγουμε γι αλλού Να ρθεις και με πιλότο την καρδιά να βρούμε μια άγνωστη αμμουδιά κάποιου χρυσού γιαλού Θα γίνω βραζιλιάνα με το σομπρέρο μου θα σαι ο καμπαλέρος μου κι όταν αρχίσει ο έρως μου για σένα Θ αρχίσουν οι μαράκες ρυθμό να δίνουνε τ άστρα θα τρεμοσβήνουνε κι όλα χορός να γίνουνε θα λες Αυτό το μάμπο το μπραζιλέιρο μου δίνει κέφι, μου δίνει στιλ Και βραζιλιάνο με κάνει βέρο αυτό το μάμπο απ τη Μπραζίλ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 20, 2003 · Report post Ευχαριστώ !!! Micki Quote Share this post Link to post Share on other sites