Sign in to follow this  
Followers 0
Agnie

Στην Αθήνα με ξεναγό τη Βίκυ

18 posts in this topic

Το γερμανικό κανάλι ARD, με οικοδέσποινα τη Λέανδρος, ζουμάρει στην Ελλάδα

Στην Αθήνα με ξεναγό τη Βίκυ

Με οικοδέσποινα-ξεναγό τη διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος, το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ARD στέλνει την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα 50μελές συνεργείο, που επί πέντε μέρες θα «γυρίζει» πεντάλεπτα φιλμάκια στη διοργανώτρια πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων, τα οποία και θα προβάλλονται από τη Γερμανική Τηλεόραση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, εμβόλιμα ανάμεσα στα διάφορα Ολυμπιακά Αγωνίσματα. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ακρόπολη και την Πλάκα, το Κολωνάκι και του Ψυρρή, θα περιλαμβάνουν εικόνες από τη ζωή σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας και θα «ντυθούν» με μουσική Μίκη Θεοδωράκη.

Παράλληλα, ετοιμάζεται από το ίδιο τηλεοπτικό κανάλι η παραγωγή της πολυσυζητημένης εκπομπής-σόου διάρκειας μιάμιση ώρας με τίτλο «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν στην πατρίδα τους» που μέρος της θα γυριστεί στο Ναό του Ολυμπίου Διός (Ολυμπιείο) και θα προβληθεί την προηγουμένη της έναρξης των Αγώνων από Γερμανία και μέσω δορυφόρου σε όλο τον κόσμο. Στην εκπομπή αυτή η Βίκυ Λέανδρος θα είναι και πάλι οικοδέσποινα και θα παρουσιάζει τη χώρα της στο γερμανικό κοινό με τη συμμετοχή διαφόρων διάσημων προσκεκλημένων από την Ελλάδα και τη Γερμανία. Η εκπομπή θα περιλαμβάνει και δηλώσεις της δημάρχου Αθηναίων Ντόρας Μπακογιάννη, του κορυφαίου Ελληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, της καλλιτεχνικής διευθύντριας της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας Γεωργίας Ηλιοπούλου κ.ά. που θα μιλούν για την Αθήνα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οπως εξήγησε στην «Α» η αδελφή της μεγάλης Ελληνίδας ερμηνεύτριας Βίκυ Λέανδρος, Ελενα Στάθου, μόνο η τελευταία ημέρα γυρισμάτων θα γίνει στο Ολυμπιείο η παραχώρηση του αρχαιολογικού χώρου ζητήθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο από 28 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου προκειμένου να μαγνητοσκοπηθεί συναυλία την οποία και θα παρακολουθήσουν ζωντανά 400 επιφανείς προσκεκλημένοι. Το πρόγραμμα της συναυλίας θα ξεκινήσει με τη Βίκυ σε κάποια από τα πασίγνωστα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από τον πρόσφατο δίσκο της «Τραγούδι αλλιώτικο» που έχει ήδη ανέβει στην κορυφή των τσαρτ στη Γερμανία. Θα ακολουθήσει ο Μάριος Φραγκούλης, με τον οποίο η Βίκυ θα τραγουδήσει και ντουέτο, όπως και με τον άλλο λαμπερό αστέρα της δεκαετίας του 70, που έκανε πασίγνωστη την Ελλάδα διεθνώς, τον Ντέμη Ρούσσο. Στη συναυλία θα λάβει μέρος επίσης ο Γιώργος Νταλάρας, πιθανόν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ένας Γερμανός καλλιτέχνης, ο οποίος σε κάθε κοντσέρτο του τραγουδάει απαραιτήτως και Μίκη Θεοδωράκη. Πάντως όχι η Αλκηστη Πρωτοψάλτη, η Νάνα Μούσχουρη ή ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό από την πρόταση του Γερμανού παραγωγού, που διαβάστηκε στο Κ.Α.Σ. «Οι προτάσεις αυτές ήταν γενικές και περιελάμβαναν Ελληνες τραγουδιστές από τη Μαρία Φαραντούρη έως την Αννα Βίσση. Οχι δεν θα είναι όλα αυτά τα ονόματα που ακούστηκαν στο Ναό του Ολυμπίου Διός», διευκρινίζει η κ. Στάθου. Οσοι συμμετάσχουν θα κλείσουν πανηγυρικά τη βραδιά, τραγουδώντας όλοι επί σκηνής μαζί και με Παιδική Χορωδία την «Ειρήνη» του Μίκη Θεοδωράκη.

Επειδή η εκπομπή θα δείχνει, εκτός από τον πολιτισμό της αρχαιότητας, και την κουλτούρα της σύγχρονης Αθήνας, θα συμμετέχουν και διάφοροι ποπ καλλιτέχνες όπως οι «C: Real», πιθανόν και ο Σάκης Ρουβάς, ωστόσο δεν θα τραγουδήσουν στο Ολυμπιείο. Θα βρεθεί άλλος χώρος που να ταιριάζει πιο πολύ στην ποπ μουσική.

ΑΓΚΥ ΣΥΝΤΕΤΑ

18/5/2004

http://www.apofasi.gr/index.asp?intid=show&nid=8692

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΓEPMANIKΟ AΦIEPΩMA

«Nύχτα μαγικιά» στην Ολυμπιακή Aθήνα

«Νύχτα μαγικιά» του Μίκη Θεοδωράκη αποτέλεσε το πρώτο καλλιτεχνικό ραντεβού του Μάριου Φραγκούλη και της Βίκυς Λέανδρος. Οι δύο ερμηνευτές το τραγούδησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στους στύλους του Ολυμπίου Διός, κάτω από το φεγγαρόφωτο

H Βίκυ Λέανδρος και ο Μάριος Φραγκούλης συμπράττουν για πρώτη φορά με αφορμή γερμανική τηλεοπτική παραγωγή αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν στην πατρίδα τους» τιτλοφορείται η παραγωγή της ARD με οικοδέσποινα τη Βίκυ Λέανδρος, που γυρίζεται αυτές τις ημέρες στους στύλους του Ολυμπίου Διός. Για τις ανάγκες του προγράμματος έχουν καταφθάσει από τη Γερμανία οκτώ φορτηγά, 40 τόνων το καθένα, που μετέφεραν τον υλικό εξοπλισμό για το σκηνικό και τους φωτισμούς. Διότι θα στηθούν δύο σκηνές. Μία για το καλλιτεχνικό κομμάτι και μια άλλη στην οποία η οικοδέσποινα θα πάρει σύντομες συνεντεύξεις από την πρόεδρο του Αθήνα 2004 κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, τον αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Τόμας Μπαχ, τον πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα κ. Σπίγκελ, τη διευθύνουσα σύμβουλο του Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού Γεωργία Ηλιοπούλου, τον παλιό ροκ τραγουδιστή Κατ Στίβενς. Στο διάρκειας μιάμισης ώρας πρόγραμμα, που θα προβληθεί από το γερμανικό κανάλι στις 5 Αυγούστου (και από την EPT αργότερα), θα τραγουδήσουν κομμάτια από το ρεπερτόριό τους οι Βίκυ Λέανδρος, Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μανώλης Μητσιάς, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιάννης Κότσιρας. Στην εκδήλωση αναμένεται να είναι παρών και ο Μίκης Θεοδωράκης.

Προχθές το βράδυ, με το φεγγαρόφωτο να τονίζει το λευκό των στύλων στο Ολυμπιείο, η Βίκυ Λέανδρος (η επιλογή της έγινε από τους Γερμανούς παραγωγούς της ARD) συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Μάριο Φραγκούλη ερμηνεύοντας το τραγούδι «Νύχτα μαγικιά» του Μίκη Θεοδωράκη. Ένα ακόμη ντουέτο, θα έχει με το Γιώργο Νταλάρα το βράδυ του Σαββάτου. Αυτό το πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο Ολυμπιείο, περίπου 400 διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι προσκεκλημένοι από την πολιτική, τον αθλητισμό, την καλλιτεχνική και την πνευματική ζωή του τόπου. H βραδιά θα κλείσει με όλους τους καλλιτέχνες επί σκηνής να ερμηνεύουν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

ΤΑ ΝΕΑ , 30-06-2004 , Σελ.: P43

Κωδικός άρθρου: A17977P431

ID:422221

http://ta-nea.dolnet.gr/neaweb/nsearch.pri...7977&m=P43&aa=1

«Νύχτα μαγικιά» του Μίκη Θεοδωράκη αποτέλεσε το πρώτο καλλιτεχνικό ραντεβού του Μάριου Φραγκούλη και της Βίκυς Λέανδρος. Οι δύο ερμηνευτές το τραγούδησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στους στύλους του Ολυμπίου Διός, κάτω από το φεγγαρόφωτο

post-2-1088602192.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
που θα προβληθεί από το γερμανικό κανάλι στις 5 Αυγούστου

I can't stand Vicky Leandros, but I'll put on TV that evening :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το «Olympia Gala», όπως είναι ο τίτλος του σόου, θα γυριστεί αύριο στους στύλους του Ολυμπίου Διός, παρουσία 600 προσκεκλημένων, και θα προβληθεί από το ARD στις 5 Αυγούστου (21.00)

http://www.enet.gr/online/online_print.jsp?id=66025396

...und hier eine deutsche Ankuendigung (www.radiobremen.de)

.an diesem Wochenende produziert Radio Bremen im Tempel des olympischen Zeus in Athen die ARD-Olympia-Show mit Vicky Leandros. Das Olympeion am Fuße der Akropolis ist der Schauplatz der Gala des Ersten Deutschen Fernsehens, die am 5.8.2004, 21.00-22.30 Uhr, eine Woche vor Beginn der olympischen Spiele, ausgestrahlt wird. Das griechische Fernsehen ERT wird die Olympia-Show zeitgleich ausstrahlen. Co-Moderator von Vicky Leandros ist Alexis Kostallas.

Die Auftaktsendung zu den Olympischen Spielen wird in einer Verbindung von Sport, griechischer Kultur, Lebensart und Unterhaltung das Gastgeberland vorstellen. Internationale Stars, Protagonisten der Olympischen Bewegung, griechische Interpreten und im Ausland lebende Griechen kommen für diesen Fernseh-Event nach Athen:

Esther Ofarim, Marios Frangoulis, Yusuf Islam (ehemals Cat Stevens), Udo Lindenberg, Laith al-Deen, IOC-Vizepräsident Dr. Thomas Bach u.v.a.

:D Dalaras wird hier nicht genannt...

Share this post


Link to post
Share on other sites

The satellite frequency for the ARD channel is: 11603 Horizontal,Symbol rate:27500, FEC:5/6, for those of you who want to see it (from Hotbird satellite) in the 5th of August.

-John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ολυμπιακό γκαλά με τη Βίκυ Λέανδρος

Εκδήλωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με τη συμμετοχή πολλών μεγάλων καλλιτεχνών και οικοδέσποινα την παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα τραγουδίστρια, μαγνητοσκοπήθηκε στην Αθήνα μια ειδική εκδήλωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες για λογαριασμό μεγάλου γερμανικού καναλιού

Ένα ολυμπιακό γκαλά με οικοδέσποινα την παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος και τον Αλέξη Κωστάλα, μαγνητοσκοπήθηκε την Παρασκευή 2 Ιουλίου στους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν μεγάλα ονόματα της διεθνούς και της ελληνικής σκηνής καθώς και σημαίνουσες προσωπικότητες από τη Γερμανία και την Ελλάδα, μαγνητοσκοπήθηκε για λογαριασμό του μεγαλύτερου γερμανικού καναλιού, ARD.

Το πρόγραμμα θα μεταδοθεί στις 5 Αυγούστου από την ARD στη Γερμανία και από την ΕΡΤ στην Ελλάδα. Ενδεικτικά, μερικοί από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν είναι οι: Udo Lindemberg, Esther Ofarim, Yusuf Islam (Cat Stevens), Γιώργος Νταλάρας, Σάκης Ρουβάς, Γιάννης Κότσιρας, Μελίνα Κανά, Γλυκερία και πολλοί άλλοι.

Μαρία Τζεμπελίκου

http://news.pathfinder.gr/culture/news/75613.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

..und noch etwas auf deutsch :)

"ATHEN 2004 - DIE GALA"

Vicky Leandros präsentiert die ARD Olympia Show

Aufzeichnung aus dem Tempel des Olympischen Zeus in Athen

Der Tempel des Olympischen Zeus, das Olympeion in Athen, ist einer der geschichtsträchtigsten Orte Griechenlands. Von dort präsentiert die offizielle Sonderbotschafterin für Kultur, Vicky Leandros, die große ARD-Olympiagala im Ersten.

Die Radio-Bremen-Sendung wird zum Auftakt der Olympischen Spiele in einer Gala die Verbindung von Sport, griechischer Kultur, Lebensart und Unterhaltung bieten. Internationale Stars, Protagonisten der olympischen Bewegung, griechische Interpreten und im Ausland lebende Griechen kommen für diese Gala in ihre Heimat und vermitteln den deutschen Fernsehzuschauern die Magie griechischer Unterhaltung.

Yannis Kotisiras präsentiert zum ersten Mal die offizielle Olympiahymne Pass the flame. Das größte griechische Idol, Mikis Theodorakis, dirigiert seinen Erfolg "Irini-Frieden, begleitet von einem großen Chor und allen Stars der Gala.

Udo Lindenberg und griechische Sänger bieten ihre Version des Klassikers "Ich schwöre dar. Teenie-Star Sakis Rouvas, der schon mal für einen Zuschauerrekord von über 90 Prozent Einschaltquote in Griechenland gut ist, kommt mit den größten Interpreten des Landes auf der Bühne im Olympeion zusammen, direkt unterhalb der Akropolis.

Schließlich wird sich Michael Antwerpes, der ARD-Anchorman der Olympischen Spiele, von allen wichtigen Schauplätzen melden und den ersten Eindruck von Athen 2004 vermitteln.

Das griechische Fernsehen ERT wird die Olympia-Show zeitgleich ausstrahlen. Co-Moderator von Vicky Leandros ist Alexis Kostallas.

Die Auftaktsendung zu den Olympischen Spielen wird in einer Verbindung von Sport, griechischer Kultur, Lebensart und Unterhaltung das Gastgeberland vorstellen. Internationale Stars, Protagonisten der olympischen Bewegung, griechische Interpreten und im Ausland lebende Griechen kommen für diesen Fernseh-Event nach Athen: Marios Frangoulis, Yusuf Islam (ehemals Cat Stevens)

Mitwirkende: Mikis Theodorakis, Demis Roussos, George Dalaras, Nana Mouskouri, Laith Al-Deen, Udo Lindenberg, Sakis Rouvas, Leo Leandros, IOC-Vizepräsident Dr. Thomas Bach, Frank Busemann, Kosta Papanastasiou & Domna Adamapoulos & Hermes Hodolidis aus der "Lindenstraße", Michael Kleitmann und Orchester, Soulmates, Esther Ofarim u.v.a.

http://www.vickyleandroszentralclub.de/Hallo.htm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το πρόγραμμα θα μεταδοθεί στις 21.30 -00.00 στην ΕΤ1 την Πέμπτη 5 Αυγούστου.

ΡΕΝΑ :music:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ GALA

ΜΟΥΣΙΚΑ / Συναυλία

Μια λαμπερή βραδιά κάτω από την Ακρόπολη, με διάσημους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες διοργάνωσε το πρώτο κανάλι της γερμανικής τηλεόρασης ARD, σε συνεργασία με την ΕΡΤ, στις 3 Ιουλίου 2004 στους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Το Ολυμπιακό αυτό Γκαλά, θα μεταδοθεί ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Γερμανία, από την ΕΤ-1 και το ARD, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το γκαλά παρουσίασαν η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος και ο Αλέξης Κωστάλας

Συμμετείχαν ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιάννης Κότσιρας, (ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι της παγκόσμιας Λαμπαδηδρομίας), ο Μάριος Φραγκούλης, η Μελίνα Κανά, οι Soulmates (μεταξύ των οποίων οι Jethro Tull), o Youssouf Islam (Cat Stevens), o Udo Lidenberg (ο οποίος τραγούδησε ντουέτο με την Μελίνα Κανά), η Esther Ofarim, ο Κώστας Παπαναστασίου και ο Λεό Λέανδρος, πατέρας της Βίκυς Λέανδρος σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του.

Επίσης, θα μεταδοθούν συνεντεύξεις της δημάρχου Αθηναίων Ντόρας Μπακογιάννη, της προέδρου της «Αθήνα 2004» Γιάννας Αγγελοπούλου και του αντιπροέδρου της ΔΟΕ κ.Τόμας Μπάχ.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Γιόργκ Ζόνταγκ

http://www.ert.gr/tv/tvDetailsFull.asp?id=...d=50897&ch_id=8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η Βίκυ Λέανδρος παρουσιάζει το show του ARD στην Ολυμπία

5.08.2004 ώρα 21:00,διάρκεια 90 λεπτά

Μεταξύ των καλεσμένων που τραγουδούν ο Γιώργος Νταλάρας.

Athen 2004 - Die Gala

Vicky Leandros pr?sentiert die ARD-Olympia-Show

Der Tempel des Olympischen Zeus, das Olympeion in Athen, ist einer der geschichtstr?chtigsten Orte Griechenlands. Von dort pr?sentiert die offizielle Sonderbotschafterin f?r Kultur, Vicky Leandros, die gro?e ARD-Olympiagala im Ersten.

Die Radio Bremen-Sendung wird zum Auftakt der Olympischen Spiele in einer Gala die Verbindung von Sport, griechischer Kultur, Lebensart und Unterhaltung bieten. Internationale Stars, Protagonisten der olympischen Bewegung, griechische Interpreten und im Ausland lebende Griechen kommen f?r diese Gala in ihre Heimat und vermitteln den deutschen Fernsehzuschauern die Magie griechischer Unterhaltung.

Yannis Kotisiras pr?sentiert zum ersten Mal die offizielle Olympiahymne "Pass the flame". Das gr??te griechische Idol, Mikis Theodorakis, dirigiert seinen Erfolg "Irini - Frieden", begleitet von einem gro?en Chor und allen Stars der Gala. Udo Lindenberg und griechische S?nger bieten ihre Version des Klassikers "Ich schw?re" dar. Teenie-Star Sakis Rouvas, der schon mal f?r einen Zuschauerrekord von ?ber 90 Prozent Einschaltquote in Griechenland gut ist, kommt mit den gr??ten Interpreten des Landes auf der B?hne im Olympeion zusammen, direkt unterhalb der Akropolis.

Schlie?lich wird sich Michael Antwerpes, der ARD-Anchorman der Olympischen Spiele, von allen wichtigen Schaupl?tzen melden und den ersten Eindruck von Athen 2004 vermitteln.

Yannis Kotisiras pr?sentiert zum ersten Mal die offizielle Olympiahymne "Pass the flame". Das gr??te griechische Idol, Mikis Theodorakis, dirigiert seinen Erfolg "Irini - Frieden", begleitet von einem gro?en Chor und allen Stars der Gala. Udo Lindenberg und griechische S?nger bieten ihre Version des Klassikers "Ich schw?re" dar. Teenie-Star Sakis Rouvas, der schon mal f?r einen Zuschauerrekord von ?ber 90 Prozent Einschaltquote in Griechenland gut ist, kommt mit den gr??ten Interpreten des Landes auf der B?hne im Olympeion zusammen, direkt unterhalb der Akropolis.

Schlie?lich wird sich Michael Antwerpes, der ARD-Anchorman der Olympischen Spiele, von allen wichtigen Schaupl?tzen melden und den ersten Eindruck von Athen 2004 vermitteln.

Mitwirkende/Gδste:

Mit folgenden Mitwirkenden:

Domna Adamapoulos (aus der "Lindenstra?e")

Hermes Hodolidis (aus der "Lindenstra?e")

Michael Kleitmann und Orchester; Esther Ofarim

Mikis Theodorakis; Demis Roussos; Yannis Kotsiras; Georgos Dalaras; Sakis Rouvas; Laith al-Deen; Mario Frangoulis; Nana Mouskouri; Michael Kleitmann; Udo Lindenberg; Soulmates; Midge Ure; Dora Bakoyanni; Leo Leandros; Dr. Thomas Bach (IOC-Vizepr?sident); Frank Busemann; Kosta Papanastasiou (aus der "Lindenstra?e")

http://www.ard-digital.de/programmvorschau...05+21%3A00%3A00

-John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there somebody who can tell me more about the Israelic singer, Esther Ofarim? And the song she sang 'Laila' I think. I heard it a few times before but never paid too much attention to it.

Micki

Share this post


Link to post
Share on other sites

And about the song Dalaras sang with Vicky Leandros, I think it's called 'Κουρασμένο παλικάρι'. I never heard it before.

Micki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μουσική : Μάνος Χατζιδάκις, Στίχοι: Νίκος Γκάτσος

Κουρασμένο παλικάρι τώρα που δε μ αγαπάς

πάρε το χρυσό φεγγάρι στον παράδεισο να πας

Ήσουν λυπημένο κύμα, δεν είχες ακρογιάλι να σταθείς

Στης αγάπης μας το μνήμα καρτερώ να ρθεις να κοιμηθείς

Κουρασμένο παλικάρι, γίνε φως του αυγερινού

κι άσ τη νύχτα να σε πάρει στο περβόλι του ουρανού

First sang by Stelios Kazantzidis

Share this post


Link to post
Share on other sites

An excellent song,"Κουρασμένο παλικάρι" has been sung many times by Dalaras in the past.I remember a concert in Kalamaria,Thessaloniki where he sang it among other songs.It was the first time though that he sang it with Vicky Leadros.

-John

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0