Posted July 24, 2004 · Report post MIA EROTISI: YPARXEI TO VIDEO THS SYNAYLIAS STO MEGARO MOUSIKHS? TO PSAXNO APO TOTE POU EGINE H SYNAYLIA. EYXARISTO GIA TIS APANTHSEIS SAS Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 25, 2004 · Report post Ναι, το βίντεο της παράστασης υπάρχει. Πρέπει για κάποια περίοδο να είχε κυκλοφορήσει και στην αγορά, αλλά δεν κυκλοφορεί πια απ' όσο ξέρω. Πάντως μπορείς να το βρείς απο μέλη του forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2005 · Report post Αν ενδιαφέρεσαι, εγώ το είχα αγοράσει... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2005 · Report post Ανεπισήμως, κυκλοφορεί σε 2 DVD,ευτυχώς (οι βιντεοκασέτες φθείρονται με τον καιρό) . -John Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2005 · Report post Μπορεί να φθείρονται, αλλά εγώ την έχω σε καταπληκτική κατάσταση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2005 · Report post Εύχομαι να την έχεις πάντα σε τέτοια κατάσταση.Δε θ'αναφερθώ στην ανάγκη ούτε στα πλεονεκτήματα του DVD,δεν είναι το θέμα μας αυτό εδώ. Ακριβώς για να έχεις τις όποιες ταινίες ή βίντεο σε καλή κατάσταση καταφεύγεις στο DVD. -John Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2005 · Report post Εύχομαι να την έχεις πάντα σε τέτοια κατάσταση. Ευχαριστώ πολύ! :lol: :lol: :lol: :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2005 · Report post Ακριβώς για να έχεις τις όποιες ταινίες ή βίντεο σε καλή κατάσταση καταφεύγεις στο DVD. Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ, δεν είναι παράνομο;;;;;;;;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites