alquimista

Problem

174 posts in this topic

Κι εγώ τώρα κατάφερα να μπω από Chrome.. με τον explorer δεν σε βάζει

Από σήμερα το μεσημέρι όταν προσπαθώ να μπω από το Safari στο forum βγάζει μήνυμα ότι η σελίδα φαίνεται να περιέχει malware που μπορεί να βλάψει τον υπολογιστή. Ομολογώ ότι δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά. Με το Firefox δεν μου το κάνει. Συμβαίνει κάτι; Ξέρει κανείς εκ των προσφιλών διαχειριστών;

Το είδα και εγώ αυτό το μήνυμα. Το θέμα το κοιτάω απο το μεσημέρι.

Ευχαριστούμε και μπράβο! :)

1 person likes this

Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου.... Ποτέ ξανά τέτοιο κακό να μη μας βρει! :razz:

3 people like this

Θανάση, όταν είπες "Άντε τι τα πήρες τα πτυχία;" ήξερα ότι το πρόβλημα θα πρέπει να διευθετηθεί σε λίγες ώρες :laugh::razz:

1 person likes this

Μπραβο Αποστολε!!!!!!! Μπραβο Θοδωρη!!! Μπραβο Θαναση!!! Μα τι αγορια εχει το φορουμ..... :music: :music: :music:

2 people like this

...ευχαριστουμε που διευθετηθηκε. γιατι σε μενα ειχε μπει φραγη γιατι με προειδοποιουσαν

οτι υπηρχε ιος!!

Μπραβο Αποστολε!!!!!!! Μπραβο Θοδωρη!!! Μπραβο Θαναση!!! Μα τι αγορια εχει το φορουμ..... :music: :music: :music:

Eίδες τι αγόρια έχει το φόρουμ afroditaki; :naughty: Καλά που έκανα κι εγώ κάτι γιατί αλλιώς το πρόβλημα δεν θα είχε λυθεί...

Eίδες τι αγόρια έχει το φόρουμ afroditaki; :naughty: Καλά που έκανα κι εγώ κάτι γιατί αλλιώς το πρόβλημα δεν θα είχε λυθεί...

2 people like this

Εξακολουθεί να υπάρχει προειδοποίηση απο το αντιβιοτικό μου (eset nod32) για την ύπαρξη trojan (πλοήγηση μέσω Mozilla).

1 person likes this

Από το μεσημέρι όποτε μπαίνω μέσω Internet Explorer στη σελίδα μας, με ενημερώνει το αντιιικό ότι αποκλείστηκε κακόβουλο λογισμικό. Ξέρει κανείς κάτι?

νομίζω οτι πρέπει να καθαρίσετε την cache μνήμη του Browser σας. Λογικά θα υπάρχει επιλογή κάπου στο μενου

Δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα καθηστέρησης του forum.

Όσον αφορά το θεμα με το trojan θα το κοιτάξω, αλλά είναι περίεργο γιατί στους περισσότερους δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τώρα δείχνει λίγο καλύτερα... Αλλά για κανά μισάωρο καθυστερούσαν αρκετά να φορτώσουν οι σελίδες μας. Ό,τι άλλο έκανα στο διαδίκτυο ήταν οκ.

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...