alquimista

Problem

174 posts in this topic

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω εδώ και ένδεκα μέρες. Η προειδοποίηση από το αντιοβιοτικό μου (eset nod32)για την ύπαρξη trojan εμφανίζεται συνεχώς. Κάθε σελίδα του φόρουμ αργεί πάρα πολύ να φορτώσει επίσης.

Συγνωμη αλλα εξακολουθει να υπαρχει προβλημα. Σε καθε σελιδα που ανοιγω βγαινει κοκκινο σημα ''ασπιδα web'' για επικινδυνο αρχειο!

Αγαπητοί μου διαχειριστές, υπάρχει κάποιο προβληματάκι και δεν μπορώ να γράψω post στο forum όταν το ανοίγω με το Safari; στο Firefox δουλεύει χωρίς πρόβλημα, και έτσι δεν επείγει το θέμα

Δεν έχω μπει ποτέ στο forum με το Safari. Θα το κοιτάξω και θα σε ενημερώσω Σοφία.

1)Γιατί όταν προσπαθώ να διορθώσω τον τίτλο ενός topic, μετά από εισαγωγικά δεν μου παίρνει τα κεφαλαία γράμματα και μου εμφανίζει μικρά;

2)Τι γίνεται με το θέμα της μη εμφάνισής μου στη λίστα των μελών;

1)Γιατί όταν προσπαθώ να διορθώσω τον τίτλο ενός topic, μετά από εισαγωγικά δεν μου παίρνει τα κεφαλαία γράμματα και μου εμφανίζει μικρά;

σ' ευχαριστώ Θανάση  ;)

Eπειδή στην προηγούμενή μου ερώτηση, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος από τους super administrators γιατί άλλα γράφω στους τίτλους των Topics και άλλα εμφανίζονται;

Γιατί αντί για κεφαλαία παίρνει μικρά και το αντίθετο;

Προφανώς είναι ένα bug. Θα το κοιτάξω εγώ την εβδομάδα που μας έρχεται.

Τι είναι το bug;

Αυτό: https://www.google.gr/search?q=bug&hl=el&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=cfphUcTJBaKL4AT2sIHABQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1662&bih=924 :razz: :razz:

ουπς! σορυ... λάθος link! αυτό εννούσα: http://el.wikipedia.org/wiki/Software_bug ;)

2 people like this

Οι πρώτοι υπολογιστές ήταν κάτι τεράστια μηχανήματα γεμάτα ηλεκτρικά καλώδια -σαν αυτά που έχουμε στο σπίτι μας σήμερα- τα οποία κατέληγαν σε μεταλλικές επαφές και λαμπτήρες. Ο προγραμματισμός των υπολογιστών γινόταν αλλάζοντας συνδέσεις στα καλώδια. Αν όμως κάποιο ζουζούνι, όπως κατσαρίδα, ακρίδα, (στα αγγλικά bug) πήγαινε ανάμεσα στις μεταλλικές συνδέσεις, προκαλούσε βραχυκύκλωμα και ο υπολογιστής δεν έτρεχε το πρόγραμμα όπως έπρεπε. Πχ. μπορεί να έβγαζε αποτέλεσμα 4 * 25 = 1, οι πρώτοι υπολογιστές έκαναν μόνο μαθηματικές πράξεις. Βασικά και τώρα το μόνο που κάνουν πράξεις είναι, αλλά τις κάνουν σε ασύλληπτη ταχύτητα.

Απο τότε οποιοδήποτε πρόβλημα στον προγραμματισμό των υπολογιστών οδηγεί σε μη σωστή συμπεριφορά το σύστημα, οι προγραμματιστές το αποκαλούν bug.

Ένα άλλο ενδιαφέρον μυστικό είναι οτι αυτό είναι bug της γλώσσας προγραμματισμού (ο θεός να την κάνει) JavaScript, την οποία σιχαίνομαι εγώ και αγαπάει ο Αποστόλης.... :laugh: :laugh: :razz: :razz:

Edited by Theodore
1 person likes this

Ήθελα κι εγώ να το αναφέρω. Τον τελευταίο καιρό παραέχει γίνει το κακό με τα fake ονόματα.....  :unsure:

Είναι αυτόματα bots που κάνουν ψεύτικες εγγραφές.Το έχουμε ξανασχολιάσει. Βέβαια δεν μπορούν να ποστάρουν spam comments γιατί χρειάζονται επιβεβαίωση εγγραφής.Και φυσικά δεν παίρνουν τέτοια επιβεβαίωση, διαγράφονται.

Απλά είναι ενοχλητικό να γεμίζουν κάτω την μπάρα και να φαίνονται ως συνδεδεμένα μέλη μέχρι να διαγραφούν.

Νομίζω πως μονο οι super administrators μπορούν να τα διαγράψουν.

Ερώτηση προς super administrators: Δεν μπορεί να μπει κάποιο προγραμματάκι captcha ώστε να μην μπορούν καν να κάνουν αυτοματη εγγραφή; 

2 people like this

Είναι αυτόματα bots που κάνουν ψεύτικες εγγραφές.

Ερώτηση προς super administrators: Δεν μπορεί να μπει κάποιο προγραμματάκι captcha ώστε να μην μπορούν καν να κάνουν αυτοματη εγγραφή; 

Να σου πω, όχι τώρα που έγινες Moderator να μας πουλάς και μούρη με τα bots και τα captcha.  :razz:

Πολύτιμα μέλη του forum!! :P :P

Πέρα από την πλάκα, είναι τα λεγόμενα bots. Προγράμματα που μπαίνουν αυτόματα σε διάφορα forums και προσπαθούν να γράψουν ψεύτικα posts και να διαφημίσουν άλλα sites. Πριν την τελευταία αναβάθμιση του forum, το είχα ρυθμίσει το θέμα και δεν μπορούσαν να μπουν. Θα το διορθώσω την επόμενη εβδομάδα. Γενικά, τώρα, απλά μπαίνουν αλλά δεν μπορούν να κάνουν post. Ααααν τύχει και κάνουν post, μην πατήσετε το link που θα περιέχουν τα posts τους.

Ναι, είχα βάλει ένα είδους CAPTCHA αλλά με την νέα version το βγάλανε. Θα το ξαναβάλω την επόμενη εβδομάδα.
2 people like this

Αν και προτεραιότητά μου είναι το forum λυπάμαι αλλά όσον αφορά στο ανέβασμα φωτογραφιών θα σταματήσω. Κάνω τόσο κόπο, χρησιμοποίησα εφαρμογές όπως photobucket και postimages αλλά μετά από λίγο καιρό δεν εμφανίζονται. Και πάει χαμένος ο κόπος, ο χρόνος μου και παράλληλα είναι η εικόνα των topics από ελλειπής έως χαζή. Αν έχετε κάποια λύση οι ειδήμονες παρακαλώ να με διαφωτίσετε. Αν και καλύτερα θα ήταν ένας πιο άμεσος τρόπος ανεβάσματος φωτογραφιών.

Ίσως βέβαια δεν υπάρχει ενδιαφέρον. 

3 people like this

Βασικα θελω να μου στειλετε αυτα που υποκλεψατε απο τον υπολογιστη μου το 2007

Βαλατε ενα Trojan και μετα εβγαλε ο σιγανιδης το Sabbath lift και με κοροιδευε

1 person likes this

Τι αλλο θα διαβασουμε σε αυτο το forum...

1 person likes this

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...