Sign in to follow this  
Followers 0
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ

Γρηγόρης Μπιθικώτσης

242 posts in this topic

Ομαλή η κατάσταση της υγείας του Mπιθικώτση

Ομαλά εξελίσσεται μέχρι στιγμής η μετεγχειρητική πορεία της υγείας του Γρηγόρη Μπιθικώτση, ο οποίος υποβλήθηκε χθες σε καρδιοχειρουργική επέμβαση (μπαϊπάς), σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (του 5ου ορόφου του νοσοκομείου), σε καλή κατάσταση, χωρίς επιπλοκές.

Κατά τους θεράποντες γιατρούς (Δ. Μπουλαφέντη και Π. Μήλα), ο κορυφαίος λαϊκός καλλιτέχνης του τραγουδιού πριν εισαχθεί στο χειρουργείο βρισκόταν σε άριστη ψυχολογική κατάσταση και είχε ζητήσει ο ίδιος να του γίνει επέμβαση.

ΤΑ ΝΕΑ , 05-11-2004 , Σελ.: P50

Κωδικός άρθρου: A18082P502

Δάσκαλε, περαστικά απ'όλους μας... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not a translation, but the note I found in Kathimerini English edition:

BITHIKOTSIS

Veteran singer stable after bypass

Veteran Greek singer Grigoris Bithikotsis was yesterday in stable condition after undergoing a triple bypass operation, doctors at Athenss Hygeia Hospital said. Bithikotsis, 82, is a highly esteemed figure in the world of Greek popular music, having worked with composers including Manos Hadjidakis and Mikis Theodorakis.

http://www.ekathimerini.com/4dcgi/_w_artic...5/11/2004_49177

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aναπνευστική επιπλοκή κρατάει στην Eντατική τον Γ. Mπιθικώτση

Μικρή βελτίωση παρουσίασε χθες η κατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Μπιθικώτση, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τού «Υγεία» μετά την καρδιοχειρουργική επέμβαση (μπαϊπάς) στην οποία υπεβλήθη την περασμένη Πέμπτη.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης επρόκειτο να μεταφερθεί από τη Μονάδα σε δωμάτιο για να συνεχίσει τη νοσηλεία του, αλλά παρουσίασε αναπνευστικό πρόβλημα και οι θεράποντες γιατροί έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει στην Εντατική για λόγους ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, ο κορυφαίος λαϊκός καλλιτέχνης του τραγουδιού έχει ακμαίο ηθικό και χθες το απόγευμα που αισθανόταν καλύτερα, τους είπε «θα πάω σε δωμάτιο». Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και η σύζυγός του Μεταξία και ο γιος του Γρηγόρης τόνιζαν ότι ο «σερ-Μπιθί» είναι υπομονετικός και πολύ συνεργάσιμος.

ΤΑ ΝΕΑ , 08-11-2004 , Σελ.: P20

Κωδικός άρθρου: A18084P202

ID:440537

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εξιτήριο πήρε χθές ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης από το θεραπευτήριο "Υγεία", όπου νοσηλευόταν ύστερα από τριπλό μπάι-πας, στο οποίο υποβλήθηκε στις 4 Νοεμβρίου.Οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του τού επιτρέπει να επιστρέψει στο σπίτι του, όπου και βρίσκεται από χτές το απόγευμα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Περαστικά και σιδερένιος!! :):D

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Χαίρε ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ με την ξυλένια φωνή..."

(από το ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ του Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ)

Περαστικά απ'όλους στου Βοτανικού τον μάγκα, στον μεγάλο ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για μια ακόμη φορά τις ευχές μας στον μεγάλο ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ.Οι στιγμές είναι δύσκολες ,αλλά πιστεύω ότι τελικά θα ξεπεράσει κι αυτό τον σκόπελο. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Περαστικά Σερ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Υγεία» ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, που χειρουργήθηκε εσπευσμένως το μεσημέρι της Τετάρτης για «ρήξη ευμεγέθους ψευδοα-νευρύσματος, κοιλιακής αορτής σε έδαφος υπάρχοντος αορταμφωμηριαίου μοσχεύματος (του 1997) και σήψης». Αυτό αναφέρει η ιατρική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι θεράποντες ιατροί του Δ. Μπουλαφέντης και Φ. Μήλας, επισημαίνοντας ακόμα πώς «η επέμβαση κρίνεται επιτυχής», αλλά η «γενική κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη λόγω του πρόσφατου αορτοστεφανιαίου by-pass, λαμβανομένης υπ' όψιν και της ηλικίας». Ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της υγείας του θεωρείται το επόμενο 24ωρο. Ας ευχηθούμε πως σ' αυτή τη σκληρή μάχη που δίνει για τη ζωή του ο «σερ» του ελληνικού τραγουδιού θα τα καταφέρει και θα 'ναι πάλι γρήγορα κοντά μας.

(www.enet.gr)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kρίσιμη ημέρα για την υγεία του Γρηγόρη Mπιθικώτση

Σήμερα οι γιατροί θα είναι σε θέση να γνωρίζουν αν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης θα ξεπεράσει τη νέα περιπέτεια υγείας (ανεύρυσμα αορτής) που τον ταλαιπωρεί από το πρωί της περασμένης Τετάρτης, όταν εισήχθη επειγόντως στο «Υγεία».

Επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν δεν εκδόθηκε χθες το βράδυ, αλλά πληροφορίες μας από το ιατρικό περιβάλλον και από τους στενούς συγγενείς του μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη, ανέφεραν ότι από τις 18.30 ο Μπιθικώτσης βρίσκεται εκτός καταστολής. H σύζυγός του, Μεταξία Μπιθικώτση, ο γιος του Γρηγόρης και η κόρη του ’ννα, βρίσκονται συνεχώς στο προσκέφαλό του και ενημερώνονται από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με το πρώτο ανακοινωθέν του νοσοκομείου ο δημοφιλής τραγουδιστής χειρουργήθηκε την Τετάρτη «εκτάκτως για ρήξη ευμεγέθους ψευδοανευρύσματος κοιλιακής αορτής, σε έδαφος υπάρχοντος αρτοαμφωμηριαίου μοσχεύματος (1997) και σήψης. H επέμβαση κρίνεται επιτυχής και ο ασθενής σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. H γενική του κατάσταση είναι κρίσιμη λόγω του πρόσφατου αορτοστεφανιαίου by-pass, λαμβανομένης υπόψη και της ηλικίας».

Αισιόδοξο δεδομένο για την υγεία του Γρηγόρη Μπιθικώτση ήταν ότι χτες μέχρι τις 21.00 δεν παρουσίασε πυρετό, είχε πολύ καλή επικοινωνία με τους γιατρούς, Δημήτρη Μπουλαφέντη, Φώτη Μήλα, Χρυσόστομο Μελισσινό και Γεώργιο Κουλιά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Υγεία».

ΤΑ ΝΕΑ , 07-01-2005 , Σελ.: P21

Κωδικός άρθρου: A18133P212

ID:448583

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2005 (20:44 UTC+2)

Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται οι γιατροί για την πορεία της υγείας του Γρηγόρη Μπιθικώτση, ο οποίος υποβλήθηκε την Τετάρτη σε εγχείριση για την αντιμετώπιση ανευρύσματος κοιλιακής αορτής και νοσηλεύται στην μονάδα εντατικής θεραπείας θεραπευτηρίου της Αθήνας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Μπιθικώτση είναι σταθερή.

Ο κίνδυνος που υπήρχε από το ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής έχει αντιμετωπιστεί, ενώ αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά η λοίμωξη που έχει εμφανιστεί στο σημείο.

Πριν από την εγχείριση ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφάνισε χημική πνευμονία, που οφείλεται στην εισροή οξέων του στομάχου στον πνεύμονα.

(www.mpa.gr)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kρίσιμες ώρες για τον Γρηγόρη Mπιθικώτση

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Μπιθικώτση, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θεραπευτηρίου «Υγεία» ύστερα από ρήξη ανευρύσματος της κοιλιακής αορτής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γρ. Μπιθικώτσης παρουσίασε χθες πυρετό και εισήχθη ξανά στο χειρουργείο προκειμένου να καθαριστεί το τραύμα του που είχε μολυνθεί εξαιτίας της ρήξης του ανευρύσματος. H πρώτη χειρουργική επέμβαση αλλά και η φαρμακευτική αγωγή δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τη μόλυνση. Η σύζυγός του Μεταξία Μπιθικώτση, ο γιος του Γρηγόρης και η κόρη του ’ννα βρίσκονται συνεχώς στο προσκέφαλο του μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη και ενημερώνονται από τους γιατρούς.

ΤΑ ΝΕΑ , 10-01-2005 , Σελ.: P23

Κωδικός άρθρου: A18135P232

ID:448900

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Γ.Μπιθικώτση

Μικρή βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Μπιθικώτση, η οποία τις τελευταίες ώρες έχει σταθεροποιηθεί, εκτιμούν οι γιατροί που παρακολουθούν το λαϊκό τραγουδιστή, που νοσηλεύεται για 6η ημέρα στο νοσοκομείο "Υγεία". Μετά τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη χθες ο ασθενής, μεταφέρθηκε πάλι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Υγεία" και η αναπνοή του υποβοηθείται τεχνικά. Παρά τη δυσκολία της κατάστασης οι γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την πορεία του ασθενούς.

Αθήνα / Ελλάδα

ΑΠΕ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δραματική επιδείνωση

Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηριζόταν χθες το βράδυ η κατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Η ανησυχία των γιατρών για την υγεία του κορυφαίου τραγουδιστή και συνθέτη εντάθηκε αργά προχθές το βράδυ, όταν ανέβασε πυρετό και διαπιστώθηκε ότι ο οργανισμός του δεν ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε για την καταπολέμηση της λοίμωξης.

Γι' αυτό και οι γιατροί αποφάσισαν να τον υποβάλουν χθες το μεσημέρι σε μία ακόμη πολύωρη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να διαγνώσουν τα αίτια της επιπλοκής.

«Αποφασίσαμε, για να είμαστε σίγουροι, να ανοίξουμε την κοιλιακή χώρα για να δούμε αν έχει πύον - όπως την πρώτη φορά. Ηταν όλα καθαρά», δήλωσαν οι θεράποντες ιατροί του, προσθέτοντας ωστόσο ότι έχει επαφή με το περιβάλλον του και ότι από νευρολογικής πλευράς αντιδρά πάρα πολύ καλά. Μετά την επέμβαση παρέμεινε διασωληνωμένος στην εντατική.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης νοσηλεύεται, όπως είναι γνωστό, από την περασμένη Τετάρτη στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Υγεία», οπότε και χειρουργήθηκε εσπευσμένως για ρήξη ευμεγέθους ψευδοανευρύσματος κοιλιακής αορτής. Η επέμβαση έγινε με επιτυχία, αν και η γενική κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη λόγω του πρόσφατου αορτοστεφανιαίου by pass και της ηλικίας του.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 10/01/2005

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

AΓΩNIA ΓIA TON «ΣEP»

Ξανά στο χειρουργείο, μάχη για να υποχωρήσει η πνευμονία

Eπιδεινώθηκε το Σαββατοκύριακο η κατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Mπιθικώτση. Eνώ μέχρι την Παρασκευή η μετεγχειρητική του κατάσταση εξελισσόταν ομαλά και οι θεράποντες ιατροί του προσανατολίζονταν στο να του αφαιρέσουν σταδιακά τη μηχανική υποστήριξη, ξαφνικά το Σάββατο το βράδυ ο ασθενής ανέβασε υψηλό πυρετό.

O πυρετός που δεν υποχωρούσε, όπως και τα συμπτώματα της πνευμονίας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο οργανισμός του δεν ανταποκρινόταν στην θεραπευτική αγωγή, ανησύχησαν ιδιαιτέρως τους γιατρούς του. Γι' αυτό και αποφάσισαν να τον βάλουν εκ νέου στο χειρουργείο, προκειμένου να διερευνήσουν αν τα συμπτώματα αυτά προέρχονταν από μετεγχειρητική επιπλοκή. «Tον ανοίξαμε ξανά στο ίδιο σημείο της προηγούμενης τομής και διαπιστώσαμε πως ήταν καθαρός. Aπ’ ό,τι φαίνεται, ο υψηλός πυρετός προήλθε από πνευμονική διήθηση και στους δύο πνεύμονες.

Πρόκειται δηλαδή για μια χημική πνευμονία την οποία είχε ο Γρηγόρης Mπιθικώτσης πριν από την εγχείρηση της περασμένης Tετάρτης», δήλωσε χθες ο γιατρός του μεγάλου μας τραγουδιστή κ. Δημήτρης Mπουλαφέντης, συμπληρώνοντας πως αυτή είναι μια δύσκολη μορφή πνευμονίας, την οποία θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν με φαρμακευτική αγωγή. H κατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Mπιθικώτση θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη και τα επόμενα εικοσιτετράωρα καθοριστικά. O «σερ» παραμένει στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όμως έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως είναι σκληρός μαχητής. Oλοι εύχονται να κερδίσει και αυτήν τη δύσκολη μάχη.

ΕΘΝΟΣ 10-1-2005

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γρ. Μπιθικώτσης

Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηριζόταν χτες το βράδυ η κατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Η ανησυχία των γιατρών για την υγεία του κορυφαίου τραγουδιστή και συνθέτη εντάθηκε αργά προχτές το βράδυ, όταν ανέβασε πυρετό και διαπιστώθηκε ότι ο οργανισμός του δεν ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε για την καταπολέμηση της λοίμωξης.

Γι' αυτό και οι γιατροί αποφάσισαν να τον υποβάλουν χτες το μεσημέρι σε μία ακόμη πολύωρη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να διαγνώσουν τα αίτια της επιπλοκής. «Αποφασίσαμε, για να είμαστε σίγουροι, να ανοίξουμε την κοιλιακή χώρα για να δούμε αν έχει πύον - όπως την πρώτη φορά. Ηταν όλα καθαρά», δήλωσαν οι θεράποντες ιατροί του, προσθέτοντας ωστόσο ότι έχει επαφή με το περιβάλλον του και ότι από νευρολογικής πλευράς αντιδρά πάρα πολύ καλά. Μετά την επέμβαση, παρέμεινε διασωληνωμένος στην εντατική. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης νοσηλεύεται, όπως είναι γνωστό, από την περασμένη Τετάρτη στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Υγεία», οπότε και χειρουργήθηκε εσπευσμένως για ρήξη ευμεγέθους ψευδοανευρύσματος κοιλιακής αορτής. Η επέμβαση έγινε με επιτυχία, αν και η γενική κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη λόγω του πρόσφατου αορτοστεφανιαίου by pass και της ηλικίας του.

(www.rizospastis.gr)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κρίσιμη η κατάσταση του Γρ. Μπιθικώτση

(Τελευταία ενημέρωση: 11/1/2005 10:16:45 μμ)

Πηγή: ΝΕΤ 105,8

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε εκτάκτως το απόγευμα ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, για την αντιμετώπιση φλεγμονής στο έντερο. Είναι η τρίτη χειρουργική επέμβαση στην περιοχή της κοιλιάς, στην οποία υποβλήθηκε από την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα, οπότε εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο, με ρήξη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής. Σήμερα το πρωί οι θεράποντες ιατροί του έκαναν τραχειοτομία, λόγω της παρατεταμένης νοσηλείας του στη μονάδα, ώστε να μην είναι πλέον διασωληνομένος και να εκλείψει έτσι ένας ακόμη παράγοντας κινδύνου νέας λοίμωξης, δεδομένου ότι παρατείνεται η νοσηλεία του στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο Νταλάρας και η σύζυγός του-σύμφωνα με τα δελτία των Star και Alpha- επισκέφτηκαν εχτές το βράδυ τον Γρηγόρη.Μεταφέρθηκαν τα λόγια του εκτός κάμερας:<<Είναι πολύ φτωχά τα λόγια για να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε>>. :pity:B););)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μία διόρθωση:<<... για να εκφράσουμε τον πόνο που νιώθουμε>>.Να με συγχωρείτε :D:razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΓP. MΠIΘIKΩTΣHΣ

Κρίσιμες ώρες - επιμένει ο πυρετός

Eξαιρετικά κρίσιμη, αλλά σταθερή ήταν χθες η κατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Mπιθικώτση μετά τις δύο νέες επεμβάσεις τραχειοστομίας και ερευνητικής λαπαροτομίας, στις οποίες υποβλήθηκε προχθές. Xθες ο ασθενής συνέχιζε να έχει πυρετό αλλά λίγο χαμηλότερο. H χημική πνευμονία που τον ταλαιπωρεί βρίσκεται ακόμη σε αργή εξέλιξη και το αναπνευστικό του σύστημα παραμένει ιδιαίτερα επιβαρημένο.

Oι θεράποντες ιατροί του είναι επιφυλακτικοί σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασής του, αφού οι λοιμώξεις καιροφυλαχτούν. Tο ίδιο επιφυλακτικός και ο γιος του λαοφιλή τραγουδιστή, Γρηγόρης, ο οποίος δήλωσε χθες το μεσημέρι: «Eίμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. O πατέρας μου έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, κάθε μέρα έχουμε και κάτι άλλο να αντιμετωπίσουμε. Eλπίζω όμως πως η αγάπη μας και κυρίως η τεράστια θέλησή του για ζωή που έχει εντυπωσιάσει τους γιατρούς του, θα τον βοηθήσει να αντέξει».

(ΕΘΝΟΣ 13/1/05)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

"Σταθερά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Μπιθικώτση, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του "ΥΓΕΙΑ".

Μετά τις πολλαπλές επεμβάσεις στις οποίες τον έχουν υποβάλει, οι θεράποντες ιατροί του καταβάλλουν τώρα κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τη χημική πνευμονία , τις λοιμώξεις , αλλά και τον πυρετό που δεν υποχωρεί με ισχυρή φαρμακευτική αγωγή.

Στο πλευρό του Σερ του λαικού μας τραγουδιού βρίσκονται διαρκώς η οικογένεια του και άτομα του στενού φιλικού περιβάλλοντός του".

(ΕΘΝΟΣ 14-1-05)

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Aφιερωμένη στον τραγουδιστή της Ρωμιοσύνης ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ είναι το βράδυ της Τρίτης ώρα 10 ,η εκπομπή του Γιάννη Παπουτσάκη στο κανάλι 1 90,4.Στην εκπομπή ακούγονται μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της 50χρονης διαδρομής του κορυφαίου ερμηνευτή.Συνθέσεις των Θεοδωράκη,Χατζιδάκι,Ξαρχάκου, Μούτση, Βαμβακάρη, Τσιτσάνη , αλλά και σε δικά του τραγούδια και σε ποίηση Σεφέρη, Ρίτσου, Βάρναλη. Ελύτη που σημάδεψαν τη μουσική -και όχι μόνο -ιστορία του τόπου παρουσιάζονται στην εκπομπή , διανθισμένα με άγνωστα στοιχεία για τη ζωή του."

(από την ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σύμφωνα με το χθεσινό μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ALPHA βελτίωση παρουσίασε η υγεία του ΓΡ.ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ, ενώ όπως δήλωσαν οι θεράποντες γιατροί , σήμερα ενδέχεται να βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας σε κανονικό θάλαμο. ;):music:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0