Sign in to follow this  
Followers 0
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ (ΝΕΤ)

138 posts in this topic

’ξιζε στον κ.Κουγιουμτζή αυτή και πολλές εκπομπές ακόμα. :D:music:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pantos eixe kai tin agonia tis.Se kathe xtupima tis portas elega autos einai sigoura kai erxotan i megali apogoiteusi. Nomizo pantos oti argise polu na mpei stin ekpompi.Kata ta alla polu oraia itan kai apisis lakoi kai oi neoi tragoudistes.(an kai apontos tou arxonta fainotan kapos misi) :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολύ ωραία εκπομπή.Από τις καλύτερες του Σπύρου.Μ' άρεσαν πολύ οι στιγμές που οι δύο μεγάλοι μπουζουκσήδες,Νικολόπουλος και Πολυκανδριώτης,τραγούδησαν το "Μη μου θυμώνεις μάτια μου" και "Του κάτω κόσμου τα πουλιά" αντίστοιχα καθώς και όταν ο Νταλάρας ερμήνευσε τα δυό τραγούδια στο τέλος.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.Το συγκεκριμένο αφιέρωμα μαζί μ'αυτό του Μ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ νομίζω ότι ήταν ότι καλύτερο έχει γίνει μέχρι τώρα σ'αυτή την εκπομπή .Κι ευτυχώς γιατί τον τελευταίο καιρό η συγκεκριμένη εκπομπή είχε μετατραπεί σε λαικό πανυγήρι (χωρίς αυτό βέβαια να είναι κακό , αλλά αλλιώς ξεκίνησε).Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια τόσο για την εκπομπή του ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ όσο και για τις προηγούμενες, είναι τι δουλειά έχουν τόσοι πολλοί καλεσμένοι που συχνά μιλούν όλοι μαζί και πολλές φορές δεν έχουν καμία σχέση και δεν γνωρίζονται καν με το τιμώμενο πρόσωπο.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διάβασα πως η εκπομπή-αφιέρωμα στον Στ.Κουγιουμτζή θα είναι διαφοροποιημένη. Θα προστεθούν κάποια κομμάτια που είχαν αφαιρεθεί στην πρώτη προβολή της και θα μιλούν οι τότε συμμετέχοντες-μεταξύ των οποίων και ο Γιώργης- για τον συνθέτη(μετά τον θάνατό του τοποθετεί το δημοσίευμα τις συνεντεύξεις). Μπράβο στον Σπ.Παπαδόπουλο. Αλλά τι περιμένεις από Κοκκινιώτη; Τα καλύτερα!!(Για να ευθυμήσουμε λιγάκι) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

March 19 ( Saturday) ERTsat/NET Gr. time: 22.00-00; Centr.-E. : 21.00-23.00

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ : Σταύρο Κουγιουμτζή

Δείτε σήμερα:

Σε έναν από τους πιο εμπνευσμένους και ευαίσθητους συνθέτες μας, το Σταύρο Κουγιουμτζή, που μας έχει χαρίσει αξέχαστα τραγούδια και που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ».

Οι συντελεστές της εκπομπής, η οποία είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον αξέχαστο συνθέτη στην τελευταία του τηλεοπτική παρουσίαση, θεωρούν χρέος τους να αποδώσουν φόρο τιμής στον σημαντικό καλλιτέχνη, προβάλλοντας στιγμιότυπα από την εκπομπή αφιέρωμα που του έγινε, διανθισμένα με στιγμιότυπα από την πορεία του δημιουργού, ενώ στο στούντιο θα βρίσκονται άνθρωποι που τον έζησαν από κοντά και τον αγάπησαν.

Στη νέα εκπομπή για τον Σταύρο Κουγιουμτζή, στην οποία κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα τραγούδια που όλοι λατρέψαμε, εμφανίζονται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Μάνος Ελευθερίου, ο Μάκης Μάτσας, ο Ευγένιος Σπαθάρης, ο Δημοσθένης Ταμπάκος, η Ράνια Θρασκιά, ο Γιώργος Παπαστεφάνου, ο Χρίστος Νικολόπουλος, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, η Αγλαΐα Κυρίτση και ο Κώστας Αρβανίτης, ενώ ο Γιώργος Νταλάρας αποκαλύπτει όλα όσα τον δένουν με τον Σταύρο Κουγιουμτζή.

Τα υπέροχα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή ερμηνεύουν ο Παντελής Θεοχαρίδης, ο Μανώλης Χατζημανώλης, ο Μπάμπης Στόκας, η Ζωή Κουρούκλη, ο Βαγγέλης Κορακάκης, η κόρη του Μαρία και η γυναίκα του Αμαλία.

http://www.ert.gr/tv/tvDetailsFull.asp?id=...d=71397&ch_id=9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aφιέρωμα στον Σταύρο Kουγιουμτζή

Στη μνήμη του Σταύρου Κουγιουμτζή, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, είναι αφιερωμένη η αυριανή εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας» (NET, 22.00). Στο στούντιο θα βρίσκονται οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Μάνος Ελευθερίου, Μάκης Μάτσας, Ευγένιος Σπαθάρης, Δημοσθένης Ταμπάκος, Ράνια Θρασκιά, Γιώργος Παπαστεφάνου, Χρήστος Νικολόπουλος, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Αγλαΐα Κυρίτση, Κώστας Αρβανίτης, ενώ ο Γιώργος Νταλάρας αποκαλύπτει όλα όσα τον δένουν με τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Τα τραγούδια του ερμηνεύουν οι Παντελής Θεοχαρίδης, Μανώλης Χατζημανώλης, Μπάμπης Στόκας, Ζωή Κουρούκλη, Βαγγέλης Κορακάκης, η κόρη του Μαρία και η γυναίκα του Αμαλία.

ΤΑ ΝΕΑ , 18/03/2005 , Σελ.: P45

Κωδικός άρθρου: A18192P452

ID: 460263

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στην αρχή της εκπομπής μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας για

τη σχέση του με το Σταύρο Κουγιουμτζή και την κληρονομιά που μας άφησε........

γενικά είναι τραγούδια τα οποία τώρα πια πρέπει να τραγουδηθούν από

νέους ανθρώπους έτσι ώστε να τα θυμούνται..Η συγκίνηση στο τέλος ήταν έντονη.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους! Να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ΝΕΤ και ΕΤ3, για την ευαισθησία των ιθυνόντων να επαναπροβάλλουν τα αφιερώματα στον Στ.Κουγιουμτζή. (Εδώ που φτάσαμε το αυτονόητο το βαφτίζουμε ευαισθησία). Μακάρι να ανατρέξουν στο αρχείο τους και να προχωρήσουν και σε προβολή κι άλλου υλικού καταχωνιασμένου και αραχνιασμένου. Κανένα άλλο σχόλιο γιατί μετά το χθεσινό τι να πεις άλλο...

Share this post


Link to post
Share on other sites

...Μόνο έναν λόγο που είχε πει στην συγκεκριμένη εκπομπή ο ίδιος ο Κουγιουμτζής για την σχέση του με τον Νταλάρα : "Ο Γιώργος κι εγώ είμαστε οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Έχουμε και οι δύο την ίδια αξία!"...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα λόγια είναι περιττά.Συγκλονιστική και η δεύτερη εκπομπή του ΣΠ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.Ιδιαίτερα η εισαγωγή του Σπύρου με τον πιτσιρικά και η συνέντευξη του Νταλάρα....

Μπράβο Σπύρο.Ευχαριστούμε...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na shmeioso edo apla oti ektimhsa akoma perissotero ton Papadopoulo gia to oti otan h atmosfaira varyne (sto telos ennoo) protimhse na termathsei thn syzhthsh kai o fakos efyge polu grhgora apo to prosopo tou Dalara. Alloi sth thesh tou tha ekanan zoom gia para polli wra. Mpravo tou!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δυστυχώς, αν δεν κάνω λάθος, το 2ο αυτό αφιέρωμα από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Σταύρο Κουγιουμτζή ήταν και το μοναδικό, καθώς τα υπόλοιπα κανάλια περιορίστηκαν στην αναγγελία της είδησης του θανάτου του συνθέτη και στα αποσπάσματα από την κηδεία του.

Πολύ όμορφο αφιέρωμα και αυτή η δεύτερη εκπομπή, αντάξιο ενός μεγάλου δημιουργού.

Μεγάλη και η προσφορά του Σπύρου Παπαδόπουλου, γιατί τίμησε έναν πολύ σημαντικό Έλληνα δημιουργό πριν και όχι μόνο μετά το θάνατό του. Ίσως η εκπομπή του να είναι ένας λόγος να διασκεδάζουμε στο σπίτι μας παρέα με φίλους τα σαββατόβραδα ...

Όσο για τον κο Γιώργο Νταλάρα, έδειξε για άλλη μία φορά ότι αναγνωρίζει την προσφορά των συνεργατών και φίλων του και εξακολουθεί να πορεύεται μαζί με αυτούς και την τέχνη τους. Ίσως, γι' αυτό να παραμένει και δικός μας πιστός φίλος ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κι αυτή την εκπομπή τη μαγνητοσκόπησα. Πάντως πολλά συγχαρητήρια στον ΣΠ. Παπαδόπουλο γι αυτή την εκπομπή-Αφιέρωμα στον Στ. Κουγιουμτζή! Γιατί ο Σπύρος δέ θυμήθηκε ξαφνικά να κάνει εκπομπή για τον Κουγιουμτζή αφπύ έφυγε!!! Είχε κάνει άλλη μία πριν από 1-2 μήνες την οποία συμπεριέλαβε σ' αυτό το αφιε΄ρωμα! Τη στιγμή που τα άλλα κανάλια ήταν στην κοσμάρα τους είναι ζήτημα αν έιπαν κάτι για τον Κουγιουμτζή (εκτός από τις ειδήσεις)!!!!! Στενοχωρήθηκα πολύ που είδα τον Νταλάρα να δακρύζει... :music:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tonight cca. 23.45 (gr. time- centr.eur.: 22.45) in ERTsat:

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ : Dalaras, Kouyioumtzis, and ........

Δείτε σήμερα:

Στιγμές απολογισμού και αναπόλησης ζουν ο Σπύρος και ο μικρός Νότης, καθώς μέσα από σπαρταριστά σκετς και ευφάνταστα γυρίσματα κι ενώ κάνουν τα τελευταία μερεμέτια στην ταβέρνα τους για να ανανεώσουν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβρη, θυμούνται και νοσταλγούν...

...Περισσότερους από 200 τραγουδιστές, εκλεκτούς καλεσμένους που ξεπερνούν τους 400, ακούσματα οικεία και πολυαγαπημένα, αφιερώματα σε ανθρώπους ξεχωριστούς που πρόσφεραν τα μέγιστα στη λαϊκή μας μουσική, ατμόσφαιρα μοναδική και από καρδιάς, σε μια εκπομπή που υπήρξε όπως πρέπει και όχι καθώς πρέπει

Αυτό το Σάββατο λοιπόν θα προβληθεί το πρώτο μέρος της μελωδικής αναδρομής στα πεπραγμένα μιας χρονιάς γεμάτης με αληθινά αισθήματα, υπέροχους προσκεκλημένους και αξέχαστες επιτυχίες

Με καράβι το τραγούδι και αποσκευές το κέφι και την καλή διάθεση, θα απολαύσουμε ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι, πλούσιο σε συναίσθημα και μελωδίες.

Έτσι όπως ήταν όλα τα αφιερώματα ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ.. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ...

http://www.ert.gr/tv/tvDetailsFull.asp?id=...=80324&ch_id=11

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από το site της ΕΡΤ:

Τον ξεχωριστό άνθρωπο, εξαιρετικό στιχουργό και σπουδαίο συγγραφέα Μάνο Ελευθερίου, παρουσιάζει η εκπομπή (2-7-2005). Την παρέα απαρτίζουν η ’ννα και ο Γιώργος Νταλάρας, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Γιάννης Σπανός, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Σταμάτης Φασουλής, η Όλια Λαζαρίδου, ο Θοδωρής Γκόνης, η Λουκία Πιστιόλα και ο Σωτήρης Πράπας. Για τον Μάνο Ελευθερίου μιλούν επίσης, ο Σταύρος Κουγιουμτζής, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Παντελής Θαλασσινός.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tί ωραία νέα είναι αυτά;;;;; :music::music: Eυχαριστούμε για την πληροφορία Ηardet!!! Περίμενα πως και πως αυτή την εκπομπή για την είχα χάσει στην πρώτη προβολή της.... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μάλλον ο νέος κύκλος της εκπομπής "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ" θα ξεκινήσει με αφιέρωμα στον Γ.Νταλάρα.

Το δήλωσε σε συνέντευξη στο "Λαϊκό τραγούδι" ο Σπ.Παπαδόπουλος. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εκπληκτικά νέα!! :) Ευχαριστούμε Κώστα!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think that the show will start again in September. But its not sure. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0