Sign in to follow this  
Followers 0
Agnie

Τάνια Τσανακλίδου

11 posts in this topic

Πότε:

Από 6/12/2004 Εως 7/12/2004

Ώρα 9:00 μ.μ.

Πού:

Μουσική σκηνή "Μετρό"

Γκύζη 47 & Κάλβου

ΑΘΗΝΑ, Γκύζη

210-6461980, 210-6439089

Πόσο: 15

Πληροφορίες

Η Τάνια Τσανακλίδου θα παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόγραμμα με κύριο μέλημα τη χαρά στο τραγούδι παρέα με τρεις μουσικούς (Μανώλης Καραντίνης - μπουζούκι), Γιάννης Παπαζαχαριάκης - κιθάρα και Παναγιώτης Τσεβάς - ακορντεόν) θα ερμηνεύει από Ακη Πάνου έως τζαζ και ροκ μπαλάντες.

http://www.in.gr/agenda/AgendaEvent.asp?ln...EDate=6/12/2004

post-6-1102335659.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η Τάνια Τσανακλίδου «ξαναχτυπά» στο Μετρό

Η μοναδική ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου επιστρέφει στο Μετρό, το αγαπημένο της στέκι, από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα μας ταξιδεύει με τη μοναδική της φωνή σε «τραγούδια μεθυσμένα» σε ένα πρόγραμμα που πλημμυρίζει από τη ζωντάνια της και τις αξεπέραστες ερμηνείες της.

Κάθε συνάντηση μαζί της είναι και μια μοναδική εμπειρία, ένα ταξίδι στο μαγικό της κόσμο, μία πορεία προς τη λύτρωση. Με την ιδιαίτερα χαρισματική φωνή της και το φλογερό ταμπεραμέντο της θα μας ξεσηκώσει και δεν θ αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Το φετινό της πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνει πολλά αγαπημένα τραγούδια, σαν αγάπες παλιές, που όλοι ξεπεράσαμε αλλά ποτέ δεν πάψαμε να νοσταλγούμε. Τραγούδια λαϊκά, που όπως λέει και η ίδια, μπορεί να μην είναι το φόρτε της, τα τραγουδάει όμως, με την καρδιά της.

Η Τάνια, με διάθεση εφηβική θα μας χαρίσει ερμηνείες γεμάτες ζωντάνια και ανεμελιά, θα μας μεταδώσει τον ενθουσιασμό της και θα μας μαγέψει για μία ακόμα φορά.

Μαζί της, σταθεροί συνοδοιπόροι ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι, ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης στην κιθάρα και ο Παναγιώτης Τσεβάς στο ακκορντεόν.

H ίδια συμμορία συναντιέται ξανά μετά από δύο χρόνια για να μας χαρίσει αξέχαστες μελωδικές βραδιές.

ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ

Έναρξη 15 Οκτωβρίου

«ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ»

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Μετρό.

Ώρα Έναρξης Παραστάσεων: 21:30 ακριβώς!

«ΜΕTΡO» Γκύζη και Κάλβου 83

Τηλ. Κρατήσεων: 210.6439089

http://entertainment.flash.gr/music/releas...7/10/5/22647id/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τάνια Τσανακλίδου /"Παλιές αγάπες και τραγούδια μεθυσμένα"

Πότε: Από 15/10/2007 Εως 16/10/2007

Ώρα 9:30

Πού: Μετρό

Γκύζη & Κάλβου

ΑΘΗΝΑ, Γκύζη

2106461980, 2106439089

Πληροφορίες

Η Τάνια Τσανακλίδου επιστρέφει στο Μετρό από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.

Το φετινό της πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνει πολλά αγαπημένα τραγούδια, σαν αγάπες παλιές, που όλοι ξεπεράσαμε αλλά ποτέ δεν πάψαμε να νοσταλγούμε. Τραγούδια λαϊκά, που όπως λέει και η ίδια, μπορεί να μην είναι το φόρτε της, τα τραγουδάει όμως, με την καρδιά της.

Μαζί της, σταθεροί συνοδοιπόροι ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι, ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης στην κιθάρα και ο Παναγιώτης Τσεβάς στο ακκορντεόν.

http://www.in.gr/agenda/AgendaEvent.asp?ln...Date=15/10/2007

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aπό το Musiccorner:

"Παλιές αγάπες και τραγούδια μεθυσμένα"...

Πρωτοβουλία της Τάνιας Τσανακλίδου με τη συνδρομή πολλών γνωστών καλλιτέχνιδων υπέρ των κακοποιημένων γυναικών...

13/2/2008 www.musiccorner.gr Music Corner

Η Τάνια Τσανακλίδου αφιερώνει μια βραδιά στις κακοποιημένες γυναίκες την Δευτέρα 3 Μαρτίου στο ΜΕΤΡΟ πραγματοποιώντας μια παράσταση της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στο Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης.

Διακεκριμένες γυναίκες όπως η Χάρις Αλεξίου, η Μαρία Φανραντούρη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η ’λκηστις Πρωτοψάλτη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Γλυκερία, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Μελίνα Κανά, η Γιώτα Νέγκα, η Μελίνα Ασλανίδου θα προσφέρουν αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα στη δημοπρασία που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Τάνιας Τσανακλίδου.

Συντονιστές της δημοπρασίας, ο Σάκης Μπουλάς και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Το Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης είναι μια γυναικεία οργάνωση βάσης με εθελοντικό χαρακτήρα, που λειτουργεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Δίκτυο εργάζεται ώστε να συντονίσει και να εισαγάγει δράσεις γύρω από τα θέματα που αφορούν τις γυναίκες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μέλη του Δικτύου είναι ομάδες γυναικών και οργανώσεις που λειτουργούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο και συμμετέχουν σε εκστρατείες που έχουν ως στόχο να επηρεάσουν την ευρωπαϊκή πολιτική για τα θέματα ισότητας.

Στους στόχους του Δικτύου περιλαμβάνονται: ίσα δικαιώματα και ανθρώπινα δικαιώματα και για τα δύο φύλα, εστιάζοντας κυρίως στην προσωπική και οικονομική ανάπτυξη (ενδυνάμωση-συμμετοχή) των κοινωνικά αποκλεισμένων γυναικών, ιδιαίτερα στο βαθμό που επηρεάζονται από τις ευρωπαϊκές πολιτικές.

Το Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης έχει έναν τομέα νεότητας που στοχεύει στη στήριξη της διαφορετικότητας και την ενδυνάμωση των νέων μέσα από σεμινάρια και άλλες δραστηριότητες.

Μας αφορά όλους. Να είστε εκεί!

ΜΕΤΡΟ live

Γκύζη και Κάλβου

210.6439089

Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης (www.enow.gr)

Aμαλιάδος 15, Αθήνα

210.6411449

http://www.musiccorner.gr/news/2008/0019.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πριν λίγο καιρό έπεσε στα χέρια μου η κασετίνα με τίτλο : ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΕΡΩΤΕΣ . Μια κασετίνα με 4 cd και ηχογραφήσεις 1980-2002. Μια κασετίνα με λόγο ύπαρξης. Εκτός των άλλων περιέχει και ανέκδοτες ηχογραφήσεις σε σημαντικά τραγούδια. Η Τάνια Τσανακίδου εφ' όλης της ύλης (στη UNIVERSAL)! Τελικά κυκλοφορούν κι ενδιαφέρουσες μουσικές κασετίνες! :music::rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0