Sign in to follow this  
Followers 0
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ

A.ΡΕΜΟΣ "ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ"

2 posts in this topic

Χθες κυκλοφόρησε το cd single του Α.ΡΕΜΟΥ με τίτλο "ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ " σε μουσική και στίχους του Γ.ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ.Περιέχει 5 τραγούδια (στο γνωστό ύφος των παλαιοτέρων συνεργασιών ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ- ΡΕΜΟΥ) μεταξύ των οποίων και το ντουέτο "ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ" το οποίο βρίσκεται και στον δίσκο του Νταλάρα.

Μπουγατσαρα γι'αυτό είμαι σίγουρος ότι είναι η ίδια εκτέλεση.Εξακριβωμένο. :D:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Χαμογέλασε"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά το album "Μια Αναπνοή" και πιο πριν με το "Καρδιά μου μην ανησυχείς" που έγιναν τριπλά πλατινένια, ο Αντώνης Ρέμος συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Γιώργο Θεοφάνους στο "ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ", ένα cd single με πέντε νέα τραγούδια.

Περιέχει τα τραγούδια «Χαμογέλασε», «Οι άγγελοι», «Σ' έχω δε σ' έχω», «Ζωντανός» καθώς και "Το μόνο που ξέρω" ντουέτο με το Γιώργο Νταλάρα.

"Μη μελαγχολείς αφού μπορείς απλά να ζήσεις τη στιγμή..."

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Λίγες μέρες πριν αλλάξουμε χρόνο, ο Αντώνης Ρέμος κυκλοφορεί ένα cd single με 5 νέα τραγούδια και φυσικά στόχο, τη γιορτινή αγορά! Η κυκλοφορία αυτή έρχεται σχεδόν μαζί με το live του τραγουδιστή, που κυκλοφόρησε επίσης πολύ πρόσφατα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους για μια ακόμη φορά "οδηγεί" το ρεπερτόριο του δημοφιλούς τραγουδιστή, ενώ σίγουρα το σημαντικότερο στοιχείο του cd single είναι η συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα, με τον οποίο ο Ρέμος συνεργάζεται αυτό το Χειμώνα.

Η νέα συνεργασία συνθέτη και τραγουδιστή, έχει σαν αποτέλεσμα "μία από τα ίδια", όσον αφορά τη μουσική των τραγουδιών. Καλύτερες στιγμές τα "χαμογέλασε" και "σ' έχω δε σ' έχω", ενώ και τα υπόλοιπα τραγούδια δεν είναι άσχημα, ούτε όμως και κάτι ιδιαίτερο.

Το ντουέτο με τον Νταλάρα θα κάνει επιτυχία, αφού και μόνο οι δύο τραγουδιστές που το ερμηνεύουν αποτελούν εγγύηση, όμως προσωπικά θα περίμενα να ακούσω ένα πολύ πιο ιδιαίτερο τραγούδι...

HIGHLIGHTS:

... Η συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα ...

ΕΝΘΕΤΟ CD:

Αν αναλογιστώ ένθετα άλλων cd single, τότε αυτό είναι από τα καλύτερα! Έχει στίχους και όμορφη σχεδίαση και αποτελείται από 8 σελίδες.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:

"Χαμογέλασε", "Σ' έχω δε σ' έχω"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Χαμογέλασε

πάει πέρασε

ότι έγινε, έγινε μωρό μου.

Τώρα εγώ είμαι εδώ

να σου τραγουδώ

να σου λέω το πόσο σ' αγαπώ"...

(www.musiccorner.gr)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0