Sign in to follow this  
Followers 0
Apostolis

Γ.Νταλάρας & Α.Ρέμος στο Αθηνών Αρένα

485 posts in this topic

Ekostel, δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο ο Νταλάρας. 35 χρόνια ξέρει πολύ καλά τους φίλους και τους εχθρούς του.

Αν ένας φίλος του δημοσιογράφος, δημοσιεύσει μία κριτική και εκφράσει οτι δεν του άρεσε η στροφή αυτή του Νταλάρα και οι εμφανίσεις αυτές στην Αρένα, δεν σημαίνει οτι ήτανε κρυμμένος εχθρός δημοσιογράφος. Απλά δεν του άρεσε αυτό που είδε...

Για παράδειγμα η κριτική του Ν.Μωραίτη που μας έδωσε η diana.

http://www.dalaras.com/forum/index.php?act...16&t=2238&st=0&

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συμφωνούμε.Μόνο που δεν έθεσα θέμα Μωραίτη.’λλωστε κι εμείς έχουμε εκφράσει ενστάσεις.Δεν σημαίνει πως παύουμε να ανήκουμε στους φίλους και ακροατές του.Είναι ο τρόπος που γράφουν μερικοί.Κι επειδή γνωρίζοντας πολλοί καταστάσεις και στάσεις ζωής κάποιων από αυτούς τους δημοσιογράφους,γι αυτό έθεσα το ζήτημα.Ελπίζω κάποτε να τα πούμε από κοντά.Ίσως καταλάβεις την οπτική μου σε σχέση με τον δημοσιογραφικό χώρο

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πιστεύω πως ο κ. Μωραίτης έχει δίκιο, και συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Δεν καταλαβαίνω τι θα πεί "στροφή στη διασκέδαση". Κάποιοι άνθρωποι έχουν μείνει ακόμη στην ιδέα του: "πάμε στα μπουζούκια να τα σπάσουμε", είμαι σίγουρος πως αν μπορούσαν θα τα έσπαγαν και στην "Αρένα". Πιστεύω πως η συμπεριφορά τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με την μουσική τους παιδεία. Τι μπορείς να υποθέσεις βλέποντας μία δεσποινίδα με την κοιλιά έξω να ""χορεύει"" το Διδυμότειχο Blues; Οτι ξέρει πως να διασκεδάζει; Διασκέδαση είναι αυτό; Αν γνώριζε η κοπέλα αυτή (και η κάθε κοπέλα) το 1/1000 της πορείας του Γιώργου και είχε λίγη αξιοπρέπεια δε θα χόρευε. Εγω προσωπικά θα αισθανόμουν τεράστια ντροπή αν ήμουν στον ίδιο χώρο. Δεν ταιριάζουν αυτά στον Γιώργο. Ο ίδιος μας έμαθε να ακούμε μουσική (μας έμαθε τι θα πεί μουσική γενικότερα) και να ψυχαγωγούμαστε -έχει διαφορά απο το διασκεδάζω- γιατί να πρέπει τώρα να κάνει αυτήν την αλλαγή; Για να νοιώσει πως κλείνει ένας κύκλος; Δεν νομίζω πως ήρθε ακόμη αυτή η ώρα. Ή συνηθέστερη απάντηση είναι: Για να πλησιάσει περισσότερο τη νεολαία, την οποία απάντηση θεωρώ τουλάχιστον ηλίθια. Η νεολαία που ξέρει να ακούει μουσική να είμαστε σίγουροι πως και τον Γιώργο εκτιμάει, και τα τραγούδια του αγαπά. Οπότε για ποιά νεολαία μιλάμε; Μήπως γι'αυτούς που πηγαίνουν να ακούσουν Ζήνα και Βανδή με μοναδικό στόχο να γίνουν τύφλα στο ποτό και να τρελαθούν στο τσιφτετέλι νομίζοντας πως κάτι πέτυχαν ή κέρδισαν; Οχι, τέτοιους "νεολαίους" δεν τους θέλει ο Γιώργος. Πολύ απλά γιατί ποτέ δεν πρόκειται να καταλάβουν το βάθος των τραγουδιών του, ούτε και θα προσπαθήσουν ποτέ να το κάνουν γιατι δεν μπορούν. Έχουν μάθει πλέον μόνο σε "dance Φοιβ(ος)ικούς" ρυθμούς και ό,τι δεν χορεύεται γι'αυτούς είναι κουλτουριάρικο και ξενέρωτο. Οπότε είναι τουλάχιστον προσβολή να βγάζεις απο την πίστα ένα Νταλάρα γιατί σου ήρθε εσένα να σηκωθείς να χορέψεις. Και να χορέψεις τι βρε άσχετε; Το Καλή Τύχη ή το Έχω ένα Καφενέ; Αλλά για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους φταίει και ο Γιώργος. Σίγουρα γνώριζε το τί θα επικρατούσε σε ένα τέτοιο μαγαζί που αποφάσισε να "κατεβάσει" τα τραγούδια του. Δεν φταίει ο λύκος που θα δαγκώσει το πρόβατο αν του το έχεις φέρει μπροστά του! Σίγουρα ο Γιώργος έχει το διακαίωμα να "φαει την τούρτα ολόκληρη" αλλα θα πρέπει να θυμάται πως τα γλυκά έχουν και χοληστερίνη... Μακάρι να τελειώσει φέτος αυτή η κατάσταση και να γυρίσουμε στο Γιώργο που όλοι γνωρίσαμε και αγαπάμε. (Να κάνει κι εκείνο το cd με τα δημοτικά επιτέλους!) Μέχρι τότε...ας τον αφήσουμε τον άνθρωπό να το ευχαρίστηθεί το ριμάδι το γλυκό αφού τόσο πολύ το ήθελε!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Λες να ζει ακόμα Soc; Λες να μας είπε ψέματα το ΚΚΕ ότι πέθανε; Πάντως θα είναι γύρω στα...110!

Περιοδικό "Nitro"

Φεβρουάριος 2005

post-3-1107798658.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδιά , έμαθα (από πηγή προσκείμενη στον Ρέμο) ότι θα τραγουδάνε μαζί μέχρι τέλος Μαρτίου. Μετά ο Ρέμος θα συνεχίσει μονός του για άλλους 2 μήνες....! Δεν ξέρω ποιά είναι η δική σας γνώμη, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα για εκείνον. Να ηρεμήσει ψυχολογικά, γιατί - κακά τα ψέμματα- πρέπει να πιέζει πολύ τον εαυτό του και να προετοιμαστεί για τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις. :pity:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μακάρι!!!

Πρέπει να ξεκουραστεί και να ετοιμαστεί για τα σπουδαία και τα σημαντικά, που είναι οι εμφανίσεις σε Ηρώδειο, Επίδαυρο και Μέγαρο Μουσικής(έτος Θεοδωράκη).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επανέρχομαι και με μια πρόταση :

Είτε ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του ο Νταλάρας στην ΑΡΕΝΑ τέλος Μάρτη είτε τέλος Απρίλη, να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία της τελευταίας βραδιάς και να κλείσουμε ένα τραπέζι να πάμε όλοι(όσοι μπορούν) μαζί οργανωμένα, έτσι σαν αποχαιρετηστήριο...

Έχω και μια πιο συγκεκριμένη ιδέα, αλλά θα σας την πω κατ' ιδίαν στις συναντήσεις.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αθηνών Αρένα

Πειραιώς 166

Τηλέφωνο: 2103471111

Από Πέμπτη έως Κυριακή.

Κυριακή έναρξη στις 9.

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ με 3.500 θεατές!

Αναμφισβήτητα η πιο συζητημένη συνεργασία της χρονιάς.

Αυτό που θα φάνταζε πριν από λίγα χρόνια ανήκουστο, τώρα έγινε πραγματικότητα. Ο Γιώργος Νταλάρας με τον Αντώνη Ρέμο, για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής:

Γιατί να πάμε;

-Γιατί είναι η πιο συζητημένη παράσταση της χρονιάς - και βάλε.

-Γιατί η ολοκαίνουργια και επιβλητική σκηνή "Αθηνών Αρένα" μπορεί να φιλοξενήσει 3.500 θεατές, οπότε δεν θα στριμωχτούμε στο μπαρ. Εν ολίγοις θα έχουμε την άπλα μας.

-Γιατί μπορούμε να διασκεδάσουμε, όχι μόνο ακούγοντας, αλλά και χορεύοντας. Μπορούμε, επίσης, να πετάξουμε λουλούδια άφοβα αλλά..με άποψη, αφού είναι όλα μόνο λευκά.

-Γιατί την σκηνοθετική μπαγκέτα του τετράωρου χορταστικού προγράμματος κρατάει ο μοναδικός Σταμάτης Φασουλής

-Για να δούμε την ξεχωριστή και σεμνή σκηνική παρουσία της Ανδριάννας Μπάμπαλη.

-Γιατί ο Μάνος Πυροβολάκης με τη λύρα του είναι μία από τις καλύτερες στιγμές του προγράμματος

-Γιατί η ορχήστρα αποτελείται από 18 μοναδικούς σολίστες, κάτω από την ενορχηστρωτική επιμέλεια του Νίκου Κούρου και του Κώστα Γανωσέλη

-Γιατί η νυχτερινή Αθήνα δεν θα είναι ποτέ ίδια μετά από αυτό!

Πηγή: site Δίεση 101,3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με όλο το σεβασμό,θα πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί στις διάφορες πηγές και στους καλοθελητές.Προσωπικά θα με χαροποιούσε να σταματήσει τέλη Μαρτίου.Θα έχει όντως όλο τον χρόνο να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για τα σπουδαία που ετοιμάζει.Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η πρότασή σου Τάσσο.Ίσως περισσότερο από όλες τις εμφανίσεις αξίζει η τελευταία,ειδικά γι αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα. :pity:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ekostel, συμφωνώ ότι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Πόσες φορές άλλωστε δεν έχουν διαψευσθεί πληροφορίες από "θετικές πηγές" ! Θέλησα να μοιραστώ μαζί σας αυτό που έμαθα, γιατί πραγματικά το θεώρησα κάτι σαν "ανακούφιση" για τον Νταλάρα. Ανυπομονώ να βρεθώ στις παραστάσεις του Ηρωδείου. Πιστεύω ότι εκεί θα δούμε τον Νταλάρα που ξέρουμε!!

Οσο για την πρόταση του Τάσου, ας προσπαθήσουμε όλοι να τα καταφέρουμε να πάμε!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και φυσικά είμαστε ευγνώμονες Christy για την μεταφορά της πληροφορίας.Δεν έχει να κάνει αυτό με την παρατήρησή μου για τις πηγές πληροφοριών.Προς άρση και της παραμικρής παρεξηγήσεως το αναφέρω :razz::razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ανυπομονώ να βρεθώ στις παραστάσεις του Ηρωδείου. Πιστεύω ότι εκεί θα δούμε  τον Νταλάρα που ξέρουμε!!

Και στο Αθηνών Αρένα, είναι ο Νταλάρας που ξέρουμε. Ο κόσμος είναι αυτός που είναι διαφορετικός.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ:

http://www.athinorama.gr/articles/default....?i=1479&c=arena

αθηνων αρενα

extra large!

Extra large ως αίθουσα, παραγωγή και διάρκεια, έτσι που αποτελεί must για τον εξοδούχο - «πάμε στο νέο Μέγαρο». Η συνύπαρξη Γιώργου Νταλάρα-Αντώνη Ρέμου δημιουργεί ενδιάμεση κατάσταση μεταξύ συναυλίας και γλεντιού. Σίγουρα ακούς πολύ καλά τραγούδια.

Aπό τις 11 έως τις 4! Πέντε ώρες είναι περιπέτεια προκειμένου για μουσική σκηνή - σχεδόν μουσική σκηνή, αφού, όπως διαπιστώσαμε, τα λουλούδια αργούν να φανούν και η πίστα παραχωρείται μόνο για λίγο, στην άκρη της, «καταχρηστικά» για κάποια ζεϊμπέκικα. Εννοείται βεβαίως ότι οι ερμηνευτές και τα θέματα παρουσιάζονται άψογα. Γιώργος Νταλάρας και Αντώνης Ρέμος κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση μαζί και καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος εναλλάσσονται σόλο και σε ντουέτο, ενώ κάποιες στιγμές καλούν και έναν τρίτο τραγουδιστή. Στα κοινά τους, αρχικά μοιράζονται (με ανταλλαγές) προσωπικές τους επιτυχίες (π.χ. «Έτσι ξαφνικά», «Luna rossa», «Κι αν υπάρχει λόγος», «Έλα να με τελειώσεις»), αργότερα ο Ρέμος κάνει ένα σετ με επιτυχίες του, δίνοντας έμφαση στο νεότερο «Χαμογέλασε» αλλά και στο «Να μην ξημέρωνε ποτέ» (κάποια στιγμή μού φάνηκε ότι έκανε και κίνηση moon walking), στη συνέχεια ο Νταλάρας (με σακάκι, τζην και μακό που έγραφε «stealing from thieves») λέει επιτυχίες του («Κι έχω ένα προαίσθημα», ύστερα με σύνθημα «πάμε στα παλιά» ακούμε «Ποιος είδε νύχτα με δυο φεγγάρια», «Το πεπρωμένο», «Έχω έναν καφενέ», «Στα χρόνια της υπομονής» (με Αντριάννα Μπάμπαλη) «Λεβερκούζεν» (με Γρηγόρη Πετράκο), «Τα βεγγαλικά σου μάτια» κ.λπ., ενώ κλείνει μαζί με Ρέμο σε δυναμική εκτέλεση του «Διδυμότειχο μπλουζ» - στιγμές απογείωσης.

Στη συνέχεια ο Ρέμος διαπλέκει δικά του με ρεπερτόριο Τερζή αλλά και Αλεξίου ή Σταμάτη Κόκκοτα για να οδηγήσει τα πράγματα στα παλιά γλεντζέδικα λαϊκά τύπου «Όσο αξίζεις εσύ» αλλά και τύπου σινεμά-Πλέσσας (σε αυτό το σετ έχουμε και την παρέλαση των λουλουδέζ). Νέο σόλο του Νταλάρα με λαϊκά όπως «Και καλή τύχη», «Εγώ είμαι ένας τραγουδιστής», «Όποια και να 'σαι» (καλεί κόσμο στην πίστα για ζεϊμπεκιές), λέει και τη «Συννεφιασμένη Κυριακή», την «Αλάνα», το «Με τελείωσες», περνάει και σε χασαποσέρβικα, ενώ παρακάτω έρχεται και ο Ρέμος για να συνεχίσουν με «Φαντασία», «Πριν το χάραμα», «Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα», «Θα σου κλείσω το στόμα» (εδώ παρεμβολή της Θεσσαλονικιάς Ναταλί με «Μπαλαμό»), «Το μερτικό μου απ' τη χαρά», «Γιατί να είμαστε λοιπόν αισθηματίες», «Όλα σε θυμίζουν», «Φέρτε μου νερό να ξεδιψάσω», ώσπου να φτάσουν στους «Ζεϊμπέκηδες» στου Δελή Φραγκιά, που κλείνει με την κατάλληλη φράση για φινάλε: «γεια σας, βρε παιδιά!».

Ωστόσο υπάρχει ανκόρ, όπου ακούσαμε «Σ' το 'πα και σ' το ξαναλέω», «Πριν το τέλος», «Γέλα πουλί μου γέλα»...

Καλά ζυγιασμένα λοιπόν τα πράγματα ώστε να ισορροπήσουν παρελθόν και παρόν. Είναι αλήθεια (όπως φάνηκε και σε άλλες συνεργασίες του Ρέμου) ότι το κοινό είναι κατά βάση «ρεμικό». Οι «νταλαρικοί», και ως ηλικίες και ως γενικότερη νοοτροπία, είναι ή έγιναν με την πάροδο του χρόνου άνθρωποι των συναυλιών (από ανοιχτά θέατρα μέχρι Μέγαρο). Ωστόσο, παλιά τραγούδια που είναι πλέον κλασικά μπορούν να περάσουν έστω και με μια ακουστική διάθεση και στις μοδάτες αίθουσες, αφού επιλεχτούν και δέσουν με τα υπόλοιπα σε μια καλή ροή. Ο ίδιος ο Νταλάρας, έχοντας την ανάγκη να βρεθεί τώρα στο γλέντι του κόσμου, παραμερίζει την παλιά του αδιαλλαξία και τον βλέπουμε να κυκλοφορεί στην πίστα όρθιος με μικρόφωνο στο χέρι ή να καλεί για χορό - κάτι που δεν συνέβη με τον Ρέμο, δηλαδή μια αλλαγή 180 μοιρών. Από την άλλη, ο Ρέμος αποδεικνύει, τραγουδώντας παρέα του και τα παλιά, ότι διαθέτει ένα σημερινό γκελ, impact, ψυχή που αγγίζει τις χορδές του κόσμου. Πέρα από αξιολογήσεις, εκείνο που διαμορφώνει την ιστορία είναι μια χημεία - που στον Ρέμο υπάρχει, ενώ δεν την βλέπεις σε πιο «έντεχνες» σημερινές περιπτώσεις.

Αλλά να πούμε και για τους τόσους άλλους συνεργάτες. Η Ταμίλα Τάμτα (είχε διακριθεί στο «Super Idol») και η Ελεονώρα Ζουγανέλη (κόρη του Γιάννη και της Ισιδώρας Σιδέρη) συμμετέχουν στην αρχή και συχνά στη διάρκεια του προγράμματος με πολύ καλές ερμηνείες, η Αντριάννα Μπάμπαλη κάνει δυο τρεις ωραίες παρουσίες (και με έξυπνο alternative ντύσιμο),

ο Μάνος Πυροβολάκης ενθουσιάζει με τη λύρα και τον ethno-ροκάδικο παλμό του, η Ναταλί ερμηνεύει και το «Φύσηξε ο Βαρδάρης» του Παπάζογλου, ο Γρηγόρης Πετράκος λειτουργεί κομψά ως κάπως lounge τραγουδοποιός με αξιοπρεπή ερμηνεία, και οι δύο νέοι, Θάνος Τζάννης και Μάνος Πασχαλίδης, στέκουν στο ύψος των περιστάσεων. Παρεμπιπτόντως, η βραδιά ξεκινά με d.j. Η αίθουσα, όπως γράψαμε πρόσφατα, είναι επιβλητική, ένα θέαμα από μόνη της, ίσως το μεγαλύτερο θέατρο στην Ευρώπη. Η αισθητική της, και εξωτερικά και στο εσωτερικό, πήρε την τελική της διαμόρφωση από το γλύπτη Κώστα Βαρώτσο.

Τα σκηνικά ανήκουν στους Γιώργο Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη, και από όλες τις εικόνες που μας έδωσαν ξεχωρίζουμε, ιδιαίτερα στην τελική ενότητα, τη σύνθεση «στοίβες από καθίσματα, ανακατεμένα με γαρίφαλα». Η σκηνοθεσία είναι του Σταμάτη Φασουλή. Στα φώτα ο Alain Lonchampt. Οι ενορχηστρώσεις (και με επίβλέψη του Νταλάρα) ανήκουν στους Νίκο Κούρο και Κώστα Γανωσέλη. Ο ήχος εξαίρετος, επίτευγμα για ένα τόσον τεράστιο χώρο.

Ιnfo

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ Πειραιώς 166, 2103471111. Είσοδος με ποτό 15, φιάλη ουίσκι 130. Από Πέμ.-Κυρ. Κυριακή

έναρξη 9 μ.μ.

Χάρης Καλογερόπουλος

hkalogeropoulos@athinorama.gr

αθηνόραμα.gr - 11/02/2005

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even from the reports I'd managed to read or understand I really didn't know what to expect, except I imagined the venue would probably be almost the size of the Olympic Basketball stadium I'd been in the night before. Happily it wasn't, in fact I really liked it. It's certainly big, but had taste, atmosphere and great lighting. Remos I had seen last year at Irodio singing at the Theodarakis 'film music' concert. Then, after a nervous start he sang exceptionally well so I was looking forward to hearing him with Dalaras.

The details have been well reported, so these are again just a few impressions. Dalaras was wonderful. Relaxed and happy. Not as he is at, say, Irodio of course and none of the songs were his very best interpretations, but still very very good. I don't know any of Remos' songs, apart from 'Σ'αγαπώ' but he's certainly a performer with presence and style. And the songs I remember most vividly are Didimotiko Blues and I fantasia both Dalaras/Remos duets.

As for the flower throwing and dancing - I loved it. And I remember a very long time ago hurling a whole bunch of roses - complete with leaves, stalks and thorns - at Cliff Richard so throwing the heads only seemed a thoughtful gesture. I loved the dressing up which Ive always thought of as respectful rather than ostentatious (even though I cant do it myself) and I loved seeing Dalaras in this joyous atmosphere.

Whether he was really happy in this environment, and what his motives for this collaboration are I really dont know, although I do have my own views which Im finding very hard to put into words at the moment. All I can manage right now is that it seemed to me an extraordinarily loving and generous contribution from this greatest of singers towards keeping good Greek music alive for the next generation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να προσθέσω εδώ τις εντυπώσεις μου από την δεύτερη κάθοδό μου στην Αρένα την Κυριακή 13-2-2005.

Το πρόγραμμα ήταν μικρότερο από την προηγούμενη φορά που το είδα(26-12) αλλά έμοιαζε πιο δέμενο.Στα αρνητικά ότι όλοι οι υπόλοιποι εμφανίζονται στην αρχή και έτσι η αναμονή για την πρώτη κοινή εμφάνιση Νταλάρα -Ρέμου είναι μεγαλύτερη.Δεν είχε ιδιαίτερες εκπλήξεις το πρόγραμμα την Κυριακή και ο Γιώργος δείχνει πιο άνετος τώρα σε σχέση με την αρχική αμηχανία.Πήρε και από πιο νωρίς την κιθάρα στα χέρια του, και ήταν όλα καλύτερα.

Στα πολύ θετικά ότι δεν δηκώθηκε ούτε ένας να χορέψει(είναι θέμα μέρας τελικά και σύνθεσης κοινού) και η κατάσταση με τα λουλούδια δεν ήταν τόσο άγρια.

Στις αρνητικές εκπλήξεις η παρουσία του Αντύπα σε πρώτο τραπέζι, όπου είπε ένα τραγούδι μαζί με τον Ρέμο.

Χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την Κυριακή στο Dalaras photos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μετά από μια απόφαση της τελευταίας στιγμής (νά'ναι καλά ο Μάκης και ο Απόλλων Καλαμαριάς) αποφασίσαμε την Κυριακή 13 του μηνός να ξαναεπισκεφτούμε την Αρένα.Ίσως να θυμάστε ότι την πρώτη φορά έφυγα μπερδεμένος και με ανάμικτα έως αρνητικά συναισθήματα.Αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά.Και σίγουρα έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο ψυχολογικός παράγοντας αφού πήγα προετοιμασμένος για να δω και ν'ακούσω τα πάντα.

Το πρόγραμμα λοιπόν ξεκίνησε με την εμφάνιση όλων των νέων τραγουδιστών στην αρχή , γεγονός θετικό απ'τη μια αφού τελειώσαμε με όλους τους νέους απ'την αρχή , χωρίς ενδιάμεσες παρεμβολές, αλλά και αρνητικό αφού η εμφάνισή τους κράτησε σχεδόν μια ώρα.

Στη συνέχεια έιχαμε την πρώτη κοινή εμφάνιση ΝΤΑΛΑΡΑ-ΡΕΜΟΥ που περιλάμβανε τα τραγούδια:

NYXTA MAΓΙΚΙΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ

LUNA ROSSA

ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΒΑΡΥΣ

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ

ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ

Η ΣΚΟΝΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ

Στη συνέχεια είχαμε την ευκαιρία και την μεγάλη τύχη να επισκεφτούμε τον Γιώργο στο καμαρίνι του :):) και τον ευχαριστούμε πολύ γι'αυτο.Το μόνο που έχω να πω και που συμπέρανα απ'τα λεγόμενά του είναι ότι ο Γιώργος είναι μια χαρά, ξέρει πολύ καλά τι κάνει και δεν έχει καμιά απολύτως διαφορά απ'τον Γιώργο που ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια και με πολύ ανεβασμένη την ψυχολογία μας μετά απ'αυτή την συνάντηση παρακολουθήσαμε την πρώτη σόλο εμφάνιση του με τα τραγούδια:

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ(ΤΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ)

ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΟΣ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ

ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ

ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΘΕΛΩ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Μ'ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ (με την Α.ΜΠΑΜΠΑΛΗ)

AMOR,AMOR

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (με τον Γ.ΠΕΤΡΑΚΟ)

ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ BLUES (με τον ΡΕΜΟ)

Μετά από την 2η εμφάνιση του ΡΕΜΟΥ ξαναβγήκε ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ με τα τραγούδια:

KAΛΗ ΤΥΧΗ

Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ

ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΟΥ

ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΓΩ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

ΘΕΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ

ΝΥΧΤΑ

ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕΝΕ

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟΙ

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ

ΠΟΥ'ΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ

ΗΛΙΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Στο σημείο αυτό ξαναμπήκε ο ΡΕΜΟΣ και ερμήνευσαν μαζί τα τραγούδια:

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ

ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ(εδώ τέλειωσε η μπαταρία της κιθάρας του και χρειάστηκε να την αλλάξει)

ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΦΥΤΕΨΑΜΕ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ (Ο ΡΕΜΟΣ δεν ήξερε ότι το τραγούδι το είχαν ξαναπαίξει)

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΩ

ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ (με καταπληκτική κορώνα του ΝΤΑΛΑΡΑ στο φινάλε και σε do minore παρακαλώ)

ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ

ΑΣ ΠΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

ΣΑΛΑ ΣΑΛΑ

ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ (Το είπε η ΝΑΤΑΛΙ)

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΑΠΗΣΩ (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το λέει ποτέ αυτό το τραγούδι :) )

ΟΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΕΣ (μόνο 2 φορές το refrain)

ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΜΟΥ (το είπε ο ΡΕΜΟΣ :mad: )

ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ (ΤΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ)

ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ

ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ

ΓΙΟΡΤΗ ΖΕΙΜΠΕΚΗΔΩΝ

Συμπέρασμα :Tό πρόγραμμα σίγουρα ήταν πιο δεμένο αν και η εμφάνιση του ΝΤΑΛΑΡΑ ήταν 20 σχεδόν λεπτά μικρότερη απ'την προηγούμενη φορά που το παρακολουθήσαμε.Η κατάσταση με τα λουλούδια ήταν σαφώς καλύτερη και χοροί δεν υπήρχαν καθόλου.Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ φωνητικά ήταν άπιαστος και με πάρα πολύ καλή διάθεση.Γενικά οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλύτερες από την πρώτη φορά.

Τελειώνω πιστεύοντας και δηλώνοντας για μια ακόμη φορά ότι αυτή η συγκεκριμένη περίοδος με όλα τα υπέρ και τα κατά της, ήταν ένα πολύ καλό διαβατήριο, το οποίο νομίζω ότι το χρειάζεται ακόμα και ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ τελικά , για να περάσει και να δώσει σε όλο τον κόσμο όλα αυτά που σχεδιάζει και προγραμματίζει για το μέλλον.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επιτρέψτε μου,λόγω πίεσης χρόνου,απλά να συμφωνήσω με τους συμπατριώτες μου για την παράσταση της 13ης Φεβρουαρίου στην Αρένα.Θύμιζε παράσταση η συγκεκριμένη Κυριακή και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.Ίσως ήθελε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας τελικά ή βιάστηκαν να ξεκινήσουν τις εμφανίσεις.Πάντως ήταν όλα καλά :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χθες το μεσημέρι στην εκπομπή ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ η ακορντεονίστρια ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ δήλωσε ότι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν μέχρι το Πάσχα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το Σάββατο το βράδυ 19 / 02 στην Αρένα ήταν και ο Goran Bregovic αναφέρθηκε σε αυτόν και τον καλωσόρισε ο Νταλάρας .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημέρα,ξέρει κανείς από όσους πήγαν στο μαγαζί πόσο ενδέχεται να πληρώσει συνολικά μια παρέα 6 ή 7 ατόμων σε τραπέζι ( ας πούμε στην πλατεία) ? (Γιατί άκουσα κάτι εξωφρενικά ποσά...) Ευχαριστώ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οι τιμές είναι οι γνωστές, 170/130, 90/70 ευρώ. Δηλαδή, για παράδειγμα, 6 άτομα στην πλατεία, αν πάρουν κρασί, πρέπει να δίνουν γύρω στα 270 ευρώ συνολικά :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ta 35 euro me faghto pou leei o Dalaras stis synenteukseis tou isxuoun,diladi, mono gia organomena group pollon atomon;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ναι, απ' όσο ξέρω, αυτές οι προσφορές ισχύουν για οργανωμένες ομάδες. Υπάρχουν και ειδικές τιμές για σχολεία κλπ. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν πρόκειται για εξωφρενικά ποσά.Πήγα στην πλατεία και ξέρω.Τώρα αν πάρουν κάποιοι παραπάνω μπουκάλια κρασί ή ουίσκι από το αναλογούν δεν τους εγγυώμαι τίποτε.Καλύτερα με νηφαλιότητα η ακρόαση Νταλάρα :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0