Sign in to follow this  
Followers 0
John Akritidis

'Ετος Μίκη Θεοδωράκη

17 posts in this topic

Το 2005 ξεκινάει με καλά νέα.Είναι αφιερωμένο στα ογδόντα χρόνια του μεγάλου συνθέτη με σειρά εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια της χρονιάς,μια από τις οποίες είναι η εκδήλωση στο Μεγαρο Μουσικής με συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα.

http://www.mpa.gr/article.html?doc_id=502494

-John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά.Από τα πιο ωραία δώρα της νέας χρονιάς :lol: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πραγματικά ευχάριστα νέα! Μήπως άραγε μέσα στο 2005, λόγω του ότι θα είναι "χρονιά ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ", κυκλοφορήσει κι ο πολυαναμενόμενος δίσκος του Νταλάρα με τραγούδια του μεγάλου συνθέτη;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχω την αίσθηση πως ο Γ.Νταλάρας μεταξύ άλλων θα εμφανιστεί στο Μέγαρο για τον Μίκη τον Δεκέμβριο του 2005.Οπότε είναι πολύ πιθανό νΑα βγει και ο δίσκος-αφιέρωμα στον Θεοδωράκη.Αρκεί να μην έχουμε πάλι συνεχείς επανεκδόσεις και το αφήσει πάλι ο Γιώργος γι αργότερα :what::wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΣΕΙΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Τιμή στον 80χρονο έφηβο!

Στον Μίκη Θεοδωράκη είναι αφιερωμένοι οι δύο πρώτοι και ο τελευταίος μήνας εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για το 2005, καθώς ο συνθέτης φέτος γιορτάζει τα 80χρονά του με σειρά εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα.

Σε ένα διάλογο μουσικής, λόγου και εικόνας, η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» δίνει το σύνθημα στις 10 Ιανουαρίου στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής με τέσσερις μουσικές παραστάσεις (10-11 και 17-18), με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη που «έντυσαν» κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, όπως παρουσιάστηκαν το καλοκαίρι και στο Ηρώδειο, με προβολές αποσπασμάτων από τα έργα αυτά, κείμενα και μουσική.

Σε σκηνοθεσία Στέλιου Γούτη, τα κείμενα της παράστασης «Μουσική και τραγούδια του Mίκη Θεοδωράκη από τον Κινηματογράφο και το Θέατρο» υπογράφει η Κάκια Ιγερινού και τα τραγούδια ερμηνεύουν ο Αντώνης Ρέμος και οι ηθοποιοί Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Σαμσιάρης και Νατάσα Μανίσαλη. Τους συνοδεύει η λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», που συγκροτήθηκε το Μάιο του 1997 από μουσικούς-συνεργάτες του συνθέτη.

Δημιουργική διαδρομή

Στη μέχρι σήμερα δημιουργική διαδρομή του, ο Θεοδωράκης έχει συνθέσει μουσική για 50 έργα σκηνής (22 για κλασικό/σύγχρονο θέατρο, 13 για αρχαίο δράμα, 5 για όπερα και 10 για μπαλέτο) και για 33 κινηματογραφικές ταινίες ανάμεσά τους 12 ελληνικές. Η θεατρική διαδρομή του Μίκη Θεοδωράκη ξεκίνησε με το έργο του Μπρένταν Μπίαν «Ενας όμηρος» που ανέβηκε στο «Κυκλικό Θέατρο της Αθήνας» το 1962 σε μετάφραση Βασίλη Ρώτα και σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Τριβιζά. Ανάμεσα στα 15 τραγούδια που «έντυσαν» την παράσταση συναντάμε τα: «Ηταν 18 Νοέμβρη», «Το γελαστό παιδί», «Ανοιξε λίγο το παράθυρο», «Τον Σεπτέμβριο θυμάμαι», «Θα σου δώσω ένα τόπι χρυσό».

Την ίδια χρονιά παρουσιάστηκαν και η μουσική τραγωδία «Το τραγούδι του νεκρού αδελφού» και η επιθεώρηση «Ομορφη πόλη». Ακολούθησαν οι γόνιμες μουσικές συνεργασίες στην επιθεώρηση «Μαγική πόλη» (1963), στα έργα «Η γειτονιά των αγγέλων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη (1963), «Το εκκρεμές» του Αλντο Νικολάι (1965), «Μαντώ Μαυρογένους» του Γιώργου Ρούσσου (1974), «Εχθρός λαός» του Ι. Καμπανέλλη (1975), «Καποδίστριας» του Νίκου Καζαντζάκη (1976), «Παπαφλέσσας» του Σπύρου Μελά (1979), «Περικλής» του Σαίξπηρ (1980) και «Μάκβεθ» του Σαίξπηρ (1994). Η συμβολή του Μίκη Θεοδωράκη σε θεατρικές παραστάσεις ατονεί μετά το 1980, μια και η δημιουργική του διάθεση εστιάζεται σε άλλα είδη, όπως η συμφωνική μουσική και η όπερα.

Μουσική για σινεμά

Ο Κινηματογράφος άρχισε να απασχολεί τον Θεοδωράκη από το 1953, όταν έγραψε μουσική για την ταινία «Εύα» της Μαρίας Πλυτά και την ταινία του Ελληνοαμερικανού Γκρεγκ Τάλλας «Το ξυπόλυτο τάγμα», για την οποία απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια. Ακολουθεί μουσική για άλλες 30 ταινίες, με πλέον πρόσφατη τον «Ανθρωπο με το γαρύφαλλο» του Νίκου Τζίμα (1980). Ανάμεσά τους «Η απαγωγή του στρατηγού Κράιπε» του Μάικλ Πάουελ (1956-57), «Μήνας του μέλιτος» του Μάικλ Πάουελ (1958), «Συνοικία το όνειρο» του Αλέκου Αλεξανδράκη (1960-61), «Φαίδρα» του Ζυλ Ντασσέν (1961), «Ηλέκτρα» του Μιχάλη Κακογιάννη (1961-62), «Οι εραστές της Τεριέλ» του Ραϊμόν Ρουλό (1961-62), «Ζορμπάς» του Μιχάλη Κακογιάννη (1964), «Το νησί της Αφροδίτης» του Χαρίλαου Παπαδόπουλου (1964), «Τη μέρα που τα ψάρια βγήκαν στη στεριά» του Μιχάλη Κακογιάννη (1966), «Μπιριμπί» του Ντανιέλ Μουσμάν (1971), «Κατάσταση πολιορκίας» του Κώστα Γαβρά (1971-72), «Σέρπικο» του Σίντνεϊ Λιούμετ (1973), ενώ χρησιμοποιήθηκαν και προϋπάρχοντα μουσικά θέματα στις ταινίες «Ποια είναι η Μαργαρίτα» του Ντίμη Δαδήρα (1964) και στο περίφημο «Ζ» του Κώστα Γαβρά (1969).

Ο ίδιος ο συνθέτης θεωρεί κορύφωμα της κινηματογραφικής μουσικής δημιουργίας του τη μουσική για την «Ηλέκτρα» του Κακογιάννη: «Ηταν η πρώτη μου συνειδητή επαφή με τη μουσική του κινηματογράφου, και τη θεωρώ πρότυπο κινηματογραφικής μουσικής», έχει δηλώσει.

Τέσσερις συναυλίες γεμάτες Μίκη

Το αφιέρωμα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στον Μίκη Θεοδωράκη συνεχίζεται το Φεβρουάριο με τέσσερις συναυλίες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεσιτάλ του βαθύφωνου Xριστόφορου Σταμπόγλη (9/2), συνοδεία στο πιάνο του Σταύρου Λάντσια. Ακολουθεί (11/2) παρουσίαση των συμφωνικών έργων του Μίκη: «Tο πανηγύρι της Aσή Γωνιάς», «Πρώτη Συμφωνία για ορχήστρα», «Oιδίπους Tύραννος για ορχήστρα εγχόρδων», «Ερως και θάνατος, διασκευή για φωνή και ορχήστρα εγχόρδων», από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Ηλία Βουδούρη και με σολίστ τη μεσόφωνο Μαίρη-Ελεν Νέζη. Στις 12 Φεβρουαρίου η Mαρία Φαραντούρη, με την Oρχήστρα των Xρωμάτων υπό τον Μίλτο Λογιάδη, θα ερμηνεύσει τραγούδια του Θεοδωράκη και τη σουίτα μπαλέτου «Ελληνική Αποκριά», ενώ έργα μουσικής δωματίου του Μίκη θα ερμηνεύσει η ΚΟΑ στις 14 Φεβρουαρίου.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Δεκέμβριο του 2005 με συναυλίες, στις οποίες θα λάβουν μέρος πολλοί ερμηνευτές όπως οι: Mανώλης Mητσιάς, Γιάννης Πάριος, Δημήτρης Mπάσης, Γιώργος Nταλάρας, Nένα Bενετσάνου, Γιάννης Kούτρας κ.ά., αλλά και με μια έκθεση στο φουαγιέ του Mεγάρου, με θέμα τη ζωή και το έργο του Μίκη, από τον Guy Wagner.

www.apofasi.gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σειρά μουσικών εκδηλώσεων για τα 80χρονα του συνθέτη

Ολοι για τον Θεοδωράκη

Αρτι αφιχθέν το 2005, καλωσορίζει τα 80χρονα του Μίκη Θεοδωράκη. Μαζί καλωσορίζει έναν εορταστικό κύκλο αφιερωμένο σ' εκείνον με μουσικές εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν κατ' αρχήν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πρόδρομος των εκδηλώσεων, το μουσικό θέαμα «Μουσική και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από το Θέατρο και τον Κινηματογράφο», που είχε πρωτοπαρουσιαστεί το καλοκαίρι στο Ηρώδειο και παρουσιάζεται και τώρα στις 10 και 11 του μηνός, πιθανώς και στις 17 και 18 στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής.

Το αφιέρωμα που ετοιμάζει η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής, περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων κυρίως σε συνεργασία του Μεγάρου με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». Ο διευθυντής καλλιτεχνικού προγραμματισμού του Μεγάρου Μουσικής, Νίκος Τσούχλος, διευκρίνισε χθες πως «το αφιέρωμα δεν έχει τόσο χαρακτήρα ιστορικής αναδρομής στο έργο του όσο νέου ξεκινήματος: συναυλίες και εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του 2005 φιλοδοξούν να καλύψουν όλες τις πλευρές της μουσικής του συνθέτη: από τη μουσική δωματίου μέχρι το συμφωνικό και το λυρικό του έργο».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων καλύπτει πράγματι πολλές από τις πτυχές της μουσικής προσωπικότητας του Μίκη, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε μερικά από τα έργα που υπήρξαν ορόσημα και της πορείας του και της μουσικής μας ιστορίας, όπως π.χ. το «Αξιον Εστί» που θα παρουσιαστεί σε τέσσερις παραστάσεις με διαφορετική «διανομή» και εναλλασσόμενους ανά παράσταση ερμηνευτές τους Γιώργο Νταλάρα, Μανώλη Μητσιά, Δημήτρη Μπάση, Αντώνη Ρέμο!

Ο Μίκης Θεοδωράκης ενώ σβήνει τα κεριά για τα 79α γενέθλιά του, τον περασμένο Ιούλιο

Για τα παιδιά του πολέμου

\Των επετειακών εκδηλώσεων προηγείται η μετάδοση από όλα τα κανάλια της Καντάτας του Μίκη Θεοδωράκη για τα Νεκρά Παιδιά του Πολέμου, έργου που συνοδεύει βίντεο με σχετικές εικόνες (αποσπάσματα από μια εκπομή που είχε κάνει ο Στέλιος Κούλογλου) και θα μεταδοθεί αύριο, ανήμερα των Φώτων, ως μήνυμα ειρήνης. Η καντάτα βασισμένη σε ένα τραγούδι από τα «Λυρικά» είχε πρωτοπαρουσιαστεί μόνο με χορωδία και με τον τίτλο «Λειτουργία αρ. 22» στο Φεστιβάλ της Δρέσδης. Αργότερα, ο συνθέτης το μετέγραψε προσθέτοντας ορχήστρα εγχόρδων και σολίστ. Με αυτή τη μορφή θα ακουστεί αύριο και σε πρώτη ζωντανή εκτέλεση στο Μέγαρο με σολίστ τον Γιώργο Νταλάρα.

Ολα αυτά τα εξήγησε ο ίδιος ο Μίκης χθες, επισημαίνοντας πως η μετάδοση του μηνύματος για τα παιδιά είναι δυστυχώς επίκαιρη και λόγω των θυμάτων του τσουνάμι στη νοτιοανατολική Ασία, αν και «για μια θεομηνία δεν μπορούμε να ενοχοποιήσουμε κανέναν, ενώ για τον πόλεμο ευθύνονται οι άνθρωποι».

«Ενεργός πολίτης»

Συγκινημένος ο Μίκης Θεοδωράκης για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται το 2005, μίλησε χθες για την «τιμή που μου κάνουν να σκύψουν στο έργο μου τώρα που βρίσκομαι σε μια ηλικία-ορόσημο. Είναι σύνηθες σε όλο τον κόσμο να τιμώνται σημαντικοί δημιουργοί για την προσφορά τους. Δυστυχώς, η ελληνική κοινωνία σπανίως τους τιμά εγκαίρως. Αλλά εγώ είμαι από τους τυχερούς. Παραμένω ενεργός πολίτης και με ενδιαφέρει η πορεία του λαού μας προς την ευημερία, την πρόοδο, ακόμα και την κατάκτηση ενός νέου πολιτισμού. Εδώ και λίγα χρόνια ήμουν όμως απογοητευμένος, γι' αυτό και ήταν φυσικό να αποσυρθώ. Με αφύπνισε αυτή η κινητοποίηση. Θα προσπαθήσω να συμμετάσχω σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις, όχι ως στερημένος άνθρωπος που του έχουν λείψει οι τιμές, αλλά ακριβώς με την ιδιότητα αυτή του ενεργού πολίτη, που θέλει να υπογραμμίσει πως τέτοιες προσπάθειες μας κάνουν καλύτερους».

Οι εκδηλώσεις

Σε μια ανθολόγηση μουσικών θεμάτων και τραγουδιών του συνθέτη, τα οποία έντυσαν κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, βασίζεται το μουσικό θέαμα που παρουσιάζεται στις 10 και 11 του μηνός στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής. Ερμηνεύουν η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», ο Αντώνης Ρέμος και οι ηθοποιοί Πέτρος Φιλιππίδης, Νατάσα Μανίσαλη και Γιάννης Σαμσιάρης, οι οποίοι επιπλέον σχολιάζουν έμμετρα - σε κείμενα της Κάκιας Ιγερινού. Η παράσταση συνοδεύεται από οπτικό υλικό (προβάλλονται σκηνές από τις ταινίες, στιγμιότυπα από τις παραστάσεις, φωτογραφίες των ιστορικών γεγονότων ή σκίτσα του Μποστ κυρίως, που σχολιάζουν το κλίμα της εποχής) που επιμελήθηκε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, όπως άλλωστε και την παράσταση.

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής και στοιχίζουν 90, 65, 45, 25 ευρώ και 14 ευρώ (φοιτητικό).

Θα ακολουθήσουν οι εκδηλώσεις:

* Στις 9 Φεβρουαρίου: ρεσιτάλ του Χριστόφορου Σταμπόγλη με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

* Στις 11/2: συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών που, υπό τον Ηλία Βουδούρη και με σολίστ την Μαίρη Ελεν Νέζη, θα ερμηνεύσει τα συμφωνικά έργα «Το πανηγύρι της Ασή Γωνιάς», Πρώτη Συμφωνία για ορχήστρα, «Οιδίπους Τύραννος», «Ερως και Θάνατος», σε ποίηση Λορέντζου Μαβίλη και Μίκη Θεοδωράκη.

* Στις 12/2: συναυλία της Ορχήστρας των Χρωμάτων υπό τον Μίλτο Λογιάδη και ερμηνεύτρια τη Μαρία Φαραντούρη.

* Στις 14/2: συναυλία της ΚΟΑ με σολίστ τον Γιώργο Δεμερτζή σε έργα μουσικής δωματίου.

* Τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Απριλίου του 2005, προγραμματίζονται με την Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης τα:

- Συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά, «Αγιος ο Ερωτας».

- Συναυλίες (2 ή 3) με τον Γιάννη Πάριο και 12μελή χορωδία, «Ο ερωτικός Θεοδωράκης».

- Το «Αξιον Εστί», με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, τη Χορωδία της ΕΡΤ και τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης υπό τον ίδιο, σε τέσσερις παραστάσεις με τους: α) Δημήτρη Μπάση - Γιώργο Ματθαιακάκη - Γιάννη Μπέζο, β) Αντώνη Ρέμο - Τάσση Χριστογιαννόπουλο - Γρηγόρη Βαλτινό, γ) Μανώλη Μητσιά - Ανδρέα Κουλουμπή - Γιάννη Φέρτη, δ) Γιώργο Νταλάρα - Χριστόφορο Σταμπόγλη - Νικήτα Τσακίρογλου.

* Δεύτερο 15θήμερο του Ιουνίου (στο Αίθριο του Μεγάρου):

- Τέσσερις συναυλίες με νέους ερμηνευτές (όπως π.χ. τον Φοίβο Δεληβοριά) σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

- Δύο συναυλίες με τα έργα «Λιποτάκτες», «Λυρικώτατα», «Κατάσταση Πολιορκίας», «Ως Αρχαίος Ανεμος» και ερμηνευτές τη Νένα Βενετσάνου και τον Γιάννη Κούτρα.

* Οκτώβριος 2005: η Καμεράτα με σολίστ τον Γιώργο Νταλάρα στα έργα «Raven» (συμφωνικό ποίημα), Καντάτα για τα Παιδιά του Πολέμου, «Επιφάνια Αβέρωφ», καθώς και σε μια σουίτα του Κώστα Γανωσέλη με αποσπάσματα από έργα του Μίκη.

* Νοέμβριος 2005: η Συμφωνική Ορχήστρα της Δρέσδης σε αποσπάσματα από τις όπερες «Ηλέκτρα», «Μήδεια», «Αντιγόνη», «Λυσιστράτη».

* Χριστούγεννα 2005: 40 τραγούδια του Μίκη, για παιδάκια και παιδιά.

* Φεβρουάριος 2006: Το Μπαλέτο της Λυρικής και η ΚΟΑ ερμηνεύουν την «Αντιγόνη».

* Καθ' όλο το 2005 θα δίνονται συναυλίες με έργα του συνθέτη για σόλο όργανα ή με μουσική δωματίου. Το πρόγραμμα επιμελείται ο Γιώργος Δεμερτζής. Θα δοθούν επίσης συναυλίες με χορωδιακά έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Το πρόγραμμα αυτό επιμελείται ο Αντώνης Κοντογεωργίου.

* Μέσα Σεπτεμβρίου έως τέλη Δεκεμβρίου του 2005: στο Φουαγέ του Μεγάρου Μουσικής θα πραγματοποιηθεί έκθεση με θέμα τη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη από τον Γκι Βάγκνερ. Το υλικό της έκθεσης θα δωριστεί στη Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη, για να ενταχθεί στα αρχεία Θεοδωράκη.

(WWW.ENET.GR)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για τα παιδιά του πολέμου

\Των επετειακών εκδηλώσεων προηγείται η μετάδοση από όλα τα κανάλια της Καντάτας του Μίκη Θεοδωράκη για τα Νεκρά Παιδιά του Πολέμου, έργου που συνοδεύει βίντεο με σχετικές εικόνες (αποσπάσματα από μια εκπομή που είχε κάνει ο Στέλιος Κούλογλου) και θα μεταδοθεί αύριο, ανήμερα των Φώτων, ως μήνυμα ειρήνης. Η καντάτα βασισμένη σε ένα τραγούδι από τα «Λυρικά» είχε πρωτοπαρουσιαστεί μόνο με χορωδία και με τον τίτλο «Λειτουργία αρ. 22» στο Φεστιβάλ της Δρέσδης. Αργότερα, ο συνθέτης το μετέγραψε προσθέτοντας ορχήστρα εγχόρδων και σολίστ. Με αυτή τη μορφή θα ακουστεί αύριο και σε πρώτη ζωντανή εκτέλεση στο Μέγαρο με σολίστ τον Γιώργο Νταλάρα.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το ΜΕΓΑΡΟ μας διαβεβαίωσαν ότι πρόκειται για λάθος της εφημερίδας και ότι άυριο το ΜΕΓΑΡΟ είναι κλειστό.

Share this post


Link to post
Share on other sites
* Οκτώβριος 2005: η Καμεράτα με σολίστ τον Γιώργο Νταλάρα στα έργα «Raven» (συμφωνικό ποίημα), Καντάτα για τα Παιδιά του Πολέμου, «Επιφάνια Αβέρωφ», καθώς και σε μια σουίτα του Κώστα Γανωσέλη με αποσπάσματα από έργα του Μίκη.

http://www.enet.gr/online/online_text?c=11...113&id=70123264

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στο πρόγραμμα του Μεγάρου για τον Μάρτιο μήνα δεν υπάρχει συναυλία - αφιέρωμα στον Θεοδωράκη με συμμετοχή του Νταλάρα !!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ίσως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη οι ακριβείς ημερομηνίες

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του φεστιβάλ Αθηνών, στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2005 στο Ηρώδειο θα γίνουν οι συναυλίες του Μίκη Θεοδωράκη με "Τα Συμφωνικά".Συμμετέχουν: Mαρία Φαραντούρη, Γιώργος Νταλάρας, Πέτρος Πανδής, Σ.Μιχαηλίδου.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μας δήλωσαν ότι όσον αφορά τις παραστάσεις με το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παντως πρέπει να παραδεχτείτε ότι εμείς οι Θεσσαλονικείς έχουμε πολύ λιγότερες ευκαιρίες να απολαμβάνουμε το Γιώργο.

Το καλύτερο θα ήταν όποια παράσταση ανεβαίνει στο μέγαρο Αθήνας να έρχεται και στο μέγαρο Θεσσαλονίκης. Μας κάνουν να αισθανόμαστε άλλη χώρα εδω πάνω. Οι Αθηναίοι έχουν την ευκαιρία να βλέπουν το Νταλάρα τουλάχιστον 5-6 φορές το χρόνο (εξερείται το φετινό ξεσάλωμα) και οι Θεσσαλονικείς 1 το πολύ 2!!! Και φυσικά δεν γίνεται να κατεβαίνουμε συνεχώς Αθήνα......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ή τουλάχιστον Theodore, να βγαίνει εγκαίρως το πρόγραμμα για να κανονίζουμε τις δουλειές μας με σκοπό την κάθοδο προς Αθήνα. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0