kostasp

Γιώργο, τα αναμένουμε χρόνια...

12 posts in this topic

Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.

Περιμένουμε από το Γιώργο -ύστερα από αναγγελίες δικές του- διάφορες δουλειές δισκογραφικές εδώ και χρόνια... Όταν παρουσίαζε το δίσκο του με τη Γιώτα Λύδια "Καλημέρα κα Λύδια" στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ είχε αναγγείλει πως θα κάνει ένα δίσκο με δημοτικά -παραδοσιακά, όχι αυτά με τον Αηδονίδη που έκανε βέβαια ,και ένα δίσκο με τα "Χασικλίδικα". Πιστεύω ότι πρέπει να "βάλει μπροστά" αυτές τις δυο δουλειές που μας τις έχει τάξει εδώ και χρόνια...Και είναι να μην τάξει κανείς...’μα τάξει...Δικάστηκε...Μακάρι να τα ακούσουμε σύντομα...Γιώργο , τα αναμένουμε χρόνια τώρα..... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπράβο Κώστα...Όπως και μια δουλειά με τραγούδια του ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, και μια δουλειά με δικές του συνθέσεις και μια δουλειά με λαικά τραγούδια του Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και τα τραγούδια του ΠΛΑΤΑΝΟΥ και της ΑΡΒΕΛΕΡ και το dvd από το ΗΡΩΔΕΙΟ (30ος -40ος Παράλληλος-Αύγουστος 2004) και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο έχει ακουστεί ότι θα κυκλοφορήσει, αλλά...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ "ΟΣΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΩΡΑ" ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΗ ΣΥΡΟ. ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩς ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩς ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Το θέμα είναι να αποφασίσει γρήγορα να τα πάρει από το βάθος του μυαλού του και να τα φέρει στην επιφάνεια για να τα χαρούμε όλοι μας!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kwsta fobamai pws 8' arghsei na "ulopoih8ei" auth h douleia.

Edw katebase diskous me tragoudia twn daskalwn tou/mas (Bambakarhs + Tsitsanhs) kai ton efagan oi kakes glwsses legontas oti den eixe tipota to kainourio na pei.

Gia to teleutaio tou CD oi kritikes htan amfilegomenes kai pali.

Oson afora gia tis emfanhseis tou (kai me ta louloudia pou tou petane) akoma kai oi 8aumastes tou "apogohteuthkan"(!)

Gia fantasou ena disko me dhmotika tragoudia!!

'H to "xeirotero", me xasiklidika (pou kai pali den prokeitai na einai kainouria tragoudia)!!!

Mallon 8a perimenei mexri na kanei ena neo kalo "mpam" (gia ta matia tou kosmou) kai meta blepoume.

Prwsopika polu 8a epi8umousa oi parapanw diskoi na kukloforousan grhgorotera, alla.. ti na sou pw? Xerw oti exei ta kotsia kai s'auta elpizw :rolleyes:

Akoma ki an xreiastei kanena kainourio xasiklidiko, exw ena etoimo pou eixa grapsei prin duo xronia :razz::blush::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μακάρι να το πάρει απόφαση! Αν αναλογιστούμε πόσο προσεγμένη ήταν η όλη παραγωγή "Στ' αηδόνια της Ανατολής" , θα κάνει θαύματα! Και πρέπει να το κάνει τώρα που μπορεί. Όσο για τα "χασικλίδικα" , υπάρχουν πίσω οι κλασικές πλέον δουλειές "50 χρόνια ρεμπέτικο" και "Τα ρεμπέτικα της Κατοχής" που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση!

Εμείς πάντως τα αναμένουμε....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είναι σίγουρο πως αναμένουμε όλοι με ανυπομονησία τα δημοτικά και την άποψή του σε αυτό το δύσκολο είδος,αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσει τελικά να τα βγάλει λόγω δισκογραφικής εταιρίας.Μια χαρά ήταν ο Μάτσας σε σχέση με την πολυεθνική ΕΜΙ που εδρεύει στην Αγγλία και δεν έχουν ιδέα οι τύποι αυτοί από παράδοση και ιστορία της ελληνικής μουσικής.Ο Μάτσας είναι γνωστό ότι απλώς προεδρεύει. :) Ας ελπίσουμε πως ο Γιώργος με την επιμονή και το πείσμα του θα υλοποιήσει τα δισκογραφικά σχέδια που έχει στο μυαλό του.Περιμένουμε με αγωνία :blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σκέψου ότι σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς έβγαλε με την Parlophone την Αρετή και την Εστουδιαντίνα και πάρε κουράγιο όπως κι εγώ... :blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Μια χαρά ήταν ο Μάτσας σε σχέση με την πολυεθνική ΕΜΙ που εδρεύει στην Αγγλία

:):D:D

...απ'το κακό στο χειρότερο...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Μια χαρά ήταν ο Μάτσας σε σχέση με την πολυεθνική ΕΜΙ που εδρεύει στην Αγγλία και δεν έχουν ιδέα οι τύποι αυτοί από παράδοση και ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Les na'nai autos o logos gia ton opoio den hr8e o Ntalaras edw ton perasmeno Noembrio?? :blink: :D

Sto 8ema mas: An pragmatika parakolou8ei o Ntalaras, h' kapoios dikos tou an8rwpos, to forum, mporei na en8arrun8ei kai na etoimasei tous diskous suntoma :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δυστυχώς όντως από το κακό στο χειρότερο. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τι κεφάλαιο και αυτό ρε παιδιά. Μας έχει τάξει τόσα σπουδαία πράγματα και μας έχει ετσι!!!!. Πιστεύω πάντως ότι τα δημοτικά και λόγω της Εστουδιαντίνας θα τα βγάλει σε δυό με τρία χρόνια όπως και της δικές του συνθέσεις μάλλον σε στίχους Νικολακοπούλου [το έχει πει και σε συνεντεύξεις ], και από ότι μου λένε επιτέλους γίνονται σοβαρές συζητήσεις για τα τραγούδια του Μίκη. Αναμένουμε αναμενοι!!! Καλύτερα να μην το έχει και τόσο βαθυά στο μυαλό του γιατί ήμουν νιός και γέρασα.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...