EKOSTEL

Η καθημερινή αποδελτίωση του ημερησίου τύπου

3,924 posts in this topic

Ναι πιστευω οτι πιο αξιοπρεπεις ειναι αυτες οι εκπομπες

και πιο τιμιες.

Εν αντιθεση με καποιες πολιτικου χαρακτηρα μη χ@@ και καλα..

Αν δειτε βρε παιδια τι εγινε στο ΜΕGA το Σ/Κ σε πρωινη

εκπομπη ενημερωτικού χαρακτηρα θα φριξετε..

Επιθεσεις φραστικου χαρακηρα και δε συμμαζευεται..

Μονα που στα χερια δεν ηρθαν... :):)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Διχαζομαι τοσο πολυ,,μου αρεσει που ο γιωργος τελευταια εχει γινει αρκετα πιο προσιτος και γλυκομιλητος..βλεπω την διαφορα στις συζητησεις που κανω γιαυτον..εχει κερδισει ενα μεγαλυτερο μερος του κοσμου.. εχει γλυκανει.. απτην αλλη μαρεζε που ηταν λιγο "ξινος" και απολυτος και ειχε καποιους εντελως γραμμενους!!! γουσταρα πολυ!! τελικα τι ειναι καλυτερο? ιδου η απορια...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η συνέντευξη δόθηκε στην δημοσιογράφο των ειδήσεων του Alter Αγγελική Ρίζου. Το ρεπορτάζ προβλήθηκε στο δελτίο του Σαββάτου. Απλά αναπαράχθηκε αυτούσιο από τις μεσημεριανές εκπομπές του σταθμού.

Share this post


Link to post
Share on other sites

H ’ννα Νταλάρα στα σημερινά "Νέα"

400 χρόνια μαζί!

«Πρέπει να θυμάσαι να λες πως δεν είσαι παντρεμένος, αν θέλεις πραγματικά να κρατήσει ο γάμος σου», υποστηρίζει χαριτολογώντας η ’ννα Νταλάρα που δηλώνει «400 χρόνια παντρεμένη με τον Γιώργο». Όπως λέει, η προσωπική ελευθερία είναι σημαντικότερη όλων των άλλων και ό,τι ισχύει για τη φιλία, ισχύει και για την αγάπη και για τον έρωτα. «Σε όλες τις σχέσεις ζωής, είσαι μαζί με ανθρώπους που επιλέγεις επειδή νιώθεις καλύτερα μαζί τους παρά με άλλους ή μόνος σου. Στις σχέσεις ζωής βελτιώνεσαι, αναβαθμίζεσαι και αυτό απλά συμβαίνει, χωρίς συνταγή ή στρατηγική. Δεν σου χαρίζεται ένας καλός γάμος. Αμφισβητείται και επιβεβαιώνεται καθημερινά. Επειδή είμαι μαζί με τον άνδρα μου τρεις δεκαετίες δεν σημαίνει ότι θα είμαι και αύριο. Κακά τα ψέματα, ο γάμος περιορίζει, δεν μιλούν τυχαία για τα δεσμά του γάμου. Αν όμως νιώθεις ελεύθερος κοντά σε αυτόν που αγαπάς κερδίζεις όλο και περισσότερα συναισθήματα χαράς, δημιουργικής διάθεσης, αυτοσεβασμού και αυτοεκτίμησης. Όπως δοκιμάζονται οι φιλίες δοκιμάζεται κι ο γάμος και κατά τη γνώμη μου ο συμβατικός γάμος σκοτώνει την κοινή ζωή. Καλή συμβίωση και κοινή ζωή μπορείς να έχεις και χωρίς γάμο, γι΄ αυτό λέω πως είναι καλύτερα οι παντρεμένοι να ξεχνούν τον γάμο τους και να αναγνωρίζουν τον άνθρωπο που διάλεξαν να ζήσουν μαζί για να αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι και πλήρεις σε αυτή τη θεωρητική και κοινωνική σύμβαση».

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&arti...id=4556395&ct=1

Ελίνα ευχαριστούμε.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Βεβαιοτατα κερδιζεις αυτοεκτιμηση και αυτοσεβασμο μεσω του γαμου σου. Ιδιαιτερα οταν μεσω του γαμου σου γινεις επωνυμος και μετα απο καποια χρονια και βουλευτης!!!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

afroditaki, επέτρεψέ μου μια συμβουλή(επειδή είμαι αρκετά μεγαλύτερή σου και μόνο γι αυτό). Πρώτον,θεωρώ πως η κ.Νταλάρα αναφερόταν στις σχέσεις μεταξύ συντρόφων. Κι όπως φαίνεται -από την διάρκεια της συγκεκριμένης σχέσης- έχει βάση.Δεύτερον, είναι -τουλάχιστον- άκομψο να προβαίνουμε σε αφορισμούς τέτοιου είδους. Σύμφωνα με τον Γ.Νταλάρα, η προσωπική αξία της είναι δεδομένη. Κάτι παραπάνω ξέρει εκείνος από όλους εμάς. Κι επειδή δεν επιτρέπεται να συνεχίσω και να αγγίξω προσωπικά μονοπάτια, θα σε παρέπεμπα στις συνεντεύξεις και των δύο όλα αυτά τα χρόνια αλλά ,ιδιαίτερα, στις συνεντεύξεις του Γ.Νταλάρα τους τελευταίους μήνες. Θα μπορέσεις να καταλάβεις ίσως πως δεν είναι έτσι όπως τα περιέγραψες στο σχόλιό σου.

Φιλικότατα!

Ευχαριστούμε,Θάνο, για την καταχώρηση. Θεωρώ πως καλό είναι -παντρεμένοι κι ανύπανδροι- να δίνουμε βάση σε ανθρώπους με εμπειρία χρόνων. Κάτι θετικό θα εισπράξουμε.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καταρχας δεν εχω την διαθεση να θιξω ουτε να αφορισω κανεναν. εχω επιγνωση του τι γραφω και παρολο το νεαρο της ηλικιας μου εχω διαβασει παμπολλες συνεντευξεις και την εχω παρακολουθησει ωστε να μπορω να εχω μια γνωμη. επισης την εχω δει πολλες φορες απο κοντα. για να εξηγουμαι δεν εχω κατι προσωπικο μαζι της. οσον αφορα ομως την πολιτικη σαν ιδεα, αλλα και σαν πραξη, η γνωμη μου ειναι καθετη και απολυτη. ειναι ομως αυτο ενα τεραστιο θεμα. σορι αν υπερεβην τα ορια καποιων, απλα εξεφρασα την γνωμη μου. γιαυτο μπηκα στο φορουμ. επισης εντελως φιλικα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θεωρώ πως είναι αρκετά θεμιτό να γράφει κανείς ελεύθερα τη γνώμη του, αρκεί να μην είναι κακοπροαίρετη. Κακή προαίρεση δε διέκρινα στο σχόλιο του μέλους Afroditaki, επομένως δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα και για ποιό λόγο θα πρέπει να την παραπέμψει κανείς σε συνεντεύξεις του Νταλάρα.

Αν για τον οποιοδήποτε Νταλάρα η προσωπική αξία της κυρίας Νταλάρα είναι δεδομένη, μου είναι τελείως αδιάφορο. Δε σημαίνει πως πρέπει να εκτιμούν σώνει και καλά και οι άλλοι αυτά και αυτούς που εκτιμά κι ο Νταλάρας. Γι' αυτό και την παντρεύτηκε εκείνος τη γυναίκα του και όχι εγώ!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λαμπρά! Ο καθένας κρίνεται από όσα γράφει κι έχει -έως κάποιο βαθμό-δικαίωμα να γράφει.

Δεν βάζω εγώ τα όρια. Μπορώ να βάλω όρια μόνο στον εαυτό μου κι ο καθένας στον εαυτό του.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επέτρεψέ μου να πιστεύω πως όχι.Δεν είναι έτσι κι αλλιώς αυτονόητα. Δεν θα συνεχίσω άλλο όμως.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γενέθλια ημέρα για μένα σήμερα κι ο διαχειριστής είχε την καλοσύνη να με προφύλαξει από την πιθανότητα στεναχώριας. :) Το κατάφερε!

Να είστε όλοι καλά, διαφωνούντες ή συμφωνούντες με την άποψή μου. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν θα μετατρέψουμε την συζήτηση σε flame για τον κάθε κομήτη. Να μάθει να εκφράζεται σωστά και ας επιστρέψει να μας πει την γνώμη του πολιτισμένα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...στα Ελληνικά και όχι greeklish, θα πρόσθετα εγώ. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ρε παιδια συγγνωμη αλλα πραγματικα δεν εχω καταλαβει. ειμαι πολυ καινουρια στο φορουμ και μοιραζομαι την ιδια λατρεια με σας. προφανως ομως εχουν θεσπιστει στο φορουμ καποιοι αορατοι νομοι που δεν με αφηνουν να επικοινωνησω μαζι σας. ειστε παρεα απτα τοσα χρονια που συνομιλειτε και το χαιρομαι πραγματικα αυτο. αλλα μπηκε λες αποστολη ενας κομητης!!!!!! σε ποιο τοπικ μπηκε τι ελεγε και γιατι δεν ειδα τιποτα? εστειλε μηπως mail καπου?

Share this post


Link to post
Share on other sites

afroditaki, δεν υπάρχουν αόρατοι νόμοι. Υπάρχει ηθική. Όταν ένα μέλος ενεργεί χωρίς ήθος με μόνο σκοπό να προσβάλει, το μήνυμά του διαγράφεται για να συνεχίσει να υπάρχει αρμονία στον χώρο συζητήσεων. Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου.

σε ποιο τοπικ μπηκε τι ελεγε και γιατι δεν ειδα τιποτα?
Μπήκε σε αυτό το topic, εκφράστηκε άκομψα και δεν το είδες γιατί το διέγραψα και ενημέρωσα τον ίδιο με pm. Ξαναλέω, είναι καλοδεχούμενος να ξαναέρθει αρκεί να μην προσβάλει τα υπόλοιπα μέλη.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Απλώς γράφτηκε ένα post το οποίο ξέφευγε από την κατάθεση απόψεων και πήγαινε στην προσωπική επίθεση σε μέλος.. Γι' αυτό και αφαιρέθηκε.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να εκφράζει οποιοσδήποτε τις απόψεις του, αρκεί να γίνεται κόσμια. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

"επειδή είμαι αρκετά μεγαλύτερή σου και μόνο γι αυτό"

"προβαίνουμε σε αφορισμούς"

"Θεωρώ πως καλό είναι -παντρεμένοι κι ανύπανδροι- να δίνουμε βάση σε ανθρώπους με εμπειρία χρόνων"

Μπορεί να έχουμε άλλη γνώμη γιατί να φοβόμαστε να την πούμε?

αυτό δεν ήταν επίθεση και υποτίμηση της νοημοσύνης ως προς άλλο μέλος του

forum.. που εξέφρασε την γνώμη του ελεύθερα?

Συγνωμη που παραφέρθηκα..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επειδη μαλλον αναφερεσαι σε εμενα θα παρακαλουσα να ληξει το θεμα. το φορουμ δεν νομιζω οτι ειναι για να μαλωνουμε. οι πολιτικες πεποιθησεις του καθενος ειναι διαφορετικες. ελπιζω απο δω και περα ολες οι γνωμες να ειναι εμπεριστατωμενες και καλοδεχουμενες χωρις αντιπαραθεσεις.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μου ηρθε ενα μηνυμα απο καποιον "παρε Επενδυτη, εχει Νταλαρα". Ρωτησα και μου ειπαν για ενα cd: "Τραγουδια που αγαπησα". Υποθετω οτι ειναι το cd που ειχε κυκλοφορησει με το Οασις. Δεν το ελεγξα ακομη, αλλα το γραφω για να το ψαξει οποιος θελει.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...