EKOSTEL

Η καθημερινή αποδελτίωση του ημερησίου τύπου

3,924 posts in this topic

Σήμερα οι εφημερίδες που φιλοξενούν άρθρα ή φωτογραφίες σχετικά με τον Νταλάρα:η Ελευθεροτυπία με κριτική του έγκριτου Γ.Παπαδάκη για το νέο cd, οι Espresso και Traffic(φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα του έργου <<Μέλισσες>> ).Η σοβαρού περιεχομένου επίσης :music: τηλεοπτική εκπομπή <<Top Secret>> είχε πλάνα από την πρεμιέρα στην οποία παρέστη το ζεύγος Νταλάρα :blush::music::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το έργο <<Μια μέλισσα τον Αύγουστο>>(είναι ο ακριβής τίτλος)είναι του Θ.Αθερίδη.Πρωταγωνιστούν οι Αθερίδης,Σμ.Καρύδη,Αντ.Λουδάρος και Β.Βολιώτη και πρόκειται για κωμωδία.Το σύμβολο δεν πάει στο έργο(αφού δεν το είδα κιόλας και δεν μπορώ να εκφράσω άποψη) ,αλλά στην εκπομπή <<κοινωνικού σχολίου>> όπως την αποκαλώ εγώ <<Top secret>>. :):music:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Η σοβαρού περιεχομένου επίσης :music: τηλεοπτική εκπομπή <<Top Secret>> είχε πλάνα από την πρεμιέρα στην οποία παρέστη το ζεύγος Νταλάρα :blush::music::)

Προφανώς εννοείς την εκπομπή της Τρίτης 18 Ιανουαρίου , έτσι δεν είναι;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η σελίδα 4 του νέου τεύχους του 7 ΜΕΡΕΣ TV φιλοξενεί μικρή φωτογραφία (διαστάσεων 3 X 4,5cm.)του Γ.ΝΤΑΛΑΡΑ με τον Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ από την πρεμιέρα των παραστάσεων με τα τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο στο Μέγαρο Μουσικής με Ρέμο κλπ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δυστυχώς στα τεχνολογικής φύσεως θέματα υστερούμε κάποιοι :( Ελπίζω να βελτιωθούμε και σε αυτό το επίπεδο,Agnie. Θανάση,ναι ,εννοώ την εκπομπή της 18ης Ιανουαρίου :D:(

Share this post


Link to post
Share on other sites
...αλλά στην εκπομπή <<κοινωνικού σχολίου>> όπως την αποκαλώ εγώ <<Top secret>>. :D:(

Εκπομπή κοινωνικού σχολίου λέγεται όταν φιλοξενεί την αδελφή σου (ονόματα να μην πούμε),μετά του γιού της με την περίτεχνη κόμμωση (ο οποίος προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι άξιος απόγονος ενός άλλου μεγάλου καλλιτέχνη του χώρου,χωρίς ο ίδιος να ξέρει να παίζει ουτέ καν μπουζούκι) να βάλλει ανελέητα κατά του προσώπου σου,έχοντας στο κάτω μέρος της οθόνης πηχιαίο τίτλο " Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ"????

Μήπως είναι κάτι άλλο?

Το χειρότερο : η προβολή του εν λόγω θέματος έγινε και μεσημβρινές και απογευματινές ώρες (μην τύχει και χάσουμε την μεγάλη είδηση ή καλύτερα μην τύχει και πέσει το ποσοστό της τηλεθέασης χαμηλά και χάσουμε τη δουλίτσα μας).

Τα μόνα κουτσομπολίστικα περιοδικά που δεν ασχολήθηκαν μέχρι τώρα με τον Γιώργο είναι το "ΣΟΚ" και το "ΧΑϊ".(συγχωρέστε με αν μου διαφεύγει κανένα,δεν είμαι fan του είδους).

Δεν νομίζω πως αρμόζει να βλέπουμε και να μαθαίνουμε νέα του Γιώργου με αυτόν τον φτηνά δημοσιογραφικό τρόπο,πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για έναν Νταλάρα.

-John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συμφωνώ απόλυτα-εντελώς όμως απόλυτα-με την άποψη σου.Και για να εξηγούμαστε:τον όρο κοινωνικό σχόλιο τον χρησιμοποίησα ειρωνικά.Πιστεύω πως πρόκειται για κουτσομπολιό χειρίστης μορφής.Διαβάζω καθημερινά δύο εφημερίδες και δεν είναι στην προτίμηση μου οι εφημερίδες κίτρινου τύπου.Ωστόσο λόγω φιλίας πια με τον περιπτερά ενημερώνομαι σχεδόν για όλες.Νιώθω άσχημα για το ότι προτείνω τις συγκεκριμένες εφημερίδες ή αναφέρομαι σε τέτοιου είδους εκπομπές.Από εδώ και πέρα δεν θα ξανααναφερθώ. Όσο για το σημερινό δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κανείς με τις εν λόγω κυρίες και κυρίους. :music:B) Συγγνώμη ταπεινά αν προσεβλήθη κάποιος.Πίστευα πως βοηθούσα,αφού μία πλευρά του Νταλάρα είναι και οι κοινωνικές συναναστροφές :blush::(:D:(:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αγαπητή συμπατριώτισσα,

ΔΕΝ το έγραψα για να νιώθεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος άσχημα,ούτε κι ενοχλήθηκα που το διάβασα,απλά θέλω να τονίσω πώς πρέπει να διαφυλάξουμε το επίπεδο αυτού του forum από το φτηνό κουτσομπολιό και σε τελευταία ανάλυση τον κιτρινισμό.Οι πραγματικές ειδήσεις για τον Γιώργο που αφορούν εμάς,τα μέλη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,δεν βγαίνουν από περιοδικά κι εκπομπές τέτοιου είδους.Συμφωνώ μαζί σου για τον ειρωνικό τρόπο των εκπομπών "κοινωνικού σχολίου" :D:(:( τολμώ να συμπληρώσω και κακόβουλου κοινωνικού σχολίου τις περισσότερες φορές.

-John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κι εγώ νομίζω ότι ανεξάρτητα από την ύλη των συγκεκριμένων εφημερίδων και περιοδικών , (άλλωστε αν δεν απατώμαι η EKOSTEL δεν εκανε καμία αναφορά για τις συγκεκριμένες τηλεοπτικές εκπομπές), η οποία είναι κυριολεκτικά για πέταμα (και δε νομίζω να διαφωνεί κανείς), έχει τύχει πολλές φορές να δημοσιεύσουν αποκλειστικές φωτογραφίες , οι οποίες δεν ξαναδημοσιεύτηκαν σε άλλα έντυπα.

EKOSTEL νομίζω ότι από τη στιγμή που έχεις τη δυνατότητα να μας ενημερώνεις , είσαι "υποχρεωμένη" να συνεχίσεις να το κάνεις και στη συνέχεια είναι επιλογή του καθενός να διαλέξει αν θα προμηθευτεί τα σχετικά έντυπα ή όχι.Και δεν πιστεύω ότι πέφτει το επίπεδο κανενός , αν "αναγκαστεί" λόγω κάποιας φωτογραφίας "ντοκουμέντου "συχνά, να προμηθευτεί ένα τέτοιο έντυπο.Ούτως ή άλλως όλο το υπόλοιπο στον κάδο καταλήγει.

Και μια που έγινε κουβέντα για το χθεσινό πρόγραμμα ,το οποίο δυστυχώς θα συνεχιστεί και σήμερα , ε δε νομίζω ότι αξίζει να μπει κανείς στον κόπο να ασχοληθεί με μια αποτυχημένη χαζοχαρούμενη και ψιλοκαθυστερημένη (αυτή την εντύπωση μου έδωσε ) τραγουδίστρια , η οποία χάριν τηλεθέασης , έχει πέσει "θύμα " των μεσημβρινών τηλεοπτικών αρπακτικών και σέρνεται από κανάλι σε κανάλι, χωρίς να ξέρει καν η ίδια τι θέλει...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδιά,θέλω να είμαι σαφής,όταν γράφω ότι τα έντυπα αυτά δεν αρμόζουν στο επίπεδο αυτού του forum, δεν αναφέρομαι βέβαια στις φωτογραφίες,αναφέρομαι στο περιεχόμενο,στα άρθρα,στον λόγο που αποτυπώνεται και διαβάζουμε στα έντυπα αυτά.

Θανάση έχω την αίσθηση ότι το θέαμα της "αδελφούλας" (ευτυχώς δεν το είδα χθες) θα το δούμε πολλές φορές ακόμη.Η εύκολη λύση για μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και γεμάτες τσέπες. :D

-John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιάννη άσε την "αδελφούλα".Και πολύ ασχοληθήκαμε και της δίνουμε κι αξία.Περιμένω να μου στείλεις μια απάντηση στο topic "Ο Νταλάρας σε εκπομπή για τον Τσιτσάνη".Με τη Βιβή τι θα γίνει τελικά; :D:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σε καμμία περίπτωση δεν θάπρεπε να αναπαράγουμε εδώ κακόβουλα σχόλια , φτηνό κουτσομπολιό από δημοσιεύματα κίτρινου τύπου η ακόμα και από άλλα Sites, που δυστυχώς 'εχει συμβεί και αυτό :music:

Σε κάθε περίπτωση όμως πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε την δυνατότητα ενημέρωσης σε καθημερινή βάση και ευχαριστούμε πολύ την EKOSTEL γιαυτό. :D

¨Αλλωστε νομίζω πως οι περισσότεροι εδώ θα θέλαμε να ξέρουμε οτιδήποτε καλό η κακό λέγεται η γράφεται γιαυτόν που αγαπάμε και θαυμάζουμε τόσο πολύ!

¨Οπως λέει και ο Χρήστος φωτογραφίες και ειδήσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες :(

ΡΕΝΑ :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kαι για να επανέλθουμε στο θέμα του συγκεκριμένου topic , η εφημερίδα ΛΟΙΠΟΝ φιλοξενεί τετρασέλιδο αφιέρωμα στον ΓΡ.ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.Μεταξύ των φωτογραφιών και μία με τον ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ , τον ΝΤΑΛΑΡΑ και τον ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, την οποία εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί. :D EKOSTEL ευχαριστώ για την πληροφορία. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

"μία πλευρά του Νταλάρα είναι και οι κοινωνικές συναναστροφές"

Den nomizo oti auta einai epilogi tou.Apla os dimosio prosopo ektithetai me auton ton tropo akoma kai en agnoia tou. Pantos oson afora to thema pou proekypse kai ego symfono oti i Ekostel kala kanei kai mas enimeronei gia pantos eidous dimosieumata kai telika einai kai stin krisi tou kathenos ti apo auta tha treksei na agorasei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από το ένθετο "7" της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας στο φύλλο της 23-1-2005:

"ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2004

* «Οταν ήμουν 23 χρονώ κι άλλοι άρχιζαν να σπουδάζουν αυτή τη δουλειά, εγώ έφευγα από τα κέντρα. Μη βλέπεις μόνο το ρομαντισμό του πάλκου. Εγώ έζησα και το σκοτάδι της νύχτας».

* «Από τότε είχα την άποψή πως, όταν οι μουσικοί παίζουν, οι άλλοι πρέπει να προσέχουν στη σκηνή. Ε, οι μεθυσμένοι δεν μπορούν».

* «Εγινα λίγο στριμμένος στην πορεία. Αλλά πρέπει να ξέρεις τι έκανα αυτά τα 40 χρόνια. Ετσι θα με κρίνεις. Ποτέ δεν χάιδεψα τον κόσμο. Ποτέ δεν σας έκανα το χατίρι. Κι αυτό γέννησε το σεβασμό».

* «Νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός τραγουδώ με περισσότερη εσωτερικότητα (...) Παλιότερα ήθελα να κάνω περισσότερα γυρίσματα. Τώρα μπαίνω στο τραγούδι σαν πιστός σε λειτουργία».

* «Ο Παναγιώτης Λάλεζας (της Εστουδιαντίνας) είναι ο ωραιότερος τραγουδιστής που άκουσα τα τελευταία χρόνια».

* «Αυτοί οι άνθρωποι (ο Τσέρτος, ο Αγάθωνας, ο Λάλεζας) ζουν με πίστη. Σαν κάτι αφοσιωμένους νεωκόρους που μόλις τελειώνει η λειτουργία τριγυρίζουν σιωπηλά στην εκκλησία και τακτοποιούν το ιερό. Αυτούς ζηλεύω. Οχι τους άλλους που κάνουν επιτυχία χορεύοντας σαν νευρόσπαστα».

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2004

* «(Η "Αρένα") είναι ένας μοναδικός χώρος για την Ελλάδα, τόσο ως προς το μέγεθος όσο και ως προς την επένδυση. Θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί περισσότερους από 7.000 ανθρώπους».

* «Είναι η ώρα να πάω για ένα κρασί και σας το λέω εγώ που δεν πίνω. Ενα κρασί όμως το δικαιούμαι μετά από τόσα χρόνια».

* «Πρέπει να το ακούμε το κοινό και όταν χρειάζεται να κάνουμε και βήματα πίσω. Δύο βήματα μπρος, δύο βήματα πίσω. Για να μπορούμε να παρακολουθούμε τα πράγματα».

* Θα είναι ένα πρόγραμμα πολύ φωτεινό και πολύ διασκεδαστικό, εντελώς εξωστρεφές και καθόλου κουλτουριάρικο. (...) Θέλω να συμμετάσχω σ' ένα πρόγραμμα που ο κόσμος θα διασκεδάζει με όλους τους τρόπους».

* «Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο καλύτερος τραγουδιστής της γενιάς του».

* «Η εποχή μας έχει επιβάλει τους δικούς της κώδικες και, αν είμαστε εκτός, να πάμε καλύτερα σε μοναστήρι. Εμένα το ένστικτό μου και το κοινό κάτι μού λένε από καιρό κι εγώ απαντώ "να, είμαι παρών, είμαι εδώ, θα παίξω το παιχνίδι"».

* Από δηλώσεις του Γ. Νταλάρα που δημοσιεύτηκαν στο «7», στην «Ε», στα «Νέα» και στο «Men» ή μεταδόθηκαν από συνεντεύξεις στον Alpha."

Share this post


Link to post
Share on other sites

* «Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο καλύτερος τραγουδιστής της γενιάς του».

* «Ο Παναγιώτης Λάλεζας (της Εστουδιαντίνας) είναι ο ωραιότερος τραγουδιστής που άκουσα τα τελευταία χρόνια».

Einai toulaxiston xazi i sykgrisi pou epidiokei i efimerida anamesa stis apopseis tou Dalara gia enan dhmotiko kai enan laiko tragoudisti ( i opos allios thelete xaraktiriste to Remo). Den einai dynaton na sygkrineis duo anomoia pragmata mono kai mono gia na parousiaseis tis apopseis kapoiou os antifatikes. Epipleon ginetai to xronio lathos tou na pairnontai fraseis memonomenes apo synenteukseis kai na epixireitai na bgei kapoio symperasma. Gia na katanoiseis mia frasi prepei na deis olokliro to pneuma tis synenteuksis, kati pou ginetai mono an tin koitaksei kaneis synolika.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δε νομίζω να υπάρχει καν αντίφαση στο συγκεκριμένο παράδειγμα Ρέμου - Λάλεζα :rolleyes:

Όσο για τα υπόλοιπα, τα έχουμε ήδη, πιστεύω, συζητήσει... η γνσωτή "στροφή" των τελευταίων μηνών που έχει γίνει για ευνόητους λόγους :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΣΤΟΝ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" :

Συνέντευξη στον "Ριζοσπάστη" της περασμένης Κυριακής(23/1), στην δημοσιογράφο Ρουμπίνη Σούλη, έδωσε ο γνωστός στιχουργός Ηλίας Κατσούλης(θυμίζω ότι έχει συνεργαστεί πρόσφατα με τον Νταλάρα στην "’σφαλτο"). Μεταφέρω εδώ κάποια ενδιαφέροντα αποσπάσματα :

Ερώτηση δημοσιογράφου :

Μιλήσατε για τον πήχη. Στον πολιτισμό μας, τα τελευταία χρόνια είναι μάλλον χαμηλά.

Απάντηση Η. Κατσούλη :

Αυτό που επικρατεί σήμερα είναι γνωστό και πολυειπωμένο. Και ίσως είναι κοινοτοπία να πω ότι επικρατεί το ελαφρό, το εύκολο, το εύπεπτο. Κάποιοι τραγουδιστές κάνουν μια "σχολή" και βλέπεις τώρα ονόματα σπουδαία ν' ακολουθούν αυτήν την γραμμή, που είναι η μέση γραμμή. Αυτήν που πιάνει το κοινό, που πουλάει, που παίζεται στο ραδιόφωνο. Πριν από κάποια χρόνια, οι σπουδαίοι τραγουδιστές, η Αρβανιτάκη, η Αλεξίου, ο Νταλάρας παίζανε το καινούριο τους τραγούδι, στην πρώτη του παρουσίαση, στο "Μελωδία". Τώρα παίζονται στο "Σφαίρα FM".

Δημοσιογράφος :

Και γιατί να μην παίζονται εκεί, αφού πλέον ταιριάζουν στο στιλ του σταθμού;

Ηλίας Κατσούλης :

Τραγουδάνε τραγούδια, που να είναι στο πνεύμα αυτού του σταθμού. Έτσι όμως πέφτει η ποιότητα του τραγουδιού. Τελευταία δεν έχω ακούσει ένα δίσκο από τους πολύ καλούς τραγουδιστές, που να με συγκινήσει για να πάω να τον αγοράσω. ’ντε να βρεις ένα τραγούδι. Αλλά και από τα λίγα τραγούδια που με συγκίνησαν, κανένα δεν παίζεται στο ραδιόφωνο. Διακρίνω μια ανασφάλεια σε κάποιες μεγάλες φωνές. Αν ήμουνα τραγουδιστής σε αυτό το επίπεδο και είχα κάνει τόσες επιτυχίες, θα κοίταγα να κάνω ένα δίσκο που να με συγκινήσει εμένα και όχι για να πουλήσει. Δε νομίζω ότι έχουν ανάγκη να πουλήσουν. Δεν μπορώ βέβαια να μπω στην ψυχή τους. Μπορεί να θέλουν να ακούγονται, να είναι στην επικαιρότητα...Και αυτό νόμιμο είναι, εξηγείται.

post-16-1106672771.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Η σελίδα 4 του νέου τεύχους του 7 ΜΕΡΕΣ TV φιλοξενεί μικρή φωτογραφία (διαστάσεων 3 X 4,5cm.)του Γ.ΝΤΑΛΑΡΑ με τον Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ από την πρεμιέρα των παραστάσεων με τα τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο στο Μέγαρο Μουσικής με Ρέμο κλπ.

ιδού:

7 Μέρες tv, 20-1-2005

post-16-1106856789.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

πάλι θα γίνω ενοχλητική, αλλά εδώ είναι μόνο αποδελτίωση.

Φωτογραφίες όχι εδώ , γιατί κάποια στιγμή θα ψάχνουμε κάτι και δεν θα θυμόμαστε που είναι.

Please no photos here! :D

RENA :confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites
πάλι θα γίνω ενοχλητική,

θα ενοχληθούμε , αν δεν μας ξαναενοχλήσεις :D

Tι θα γίνει με σένα ρε Μάκη;:D

Θα βάλεις καμιά φωτογραφία στο σωστό μέρος; :lol: :D:confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...