EKOSTEL

Η καθημερινή αποδελτίωση του ημερησίου τύπου

3,921 posts in this topic

Καλά Καπετάνιε, ότι πεις παλικάρι μου.... "Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε" που έλεγε κι ο Πιραντέλλο.

Δεν έχω σκοπό να κάτσω κάνα χρόνο και να το κάνω "Κοινωνία και πολιτική" εδώ πέρα...

Έχω κι άλλα πράγματα να κάνω...

Να τον ακούς τον Πιραντέλλο.

Να υπογράψεις έχεις;

Θα τον ακούω...

Το δεύτερο δεν το κατάλαβα....

Φίλε καπετάνιο.ειμαι μαζί σου.μη τρελαίνεσαι να απαντας και στον καθένα.εγω σε καταλαβαίνω και ελπίζω και άλλοι και ας μη γράφουν.αισχος ήταν που πήγε στον ΛΙαγκα.τελος.στη Γερμανού και στο Μπογδανο αν παει θα ειναι σουπερρρρ....

Πρώτον ήταν πράγματι όπως το φαντάστηκα

@kapetanios...επί τούτου...διάβασα πολύ καλά τί γράφεις και το post μου άλλωστε σε εσένα κυρίως απευθύνεται...αφού έχει ολοκληρωθεί η συνέντευξη,περιμένω να μας πεις τί επιλήψιμο είδες και άκουσες...άνευ υποθέσεων και δογματισμών...τα πράγματα δεν έγιναν έτσι ως τα φαντάστηκες,ή υπέθεσες,άρα κυριολεκτικά πλέον περιμένω να αναφερθείς.

Διαβάζω πολύ προσεχτικά τί γράφεις και μη με εγκαλείς,γιατί το ύφος σου καταντά προκλητικό.Στα περισσότερα όσων διατεινόσουν στα posts σου,μιλούσες για τη Σκορδά,τα μπούτια της,τα κοριτσάκια-μαριονέτες,που έχει στο πλάι της,τα ζώδια,τις συνταγές,τα θηλυπρεπή αγοράκια,που περιβάλλουν όλα τα παραπάνω και τον κατάπτυστο Νταλάρα,που θα πάει σ'αυτό το τσίρκο να μιλήσει...οι υποθέσεις σου έμειναν στη σφαίρα της φαντασίας σου όμως,μιας και η συνέντευξη πργματοποιήθηκε στο ΜΜΑ και το επίπεδο της ήταν αξιοπρεπέστατο,από έναν παρουσιαστή,που κάποτε υπήρξε και δημοσιογράφος...και γνωρίζει να συνομιλεί,αν μη τι άλλο καλύτερα από κάτι πουθενάδες τύπου Max Αναγνωστάκη("Mega Σαββατοκύριακο"),αλλά και αρκετους άλλους δήθεν κουλτουριάρηδες και ποιοτικούς...φευ πια με τις έυκολες κι άκοπες μεγαλοστομίες,από όποιον κι αν προέρχονται και πάνω απ'όλα τις ανοησίες...Και επιστρέφοντας στον @kapetanios,σε παρακαλώ,όχι ειρωνίες κι εξυπνάδες...αν θες βέβαια συζήτηση κι όχι ουίσκι,κομπολόϊ και πρέφα.

Κατ' αρχάς γιατί λες ψέματα; πότε μίλησα για "θηλυπρεπή αγοράκια"; Πότε; δείξε μου. Μη μου βάζεις λόγια που δεν είπα, γιατί αυτό δε σε τιμά. 

Δεύτερο ολίσθημά σου: Πότε χαρακτήρισα τον Νταλάρα κατάπτυστο; Το γράφω κάπου; Ή το υποθέτεις εσύ επειδή διατυπώνω προβληματισμό και απογοήτευση που θα φιλοξενηθεί σε πρωινάδικο; Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Και μη με αποκαλείς εσύ προκλητικό, ειδικά όταν συνοδεύεις τους χαρακτηρισμούς σου με ψέματα. Δε σε εγκάλεσα ως τώρα όπως είπες. Το κάνω όμως αυτή τη στιγμή.

Θα αναγκαστώ για τρίτη φορά να σου εξηγήσω πως για μερικούς αποτελεί η εκπομπή το πρόβλημα και όχι απαραίτητα το στούντιο. Πράγματι, ακόμα και αν μαγνητοσκοπήθηκε η συνέντευξη στο μέγαρο, προβλήθηκε στα πλαίσια μιας εκπομπής-τσίρκο με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, όπως κι εσύ ανέφερες. Και αυτό προκαλεί προβληματισμό. Όχι μόνο σε μένα όπως βλέπεις.

Τώρα αν διαπιστώνεις ποιοτική διαφορά ανάμεσα σε Λιάγκα και Αναγνωστάκη, αυτό είναι δικό σου θέμα.

Να σε ρωτήσω κάτι: Στην κουβέντα καφενείου με τις ειρωνίες και τις εξυπνάδες που περιγράφεις στο φινάλε, εντάσσεις και τα ψέματα που λες για να κερδίσεις κάποιες εντυπώσεις;

1 person likes this

Καλά Καπετάνιε, ότι πεις παλικάρι μου.... "Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε" που έλεγε κι ο Πιραντέλλο.

Δεν έχω σκοπό να κάτσω κάνα χρόνο και να το κάνω "Κοινωνία και πολιτική" εδώ πέρα...

Επειδή όμως  ακόμα περιμένω να προτείνεις kapetanie ή όποιος άλλος, μία εκπομπή ή έναν δημοσιογράφο (της σημερινής τηλεοπτικής πραγματικότητας)που θα ήταν αξιοπρεπής για τα γούστα σας.Και όχι πάλι κατεβατά, παρακαλώ πάρα πολύ. Έναν έστω για να καταλάβουμε οι λειψοί εδώ μέσα τελικά. 

Και,Θεοδόση, επειδή σε γνώρισα. Μία ερώτηση, αν μου επιτρέπεις. Προτρέπεις τον kapetanio  να μην απαντά ''στον καθένα''. Επειδή αντιλήφθηκα ως υποτιμητική την αντιμετώπισή σου και σε προσωπικό επίπεδο δεν το περίμενα.Ο καθένας όπως κι εσύ όπως κι ο kapetanios είναι μέλος εδώ. Έχει την αξία του και όπως όλων η άποψη αξιολογείται. Τον διάλογο κανείς δεν πρέπει να τον αρνείται. Ούτε θέσφατο είναι η άποψη του ενός έναντι στου άλλου. Αν κάνω λάθος, ζητώ συγγνώμη!

5 people like this

Επειδή όμως  ακόμα περιμένω να προτείνεις kapetanie ή όποιος άλλος, μία εκπομπή ή έναν δημοσιογράφο (της σημερινής τηλεοπτικής πραγματικότητας)που θα ήταν αξιοπρεπής για τα γούστα σας.

Η Αγλαΐα Κυρίτση και ο Κώστας Αρβανίτης

Φίλε καπετάνιο.ειμαι μαζί σου.μη τρελαίνεσαι να απαντας και στον καθένα.εγω σε καταλαβαίνω και ελπίζω και άλλοι και ας μη γράφουν.αισχος ήταν που πήγε στον ΛΙαγκα.τελος.στη Γερμανού και στο Μπογδανο αν παει θα ειναι σουπερρρρ....

Θεοδόση, ελπίζω την επόμενη φορά που θα δεις στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς έναν από αυτούς που αποκαλείς "καθέναν", να μην του πιάσεις την "πάρλα" για μιάμιση ώρα,  για να μάθεις τα νέα περί Νταλάρα....Απ'ότι βλέπω μια χαρά τα μαθαίνεις κι από εδώ...

Άντε γεια....

Όσο για τον Καπετάνιο, ακόμα περιμένω να μου απαντήσει τι εννοούσε στα περί υπογραφής....

Επειδή όμως  ακόμα περιμένω να προτείνεις kapetanie ή όποιος άλλος, μία εκπομπή ή έναν δημοσιογράφο (της σημερινής τηλεοπτικής πραγματικότητας)που θα ήταν αξιοπρεπής για τα γούστα σας.Και όχι πάλι κατεβατά, παρακαλώ πάρα πολύ. Έναν έστω για να καταλάβουμε οι λειψοί εδώ μέσα τελικά. 

Και,Θεοδόση, επειδή σε γνώρισα. Μία ερώτηση, αν μου επιτρέπεις. Προτρέπεις τον kapetanio  να μην απαντά ''στον καθένα''. Επειδή αντιλήφθηκα ως υποτιμητική την αντιμετώπισή σου και σε προσωπικό επίπεδο δεν το περίμενα.Ο καθένας όπως κι εσύ όπως κι ο kapetanios είναι μέλος εδώ. Έχει την αξία του και όπως όλων η άποψη αξιολογείται. Τον διάλογο κανείς δεν πρέπει να τον αρνείται. Ούτε θέσφατο είναι η άποψη του ενός έναντι στου άλλου. Αν κάνω λάθος, ζητώ συγγνώμη!

Στο πρώτο σου ποστ με ύφος με προκάλεσες να "τον ρωτήσω τον Νταλάρα όταν τον δω". Στη συγκεκριμένη προτοπή δε σου απάντησα παρά το γεγονός πως απαντώ στις ειρωνίες με τον ίδιο τρόπο. Εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν είναι δουλειά μου να υποδεικνύω σε κανέναν το πού θα πάει. Εγώ είμαι ένα πρόσωπο από το κοινό του, δε θα του πιάνω κουβέντα για να του ζαλίζω τα συκώτια. Αυτό όμως δε με εμποδίζει να ασκήσω κριτική μέσα σε ένα φόρουμ, εκεί δηλαδή όπου γίνεται ανοιχτή κουβέντα, διατυπώνονται απόψεις θετικές ή και αρνητικές. Το να "απαγορεύεται" η άσκηση κριτικής για κάτι που δεν αρέσει, διότι η όποια κριτική "οφείλει" να είναι θετική, και να έρχεται ταχύτατα ο οποιοσδήποτε αυτόκλητος αστυφύλακας να σε "επαναφέρει στην τάξη", συγγνώμη, αλλά δεν το θεωρώ νορμάλ.  Και θυμίζω πως αυτό έχει ξαναγίνει αντικείμενο συζήτησης από άτομα που δυσφορούσαν και δεν ξέρω αν τελικά αποχώρησαν πριν χρόνια από το φόρουμ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Ασφυκτιούσαν μέσα σε ένα περιβάλλον στο οποίο συστηματικά καταδικαζόταν η αρνητική κριτική. Είναι φανερό πως από εσένα για παράδειγμα νομιμοποιούνται μόνο τα φωτοστέφανα στον Νταλάρα. Με γεια σου με χαρά σου, δικό σου θέμα, αλλά αν αντιμετωπίζεις την άποψη του άλλου έτσι, να ξέρεις πως θα σου απαντήσει ομοίως. Στα φόρουμ, στις συζητήσεις, επιτρέπεται ξέρεις να διατυπώσει κανείς και μια άποψη που θα αποδοκιμάζει μια κίνηση, ένα τραγούδι, μια δήλωση του οποιουδήποτε Νταλάρα. Όπως επίσης επιτρέπεται  και η εκδήλωση θαυμασμού για κάτι που αρέσει. 

Συγκεκριμένο λοιπόν δημοσιογράφο, "του γούστου μου" όπως λες κι εσύ, δε θέλω να προτείνω, παρ' όλο που τα μέσα ενημέρωσης βρίθουν από δημοσιογράφους που σέβονται τη δουλειά τους. Διατηρώ όμως το δικαίωμα να δυσαρεστούμαι όταν τον βλέπω να κουβεντιάζει με κουτσομπόληδες, όπως για παράδειγμα ο Τρύφωνος από την Κύπρο που θέλησε να κάνει παιχνιδάκι με τη σχέση του με τη Βίσση, όπως ο Λιάγκας που τον προκαλεί - χωρίς αποτέλεσμα - να εκτεθεί με ερωτήσεις για Σφακιανάκη και Ρέμο, ή με τον Πρετεντέρη που χρειάζεται και έναν Νταλάρα να κουβεντιάσουν σχετικά με "τη βία από όπου κι αν προέρχεται" με σκοπό να κάνει τη δουλίτσα που του έχουν αναθέσει τα αφεντικά του, να στηρίξει κάπως την καταρριφθείσα πλέον θεωρία των δύο άκρων. Δυσαρεστούμαι να τον βλέπω σε εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου, ενός εκ των κορυφαίων διαπλεκομένων δημοσιογράφων που κρατάνε ένα ολόκληρο κράτος από τα αχαμνά, διότι το κράτος αυτό είναι εξίσου διεφθαρμένο με αυτούς. Ομοίως θα μπορούσα να δυσαρεστηθώ αν τον έβλεπα να συγχρωτίζεται με Τρέμες, Μπογδάνους και πολλούς άλλους. Αν λοιπόν "διέγραψα" όλους τους δημοσιογράφους του δικού σου τηλεοπτικού χάρτη, δε φταίω εγώ. Αυτοί φταίνε που δεν είναι πραγματικοί δημοσιογράφοι, αλλά προπαγανδιστές. Με χαλάει η παρουσία του Νταλάρα στις εκπομπές τους, δε θέλω να τον χρησιμοποιούν ούτε ως άλλοθι ποιότητας, ούτε για να εξυπηρετήσουν την μπίζνα τους. Φυσικά είναι δικαίωμά του να πάει εκεί, δε θα του το απαγορεύσω εγώ ούτε κανένας. Επίτρεψέ μου όμως να το αποδοκιμάζω.

2 people like this

Άστο Θεοδόση, άστο....

Να γινόταν μόνο μια φορά καλά θα ήτανε.... Άστο...

...και το φίλε άστο επίσης....

Έχουμε να τα πούμε στο δρόμο απο την εποχή του γιαουρτιού. 1φορα.υπαρχει κάτι άλλο και το ξέχασα;

Αν ξαναβρεθηκαμε μπορεί να ήταν 3-4 φορές αλλα είπαμε μόνο καλημέρα.

Επειδή όμως  ακόμα περιμένω να προτείνεις kapetanie ή όποιος άλλος, μία εκπομπή ή έναν δημοσιογράφο (της σημερινής τηλεοπτικής πραγματικότητας)που θα ήταν αξιοπρεπής για τα γούστα σας.

Η Αγλαΐα Κυρίτση και ο Κώστας Αρβανίτης

Συ είπας. Εγώ δεν τους ανέφερα. Χαίρομαι όμως που επισημαίνεις δυο δημοσιογράφους που μέχρι στιγμής δείχνουν να σέβονται τη δουλειά τους και αρνήθηκαν να γίνουν πειθήνια όργανα μιας αυταρχικής εξουσίας. Να τους παρακολουθείς, αυτοί μέχρι στιγμής τουλάχιστον ενημερώνουν, ο Μανδραβέλης καίει εγκεφάλους.

Το ύφος το αντιπαρέρχομαι.

Θεοδόση, ελπίζω την επόμενη φορά που θα δεις στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς έναν από αυτούς που αποκαλείς "καθέναν", να μην του πιάσεις την "πάρλα" για μιάμιση ώρα,  για να μάθεις τα νέα περί Νταλάρα....Απ'ότι βλέπω μια χαρά τα μαθαίνεις κι από εδώ...

Άντε γεια....

Όσο για τον Καπετάνιο, ακόμα περιμένω να μου απαντήσει τι εννοούσε στα περί υπογραφής....

Υπογραφή άρθρου που δεν έχει κείμενο εδώ, αλλά μόνο λινκ

1 person likes this

Υπογραφή άρθρου που δεν έχει κείμενο εδώ, αλλά μόνο λινκ

Ομολογώ πως δεν κατάλαβα....

Με κούρασες πραγματικά. Πάλι κατεβατά!Πάλι δεν προτείνεις!Πες μας έναν! Κι όχι αυτούς που καταγγέλεις ως πράκτορες του συστήματος. Έλεος πια! Με τους συστημικούς δημοσιογράφους και την στοχοποίηση ανθρώπων. Διαπλεκόμενοι και συστημικοί όλοι είναι. Όλοι!Όλοι έχουν τους επιχειρηματίες τους, τους δημοσιογράφους τους, τα τσιράκια τους. Αυτό πιστεύω εγώ!

Απλά καταγγέλεις. Ευκολάκι!Επομένως κι εγώ σε κατατάσσω στην αυτή ιδεολογία. Κριτική χωρίς πρόταση. 

Κι επειδή πραγματικά όσα γράφεις πια δεν με αφορούν στο να συνεχίσω τον διάλογο μαζί σου, συνέχισε μόνος σου. Άλλωστε όσα πιστεύεις αυτά θεωρείς πως είναι και τα μόνα σωστά. 

Ο κ.Αρβανίτης θεωρώ κι εγώ πως είναι από τους καλούς δημοσιογράφους. Θεωρώ!Άλλος μπορεί να μην θεωρεί το αυτό. Θα τον κρεμάσουμε εμείς που τον θεωρούμε καλό;Επειδή όμως δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση δεν θα μπορούσε να είναι καλεσμένος του. Ήταν παλαιότερα. Το ίδιο ισχύει και για την κ.Κυρίτση. 

Το γεγονός πως δεν εκτιμάς την στάση μου μέσα στο forum δικαίωμά σου είναι.

Εγώ δεν θα πω πως δεν εκτιμώ αλλά διαφωνώ με τον τρόπο που σκέφτεσαι για τους υπόλοιπους. Που τους θεωρείς λειψούς κρίσης επειδή δεν έχουν σαν τη δική σου. Φασισμός αγαπητέ!Φασισμός! 

Δε μιλάμε και καθόλου Θανάση σκέτο.οπως θες.παντως το ότι αν έφερες δικά μας πράγματα δε σε τιμάει.να αρχίσω να λέω και εγω προςωπικα πράγματα ; :-( έχουμε μιλήσει μια φορά για αρκετή ώρα όταν έπεσε το γιαούρτι .δε θα πω τι είπαμε.και τότε δεν ημουν μέλος στο forum.στο μακεδονικών σπουδών απλά είπαμε γεια.στο Μέγαρο εσυ με χαιρετησες.απο εκεί και πέρα όπως ξαναεγραψα έχουμε πει καλημέρα κάποια πρωινά για τη δουλειά.αυτά.σε αυτό forum οποίος πει αντίθετη άποψη με τον νταλαρα ,του την πέφτουν.μου έτυχε και μένα στις αρχές,τσίμπησα και άρχισα να απαντάω.ομως κατάλαβα ότι μερικοί δεν ξέρουν να ακούν ούτε και να συζητάνε.και φυσικά αγαπάνε περιςοτερο τον νταλαρα.και εννοείται πως ξέρουν τα πάντα περί μουςικης.στη συγκεκριμένη περίπτωση ο καπετάνιος άρχισε να απαντάει στον καθένα που διαφωνούσε με όσα έγραψε.χαρα στο κουράγιο του σκέφτηκα και έγραψα κάτι φιλικό προς αυτόν.εσυ θιχτηκες.okee dokee !

Καλά ρε παιδιά ……τι πράγματα είναι αυτά??????????????

Κάθεστε μεταξύ σας και δημιουργείτε τέτοιες αντιπαλότητες γιατί
ο Νταλάρας επέλεξε να πάει σε μια εκπομπή (όποια και αν είναι αυτή…)?

Δικαίωμά του να πάει και δικαίωμά σας να συμφωνήσετε ή να μην συμφωνήσετε με τις επιλογές του………..

Τόση ανάλυση πια και τόσα επίθετα για ποιο λόγο ? Πρέπει ντε
και καλά να έχουν όλη την ίδια άποψη???????

Σας αρέσει να δημιουργείτε ίντριγκες για να περνάτε την ώρα σας?????

Και αναφέρομαι προς όλους με το παραπάνω σχόλιο……. τι να πω.............!!!!!!!!!

3 people like this

Ελίνα, θα το επαναλάβω! Σου είπα πως ως ακροατής δεν είναι η δουλειά μου να υποδείξω δημοσιογράφο. Ελληνικά μιλάω. Επίσης διατηρώ το δικαίωμα να ευχαριστιέμαι ή να δυσαρεστούμαι από επιλογές. Είμαι κάποιος από το κοινό του καλλιτέχνη, δεν είμαι ο μάνατζέρ του!

Μάθε να δέχεσαι πως υπάρχουν και άνθρωποι που δε φοράνε φωτοστέφανα στους καλλιτέχνες που γουστάρουν και μην τους κατηγορείς εσύ ειδικά για φασισμό, όταν δε δέχεσαι να ασκείται κριτική στον έναν και μοναδικό θεό. Καταντά αστείο.

1 person likes this

Εντάξει, εγώ είμαι αστεία.Ευχαριστώ για τον όποιο διάλογο! Κάποιες φορές έχει σημασία ποιος σου απευθύνει την όποια κατηγορία. Δεν θα επανέλθω ό,τι άλλο κι αν γραφτεί και ζητώ συγγνώμη αν κάποιο από τα υπόλοιπα μέλη δυσανασχέτησε από την συμμετοχή μου στο topic.

@kapetanios,διαβάζω,διαβάζω,διαβάζω...αν δεν καταλαβαίνεις,δεν πειράζει...γράμματα γνωρίζω,δόξασει ο Θεός αρκετά,για να χρησιμοποιώ εκφράσεις,ανάλογες με τα λεγόμενα και τα γραφόμενα του καθενός,που μετά απλώς μου απαντά "λες ψέματα"...αν δεν κατηγορείς και επιτίθεσαι ευθέως στον Νταλάρα,για την παρουσία του στο ΜΜΑ σε κουβέντα με το Λιάγκα,τότε μάλλον είμαστε τρελοί κι εγώ πρώτος,που δε σε "πιάνουμε",ω μέγιστε πανεπιστήμονα...αν δεν καταλαβαίνεις το λόγο,που επέλεξε να την κάνει κι αυτήν την κουβέντα,με το συγκεκριμένο δημοσιογράφο,της συγκεκριμένης εκπομπής-αξιοπρεπέστατα επαναλαμβάνω-δεν πειράζει,προφανώς σου ξέφυγε,μέσα στον όγκο της επιστημονικής παράθεσης των θέσεων σου..."αστυφύλακας" δεν είναι κανένας @kapetanios,απλώς μετά από τόσα χρόνια,υπογράφοντας πλέον παντού με το όνομα μας και όχι με ψευδώνυμα κι έχοντας καταβάλλει πολλές προσπάθειες πάνω σε συγκεκριμένα θέματα,θεωρώ πως κάποιοι εξημών έχουν την υποχρέωση να φυλάσσουν τις ισορροπίες...φίλοι δεν μπορούμε να είμαστε με όλους μέσα σ'ένα forum,τουλάχιστον μπορούμε να καταλαβαινόμαστε...γράφω αραιά εδώ μέσα και μόνο όταν υπάρχει,με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,λόγος και σημασία...ρίξε μια ματιά @kapetanios σε όλες του τις τηλεοπτικές παρουσίες,από το Μάρτη του 2012 και μετά και ίσως αναθεωρήσεις,κάποια από τα λεγόμενα σου για τις "βλακείες του Νταλάρα" και τους "φωτοστεφανιστές" του...αν κάτι που του κάνει καλό,για εσένα είναι κακό,συγγνώμη,αλλά εγώ είμαι μαζί του...αν δεν μπορείς να κατανοήσεις γιατί του κάνει καλό,αυτό που εσύ θεωρείς αρνητικό,πάσο...μην προκαλείς όμως,γιατί σε forum κοινότητας φίλων του Γιώργου Νταλάρα,βρίσκεσαι και βρισκόμαστε...όχι στο forum της Αντι-Νέας Τάξης Πραγμάτων και των υβριστών του...κι ούτε στο forum,ή στη σελίδα της "Ανοιχτή ΕΡΤ",να κάνουμε από τη μία like στην επίσημη σελίδα του Γιώργου Νταλάρα σε εκφράσεις "φρικώδης" η συνομιλία του με τη Λένα Αρώνη κι από την άλλη να παρουσιαζόμαστε σαν φανατικοί "υπερασπιστές" του...απερισκεψία;ανωριμότητα;ποσώς με ενδιαφέρει...καθείς είναι υπεύθυνος κι υπόλογος των λόγων και των πράξεων του...αυτά.
Άρης

1 person likes this

Αυτά που γίνονται εδω ειναι..."αποτοπαια"! ;)

Την άποψή μου για τη συνέντευξη πριν και μετα τη διατύπωσα. Τα υπόλοιπα θεωρώ οτι ειναι υπερβολικά, μηδενιστικά και άσχημα. Προσωπικά δεν θα ήθελα να συνεχιστεί αυτη η συζήτηση.

Έτσι για αλλαγή, να μεταφέρω οτι στον Ιανο προχθές ήταν να πει το "Ιπτάμενο χαλί" αλλα έφυγε για πρόβα. Μαζι με αυτο το τραγούδι υπήρξαν κι αλλα (των υπολοίπων τραγουδιστών) που βγήκαν απο τη λίστα βέβαια.

5 people like this

Μπράβο Γιώργο, αυτό είναι πχιότητα.

Τις ερωτήσεις θα τις κάνει η Σκορδά ή ο Λιάγκας;

Γιατί διάλεξε τη Σκορδά και όχι τη Μενεγάκη, είμαι πολύ περίεργος...

Aυτο καπετανιε ηταν το πρωτο σχολιο που εκανες. Συμφωνουμε ολοι στο να εκφραζονται θετικες και αρνητικες αποψεις. Την εννοια "ευγενεια" ομως την εχεις ακουστα?? Τα σχολια σου ειναι γεματα ειρωνεια και χλευασμο. Θεωρεις οτι ο λογος σου αξιζει στον νταλαρα που τοσο θαυμαζεις οπως λες? Γιατι εδω μονο αρνητικα σχολια διαβαζω απο σενα.

Αν απαντουσες ολοκληρωμενα και τεκμηριωμενα θα γινοταν υπεροχος διαλογος. Με την προκλητικη σου σταση ομως καταφερες να δημιουργησεις ενα πολυ ασχημο κλιμα. Δηλαδη δεν μας φτανουν ολοι οι καλοθελητες που ανοιγουν το βρωμικο στομα τους στο ιντερνετ, πρεπει να συμβαινει το ιδιο κι εδω, σε εναν χωρο που προσπαθει να παταξει ολη αυτην την κακοηθεια.

Λυπαμαι πραγματικα για οσα λεχθηκαν δημοσια. Αυτα κι απο μενα.

2 people like this

..και πολυ καλα εκανε και βγηκε και τα ειπε, ρωτηθηκε-απαντησε, καλοδιαθετος, με χαμογελο, με ορεξη, απολυτος στα 'ιστορικα του' στοιχεια, στα δεδομενα των τελευταιων γεγονοτων, εκφραστικοτατος, με σαφηνεια συμβουλευτικος σε καθε κοινωνικοπολιτικο μηνυμα που μας αφορα σαν εθνος,

εμφανισε τα μουσικα του -ευτυχως- δρωμενα που μας περιμενουν, τί αλλο ξεχασα να γραψω που μπορει να

ενοχλησε ή οχι μια μικρη κουβεντα του με τον Λιαγκα? 

Προσωπικα το χαρηκα και για την επιλογη του και για την προθεση του μεσα σε ολο αυτο που ακουστηκε πριν συμβει..

υ.γ. εμεις Ελινα μου τα ειπαμε, ορθα!!  ;)

Δε μιλάμε και καθόλου Θανάση σκέτο.οπως θες.παντως το ότι αν έφερες δικά μας πράγματα δε σε τιμάει.να αρχίσω να λέω και εγω προςωπικα πράγματα ; :-( έχουμε μιλήσει μια φορά για αρκετή ώρα όταν έπεσε το γιαούρτι .δε θα πω τι είπαμε.και τότε δεν ημουν μέλος στο forum.στο μακεδονικών σπουδών απλά είπαμε γεια.στο Μέγαρο εσυ με χαιρετησες.απο εκεί και πέρα όπως ξαναεγραψα έχουμε πει καλημέρα κάποια πρωινά για τη δουλειά.αυτά.σε αυτό forum οποίος πει αντίθετη άποψη με τον νταλαρα ,του την πέφτουν.μου έτυχε και μένα στις αρχές,τσίμπησα και άρχισα να απαντάω.ομως κατάλαβα ότι μερικοί δεν ξέρουν να ακούν ούτε και να συζητάνε.και φυσικά αγαπάνε περιςοτερο τον νταλαρα.και εννοείται πως ξέρουν τα πάντα περί μουςικης.στη συγκεκριμένη περίπτωση ο καπετάνιος άρχισε να απαντάει στον καθένα που διαφωνούσε με όσα έγραψε.χαρα στο κουράγιο του σκέφτηκα και έγραψα κάτι φιλικό προς αυτόν.εσυ θιχτηκες.okee dokee !

Θεοδόση δεν θίχτηκα επειδή έγραψες κάτι φιλικό προς τον Καπετάνιο...Αλλιώς θα είχα θιχτεί και με τον Πέτρο...

Με ενόχλησε το "να απαντάς στον καθένα".... Οκ; 

Ωραίοι ως Έλληνες... μαλώνουμε για βλακείες.

Εγώ την συνέντευξη την βρήκα μια χαρά, αν και τον Λιάγκα δεν τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση σαν δημοσιογράφο και σαν παρουσιαστή. Συμπεριφέρθηκε με σεβασμό απέναντι στο Νταλάρα, τον ρώτησε ευθέως κάποια πράγματα και εκείνος απάντησε ξεκάθαρα. Αν ήταν στο στούντιο σίγουρα δεν θα μου άρεσε.

Και να ρωτήσω και κάτι άλλο. Όταν ήταν στην Θεσσαλονίκη έδωσε πάλι συνέντευξη σε μια κοπέλα για μια εκπομπή τέτοιου στυλ πάλι (μου διαφεύγει το όνομα της εκπομπής). Δεν θυμάμαι να ξινίστηκε κανείς έτσι. Και εκείνη η συνέντευξη από άποψη ερωτήσεων ήταν πραγματικά αστεία. Και εκείνη η συνέντευξη όπως και αυτή δόθηκε για να διαφημιστούν οι εμφανίσεις.

Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι οι εποχές έχουν αλλάξει. Ότι δεν αρκεί ένα όνομα όσο μεγάλο κι αν είναι, για να μαζέψει τον κόσμο. Πρέπει οι δουλειές να διαφημίζονται και επιπλέον ήθελε να τονίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μέγαρο. Καλώς ή κακώς το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου ενημερώνεται από την τηλεόραση.

1 person likes this

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...