ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ

Στέλιος Καζαντζίδης

423 posts in this topic

Από το τελευταίο τεύχος του περιοδικού "ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ":

"ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ"

"Από έγκυρες πηγές μαθαίνουμε , ότι η χήρα του Στέλιου Καζαντζίδη έχει στα χέρια της ανέκδοτες ηχογραφήσεις του Στέλιου που ετοιμάζεται να τις κυκλοφορήσει σε δίσκο πολύ σύντομα.Οι ίδιες πηγές λένε ότι ένα τμήμα του υλικού προέρχεται από ηχογραφήσεις που είχαν "περισσέψει" από παλιότερους δίσκους του Καζαντζίδη (παράδειγμα:για να επιλέξει 12 τραγούδια ηχογραφούσε 17-18) και ότι ανάμεσα σ'αυτές είναι το "Ερωτά μου αγιάτρευτε" του Τάκη Σούκα , "Ο τρελός" του ’κη Πάνου και κάποια άλλα που έχει πρωτοπεί ο Διονυσίου.Οι ηχογραφήσεις αυτές έχουν γίνει κανονικά σε στούντιο.

Μια άλλη πληροφορία είναι ότι ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε κάνει κάποιες πρώτες απόπειρες ηχογράφησης καινούργιων τραγουδιών που του είχε στείλει ο ’κης Πάνου από τις φυλακές , με μπουζούκι τον φίλο του Γιάννη Παλαιολόγου.Και τις ηχογραφήσεις αυτές σκοπεύει να εκδώσει η χήρα του"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χτες έγινε η παρουσίαση του παραπάνω αφιερώματος . Φίλος που ήταν εκεί μου είπε ότι πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα δουλειά....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αυτές τις μέρες ακούω το ποντιακό τραγούδι που τραγούδαγε ο Στέλιος μαζί με τον Χρύσανθο που χάσαμε πρόσφατα,ένα εξαιρετικό τραγούδι! Mεγάλες φωνές και οι δυό τους.

John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σαν σήμερα λοιπόν το 2001 έφυγε ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ.

Αλήθεια , έφυγε; Φεύγουν άραγε ποτέ αυτοί οι άνθρωποι;

Έχουν γραφτεί εκατοντάδες αράδες όλα αυτά τα χρόνια για το φαινόμενο Καζαντζίδης.Δεν θέλω να γράψω τίποτα καινούργιο.Απλά αυτή τη στιγμή ακούω μια συλλογή που έχω φτιάξει ο ίδιος και περιέχει τα τραγούδια των συνθετών του λεγόμενου έντεχνου τραγουδιού που ερμήνευσε ο Καζαντζίδης Κάποια απ'αυτά είναι κατά τη γνώμη μου και τα καλύτερα τραγούδια από τα 1000 περίπου που δισκογράφησε στην καριέρα του.Μια καριέρα που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1952 με το τραγούδι του ΑΠ.ΚΑΛΔΑΡΑ "ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΩ" και τελείωσε τον Δεκέμβρη του 2000 με την κυκλοφορία του τραγουδιού ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Παραθέτω απλά τα τραγούδια που απαρτίζουν τη συλλογή που ακούω , αφιερώνοντας τα στην ολοζώντανη μνήμη του.

1)ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ (Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-Τ.ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ)-1961

2)ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ (Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-Τ.ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ)-1961

3)ΠΑΡΑΠΟΝΟ (Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-Δ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ)-1961

4)ΒΡΑΧΟ ΒΡΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΟΥ (Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-Δ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ)-1961

5)ΚΑΗΜΟΣ (Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-Δ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ)-1961

6)ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ (Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-Δ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ)-1961

7)ΤΟ ΠΕΛΑΓΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ (Μ.ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ-Ν.ΓΚΑΤΣΟΣ)-1961

8)ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ (Μ.ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ-Ν.ΓΚΑΤΣΟΣ)-1961

9)ΑΘΗΝΑ (Μ.ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ-Ν.ΓΚΑΤΣΟΣ)-1961

10)Ο ΚΥΡ-ΑΝΤΩΝΗΣ (Μ.ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ)-1961

11)ΑΠΟΝΗ ΖΩΗ (Σ.ΞΑΡΧΑΚΟΣ-Λ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)-1965

12)ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ (ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ)(Σ.ΞΑΡΧΑΚΟΣ-Λ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)-1965

13)ΠΟΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ (Γ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ-Δ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ) (μαζί με τον Καζαντζίδη τραγουδά και ο Ν.ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ)(από την ταινία ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ)-1965

14)ΚΑΤΑΧΝΙΑ (Χ.ΛΕΟΝΤΗΣ-Κ.ΒΙΡΒΟΣ)-1965

15)ΠΕΙΝΑ (Χ.ΛΕΟΝΤΗΣ-Κ.ΒΙΡΒΟΣ)-1965

16)ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ (Χ.ΛΕΟΝΤΗΣ-Κ.ΒΙΡΒΟΣ)-1965

17)ΕΝΑΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Χ.ΛΕΟΝΤΗΣ-Κ.ΒΙΡΒΟΣ)-1965

18)ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ (ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ)(Γ.ΚΑΤΣΑΡΟΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ)-1965

19)ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΦΥΓΩ (Γ.ΚΑΤΣΑΡΟΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ)-1965

20)ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ (Γ.ΚΑΤΣΑΡΟΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ)-1965

21)ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ (Γ.ΚΑΤΣΑΡΟΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ)-1965

22)ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΩ (Μ.ΛΟΙΖΟΣ-Λ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)-1970

23)ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΑΠΗΣΩ (Μ.ΛΟΙΖΟΣ-Λ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)-1970

Σε όλα τα τραγούδια (εκτός από τα 14-16-22-23) κάνει β'φωνή η μοναδική ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ .Στα τραγούδια 14-16 συμμετέχει η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ότι και να πούμε για τον Στέλιο, ή τον Στελάρα-όπως τον αποκαλούν οι θαυμαστές του είναι λίγο!

Κάθε φορά που ακούμε τις ηχογραφήσεις του , είναι σαν ν'ανακαλύπτουμε ξανά αυτή τη ΘΕΪΚΗ φωνή που έβγαινε από όλο του το είναι!

Κι είχε αυτή την ευλογία, να ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ως το τέλος....

Στέλιο, μας λείπεις!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κυκλοφόρησε πρόσφατα από την ΜΙΝΟS-EMI μια σειρά από δίσκους βινυλίου 10'' (μικρότεροι σε διάμετρο) με ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ τραγούδια .Στη σειρά υπάρχουν συλλογές με 10 τραγούδια η καθεμία από τον ελληνικό κινηματογράφο της Β.ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ, της ΤΖ.ΒΑΝΟΥ, της ΤΖ.ΚΑΡΕΖΗ, της ΑΛ.ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, του Δ.ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ και του ΣΤ.ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ (Αυτές τουλάχιστον είδα στο δισκάδικο).Αυτή την τελευταία του Καζαντζίδη προμηθεύτηκα χθες.Περιέχει τραγούδια που είτε τραγούδησε ο Καζαντζίδης σε κάποια ελληνική ταινία , είτε ακούστηκαν σε κάποια ταινία και ερμηνεύτηκαν αργότερα και από τον Καζαντζίδη σε δίσκο.Όλα τα τραγούδια είναι στις γνωστές δισκογραφικές εκτελέσεις της Columbia και της Odeon.Ο δίσκος περιέχει τα τραγούδια:

1)ZIΓΚΟΥΑΛΑ

2)ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ

3)ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ

4)ΕΦΥΓΕ ΕΦΥΓΕ

5)ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΠΙΚΡΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ

6)ΑΠΟΝΗ ΖΩΗ

7)ΠΟΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ

8)ΜΕ ΞΥΠΝΑΣ ΧΑΡΑΜΑΤΑ

9)ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ

10)ΑΘΗΝΑ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μόλις που πρόλαβα να δω χθες σε τρέιλερ στην τηλεόραση του Alpha πως η εκπομπή "Η μηχανή του χρόνου" το προσεχές Σάββατο 22-10-2005 στις 2 το μεσημέρι θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στο Στέλιο Καζαντζίδη. Δυστυχώς, δεν είδα περισσότερες λεπτομέρειες.

Share this post


Link to post
Share on other sites
η εκπομπή "Η μηχανή του χρόνου" το προσεχές Σάββατο 22-10-2005 στις 2 το μεσημέρι θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στο Στέλιο Καζαντζίδη

Παρακολούθησα την εκπομπή το μεσημέρι του Σαββάτου. Για όσους δεν την έχουν δει ποτέ, πρόκειται για μία ωριαία δημοσιογραφική εκπομπή με παρουσιαστή το δημοσιογράφο Χρήστο Βασιλόπουλο. Αυτό το στυλ, μιας σοβαρής δημοσιογραφικής εκπομπής είχε νομίζω το προχθεσινό αφιέρωμα.

Στην εκπομπή του περασμένου Σαββάτου λοιπόν, προβλήθηκαν μικρά αποσπάσματα, πολύ ενδιαφέροντα, από ολόκληρη τη ζωή και την καριέρα του Στέλιου Καζαντζίδη, ενώ η σύζυγός του Βάσω και διάφοροι φίλοι αφηγήθηκαν άγνωστα περιστατικά από την καθημερινότητα του μεγάλου καλλιτέχνη. Λιγομίλητος ο παρουσιαστής, περιορίστηκε στο να προλογίζει μόνο τα video και να τα αφήνει να μιλούν αντ΄αυτού. Αν και λιγότερο από ώρα, η εκπομπή πολλές φορές μου γέμισε τα μάτια με δάκρυα. :):rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η εκπομπή Αρχείο στην τηλεόραση της ΕΡΤ-3 το προσεχές Σάββατο 26.11.2005 το απόγευμα, για ένα δίωρο από τις 8 ως τις 10 το βράδυ θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στο Στέλιο Καζαντζίδη. :wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11

"Η εκπομπή "Κοίτα τι έκανες" τιμά τον Στέλιο Καζαντζίδη την ημέρα της γιορτής του.

Η Σεμίνα Διγενή εξασφάλισε από προσωπικούς φίλους του μεγάλου τραγουδιστή και θα παρουσιάσει στην εκπομπή σπάνια ντοκουμέντα σε οπτικό και ηχητικό υλικό από το 1952 μέχρι σήμερα.

Στο στούντιο άνθρωποι που τον λάτρεψαν και συνεργάστηκαν μαζί του, όπως η Λίτσα Διαμάντη, ο Χρήστος Δάντης, ο Στάθης Νικολαϊδης, αλλά και νέα παιδιά που καταθέτουν τη φωνή και το θαυμασμό τους στο μύθο του. Τις μεγάλες του επιτυχίες ερμηνεύουν ο Κώστας Καραφώτης, η Σοφία Παπάζογλου, ο Γιώργος Λιανός, η Ειρήνη Χαρίδου, η Μαρία Σπυροπούλου και ο 19χρονος Αντώνης Μάλτας"

Καραφώτης, Λιανός, Δάντης ερμηνεύουν Καζαντζίδη!!!!!!!!!!!!!!!

Ελεος πια.... :music:;):music:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καραφώτης, Λιανός, Δάντης ερμηνεύουν Καζαντζίδη!!!!!!!!!!!!!!!

Ελεος πια.... :music:;):music:

Ήθη της εποχής μας! Μιας εποχής που βασιλεύει το light! :music:

Αλλά κι αυτοί που δέχτηκαν να τραγουδήσουν!....

Ρε, Σεμίνα τι έχεις πάθει; Είσαι εσύ που έκανες αντίστοιχη εκπομπή στη ΝΕΤ;

Βέβαια, ο Στέλιος, δεν πρόκειται να πάθει τίποτα! Ο μύθος του είναι πολύ ψηλά! Στέλιο μας λείπεις! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είναι πραγματικά κρίμα για την Σεμίνα. Αναγνωρίζω τις καλές προθέσεις της αλλά το αποτέλεσμα των τελευταίων εκπομπών της είναι χαμηλής αισθητικής. Θα συμφωνήσω πως απέχουν πολύ από αυτές της ΝΕΤ. Ελπίζω να αναθεωρήσει. :music:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Προφανέστατα είναι και θέμα διοίκησης του συγκεκριμένου καναλιού (η μετάλλαξη με εξαίρεση τα πρώτα αφιερώματα στη Μούσχουρη αν δεν κάνω λάθος και στο Μπιθικώτση χρονολογείται μετά τη μετεγγραφή στον Alpha), αλλά δεν είναι δυνατό μία δημοσιογράφος σαν τη Διγενή να μην έχει λόγο στο πρόγραμμα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια ας λάβει υπόψη της ότι το κοινό τέτοιου ύφους (και ήθους) εκπομπών διασκεδάζει τα Σαββατόβραδα βλέποντας τους καλεσμένους της ζωντανά και συνεπώς, ας μην έχει μεγάλες προσδοκίες θεαματικότητας. Προβλέπω πως η εν λόγω εκπομπή, αν συνεχίσει έτσι, με δυσανάλογο των περιστάσεων καστ και κάποιες φορές και περιεχόμενο (βλέπε προηγούμενη εκπομπή), διανύει ήδη τον τελευταίο της χρόνο.

Τέλος, ένας μύθος της ελληνικής μουσικής, όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης είναι μοιραίο να γίνεται πρωταγωνιστής πλήθους αφιερωμάτων στα μέσα. Και επειδή η εικόνα του μύθου δεν αλλοιώνεται, όσοι δε σταθούν στο ύψος των περιστάσεων - επιτρέψτε μου την έκφραση - θα σπάσουν τα μούτρα τους.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλά όλοι αυτοί θα ερμηνεύσουν Καζαντζίδη; :music:;):music:

Με τι φωνητικά προσόντα ;

Α ρε Σεμίνα πως κατάντησες, :music:;) κάλεσε και την Μπεζεντάκου να κλείσει η ομάδα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδιά , αν δείτε το τρέιλερ της εκπομπής, προσέξτε την γκριμάτσα που κάνει ο Καζαντζίδης στο τέλος , μετά από αυτά που ακούει! Τα λέει όλα! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν ήμουν υπεύθυνος για τα αποσπάσματα που θα έμπαιναν από τις εμφανίσεις του Καζαντζίδη , στο τέλος θα έβαζα τις σκηνές από το δικαστήριο με το Νικολόπουλο...Εκεί που "τα χώνει" κανονικά... ;):rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με δυο κανάλια "έπαιζα" χτες, αλλά με κέρδισε το "Στην υγειά μας". Η εκπομπή της Διγενή έχει πάρει τον κατήφορο... Τα μόνα που άξιζαν από τη χτεσινή εκπομπή ήταν τα live αποσπάσματα με τον ίδιο τον Καζαντζίδη.

Και μια ενδιαφέρουσα άποψη του Δάντη που την μεταφέρω εδώ με την παράκληση να σχολιαστεί απ' όσους έχουν μουσικές γνώσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις μοναδικές τσαλκάντζες(γυρίσματα) του Καζαντζίδη και είπε ότι γίνονταν πάντα από τα κάτω προς τα πάνω. Οι τραγουδιστές, είπε, κάνουν τα γυρίσματα με τη φωνή τους, από πάνω προς τα κάτω, που είναι και το πιο δυνατό για τη φωνή τους. Εκτός του Καζαντζίδη, τρεις τραγουδιστές στον κόσμο, είπε, έχουν αυτή τη δυνατότητα : ο Στηβ Γουόντερ(αν το άκουσα καλά), ο Τερζής και ο Νταλάρας!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Με δυο κανάλια "έπαιζα" χτες, αλλά με κέρδισε το "Στην υγειά μας". Η εκπομπή της Διγενή έχει πάρει τον κατήφορο... Τα μόνα που άξιζαν από τη χτεσινή εκπομπή ήταν τα live αποσπάσματα με τον ίδιο τον Καζαντζίδη.

Συμφωνώ Τάσο για τα περί κατήφορου της εκπομπής της Σεμίνας! Όπως επίσης συμφωνώ ότι την παράσταση έκλεψε ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ -έστω και μέσα από βίντεο! Ήταν αναμενόμενο!

Πόσο θα ήθελα να δω τις μιμήσεις που έκανε ο Στέλιος κι έχει σε βίντεο η Σεμίνα! Η ίδια είπε ότι δεν πρόκειται να τα βγάλει στον αέρα.... :wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λοιπόν, επειδή το Σάββατο λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω ζωντανά την εκπομπή, την έγραψα και την είδα χθες το απόγευμα.

Εντυπώσεις...

Βάζω την κασέτα, ξεκινάει το "Ψωμί της ξενιτιάς" από την πρόβα με τον Δάντη, άντε λέω , υπομονή, πρόβα είναι θα περάσει...Πάμε στο δεύτερο τραγούδι , πάμε στο τρίτο, ε από κει και πέρα άκουγα την εισαγωγή , χαμήλωνα την ένταση της τηλεόρασης κι έβαζα και άκουγα το πρωτότυπο.

Περίμενα βλέπετε και τα ζωντανά αποσπάσματα με τον Καζαντζίδη τα οποία πραγματικά (όσα δεν είχαν προβληθεί στο παρελθόν) ήταν ντοκουμέντα.

Για ενορχηστρώσεις , ερμηνείες και τα σχετικά , νομίζω ότι έχετε καταλάβει την άποψή μου.Καλύτερα να μην συνεχίσω,ας κρατήσω χαμηλά τους τόνους μου.

Μόνο η Σοφία Παπάζογλου επέπλευσε κάπως από το ναυάγιο και ένας νέος ελπιδοφόρος τραγουδιστής, Αντώνης Μάλτας αν δεν απατώμαι το όνομά του.

Αυτά...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να περιμένουμε μεγαλύτερη κατρακύλα κι ανταγωνισμό. Αρχίζει εκπομπή ανάλογου περιεχομένου με τις υπόλοιπες σαββατιάτικες. Ποιος είναι σκηνοθέτης; Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ :razz: :blink: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ :D :blink: :blink: Ν.Μαστοράκης. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει...Θου Κύριε !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μόλις είδα τρέιλερ στην τηλεόραση για το ΒΗΜΑ της Κυριακής. Θα περιέχει cd με αγαπημένα τραγούδια του Στέλιου! :blush::mad:

Μπράβο τους που τον θυμήθηκαν!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επειδή σε κάποιο άλλο Topic είδα ότι έγινε ερώτηση σχετικά με το ποια τραγούδια περιέχει το εν λόγω cd , τα τραγούδια είναι τα εξής:

1)Το αγριολούλουδο

2)Όση γλύκα έχουν τα χείλη σου

3)Έξω ντέρτια και καημοί

4)Αυτή η νύχτα μένει

5)Γυάλινος κόσμος

6)Όταν μεθάει ο άνθρωπος

7)Απ'τα ψηλά στα χαμηλά

8)Εγώ ποτέ δεν αγαπώ

Τα ίδια και τα ίδια δηλαδή.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...