Sign in to follow this  
Followers 0
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΣΤΟ 89,8

10 posts in this topic

Θανάση ο σταθμός είναι ο SOHO 89,8 FM. Δεν ξέρω αν τον πιάνετε και στη Θεσσαλονίκη(σημειώνω εδώ το τηλ. του σταθμού για να ρωτήσετε αν εκπέμπει και σε άλλη συχνότητα που να τον πιάνετε και την Θεσσαλονίκη :210-3716800). Πάντως εγώ θα την γράψω την εκπομπή, οπότε στις 25 Μάρτη που θ' ανέβω Θεσσαλονίκη σας φέρνω την κασέτα και την γράφετε κι εσείς.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η ώρα όμως είναι απαγορευτική Μάκη για όσους εκείνη την ώρα είναι στην πίεση της δουλειάς :):):)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Para polu oraia synenteuksi entelos diaforetikh apo tis teleutaies. Milhse elaxista gia tin synergasia tou me ton Remo kai katholou gia to neo CD. Milhse gia ta pragmata pou apasxoloun thn shmerinh koinonia kai sxoliase ta provlimata tis( ektos apo tp xiliosyzhthmeno ekklisiastiko/dikastiko). Oi apopseis tou itan perifhmes kai akoma pio monadikos o tropos pou tis eksefraze.Na einai panta kala kai na mas ypenthumizei oti se auton ton topo yparxoun vathia skeptomena atoma opos o idios( kai giati oxi na mas dinei kai kammia idea gia tis ektheseis :) ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ πάντως την έγραψα! Και ήταν μια από τις πιο ουσιαστικές συνεντεύξεις του Νταλάρα. Σίγουρα από τις καλύτερες που έδωσε τελευταία. Τα όσα είπε θα τα χαρακτήριζα ως "κοινωνικοπολιτικά και φιλοσοφικά μαθήματα". Ο Νταλάρας εξελίσσεται συνεχώς σε τόσο πολύ ψαγμένο άνθρωπο-πολίτη-καλλιτέχνη που νομίζω πως η προσφορά του είναι πλέον μεγάλη και σε χώρους πέραν της μουσικής. Εγώ κάθε φορά που τον ακούω ή τον διαβάζω, θαυμάζω τις θέσεις του, τις απόψεις του και το λόγο του(δηλαδή το πόσο κατανοητά, άμεσα κι επίκαιρα εκφράζεται). Το λεξιλόγιό του είναι πλουσιότατο και είναι από τους λίγους που μπορούν να εκφράσουν και να μεταδόσουν αυτό που έχουν μέσα τους και το κυριότερο με σωστά ελληνικά! Αναλογιστείτε το εξής : πόσοι σήμερα εκφράζουν δημόσια και μ' αυτόν τον τρόπο θέσεις κι απόψεις σαν του Νταλάρα ; Μετά από κάθε συνέντευξή του έχω την αίσθηση ότι έχω διαβάσει ένα ολόκληρο βιβλίο...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0