Vassiliki

Γιώργος Νταλάρας -Εξ'επαφής

44 posts in this topic

Εμένα μου αρέσει να διαβάζω και λίγο κουτσομπολιό για τον Νταλάρα. :) Για τελείως αθώωες ιστοριούλες πρόκειται. Συνεχίσε λοιπόν, ntalaoroplikte, αν το θέλεις και εφόσον δεν ξεπερνάς τα όρια προς την αληθινή αδιακρισία. :D Καιρός είναι να μάθουμε και λίγο για τον άνθρωπο Νταλάρα. Θεοποίηση της μορφής του έτσι κι αλλιώς έχουμε μπόλικη ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όλοι γνωρίζουμε (άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο) τον άνθρωπο Νταλάρα. Δεν μιλάμε για θεοποίηση. Κι εμένα δεν με πειράζουν τέτοια στοιχεία αναφοράς. Ύστερα, θεωρώ πολύ γλυκό ένας άνδρας να βοηθά τη γυναίκα του στις δουλειές του σπιτιού. Το πρόβλημα είναι πόσο ο γράφων μπορεί ή θέλει να προφυλάξει τη καλή προσωπική, φιλική σχέση που έχει με τον Νταλάρα. Ίσως βέβαια κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να μας αφορά τους υπόλοιπους. Δεν ξέρω. Απλές σκέψεις καταθέτω. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το τι γράφει εδώ. Και δεν πρέπει να υπάρχει λογοκρισία(ίσως μόνο αυτολογοκρισία, σε ορισμένες περιπτώσεις). Το πρόβλημα ίσως να βρίσκεται από τη στιγμή που τα διαβάζει κι ο ίδιος ο Νταλάρας.

Χωρίς παρεξήγηση και με όλη την καλή διάθεση.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Εμένα μου αρέσει να διαβάζω και λίγο κουτσομπολιό για τον Νταλάρα. :mad: Για τελείως αθώωες ιστοριούλες πρόκειται. Συνεχίσε λοιπόν, ntalaoroplikte, αν το θέλεις και εφόσον δεν ξεπερνάς τα όρια προς την αληθινή αδιακρισία. :mad: Καιρός είναι να μάθουμε και λίγο για τον άνθρωπο Νταλάρα. Θεοποίηση της μορφής του έτσι κι αλλιώς έχουμε μπόλικη ...

Και πως θα ελέγξεις Michael την αξιοπιστία τέτοιων πληροφοριών;

Aνώνυμο μέσο είναι το internet, ο καθένας μπορεί να γράψει οποιoδήποτε "κουτσομπολιό" για να δημιουργήσει εντυπώσεις είτε θετικές είτε αρνητικές.Είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε την αυθεντικότητα του;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν είμαστε βέβαια. Αλλά ποιο το συμπέρασμα; Με αυτό το σκεπτικό πρέπει να αποδοκιμάσουμε και οποιοδήποτε μήνυμα μάς περιγράφει λ.χ. μια προσωπική συνάντηση του αποστολέα με τον Νταλάρα ύστερα από κάποια συναυλία κλπ.κλπ. Πάντα τίθεται το θέμα της αξιοπιστίας όταν κάποιος διηγείται για προσωπικά βιώματα χωρίς μάρτυρες.

Share this post


Link to post
Share on other sites

να αποδοκιμάσουμε ίσως όχι, αλλά τουλάχιστον πάντα να είμαστε επιφυλακτικοί σε τέτοιου είδους πληροφορίες.και βεβαιως αυτό ισχύει για όλες τις πιθανές συναντήσεις.

Το συμπέρασμα είναι (και γιαυτό απευθύνθηκα προσωπικά σε σένα Michael) ότι δεν είναι δυνατόν να περιμένεις να βγάλεις συμπερασματα για τον άνθρωπο Νταλάρα στηριζόμενος σε τέτοιου είδους πληροφορίες.

Και κάτι ακόμα.Μπορεί να είμαι σχετικά καινούριος στο φόρουμ, ως προς την εγγραφή και τη συμμετοχή, αλλά επειδή το παρακολουθω πολύ καιρό,αναρωτιέμαι.Εχω παρατηρήσει Michael τα μηνύματα σου και πρόσεξα πως πάντοτε έχεις σταθερες απόψεις, με επιχειρήματα και λόγο και εντυπωσιακές γνώσεις πάνω στην ελληνική μουσική.Moυ δίνεις την εντύπωση ότι ενδιαφέρεσε για την ουσία, μακρια από φανατισμούς και δογματισμούς.Γιατί λοιπόν αυτή η διάθεση για ανούσιο και άχρηστο κουτσομπολιό;

Share this post


Link to post
Share on other sites
να αποδοκιμάσουμε ίσως όχι, αλλά τουλάχιστον πάντα να είμαστε επιφυλακτικοί σε τέτοιου είδους πληροφορίες.

Αυτό σίγουρα. Αλλά επιφυλακτικός είμαι έτσι κι αλλιώς ...

Moυ δίνεις την εντύπωση ότι ενδιαφέρεσε για την ουσία, μακρια από φανατισμούς και δογματισμούς.Γιατί λοιπόν αυτή η διάθεση για ανούσιο και άχρηστο κουτσομπολιό;

Το να ασχολείσαι με την ουσία κάποιου θέματος δεν αποκλείει να σε ενδιαφέρουν και άλλα πράγματα που ίσως να έχουν μόνο δευτερεύουσα σημασία.

Φαντάζομαι, όμως, ότι η υπόθεση έτσι κι αλλιώς θα έχει κλείσει πια. Οι ... νουθεσίες που ακολούθησαν τα εν λόγω postings δεν θα ενθαρρύνουν μέλη να συνεχίσουν να γράφουν για τέτοιου είδους ζητήματα ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Εγώ στη συναυλια στο Θ. Βράχων με Γλυκερία-Εστουδιαντίνα, του ζήτησα αυτόγραφο [...] το βιβλίο απο το "ο,τι κι αν πω δεν σε ξεχνω" (την 1η εκδοση χωρις το dvd)

http://i30.photobucket.com/albums/c340/Dal...ew/38c96889.jpg

[...] το βιβλιαράκι από το "Στα τραγούδια που σού γράφω"

http://i30.photobucket.com/albums/c340/Dal...ew/84e8d3b7.jpg

το τελευταίο ήταν αυτό που από την ταραχή μου εκείνη τη στιγμή ξέχασα να του πω το όνομά μου :blink: , οπότε δε το γράφει απάνω... :lol:

Ναι... Ενώ στο άλλο αυτόγραφο που δεν είχα καθόοοοολουυυ... :blink: άγχος ( εδώ γελάνε :lol: ) που του είπα: (κάπως έτσι...)

- " :D:music::rolleyes: Εεε... κ... κύ... κύριε Ντ... κύριε Νταλάρα... ;):confused::confused: Θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα αυτόγραφο; :confused::confused::blush: Εεε.... Χρύσα λεγ..... :blush::blush::blush: "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: καλό έτσι;;; :lol: :lol: :blush::blush: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

:lol: :lol: :lol: Na upotheso oti eixes kokkinisei ki olas? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
:lol: :lol: :lol: Na upotheso oti eixes kokkinisei ki olas? :rolleyes:

Ξέρω γω;! Είχα κοκκινήσει, είχα πρασινήσει... είχα αλλάξει 5-6 χρώματα... :blink: :lol: :lol:

(γιατί είχα ένα προαίσθημα ότι θα απαντήσεις εσύ... :mad: :lol: :) :lol: )

Share this post


Link to post
Share on other sites

...Μαλλον γιατι μ'αρεσει να πειραζω τον κοσμο :lol: :):rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το μόνο που θα γράψω από τη συνάντηση ήταν το πόσο οικείος ήταν με όλους.Κανένα ίχνος βεντετισμού.Επειδή στη διάρκεια της συνέντευξης δεν προλάβαμε να θέσουμε τις ερωτήσεις τις θέταμε στα διαλείμματα και στο τέλος.Η συνέντευξη τέλειωσε 8 και καθόταν να απαντάει σε όλους έναν έναν σχεδόν μέχρι τις 9.Και κλείνω με ένα περιστατικό με μια κοπέλα.Ήταν η κοπέλα που ρώτησε για την αναγκαιότητα των επανεκτελέσεων όπως του "Όμορφη πόλη".Στο διάλειμμα πήγε ο ίδιος και τη βρήκε και τη ρώτησε αν απάντησε στην ερώτηση ή αν μένει καμμιά απορία και έφαγε όλο το διάλειμμα απαντώντας.Να 'ναι καλά!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ήταν η κοπέλα που ρώτησε για την αναγκαιότητα των επανεκτελέσεων όπως του "Όμορφη πόλη".Στο διάλειμμα πήγε ο ίδιος και τη βρήκε και τη ρώτησε αν απάντησε στην ερώτηση ή αν μένει καμμιά απορία και έφαγε όλο το διάλειμμα απαντώντας.Να 'ναι καλά!!

An den pigaine na tin vrei kai na tin rotisei, tha mou ekane entuposi... :music:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να μεταφέρω κι εγώ ένα μικρούλι περιστατικό από το στούντιο. Φορούσε ένα t-shirt με τους Beatles. Και τον ρωτάω αν είναι τυχαίο ή το συνδέει με τα 25 χρόνια από τον θάνατο του Lennon. Έδειξε έκπληξη και μου λέει ότι δεν το ήξερε.... Και μάλιστα απευθύνθηκε και στον Οδυσσέα, αν το ήξερε.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Και μάλιστα απευθύνθηκε και στον Οδυσσέα, αν το ήξερε.

Να συμπληρώσω ότι ήταν κεφάτος ο Γιώργος, και όταν απευθύνθηκε στον κ. Ιωάννου, εκείνος μιλούσε στο κινητό του, οπότε του λέει ο Γιώργος: "Ρε Οδυσσέα;; Είσαι σε στούντιο! Κλείσε το κινητό κι έλα εδώ!" :lol:

Και κάτι ακόμα: στην αρχή πρίν αρχίσει η εκπομπή, η εκπρόσωπος της ΜΙΝΟΣ μας έδωσε από ένα promo. Εκείνη τη στιγμή τη ρώτησα άν μπορούσε να μου δώσει άλλο ένα για έναν φίλο μου και μου λέει, ότι θα έδινε ΄μόνο σε όσους ήταν εκεί. :music: . Οπότε εκείνη τη στιγμή πήγα κι εγώ στον Γιώργο, (ο οποίος ήταν στο μπουφέ που είχαν αναψυκτικά και κέικ), και επειδή μιλούσε με κάποιον έκανα εγώ ότι κοίταζα τα κέικ... :blink: :rolleyes: Μετά όταν τελείωσε του λέω: "Συγνώμη, μήπως θα μπορούσα να έχω κι άλλο ένα promo για τον Θάνο απ' τη Θεσσαλονίκη;" Και μου έκανε πλάκα ο Γιώργος και μου λέει: "Α, εγώ δεν έχω τέτοιο! Θα πάρω λοιπόν το δικό σου!" :lol: Μετά κοιτάζει και μου λέει "Α, εντάξει, αφού έχει κι άλλα, θα πάρω κι εγώ ένα (να μην πάρω το δικό σου)" και μου έδωσε κι ένα για τον Θάνο και μου λέει: "Αυτό είναι του Θανάση"

Συμφωνία! Έκλεισε! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
και μου έδωσε κι ένα για τον Θάνο και μου λέει: "Αυτό είναι του Θανάση"

Όσα ευχαριστώ και να πω δεν φτάνουν... :rolleyes::D :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εδώ λοιπόν είναι το εν λόγω promo-cd. Βρίσκεται μέσα σ' έναν ωραίο φάκελο που περιέχει όλα τα στοιχεία του δίσκου :music: Ας ρίξουμε μια ματιά... :D

Το εξώφυλλο...

...τα περιεχόμενα... (το 1ο φυλλάδιο γράφει όλη την ιστορία των συναυλιών στο Ηρώδειο και τος βιογραφίες των καλλιτεχνών, και το 2ο αναλυτικά όλα τα στοιχεία του cd)

...το promo...

...και η πίσω πλευρά του...

...και κλείνουμε τον φάκελο.

Αυτά... :music:

(Υ.Γ. Η φωρογραφία με τα περιεχόμενα του φακέλου δεν είναι πολύ καλή, γιατί δεν είχα δυνατότητα να τη βγάλω από μεγαλύτερη απόσταση, με αποτέλεσμα να μην είναι καλή η εστίαση του θέματος... :rolleyes: Στα πλάγια φαίνεται λίγο φλου... :pity: )

*Επειδή απ' το geocities η φωτογραφία με τα περιεχόμενα ώρες ώρες δεν ανοίγει (μάλλον επειδή είναι μεγάλη...) εδώ είναι άλλο ένα Link :music:

http://i30.photobucket.com/albums/c340/Dal...li/PC110397.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mιας και καποιοι φιλοι αρχισαν να γραφουν τις εντυπωσεις τους απο παλαιοτερες εμφανισεις του Γιωργου θυμηθηκα και εγω μια αρκετα παλαιοτερη συναντηση μου...Ηταν το 2001οταν μεσω του θειου μου που εργαζεται στην ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ συνανησαμε εγω και αλλα 3 ''χτυπημενα'' παιδια τον Γιωργο..Η ανυπομονησια μου δεν περιγραφοταν...Ειχα φτασει περιπου 2 ωρες νωριτερα και ετσι τον ακουσα να ηχογραφει στο στουντιο..ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..με τι λεπτομερεια εσκυβε πανω απο την καθε λεξη..ενας πραγματικος δασκαλος..δεν πιστευα τι εβλεπα εκεινη τη στιγμη...αρκει να σας πω οτι ολες του οι εκτελεσεις ηταν η μια καλυτερη απο την αλλη και πραγματικα υπηρχε τεραστιο προβλημα για το ποια θα διαλεγαν...υπαρχουν συγκλονιστικες ερμηνειες που εχουν μεινει απ'εξω...μετα απο 2 ωρες λοιπον και κατι βγαινει εξω και ερχεται να μας συναντησει...περιττο να σας πω οτι ειχα παγωσει...πρεπει να ηταν η πρωτη μου συνομιλια μαζι του... :) για αλλη μια φορα εξαιρετικος....υπαρχουν και φωτογραφιες απο εκεινη τη συναντηση...πρεπει να τις ανεβασω!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ειχα φτασει περιπου 2 ωρες νωριτερα και ετσι τον ακουσα να ηχογραφει στο στουντιο..ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..με τι λεπτομερεια εσκυβε πανω απο την καθε λεξη..ενας πραγματικος δασκαλος..δεν πιστευα τι εβλεπα εκεινη τη στιγμη...αρκει να σας πω οτι ολες του οι εκτελεσεις ηταν η μια καλυτερη απο την αλλη και πραγματικα υπηρχε τεραστιο προβλημα για το ποια θα διαλεγαν...υπαρχουν συγκλονιστικες ερμηνειες που εχουν μεινει απ'εξω...

Μήπως θυμάσαι τι τραγούδια έλεγε(από την άσφαλτο που τρέχει να υποθέσω;)και ποια τραγούδια κατά την γνώμη σου 'αδικήθηκαν' αφού υπήρχαν και καλύτερες εκτελέσεις από αυτές που τελικά μπήκαν;Πάντως πάντα στο studio πιστεύω ότι τα τραγούδια τα λέει πιο λιτά από ότι στα ive.Στα live πιστεύω ότι πάντα δίνει κάτι καινούριο στην ερμηνεία του και με την εξαιρετική ορχηστρα που έχει τους δίνει ένα άλλο χρώμα και πάντα κάνει διαφορετικά κόλπα με τη φωνή του και γι'αυτό τον γουστάρουμε.

Ξέφυγα λίγο απ'το topic :blush: να επανέλθω......

Η πρώτη μου(και μοναδική φορά δυστυχώς :( ως τώρα) που τον είδα από κοντά ήταν στο Ζυγό τον Ιανουάριο του 2001(δυστυχώς το μπλοκάκι που είχα τότε και είχα σημειώσει τα τραγούδια από τις συναυλία και άλλες 2 που είχα πάει εκείνη τη χρονιά έχει χαθεί εδώ και κάτι χρόνια :pity: )Τέλος πάντων.Είχε τελειώσει λίγο μετά τις 2:30.Και θυμάμαι ότι περιμέναμε πολλές δεκάδες άτομα από έξω για να πάρουμε ένα αυτόγραφο.Δε μας αφήνανε να μπούμε μέσα στο καμαρίνι αλλά ευτυχώς για μας ο ίδιος ο Γιώργος πήρε τη γενναία απόφαση να βγει ο ίδιος έξω :D .’ρχισε και υπόγραφε υπομονετικά σε όλους και έφτασε και η σειρά μου.Ομολογώ ότι μου φάνηκε λίγο αλλιώτικος από ότι είναι στην πραγματικότητα :blink: ίσως επειδή ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα από τόσο κοντά.Μου υπέγραψε πάνω στο πρόγραμμα λέγοντας στην μάνα μου:Γιατί το ξενυχτάτε το καημένο το παιδάκι(9.5 χρονών ημουνα)Που να ξερε ότι εγώ την ξενυχτούσα :razz: .Εγώ βέβαια δεν είπα τίποτα.Απλά απόλαυσα σιωπηλά τη στιγμή....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...