Tasos

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Αφιέρωμα στον Γ.Νταλάρα

56 posts in this topic

Στο ένθετο "ΟΛΑ" της εφημερίδας "ΤΟ ΘΕΜΑ'" του περασμένου Σαββάτου(30/4/2005) αναφέρονται τα ποσοστά ακροαματικότητας που έπιασε το αφιέρωμα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Γιώργο Νταλάρα. Για μια ενημερωτική βασικά εκπομπή όπως είναι ο "ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ", το ποσοστό 32,8% θεωρείται ιδιαίτερα υψηλό.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στο ένθετο "TVGuide" του "Βήματος της Κυριακής" της προηγούμενης (δυστυχώς... :razz:;) ) εβδομάδας, στην πρώτη σελίδα υπάρχει μια λίστα με τα "πάνω" και τα "κάτω" δημόσιων προσώπων. Η αξιολόγησή τους, γίνεται με βάση τις εμφανίσεις τους στην τηλεόραση και το τι εντυπώσεις αφήνουν κάθε φορά. Ο "θείος" κατείχε (για ακόμη μια φορά... ) μια θέση από τους "πάνω", με σχόλια, που είχαν να κάνουν με την μετριοπάθεια του, αντιμετωπίζοντας έτσι τα -θετικότατα- σχόλια που δεχόταν από τους συνομιλητές του.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από τον καινούργιο Τηλεθεατή:

Ο <Κίτρινος Τύπος> του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με το αφιέρωμα στον

Γιώργο Νταλάρα απέδειξε ότι μπορεί να ξεφύγει από τις κορόνες και τα

διαπλεκόμενα. Ας βάλουμε λίγο χρώμα στην τηλεοπτική μας ζωή και ας

ξεφύγουμε από τις αποχρώσεις του κίτρινου, αλλά και του ροζ.

;);););):razz::razz::razz:;););)

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Και ήταν -συμπτωματικά;-των Βαϊων σήμερα.Αναρωτιέμαι αργά τη νύχτα τι πρόσφερε στον Γιώργο Νταλάρα μια "δοξαστική'" εκπομπή στον "κίτρινο τύπο" του Μάκη.Την είχε ανάγκη; Και γιατί η δόξα που αποκτήθηκε με τόσο κόπο και αξία πρέπει να ξοδεύεται και να σπαταλιέται τζάμπα; Χρειάζονται τόσοι ύμνοι δηλαδή λαϊκίστικα; Χιλιοειπωμένα με παρόμοιο σχεδόν τρόπο και για πολλούς άλλους κατώτερους και μέτριους; Κι αυτός ο τόσο σπάταλος στα λόγια δημοσιογράφος που, αφού έντυσε με στίχους του Ελύτη το γυμνό σώμα της Λάσκαρη (κάποτε) στο Playboy, αποκαλεί τον Γ.Νταλάρα "Φωτόδεντρο" του ελληνικού τραγουδιού.

Οι άνθρωποι που τον αγαπούν 35 χρόνια τώρα δεν συγκινούνται από τέτοιους χαρακτηρισμούς που δεν καταλαβαίνουν κιόλας.Μόνο κάποιοι άλλοι ξιπάζονται.Και αφού επί τρεις και παραπάνω ώρες είχαμε μια πλειοδοσία λόγων επαινετικών και ύμνων άνευ μέτρου (και ουσίας), ο Νταλάρας προς το τέλος, για να μας αποζημιώσει που ξενυχτήσαμε από περιέργεια (γιατί όχι και για χατίρι του) τραγούδησε Τριπολίτη και Μικρούτσικο (Ανεμολόγιο), Χριστοδουλίδη και Γκανά (Σ' αυτόν τον τόπο) και όλα έγιναν μαγικά.Τίποτα δεν χάθηκε ψιθυρίσαμε συγκινημένοι.Και είδες όλους αυτούς τους λαλίστατους τους περιχαρείς και αμετροεπείς του πάνελ να ηρεμούν να γλυκαίνουν, να σιωπούν, να γίνονται τρυφεροί κι ανθρώπινοι.Ούτε μπίρες σκέφτηκα να πιω, ούτε λουλούδια να πετάξω.Ένα τσιγάρο άναψα κι ας ξέρω πόσο το μισεί ο Νταλάρας".

Σχόλιο του στιχουργού Ηλία Κατσούλη στη στήλη του "Σελίδες από ένα ημερολόγιο τραγουδιού" στο περιοδικό "Δίφωνο" (Τεύχος Ιουνίου, σελίδα 15).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είμαι πολύ χαρούμενη , που επιτέλους πιάνουμε το κανάλι του alter, στην Κάρπαθο, και μπόρεσα χτες το βράδι μπόρεσα να δω την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου..

Επανάληψη , βέβαια αλλά για μένα η πρώτη φορά.........

Εξαιρετικό αφιέρωμα , στον μεγάλο Νταλάρα.......

Αδύνατο να περιγράψω τα συναισθήματα που γεννιόντουσαν κατά τη διαρκεια της εκπομπής.

Ευχόμουν να μπορούσα να τη γράψω αλλά δυστυχως ήταν αδύνατο..

Μήπως έχει κανεις γράψει αυτή την υπέροχη εκπομπή?

Κάθε φορά που βλέπω αυτόν τον άνθρωπο τρελαίνομαι πιο πολύ ...

Δεν χόρταινα να τον βλέπω , να παρατηρώ τις αντιδράσεις του, και να πιστευω όλο και πιο πολύ ότι είναι μοναδικός

αχχχχχχχχχχχχχχ

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...