Sign in to follow this  
Followers 0
kostasp

Κώστας Μακεδόνας

53 posts in this topic

ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ

Ο Κώστας Μακεδόνας, μία από τις ωραιότερες μεστές, αντρικές φωνές του σύγχρονου τραγουδιού, ερμηνεύει με ξεχωριστό τρόπο αξέχαστα τραγούδια του Νίκου Γούναρη.

Μία σύγχρονη ερμηνεία σε τραγούδια πολυαγαπημένα και κλασικά.

ΤΙΤΛΟΣ: ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ

Κατηγορία: ΡΕΤΡΟ-ΠΑΛΙΑ ΕΛΑΦΡΑ

Ερμηνευτής: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

Συνθέτης: ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΥΓΙΟΥΛ, ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στιχουργός: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΕΣΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΦΙΝΙΩΤΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΩΝΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΒΕΛΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΦΑΤΣΕΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΚΑΚΟΣ

Εταιρεία: LEGEND - MODERN TIMES

Κυκλοφορία: 21/10/2009

1 ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ 'ΒΡΕΧΕ

2 ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΖΟΥΜΕ

3 ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ

4 ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

5 ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΟΥ 'ΦΥΓΕΣ

6 ΠΟΥ ΝΑ ΄ΣΑΙ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ

7 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΙΑ ΣΟΥ

8 ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

9 Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΝΙΑ

10 ΕΣΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

11 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

12 ΘΥΜΗΣΟΥ

http://www.musical.gr/cddetails.php?gui_la...e=5202846598528

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κώστας Μακεδόνας

Η μάνα μου με νανούριζε με Γούναρη

Της ΝΑΤΑΛΙ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Γι' αυτό κι όταν μπήκε στο στούντιο για να ηχογραφήσει το «Αρχισαν τα όργανα» ή το «Ενα βράδυ που 'βρεχε» ήξερε απ' έξω λόγια και μουσική. Εκτός όμως από το νέο του δίσκο με τραγούδια μιας ρομαντικής εποχής, και στις εμφανίσεις του στο «Χάραμα», με τη Γιώτα Νέγκα, πάλι με μνήμες -του ρεμπέτικου- θα αναμετριέται

Τις καθημερινές είναι συγκυβερνήτης σε επιβατικά αεροσκάφη της Hellas Jet. Μετά επιστρέφει στην καλλιτεχνική ιδιότητα με την οποία τον ξέρουμε. Ο Κώστας Μακεδόνας αντιμετωπίζει χρόνια τώρα εξίσου υπεύθυνα και τις δυο του ιδιότητες. Θεωρεί άλλωστε τεμπέληδες όσους επιμένουν ότι αυτό δεν γίνεται. «Εμένα δεν θα με δείτε ποτέ κάπου να πίνω με τις ώρες καφέ», λέει.

Οταν έχει χρόνο φροντίζει να μελετάει και για τους δύο τομείς. Και να μην μπλέκει τον ένα με τον άλλο. Τώρα που θα ξεκινήσει τα Παρασκευοσάββατα εμφανίσεις στο «Χάραμα» (30/10) με τη Γιώτα Νέγκα, θα διαμορφώσει το πρόγραμμα των πτήσεων βάσει του πολύ αυστηρού κανόνα που λέει ότι οι πιλότοι οφείλουν να μην ξενυχτούν όταν την άλλη μέρα έχουν ταξίδι.

Το μουσικό του ταξίδι φέτος θα είναι στο παρελθόν του ελληνικού τραγουδιού. Οχι μόνο γιατί το ταιριαστό του ντουέτο με τη Νέγκα θα 'ναι προσαρμοσμένο στις μνήμες που κουβαλά το «Χάραμα» (θα ακούσουμε δηλαδή πολύ Τσιτσάνη, αλλά και Παπαϊωάννου, Βαμβακάρη, Μπαγιαντέρα, Ζαμπέτα κι από τα δικά τους όσα ταιριάζουν με το ύφος του υπόλοιπου προγράμματος). Αλλά και γιατί ετοιμάζει έναν δίσκο με τα υπέροχα τραγούδια που αγάπησε η δεκαετία του '50 με τη φωνή του Νίκου Γούναρη: «Ενα βράδυ που 'βρεχε», «Θυμήσου», «Γλυκά μου μάτια», «Αρχισαν τα όργανα», «Για την απονιά σου», «Συ με κάνεις και γράφω τραγούδια», είναι μερικά από όσα ερμηνεύει με νέες ενορχηστρώσεις. Εννοείται ότι στο «Χάραμα» θα δίνει μια πρόγευση. Εκεί τον συναντήσαμε...

Με τη Γιώτα Νέγκα έχετε κοινό ό,τι λέμε χαμηλό προφίλ.

«Μα δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι για το οποίο θα 'πρεπε να είμαι ψωνισμένος. Είμαι κανένας σπουδαίος πυρηνικός επιστήμονας ή ένας μεγάλος γιατρός που σώζει ζωές; Εχω απλώς λίγο παραπάνω ταλέντο από κάποιους άλλους και ψυχαγωγώ τον κόσμο. Χαίρομαι πολύ γι' αυτό, αλλά δεν είμαι κι ο Αϊνστάιν».

Ωστόσο αρκετοί αντιμετωπίζουν το τραγούδι ως πεδίον... προσωπικής δόξης λαμπρόν!

«Τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις την επιτυχία, τον καθορίζει ο τρόπος που μεγάλωσες. Καθένας φέρεται όπως νιώθει κι ο χρόνος αποφασίζει αν υπάρχει τίμημα».

Στο ρεπερτόριό σας επικρατούν τραγούδια εξωστρεφή, που ανακαλούν λίγο τον τρόπο των παλιών λαϊκών.

«Ισως έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είχα πάντα περισσότερο τη νοοτροπία της παρέας. Από παιδί μού άρεσε να κάνω τους άλλους να διασκεδάζουν. Στο σχολείο ήμουν ο τύπος που έλεγε τα ανέκδοτα. Κι όμως, τώρα στο σπίτι μου, σπάνια βάζω να ακούσω τραγούδια μου που έχουν γίνει επιτυχίες. Προτιμώ τα πιο εσωστρεφή κι όσα δεν πολυακούστηκαν».

Πώς αποφασίσατε να πείτε τώρα Γούναρη;

«Μου το είχε προτείνει ο Γιώργος Μακράκης, που είναι ο παραγωγός μου χρόνια τώρα, αλλά δεν το αποφάσιζα, παρ' όλο που έχω μια αδυναμία στα τραγούδια του. Τα άκουγα στο σπίτι μου. Τα αγαπούσαν οι γονείς μου. Αγαπούσαν και το λαϊκό και το ρεμπέτικο, αλλά τον Γούναρη τον λάτρευαν. Η μάνα μου με τέτοια τραγούδια με νανούριζε. Οταν μπήκα, λοιπόν, στο στούντιο για το πρώτο demo, ήξερα απ' έξω λόγια και μουσική».

Παρ' όλα αυτά, το ρεπερτόριο του Γούναρη, με εξαίρεση μερικά τραγούδια, δεν αναγνωρίστηκε όσο του άξιζε. Γιατί;

«Ανήκει σε μια εποχή αρκετά ρομαντική. Ο ρομαντισμός όμως έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια».

Τα τραγούδια τα έχετε «πειράξει»;

«Δεν έχουν γίνει ακρότητες. Εχουμε τολμήσει όμως κάποια πράγματα. Στο "Αρχισαν τα όργανα" σε μία εισαγωγή μπαίνει λίγο ραπ, αλλά τελικά κι αυτό, μουσικά, έχει νομίζω πολύ ενδιαφέρον και δεν "χάνεται" το τραγούδι. Αλλωστε τέτοια τραγούδια έχουν μεγάλη δύναμη!»

Είστε γενικώς υπέρ των επανεκτελέσεων;

«Πιστεύω ότι ανοίγουν δρόμους και μπορεί να οδηγήσουν κάποιους ανθρώπους να ψαχτούν. Εμένα αυτό μου συνέβη στην εφηβεία μου. Αρχισα να ενδιαφέρομαι για το ρεμπέτικο όταν πρωτάκουσα τα ρεμπέτικα της Κατοχής που 'χε βγάλει ο Νταλάρας».

Δεν είναι άλλωστε καλύτερος ένας τέτοιος δίσκος από έναν άλλο με αμήχανα καινούργια τραγούδια;

«Το πρόβλημα είναι η υπερβολική αγωνία για επιτυχία. Κακά τα ψέματα, την επιτυχία όλοι τη θέλουμε. Αλλά τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι αυτή η πρόθεση υπάρχει αναγκαστικά. Ισως γιατί ξέρεις ότι αν βγει ένας δίσκος και περάσει αδιάφορος και βγει κι ένας δεύτερος και δεν πουλήσει, τότε μάλλον φεύγεις κι εσύ και πας σπίτι σου».

Είναι δύσκολο να γραφτεί ένα καλό καινούργιο τραγούδι;

«Ζούμε σε πολύ περίεργη εποχή. Συχνά σκέφτομαι τι περνούν οι δημιουργοί, νέοι και παλιοί. Πώς να γράψουν, πώς να πιάσουν το κοινό αίσθημα και να μιλήσουν για όλες τις ηλικίες και με τι γλώσσα να το μεταφέρουν; Είναι πολύ δύσκολο. Κι εγώ γράφω κατά καιρούς στίχους, αλλά διστάζω να τους βγάλω. Φοβάμαι ότι θα θεωρηθούν ντεμοντέ».

Είχατε τη γνωστή περιπέτεια με το ελικόπτερο και γίνατε ξαφνικά πρώτο θέμα στις τηλεοράσεις.

«Μάλλον είχα αυτά τα περίφημα 15 λεπτά (τηλεοπτικής) δημοσιότητας. Οταν κάπως συνήλθα, μου έλεγε η γυναίκα μου "έξω είναι κάπως σαν την... τέντα στο Ωνάσειο"».

Δεν το βάλατε κάτω. Είστε πια και συγκυβερνήτης επιβατικού!

«Δίπλωμα είχα από το '93 και λίγο αργότερα έγινα και επαγγελματίας πιλότος αεροπλάνων, επαγγελματίας χειριστής ελικοπτέρων, χειριστής αεροπλάνων κι εκπαιδευτής στα ελικόπτερα. Τώρα τελευταία, εκτός από την εκπαιδευτική δραστηριότητα στη Σχολή Αερολέσχης Δεκελείας, πετάω και στην Hellas-Jet με Air Bus Α 320, ως συγκυβερνήτης».

Πώς αντιδρά ο κόσμος;

«Πολύ θετικά. Δεν τον έχει επηρεάσει ούτε η ιστορία με το ατύχημα-παρότι άκουσα πολλούς να λένε ότι "ο Μακεδόνας πήγε να πετάξει με ελικόπτερο και το 'ριξε", ενώ εγώ δεν βγήκα ποτέ να πω δημόσια ότι δεν έφταιγα για ό,τι έγινε. Κανείς δεν σου εμπιστεύεται αεροπλάνο ή ελικόπτερο αν δεν έχουν προηγηθεί χρόνια μελέτης και δουλειάς κι αν δεν εξακολουθείς καθημερινά να ενημερώνεσαι».

Το ίδιο πείσμα σάς χρειάστηκε στο τραγούδι;

«Πέρασα περιόδους που σκεφτόμουν να τα παρατήσω. Κυρίως απογοητεύτηκα από ανθρώπους που θαύμαζα ή από πισώπλατα χτυπήματα που δεν περίμενα. Κι όμως, κάθε φορά, συνέβαινε κάτι θετικό και ξαναφόρτωνα καύσιμα για την επόμενη πτήση». *

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=94928

Share this post


Link to post
Share on other sites

Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου στις 22.00 με 24.00 το Β'πρόγραμμα θα μεταδώσει σε απευθείας μετάδοση από το "Χάραμα" το πρόγραμμα του Κώστα Μακεδόνα με τη Γιώτα Νέγκα

http://i662.photobucket.com/albums/uu345/T...nos71/002-7.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΙΑΝ

272010Τακτικός πιλότος στην Aegean ο Κώστας Μακεδόνας!

10 σχόλια - κατηγορίες: Επικαιροτητα Μουσική

Είναι γνωστή στους περισσότερους η αγάπη του τραγουδιστή Κώστα Μακεδόνα για τα αεροπλάνα και την αεροπορία. Λίγοι όμως περίμεναν την ανακοίνωσή του σύμφωνα με την οποία σύντομα αναλαμβάνει καθήκοντα πιλότου στην Aegean Airlines. ’λλωστε διαθέτει τα απαραίτητα πτυχία και τις σχετικές πιστοποιήσεις για το χειρισμό Boeing 737. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία και σύντομα θα ξεκινήσει τις πτήσεις του. Πρόσφατα μέσα από τις σελίδες της 'Real News' έδωσε μερικές επιπλέον πληροφορίες για το νέο του εγχείρημα στα cockpit των αεροπλάνων της Aegean

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι τα τελευταία 11 χρόνια είναι εκπαιδευτής και πως από μικρό παιδί ήθελε να γίνει πιλότος. Γιατί όπως σπεύδει να διευκρινίσει «πιλότος γίνεσαι, αεροπόρος γεννιέσαι». Στην Aegean έχει ξεκινήσει κανονικά από τον Ιανουάριο, ενώ αποκαλύπτει ότι παλιότερα για μεγάλο διάστημα είχε εργαστεί σε μια εταιρία που έκανε αεροδιακομιδές ασθενών.

Σε ό,τι αφορά την καριέρα του στο τραγούδι, ο Κώστας Μακεδόνας δηλώνει απερίφραστα ότι δεν έχει τελειώσει. Όπως άλλωστε λέει «θέλω να κάνω λίγα πράγματα και καλά» για να συμπληρώσει ότι «το καλοκαίρι από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο που υπάρχει κύρια αεροπορική δραστηριότητα εκεί υπάρχουν πάρα πολλά ρεπό και άδειες μέσα στις οποίες μπορώ να κάνω κάποιες συναυλίες».

Τον Μάιο του 2008 το ελικόπτερο που επέβαινε ο τραγουδιστής με τον εκπαιδευτή του είχε προσκρούσει σε απόκρημνη πλαγιά της Πάρνηθας με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες. Εκείνο το περιστατικό δεν φαίνεται να τον πτόησε. Ο ίδιος δηλώνει ότι «Το γεγονός ότι βρέθηκα πολύ κοντά στον θάνατο δεν μου άλλαξε τη σκέψη απέναντι στην ζωή, απλά με επιβεβαίωσε. Κατάλαβα ότι θα μπορούσε να μου συμβεί ανά πάσα στιγμή και τελικά το είδα και μπροστά μου. Ο πιο μεγάλος σύμβουλος σε τέτοιες καταστάσεις είναι ένας: το ένστικτο της επιβίωσης».

Και για όσους καχύποπτους πιστεύουν ότι πρόκειται απλά για μια κίνηση εντυπωσιασμού, αρκεί να αναφέρουμε μερικά στοιχεία από το επίσημο site του καλλιτέχνη: Ξεκίνησε να πετάει το 1993 στην Αερολέσχη Θεσσαλονίκης και πήρε ερασιτεχνικό πτυχίο για αεροπλάνα το 1994. Αργότερα (1999) αφού φοίτησε στη σχολή επαγγελματιών πιλότων της Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΣΕΧΟΑ) πήρε πτυχίο επαγγελματία χειριστή αεροπλάνων (CPL), πτυχίο πτήσης δι οργάνων (IFR) και άδεια για πολυκινητήρια αεροπλάνα. Αμέσως μετά εκπαιδεύτηκε σε 2 τύπους μεγάλων αεροπλάνων, το DASH 7 (πενηνταθέσιο turboprop) και στο BOEING 737-300/400/500. Ήταν και είναι επί σειρά ετών μέλος της Εθνικής Ομάδας Αεραθλητών, πήρε και παίρνει μέρος σε δεκάδες αεροπορικούς αγώνες,το 1997 βγήκε πρωταθλητής Ελλάδας και συμμετείχε στους πρώτους παγκόσμιους αεροπορικούς αγώνες που έγιναν το καλοκαίρι του '97 στην ΑΤΤΑΛΕΙΑ της Τουρκίας. Πρόσφατα πήρε και το πτυχίο επαγγελματία χειριστή ελικοπτέρων στους τύπους Robinson R22 και R44.

http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?langID=2&uid=1209

Share this post


Link to post
Share on other sites

Νέο δίσκο με καινούργια λαϊκά τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους ετοιμάζει αυτόν τον καιρό ο αγαπημένος Κώστας Μακεδόνας!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η Γλυκερία συναντά ξανά τον Κώστα Μακεδόνα live από τα τέλη Νοέμβρη!Μαζί τους ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Γιώργος Λιανός!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ένα ενδιαφέρον τραγούδι ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας στον νέο του δίσκο "Αντικρυστά", με τον τίτλο "Δυο άνθρωποι μικροί".

Οι στίχοι είναι του Νίκου Μωραΐτη, η μουσική του Γιώργου Θεοφάνους.

Ενδιαφέρον, γιατί αναφέρεται σε Μαρινέλλα, Μητροπάνο, με απροσδιόριστο ύφος - μήπως ειρωνικά;

Ιδού οι στίχοι:

"Δεν είσαι η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο

ο κόσμος σου να σε χειροκροτά

να φτάνεις το τραγούδι σου στο τέλος του

και να σε λέω θεά

Δεν είμ' ο Μητροπάνος στην Ιερά Οδό

λουλούδια να πετάς με το κιλό

στα χέρια να χορεύω το ζεϊμπέκικο

και να με λες Θεό

Αφού είμαστε δυο άνθρωποι μικροί

χωρίς τα στέμματά μας

ας έρθουνε λιγάκι πιο κοντά

τα στόματά μας

Δεν έχεις και τη φωνή της Εντίθ Πιαφ

δεν είσαι η Τζολί μα δεν είμαι κι ο Μπραντ

δεν έχει στρώσει κόκκινο χαλί

μπροστά μας η ζωή

Δε θα΄μαι ο πρώτος Έλληνας στο διάστημα

κι εσύ η πρώτη μις πρωθυπουργός

κι αν ήρωες αγάπη μου δε γίναμε

δε γίναμε ευτυχώς"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όχι δεν φαίνεται ειρωνικό. Αλλά φαίνεται για ένα ακόμα ανόητο τραγούδι του Νίκου Μωραϊτη.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ένα "άλλο" ρεσιτάλ με τον Κώστα Μακεδόνα, την Παρασκευή (6/5) στις 6-8μμ στο Β'πρόγραμμα ΕΡΑ στην εκπομπή του Γιώργου Τσάμπρα.

http://i662.photobucket.com/albums/uu345/T...71/5160799d.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κώστας Μακεδόνας - Αντικριστά

Ο Κώστας Μακεδόνας συναντιέται "Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και το Νίκο Μωραΐτη.

Δική μου παρουσίαση του δίσκου στο Μusic Heaven

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php...rticle&sid=2997

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κώστας Μακεδόνας – Τραγουδώντας στα σύννεφα!

Υπογράφει: Έλενα Κρεββατά

17/07/2012

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO )

http://www.ogdoo.gr/portal/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3142&Itemid=144

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

O Κώστας Μακεδόνας γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1967 στη Θεσσαλονίκη....

Τον Δεκέμβρη του 1996 κυκλοφορεί από τη Sony-Ακτή, μια από τις σημαντικότερες, κατά τη γνώμη μου, δουλειές του τραγουδιστή, σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Άρη Δαβαράκη με τίτλο «Πάμε για ορθοπεταλιές»...

Οι «Ορθοπεταλιές» του Μακεδόνα…

Υπογράφει: Θανάσης Γιώγλου

20/02/2013

http://www.ogdoo.gr/portal/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=5664&Itemid=40

Δείτε στο video του 1996 πώς ήταν κάποιοι γνωστοί μουσικοί, όπως ο Γιώργος Παπαχρηστούδης, ο Βαγγέλης Μαχαίρας και η Ζωή Τηγανούρια...

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πω πω μαλλι ο Παπαχριστούδης!! :p Διακρίνεται επίσης και ο αδερφός του μανώλη παππου!

Είναι όντως ένας εκπληκτικός δίσκος και ένα τραγούδι που είχα ξεχωρίσει εγώ ,πέρα από τις γνωστές επιτυχίες,ήταν το ''η πατρίδα που έχω''!

Ειχε μεγαλη ρέντα φαινεται ,ο Νικολοπουλος το 1996!!!

Ευχαριστούμε Θανάση που μας θύμισες αυτή τη δισκάρα! :)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mια από τις σημαντικότερες δουλειές του Κώστα Μακεδόνα με τον Γιώργο Ζήκα, που γεννήθηκε σαν σήμερα το 1949...

 

«Γουστάρω…» Γιώργο Ζήκα με Κώστα Μακεδόνα
 
Υπογράφει: Θανάσης Γιώγλου
16/05/2013

 

 

http://www.ogdoo.gr/portal/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=6625&Itemid=40

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το πρώτο δείγμα από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Κώστα Μακεδόνα, σε μουσική του Κωνσταντίνου Βελλιάδη και στίχους του Τέρπανδρου

 

Κώστας Μακεδόνας «Δεν σου ανήκω» (ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ) 

 

Υπογράφει: Θανάσης Γιώγλου

05/05/2014 

 

http://www.ogdoo.gr/portal/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=10032&Itemid=39

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ωραίο τραγούδι!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πρόκειται για εξαιρετικό τραγούδι αλλά και τα άλλα του δίσκου όταν με το καλό κυκλοφορήσει θα είναι.Γιατί οι Βελλιάδης και Τέρπανδρος είναι από τους νέους δημιουργούς που θα προσφέρουν στο τραγούδι!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ένα ωραίο, ακυκλοφόρητο ζεϊμπέκικο, όπως το ακούσαμε την Δευτέρα στη μεγάλη συναυλία της "Αμυμώνης"....

 

Κώστας Μακεδόνας - «Δεν σου ανήκω» (ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ – LIVE)

 

Γράφτηκε από τον  Θανάσης Γιώγλου

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015

 

http://www.ogdoo.gr/epikairotita/eimastan-ekei/kostas-makedonas-den-sou-aniko-neo-tragoudi-live

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του Κώστα Μακεδόνα σήμερα πάμε 17 χρόνια πίσω, όταν ο Μακεδόνας με τον Δημήτρη Μπάση και με τον Γιάννη Μπέζο, παραβρέθηκαν στην εκπομπή της αείμνηστης Ιφιγένειας Γιαννοπούλου «Cocktail με νότες»... Μαζί τους ξεχωριστοί καλεσμένοι που παραβρέθηκαν στο studio της εκπομπής ή μίλησαν μέσω video...

«Cocktail με νότες» με Μακεδόνα, Μπάση & Μπέζο… 17 χρόνια πριν

20/02/2017
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου

http://www.ogdoo.gr/erevna/rakosyllektika/cocktail-me-notes-me-makedona-basi-bezo-17-xronia-prin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μια απολαυστική εκπομπή του Λευτέρη Παπαδόπουλου με καλεσμένο τον Κώστα Μακεδόνα, που κλείνει σήμερα τα 53...

 

 

Η «συνάντηση» του Κώστα Μακεδόνα με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

 

20/02/2020
 

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

 Θανάσης Γιώγλου

 

https://www.ogdoo.gr/erevna/rakosyllektika/i-synantisi-tou-kosta-makedona-me-ton-lefteri-papadopoulo

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καινούργιο και ωραίο ζεϊμπέκικο σε μουσική του Κωνσταντίνου Βελλιάδη και στίχους του Τέρπανδρου...

Ο Κώστας Μακεδόνας τραγουδά «Ζωή εν Τάφω»

14/04/2020
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

https://www.ogdoo.gr/diskografia/nees-kyklofories/o-kostas-makedonas-tragouda-zoi-en-tafo-202004141821

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0