Sign in to follow this  
Followers 0
kostasp

Κώστας Μακεδόνας

53 posts in this topic

Μόλις βγήκε το cd με τίτλο "Έτη φωτός" του Κ.Μακεδόνα. Περιέχονται όλες οι γνωστές επιτυχίες του από τους προσωπικούς δίσκους του αλλά και από τις συμμετοχές του. Υπάρχουν και 3 νέες ηχογραφήσεις τα : "Αν μου τηλεφωνούσες" που γνωρίσαμε από τον Χατζηγιάννη, "Το παλιό μου παλτό" που ακούσαμε από τον Χ.Δάντη και το "Απόψε σε θέλω" που αγαπήσαμε από τη Μαρινέλλα. Υπάρχουν και ορισμένα video-clips αλλά λείπει το video-clip "Το μαχαίρι" (Θ.Μικρούτσικου-Ν.Καββαδία) που είχε κάνει μαζί με την Πρωτοψάλτη και δεν μπήκε σε κανένα δίσκο αυτή η ηχογράφηση...Θα ήταν πολύ καλό να υπήρχε σ'αυτή τη συλλογή...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το cd αυτό πήγα να το αγοράσω προχθές στα Μετρόπολις Κηφισιάς αλλά δεν υπήρχε! Μου είπαν ότι θα έβγαινε αργότερα! Αν το άκουσε κανείς θα ήθελα πολύ να μου πει για τις διασκευές(Αν μου τηλεφωνούσες)! Έχω μεγάλη περιέργεια....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επειδή το έχω, σου λέω πως είναι καλός στις διασκευές χωρίς όμως να κάνει την έκπληξη σε σχέση με τις πρώτες εκτελέσεις. Απλά, αξιοπρεπής!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σάββατο 3 Ιουνίου συναυλία για την ημέρα περιβάλλοντος στον Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τραγουδούν Κώστας Μακεδόνας και Μάριος Φραγκούλης!

Περισσότες πληροφορίες δεν γνωρίζω...... :D (Αυτά πρόλαβα να διαβάσω σε μια αφίσα στην Κηφισίας!!! :confused::blush: )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχω την εντύπωση ότι είναι Φραγκούλης και Λιδάκης.Δεν κόβω και το κεφάλι μου όμως.Μπορεί να έχεις δίκιο.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όντως, είναι ο Λιδάκης και ο Φραγκούλης, κι έχουν μια συναυλία στις 3 Ιουνίου στο ΣΕΦ, κι άλλη μια 5 Ιουνίου στα Χανιά. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του 1ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Οικολογίας & Μουσικής και εισητήρια προπωλούνται στα Μετρόπολις, στον Ελευθερουδάκη, και κάπου αλλού που δεν πρόλαβα να δώ :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κώστας Μακεδόνας και Μελίνα Ασλανίδου σε καλοκαιρινή περιοδεία

Αυτό το καλοκαίρι ο Κώστας Μακεδόνας συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου και μαζί περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ρεπερτορίου τους αλλά και με τις πρόσφατες προσωπικές τους δουλειές. Δύο αγαπημένοι λαϊκοί ερμηνευτές έρχονται να μαγέψουν τα καλοκαιρινά μας βράδια με την αυθεντική λαϊκότητα, την μελωδικότητα και την αμεσότητα των ερμηνειών τους.

Ο Κώστας Μακεδόνας, μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, έχοντας γεμάτες τις βαλίτσες του με τραγούδια εξαιρετικών δημιουργών ετοιμάζεται να σας χαρίσει ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει από τις πρώτες προσωπικές του δουλειές «Μόνο μια φορά», «Γουστάρω», «Πάμε για Ορθοπεταλιές» και καταλήγει στο πρόσφατο πολυσυλλεκτικό του άλμπουμ «Πάμε Μακριά».

Η Μελίνα Ασλανίδου, μια τραγουδίστρια με βαθιές ρίζες στο λαϊκό τραγούδι, έρχεται να μας ξεσηκώσει με την καταιγιστική της επιτυχία «Τι σού ΄κανα και πίνεις» αλλά και με πιο πρόσφατα αγαπημένα τραγούδια από τις τελευταίες της δουλειές «τρεις ευχές» και «Παιχνίδι είναι», καθώς βέβαια και από το πρόσφατο επιτυχημένο της άλμπουμ «Πέρασμα».

Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές ενώνουν την αγάπη τους για το καλό λαϊκό τραγούδι και έρχονται να σας παρασύρουν σε ένα καλοκαιρινό γλέντι που θα σας μείνει αξέχαστο.

Ημερομηνίες περιοδείας για τον μήνα Ιούνιο

Παρασκευή 15 Ιουνίου, Αθήνα στο Πεδίον του Αρεως - κύκλος εκδηλώσεων 15/15 Surprise yourself in Athens

Παρασκευή 29 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη στην Πλατεία Αριστοτέλους

http://entertainment.flash.gr/music/releas...7/6/11/21898id/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο Κώστας Μακεδόνας «Ιπτάμενος και Gentleman»

Ο Κώστας Μακεδόνας διάλεξε μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη τραγούδια που φωτίζουν ζωές κι αισθήματα απ το 60 μέχρι τώρα. Ελληνικά , ξένα , λαϊκά, μπαλάντες, ποπ, και κάλεσαν μια παρέα μουσικών για μια καθαρή ακουστική απόλαυση. «Ιπτάμενος και Gentleman» λοιπόν ο δημοφιλής ερμηνευτής θα μας ταξιδεύει από τις 30 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τη σκηνή του Gazarte στα «ουράνια» της μουσικής.

Στην παρέα κιθαρίστας ο σολίστας και μαέστρος Γιάννης Παπαζαχαριάκης ,ο έξοχος ακορντεονίστας Δήμος Πολυμέρης, το κόντρα μπάσο του Μίμη Ντούτσουλη και οι νέοι τραγουδοποιοί Γιώργος και Σταύρος Μυλωναδάκης. Στο μπουζούκι και στο μαντολίνο ο Αρης Κούκος (ο ένας) που θα μας φέρει στο Gazarte την Ανοιξη!

Αντροπαρέα; Όχι , το κορίτσι έκπληξη , η νεοτάτη Σαβέρια.

Το αίσθημα κάνει party!

Κώστας Μακεδόνας

«Iπτάμενος και Gentleman»

στο Gazarte.

Από 30 Νοεμβρίου

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Παρασκευή + Σάββατο στις 22.30

Τιμή εισιτηρίου με ποτό

15 ελάχιστη κατανάλωση

30 ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι

GAZARTE

Βουτάδων 32-34, Γκάζι

210 3460347+ 210 3452277

http://entertainment.flash.gr/music/releas.../11/13/22972id/

Share this post


Link to post
Share on other sites

On Friday, 7th December, right after Ntalaras show at Pallas,

I raced to GazArte to see Kostas Makedonas but unfortunately

made it only to the second half of the show. There was a filming

crew and I asked permission to shoot one of my favourite song

by Stamatis Kraounakis, "Afti h nyxta menei", which I would like to

share with you.

I recommend to anyone visiting Athens to go and see the show in

a very cosy and unpretentious settings of GazArte! Makedonas is

simply great!

Share this post


Link to post
Share on other sites

:wacko: Έλα ρε, είπε το "Αυτή η νύχτα μένει" του Κραουνάκη??!! Τέλειο!! Τραγουδάρα και το λέει πάρα πολύ ωραία!!! :mad:;)

Ευχαριστούμε Alona! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ποίησης σήμερα το βράδυ στις 9 θα πραγματοποιηθεί συναυλία , στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. (Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης) με τον Κώστα Μακεδόνα και τη Μελίνα Ασλανίδου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

http://i65.photobucket.com/albums/h216/tha...006/0001-16.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η εκπομπή Στην υγειά μας το Σάββατο θα είναι αφιερωμένη στον Κώστα Μακεδόνα.Κάποιοι από τους καλεσμένους που διέκρινα είναι ο Νικολόπουλος, ο Ζήκας και η Ασλανίδου.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλό ακούγεται...

Ελπίζω μόνο μην το ρίξουν στο ατέλειωτο χασαποσέρβικο και στο ατέλειωτο "τσιφτετελο-Πότε Βούδας,πότε Κούδας" κλπ και το κάνουν πανηγύρι πάλι...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολύ ωραία εκπομπή το χθεσινό στην υγειά μας.Εξαιρετικός ο Μακεδόνας, σε πολλές στιγμές έτσι που ήταν με την κιθάρα, το στυλ μου θύμισε Νταλάρα.Βέβαια με χάλασε λίγο που κάθε τρια τραγούδια έκανε διακοπή για διαφημίσεις όπως επίσης και το μοντάζ που πάλι ήταν για γέλια.Παρ'ολα αυτά, υπήρχε πολύ κέφι και ζωντάνια.Ειδικά από τη στιγμή που έφυγε ο Κραουνάκης.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ατύχημα με το ελικόπτερο είχε ο Κώστας Μακεδόνας. Ευτυχώς είναι καλά.

Επισυνάπτω κείμενο της Καθημερινής:

-------------------------------------------------------------------------------------------

Εντοπίστηκε το ιδιωτικό ελικόπτερο

Νότια της Μαλακάσας, στην περιοχή Σφενδάλη, βρέθηκε το ιδιωτικό ελικόπτερο με τους δύο επιβαίνοντες, το ίχνος του οποίου είχε χαθεί από τα ραντάρ στις 14.43, ενώ ίπτατο της περιοχής.

Σώοι εντοπίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι θα μεταβούν σε νοσοκομείο για τις απαραίτητες κλινικές έρευνες. Ελικόπτερο «Σουπερπούμα» τους παραλάβε και τους μεταφέρει στο στρατόπεδο Σακέτα.

Ο ένας εκ των δύο επιβατών είναι ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Κώστας Μακεδόνας. Tο ίχνος του πολιτικού ελικοπτέρου χάθηκε από τα ραντάρ στις 14:43, ενώ πετούσε στην ευρύτερη περιοχή της Μαλακάσας ('Αγιος Θωμάς, Τατόι).

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί στις 12:59 από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου έπρεπε να προσγειωθεί σύμφωνα με το σχέδιο πτήσεως στις 14:50.

---------------------------

Και απο το in.gr:

Σώοι και σε καλή κατάσταση εντοπίστηκαν μετά την αναγκαστική προσγείωση του ιδιωτικού ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας και ο εκπαιδευτής του.

Οι επιβαίνοντες εντοπίστηκαν νότια της Μαλακάσας, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό. Τόσο ο Κ.Μακεδόνας όσο και ο χειριστής του ελικοπτέρου ήταν καλά στην υγεία τους και διατηρούσαν τις αισθήσεις τους.

Στην περιοχή έσπευσε ελικόπτερο Super Puma που τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο στρατόπεδο Σακέτα στην Πάρνηθα. Από εκεί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αθήνας, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Κ.Μακεδόνας νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και ο πιλότος του ελικοπτέρου στο ΝΙΜΙΤΣ.

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί στις 12:59 το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πραγματοποιούσε πτήση προς Τανάγρα και Τατόι. Σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης θα επέστρεφε στο «Ελ.Βενιζέλος» στις 14:50.

Η τελευταία επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου έγινε στις 14:43, ενώ πετούσε στην ευρύτερη περιοχή της Μαλακάσας, και από τότε χάθηκε το στίγμα του.

Όπως όλα δείχνουν, ο πιλότος του ελικοπτέρου αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση, λόγω μηχανικής βλάβης.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου μετείχαν σκάφη του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο Super Puma, ένα αεροσκάφος C-130, ενώ στην περιοχή πετούσαν δύο αεροσκάφη F-16 και ένα πολιτικό ελικόπτερο.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μια πληροφορία που την μεταφέρω με επιφύλαξη γιατί δεν την άκουσα εγώ η ίδια... Ο Κ.Μακεδόνας θα είναι καλεσμένος ή εκ των καλεσμένων της εκπομπής της Τ.Στεφανίδου ''Αξίζει να το δεις'' στον Antenna. Αύριο, περίπου λίγο πριν τις 4 το απόγευμα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με ενημέρωσαν πως στην χτεσινή εκπομπή της Μπήλιως, με καλεσμένο τον Μακεδόνα, ανακοινώθηκε πως θα γιορτάσει τα 20χρονά του στο τραγούδι στις 19 Ιουνίου στο θέατρο του Λυκαβηττού. Τα έσοδα θα δοθούν για καλό σκοπό.

Ένας από τους τραγουδιστές που αποδέχτηκαν ασμένως είναι και ο Γ.ΝΤΑΛΑΡΑΣ. :D:razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συναυλία του Κώστα Μακεδόνα

ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ

αγορά εισιτηρίων

Ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας θα εμφανιστεί στον Λυκαβηττό στις 19 Ιουνίου 2009, με αφορμή το περσινό ατύχημα που του συνέβη (πτώση από Ελικόπτερο σε εκπαιδευτική πτήση). Το περιστατικό αυτό του άλλαξε την ζωή και τον ευαισθητοποίησε απέναντι στις ανάγκες των ατόμων με προβλήματα υγείας και ειδικότερα των νέων ανθρώπων. Έτσι λοιπόν την ανωτέρω συναυλία του θα την αφιερώσει σε σοβαρά άρρωστα παιδιά και θα προσφέρει ένα μέρος των εσόδων σε αντίστοιχο φιλανθρωπικό οργανισμό.

Στη συναυλία αυτή ο Κώστας Μακεδόνας, έχει προσκαλέσει και θα τραγουδήσουν μαζί του πολλοί έλληνες συνθέτες-τραγουδιστές:

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Μ.ΜΗΤΣΙΑΣ

Λ.ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ

Π.ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

Μ.ΚΑΝΑ

Μ.ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

Γ.ΚΟΥΤΡΑΣ

Γ.ΜΗΛΙΩΚΑΣ

Δ.ΣΤΑΡΟΒΑΣ

Χ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Γ.ΖΗΚΑΣ

ΣΤ.ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ

ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 20 ΕΥΡΩ

Προπώληση εισιτηρίων

Υπηρεσία Εισιτηρίων - TicketServices.gr

Τηλεφωνικά - τηλ. 210 7234567

Μέσω ιστοσελιδας - www.ticketservices.gr

Εκδοτήριο - Πανεπιστημίου 39 - Στοά Πεσμαζόγλου Η προπώληση από το εκδοτήριο θα αρχίσει σύντομα

http://www.ticketservices.gr/el/Macedonas-353.php

Share this post


Link to post
Share on other sites

From Kostas Makedonas' facebook:

Ο Κώστας Μακεδόνας τραγουδά για τοα δικαίωμα στη ζωή των ατόμων με αναπηρία. 19 Ιουνίου στο θέατρο Λυκαβηττού. Φιλική συμμετοχή: Γ. Νταλάρας-Μ. Μητσιάς Λ. Μαχαιρίτσας-Π. Θαλασσινός Μ. Κανά-Μ. Ασλανίδου Γ. Μηλιώκας-Γ. Κούτρας Δ. Σταρόβας Οι συνθέτες: Χ. Νικολόπουλος-Γ. Ζήκας και οι Χ. Στεφανάκη- Σ. Μαργιολά

http://i406.photobucket.com/albums/pp147/a...33799_15655.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0