Sign in to follow this  
Followers 0
Bithidalaras

Music Heaven

13 posts in this topic

Στο forum του musicheaven έκαναν την εξής ερώτηση:''Ποιός είναι ο αγαπημένος σας δίσκος-cd; Αυτός που δεν βαριέστε ποτέ να ακούτε;''

Μέτρησα τις απαντήσεις των επισκεπτών από τις οποίες έφτιαξα και μια κατάταξη ανα καλλιτέχνη στον οποίο ανήκει ο κάθε δίσκος που είπαν! Έτσι οι 9 πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες ή τουλάχιστον οι 9 κάτοχοι των πιο αγαπημένων δίσκων είναι οι εξής:

1)Nταλάρας

2)Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας

3)Μάνος Χατζιδάκις

4)Χάρις Αλεξίου

5)Αλκίννοος Ιωαννίδης

6)Πυξ-Λαξ

7)Βασίλης Παπακωνσταντίνου

8)Σωκράτης Μάλαμας

9)Μιχάλης Χατζηγιάννης

Τέλος, απλώς να πω ότι οι δίσκοι που ακούστηκαν πιο πολύ είναι: Ζωντανή ηχογράφηση στο Αττικόν(Νταλάρας-Παπακωνσταντίνου), Ζεστά ποτά(Κατσιμιχαίοι),Το χαμόγελο της Τζοκόντα(Χατζιδάκης)! Όπως φαίνεται λοιπόν, ακόμα και αυτοί που κατηγορούν τον Νταλάρα και παραμελούν την ποιοτική και αυθεντικά έντεχνη μουσική, καταβάθως ή μετά από σκέψη, για να το πω καλύτερα, καταλήγουν πάλι σε αυτόν και σε καλλιτέχνες της ποιότητας των παραπάνω!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Όπως φαίνεται λοιπόν, ακόμα και αυτοί που κατηγορούν τον Νταλάρα και παραμελούν την ποιοτική και αυθεντικά έντεχνη μουσική, καταβάθως ή μετά από σκέψη, για να το πω καλύτερα, καταλήγουν πάλι σε αυτόν και σε καλλιτέχνες της ποιότητας των παραπάνω!

Bithidalara, ποιοι είναι αυτοί που κατηγορούν τον Νταλάρα; Στο forum του MusicHeaven συμμετέχουνε πάρα πολλά άτομα με διαφορετικά ακούσματα ο καθένας. Αν κάποιο μέλος "κατηγόρησε" τον Νταλάρα για κάποιο λόγο, αυτό δεν εκφράζει το σύνολο των μελών του MusicHeaven.

Επίσης λες οτι "παραμελούν την ποιοτική και αυθεντικά έντεχνη μουσική". Από προσωπική αίσθηση, πιστεύω οτι το συγκεκριμένο site και forum δεν εκφράζεται από τα παραπάνω λεγόμενα σου. Επίσης έχε υπόψη σου ότι ο δημιουργός του MusicHeaven είναι μέλος αυτού του forum :D :lol: :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aυτό το είπα γιατί είχα διαβάσει τις απόψεις κάποιων μελών του musicheaven σε ένα θέμα για τον Νταλάρα! Μάλιστα νομίζω ότι έχει γίνει αναφορά και σε αυτό το forum σε ένα topic! Σε αυτές τις απόψεις μιλούσανε πολύ άσχημα για τον Γιώργο! Όπως και να έχει δεν ήθελα να τους εκθέσω σαν ανθρώπους! Συγνώμη αν κάποιοι παρεξηγήθηκαν!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Νομίζω κι εγώ πως οι ακροατές με διαφορετικά ακούσματα σε κάνουν να πιστεύεις πως το Mysicheaven δεν ασχολείται με την καλή μουσική.,αγαπητέ bithidalara. ’σε που πολλοί ακροατές του Νταλάρα δεν συμμετέχουν γράφοντας σε forum. Ακόμα και σε αυτή την <<δική>> μας σελίδα(λόγω αφοσίωσης το δική μας, Νικόλα), δεν είναι καν μέλη πάρα πολλοί φίλοι-ακροατές του Νταλάρα. Αυτή η αποχή έχει σαν συνέπεια να μην αποτυπώνεται -πολλές φορές- η αληθινή εικόνα για πολλά πράγματα.

Είναι κάτι σαν τα γκάλοπ: χτυπάει το τηλέφωνο, ζητούν να απαντήσουμε σε κάποιες ερωτήσεις, λόγω δουλειάς αρνούμαστε τη συμμετοχή μας και μετά αναρωτιόμαστε πώς βγήκαν τέτοια γελοία αποτελέσματα και ποιος κρύβεται πίσω από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Σε αυτές τις απόψεις μιλούσανε πολύ άσχημα για τον Γιώργο!

Αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο... :( Δεν μπορώ να καταλάβω τί πρόβλημα έχουν ορισμένοι με τον Νταλάρα! :razz: Για να καταλάβεις, μαι φορά μπήκα σ' ένα chatroom έτσι για να περάσει η ώρα και για ψεοδόνυμο έβαλα πάλι "Νταλαρόφιλη". Και με το που μπήκα εκειπέρα άρχισαν να λένε διάφορα... Δικτατορία να πούμε! :pity:

Λοιπόν απ' ό,τι έχω παρατηρήσει, υπάρχουν 3 κατηγορίες ανθρώπων:

1) Οι φανατικοί Νταλαρικοί (όπως εμείς :) )

2) Οι φανατικοί αντινταλαρικοί :blush: και

3) Οι άλλοι που ακούνε μόνο Tiesto και δεν έχουν καμία ιδέα τί σημαίνει ελληνική μουσική!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1) Οι φανατικοί Νταλαρικοί (όπως εμείς  :) )

2) Οι φανατικοί αντινταλαρικοί  :pity:

Δεν ξέρεις ότι όσο πιο καλος είσαι σε αυτό που κάνεις, έχεις φανατικους υποστηρικτές αλλά και άλλους τόσους εχθρούς;

Είναι πολλοί αυτοί που δεν καταλαβαίνουν το μεγαλείο του Νταλάρα, γιατί δεν μπορεί το μυαλό τους και η καρδιά τους να φτάσεις ως εκεί... :razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πάντως, είναι γεγονός ότι υπάρχει και άλλη μια κατηγορία.

Αυτοί που τον παραδέχονται ως καλλιτέχνη και διαφωνούν με την προσωπικότητά του και τις επιλογές του. Αποδεκτό νομίζω αυτό... ’σχετα αν εμείς τον εκτιμάμε και ως άνθρωπο.

Αυτό όμως που με εκνευρίζει είναι αυτοί που τον λένε και κακό μουσικό-τραγουδιστή!!! :):razz::pity:

Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια κακία;;;

Τέλος πάντων, νομίζω ότι είμαστε σε λάθος topic οπότε σταματάω.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιατί δεν ξέρουν πόσο άνθρωπος είναι!!! Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να μιλάς και να λες το μακρύ σου και το κοντό σου χωρίς να ξέρεις; Δεν υπάρχει πιό εύκολο πράγμα! Και εντάξει: μπορεί να μην αρεσει σε κάποιον ο Νταλάρας και δικαίωμά του! Αλλά γίνονται καραγκιόζηδες! Κι εμένα υπαρχουν τραγουδιστές που δε μ' αρέσουν καθόλου. Αλλά δεν πηγαίνω όπου γράφει κάτι γι' αυτούς και ν' αρχίσω να θάβω! Αν δε μ' αρέσει κάποιος, απλά δεν ασχολούμαι μαζί του! Όχι όπως κάποιος στο forum του heaven που, αν είναι δυνατόν, άνοιξε topic για να θάψει τον Ρέμο! Ελεος πιά!

Ένα πράγμα θα πω μόνο και κλείνω:

’ν δεν ξέρουν, να μη μιλάνε!

Κι άν δε μπορούν να καταλάβουν, τουλάχιστον να σέβονται!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι άλλοι που το μόνο που τους νοιάζει είναι τα χρήματα και επειδή αυτοί δεν τα έχουν και θα έκαναν τα πάντα για να τα αποκτήσουν ζηλεύουν όλους τους υπόλοιπους.

Για παράδειγμα ένας γνωστός μου χαρακτήρισε τον Νταλάρα ώς μουσικο "σούπερ μάρκετ", γιατί λέει τα έχει πεί όλα (λάτιν, ρεμπέτικα, λαϊκά, σύγχρονα) και το μόνο που τον ένοιαζε είναι πως θα πλουτίσει.

Μάταια προσπαθούσα να τον πείσω πως το κάνει γιατί αγαπά τη μουσική και το τραγούδι, αυτός εκεί....

Είναι πολύ κολλημένοι μερικοί.... :):):razz::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αφήστε τους να λένε. Σημασία για έναν καλλιτέχνη-και γενικότερα άνθρωπο- δεν έχουν μόνο οι φίλοι του αλλά και οι εχθροί του. Αυτοί που τον εχθρεύονται -να με συγχωρείτε- δεν είναι και τόσο σημαντικοί. Αναφέρομαι κυρίως στους δηλωμένους επώνυμους εχθρούς που γίνανε μοδάτοι και γνωστοί επειδή -ατυχώς- ασχολήθηκε ο Νταλάρας μαζί τους. Έπρεπε να τους αφήσει στην αφάνεια τους και στη συντροφιά των λίγων ακροατών τους. :):)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Αφήστε τους να λένε. Σημασία για έναν καλλιτέχνη-και γενικότερα άνθρωπο- δεν έχουν μόνο οι φίλοι του αλλά και οι εχθροί του. Αυτοί που τον εχθρεύονται -να με συγχωρείτε- δεν είναι και τόσο σημαντικοί. Αναφέρομαι κυρίως στους δηλωμένους επώνυμους εχθρούς που γίνανε μοδάτοι και γνωστοί επειδή -ατυχώς- ασχολήθηκε ο Νταλάρας μαζί τους. Έπρεπε να τους αφήσει στην αφάνεια τους και στη συντροφιά των λίγων ακροατών τους. :huh:;)

Λόγια λίαν σοφά...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0