Sign in to follow this  
Followers 0
arety

Χάρις Αλεξίου, νέο φόρουμ

25 posts in this topic

Ένα νέο φόρουμ,

για τη Χάρη Αλεξίου,

την ελληνική μουσική και άλλα πολλά θέματα σας περιμένει να το επισκεφθείτε!

www.harisalexiou-forum.tk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arety, μόλις τώρα είδα το forum για τη Χαρούλα! Πολύ ευχάριστο είναι αυτό... Ακόμη δεν έκανα εγγραφή, αλλά φαντάζομαι ότι πολλοί από εμάς θα επισκεφτούν τη συγκεκριμένο φορουμ. Μαζί με αυτούς κι εγώ! :music:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κι εγώ μόλις τώρα έγινα μέλος του φόρουμ της Χαρούλας! :music:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ακόμη δεν έκανα εγγραφή, αλλά φαντάζομαι ότι πολλοί από εμάς θα επισκεφτούν τη συγκεκριμένο φορουμ. Μαζί με αυτούς κι εγώ! :music:

Το'πα και το'κανα. Μπήκα στο forum της Χαρούλας πρώτα για να δω τι παίζει. Στην αρχή διαπίστωσα ότι υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι καλό. Στη συνέχεια όμως, άλλαξα γνώμη. Όχι τόσο για τον ενδιαφέρον των παιδιών για τη Χαρούλα, αλίμονο! Ό,τι διάβασα όμως στο topic για τον Οιδίποδα ήταν εξοργιστικό - απαράδεκτο - κάκιστο - αγενέστατο!!! :huh::mad:

Τότε αποφάσισα να κάνω εγγραφή για να πω κάποια πράγματα, πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που ένιωθα.

Ο Γιώργος Νταλάρας σε ένα forum για τη Χαρούλα δεν έχει θέση. Κι αυτό είναι τόσο υποτιμητικό για τα μέλη του forum. Προφανώς και ό,τι γράφεται είναι προσωπική άποψη του καθενός και το forum δε φέρει ευθύνη για κάθε τι, ΑΛΛΑ... Υπάρχει ένα μεγάλο "αλλά" γι'αυτά τα παιδιά που δείχνουν να ξεπερνούν κάθε όριο σεβασμού για έναν καλλιτέχνη που, αν μη τι άλλο, έχει μία κοινή πορεία με τη Χαρούλα που τόσο πολύ αγαπάμε όλοι. Λυπάμαι πολύ για ό,τι διάβασα... :confused:

Να σημειώσω ότι οι απαντήσεις που πήρα με ενόχλησαν ακόμη περισσότερο. Αυτά...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ό,τι διάβασα όμως στο topic για τον Οιδίποδα ήταν εξοργιστικό - απαράδεκτο - κάκιστο - αγενέστατο!!!  :music:  :huh:

Πάλι ρε γαμώτο;;;;;;;; :mad::confused:

:confused:

ΥΓ: Συγνώμη για την έκφραση και για την έκρηξή μου, αλλά... μόλις διάβασα τί έγραψαν εκειπέρα για τον Οιδίποδα...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φυσικά πρέπει να ομολογήσω ότι σαν φόρουμ της Χαρούλας είναι πολύ καλό και ενδιαφέρον, έχει πολύ υλικό, αλλά επιτρεψ'τε μου να αντιδρώ σε τέτοιου είδους συμπεριφορές...

Share this post


Link to post
Share on other sites
να τις χρησιμοποιείς για...

κ***΄χαρτα!!!!!

:music:

Νταλαρόφιλη, νομίζω ότι παρεκτρέπεσαι! :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ένα μάτσο απο ψευτο-διανοούμενα κοριτσόπουλα που χθες τελείωσαν κάποια θεωρητική ή θεατρική σχολή και διάβασαν δύο βιβλία έγιναν αμέσως επιστήμονες και καθηγητές Θεατρικής τέχνης και...άκουσον άκουσον : σημειολογίας!!!! κατακρίνοντας μία παράσταση που , προσέξτε με, ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΠΟΤΕ, παρα μόνο άκουσαν γι'αυτή απο ένα φίλο του ξαδέρφου της ανιψιάς του κουνιάδου ένος μέλους του φόρουμ :):):D:mad:

Στην αρχή εκνευρίστηκα πάρα πολύ, μετά όμως θυμήθηκα τον Αϊνστάιν που έιχε πεί πως τα πάντα μπορούν να μετρηθούν, ακόμη και το σύμπαν, η βλακεία όμως είναι άπειρη πάνω στη γη, και ηρέμησα κάπως.

Με θλίβει μόνο το γεγονός πως ένα μάτσο τέτοιων ανεγκέφαλων αποτελεί το φόρουμ της Χαρούλας.......

Και φυσικά όλα αυτά που λένε ότι σέβονται τον Νταλάρα και τον Εκτιμούν και είναι απο τους σημαντικότερους είναι ΒΛΑΚΕΙΕΣ :mad::mad::mad: και δεν μπορώ να τα πιστέψω.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως ανατριχιάζουν με τα τραγούδια του όπως εμείς ούτε πως πηγαίνουν στις συναυλίες του ούτε πως ξέρουν απο μουσική γενικότερα...

Για συγκάληψη τα λένε όλα αυτά, δε είναι δα και καμία προτότυπη μέθοδος.

Απλά επειδή θέλουν να δείξουν οτι ("ντεμέκ" το λέμε εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη = "και καλά") το φόρουμ τους είναι του καλού τραγουδιου, ένεκα η Χαρούλα, λένε και ένα καλό λόγο γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Κουτοπονηριές δηλαδή.....

’ι στην ευχή με νευρίασαν μεσημεριάτικα...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πιστεύω πως δεν ταυτίζεται το κοινό που ακούει την Αλεξίου με αυτό που ακούει τον Νταλάρα. Ή -τουλάχιστον- πρέπει να χωρίσουμε σε δύο εποχές το κοινό της Χαρούλας. Αυτό πριν από το 1990 και αυτό που την ακούει μετά από τη συγκεκριμένη χρονολογία. Με τον Γιώργο έχουν ακόμη κοινή πορεία και επιλογές. Το κοινό φαίνεται να είναι λίγο διαφοροποιημένο. Όσον αφορά στην κριτική περί Οιδίποδα, σίγουρα δεν ταυτίζεται η άποψη του ξαδέρφου της κουνιάδας κάποιου μέλους του forum με την άποψη της Χαρούλας(μην ξεχνάμε πως παρακολούθησε την παράσταση κι ενθουσιάστηκε). Απόψεις, λοιπόν. Αρκεί να έχει κάποιος γνώμη αφού δει την παράσταση. Και μετά ας εκφραστεί είτε θετικά είτε αρνητικά. Αλλά να τα βλέπει τα θεάματα και μετά να διατυπώνει την άποψή του κι όχι την άποψη του εξαδέλφου. :):)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πάντως, το άσχημο στην υπόθεση δεν είναι η κριτική που κάνουν στον Οιδίποδα, αυτή θα τη χαρακτήριζα απλώς χαζή-ηλίθια και όλα τα σχετικά. Από εκεί και πέρα όμως, τα σχόλια που προέκυψαν για τον Νταλάρα είναι απαράδεκτα. :)

Και το ζήτημα δεν είναι ποιο κοινό εκπροσωπούν αυτά τα παιδιά, αλλά πόσο άσχετα είναι με την ελληνική μουσική πραγματικότητα και την ιστορία κάποιων ανθρώπων, που αν -όπως χαρακτηριστικά λένε για τον Γιώργο- θεωρούν πολύ σημαντική τη δουλειά του, ο τρόπος που εκφράζονται δείχνει ακριβώς το αντίθετο. Όλα τα υπόλοιπα για το χαρακτήρα του είναι "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα"!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χαίρομαι που οι απόψεις σας απο ότι βλέπω ταυτίζονται με τις δικές μου.... :)

Εμείς οι Νταλάρικοί έχουμε δικό μας κώδικα επικοινωνίας βρε παιδί μου ...:):D:mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την ευκολία που έχουν άτοιμα εδώ μέσα (με αφορμή τον χρήστη Theodore) στο να χαρακτηρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Συγχαρητήρια αγαπητέ χρήστη, γιατί και να είχατε ποτέ την παραμικρή επίγνωση του μέτρου μόλις την χάσατε.

Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη που δημιουργήθηκε από τους φίλους του Γιώργου Νταλάρα, με αφορμή μια συγκεκριμένη συζήτηση στο φόρουμ της Χάρης Αλεξίου.

Δηλαδή τι περιμένετε, να γράφουμε τεμενάδες για να χαϊδέυουμε τον εγωϊσμό του κάθε φανατισμένου θαυμαστή (ο όρος Νταλαρικός στην περίπτωση που χρησιμοποιήθηκε, είναι άκρως επικίνδυνος) ώστε να επιβεβαιώνεται το προσωπικό γούστο του καθενός;

Καταρχάς το γεγονός ότι ξεκίνησε μια τέτοια συζήτηση, η οποία κατευθύνθηκε κατασταλτικά από τους συντονιστές, δεν σημαίνει ούτε ότι ακύρωσε στο παραμικρό το φόρουμ τον Γιώργο Νταλάρα και την σπουδαιότητα του, αφού στο σύνολο του τον τιμάει, αλλά όχι από κάποια υποχρέωση όπως αναφέρει ο Theodore. Ο τρόπος με τον οποίο θα πειστείς αγαπητέ μου για το αν κατέχει την μουσική κάποιος, είναι πολύ λανθάνων και θα ήταν φρόνιμο να προσέχεις να μην εκφράζεις τόσο τρανταχτά τα συμπλέγματα σου σε δημόσιους διαδικτυακούς τόπους όπως είναι κάποιο φόρουμ.

Μας χαρακτήρισες με ευκολία ανεγκέφαλους, αλλά αυτό μάλλον το διέκρινες μιας και φαίνεται το θέμα το κατέχεις.

Αλλά όσον αφορά το μάτσο απο ψευτο-διανοούμενα κοριτσόπουλα όπως αποκάλεσες μέλη του φόρουμ, θα ήθελα να σκεφτείς πόσο πιο χαμηλά κατατάσσεσαι εσύ που είσαι τόσο ζώον στους τρόπους - τι θα έπρεπε να πούμε για μέλη από εδώ μέσα, που όντας στην ηλικία των 45 και χρησιμοποιούν από τα πιο αισχρά υβρεολόγια που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, και μάλιστα δημόσια, όπως πχ στην απονομή του τελευταίου δίσκου του Νταλάρα;

Δηλαδή ξέραν από μουσική αυτά τα άτομα και γιουχάραν την Χαρούλα έτσι, ή μήπως ξέραν την ίδια προσωπικά;

Αυτό είναι επίπεδο για εσάς;

________________________________________________________

Λοιπόν, επειδή με τα κόμπλεξ μερικών εδώ μέσα, έχω να πω το εξής και παρακαλώ τον καθένα καλοπροαίρετο να κρατήσει αυτό από το όλο θυμωμένο μήνυμα μου.

Το www.harisalexiou-forum.tk δεν τρέφει καμία απολύτως εμπάθεια για τον Γιώργο Νταλάρα και αντίθετα τον σέβεται και τον τιμά για την προσφορά του στο τραγούδι, μιας και τον θεωρούμε ότι πήγε ένα βηματάκι τουλάχιστον πιο μπροστά τον πολιτισμό μας. Χρησιμοποιούμε το όνομα του συχνά χωρίς καμία σκοπιμότητα και του έχουμε μια βαθιά αγάπη, γεγονός όμως που δεν το ενστερνίζονται απαραίτητα όλοι οι χρήστες - έτσι όμως δεν λειτουργούν όλα τα φόρουμ;

Παρακαλούμε λοιπόν, όποιον συνειδητοποιημένο ακροατή και φίλο του έχει μια αντίθετη άποψη από αυτήν που διατυπώνεται από κάποιον χρήστη (άποψη χρήστη επαναλαμβάνω και όχι όλου του φόρουμ) με μια απλή εγγραφή να κατευθύνει και τους υπόλοιπους αναγνώστες σε πληροφορίες διαφωτιστικές για αυτόν, άσχετα αν οι αναφορές είναι αρνητικές ή θετικές.

Δεν συναγωνιζόμαστε κανένα μουσικό φόρουμ, δεν το παίζουμε ούτε έξυπνοι ούτε ειδήμονες όσον αφορά την ελληνική μουσική, αλλά το φόρουμ χτίστηκε με αφορμή την αγάπη μας για μια σπουδαία τραγουδίστρια, αλλά χωρίς διάθεση προσωπολατρείας, με προέκταση στο υπόλοιπο μουσικό στερέωμα, είτε αυτό σχετίζεται με παράλληλες πορείες είτε με μια γενικότερη μουσική αντίληψη.

Ένα φόρουμ το χτίζουν οι χρήστες του, αν ήμασταν αυθεντίες θα φτιάχναμε ένα site το οποίο θα σας παρουσιάζαμε έτοιμο.

Παρακαλούμε σταματήστε την παραπληροφόρηση και δείτε πως έχουμε περισσότερο κοινά ενδιαφέροντα, παρά λόγους για διαφωνίεςκ αι διαχωρισμούς.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδιά,ψυχραιμία!!Δεν γίνεται κανενός είδους ανταγωνισμός μεταξύ forum. Καλό είναι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Για την Χ.Αλεξίου μόνο αισθήματα αγάπης κι εκτίμησης υπάρχουν ΕΔΩ. Οι πορείες των Νταλάρα και Αλεξίου κινούνται με γνώμονα το καλό τραγούδι. Πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται για τους τελευταίους μεγάλους των τραγουδιστών. Μην μπλεκόμαστε με άλλα που δεν ταιριάζουν στην αισθητική των δύο καλλιτεχνών. Και κυρίως μην πολεμιόμαστε όσοι ανήκουμε στην ίδια όχθη του τραγουδιού. Είναι κρίμα...Το καλό τραγούδι έχει ανάγκη όλους!! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Προσπαθώ να υπακούσω στην EKOSTEL γιατι είναι και παλιότερη εδώ, και να μην απαντήσω, αλλα δε γίνεται.

ΠΡΩΤΟΝ: Για όλα όσα χαρακτήρισα πήρα αφορμή απο τα λεγόμενα των χρηστών του φορουμ σας κύριε Κωνσταντίνε και δεν έβγαλα τίποτα απο το μυαλό μου, ούτε κατασκεύασα ψεύτικες αναφορές. Στο κάτω κάτω αυτοί που διάβασαν την αποψή μου είχαν ήδη διαβάσει τις δικές σας στο φόρουμ σας και ξέρουν πως λέω αλήθεια.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Δεν περιμένω να γράφετε τεμενάδες, απλά περιμένω -τουλάχιστον έτσι πρέπει- να ασκείτε κριτική σε ένα θέμα (π.χ. Παράσταση) αφού πρώτα τη ΔΕΙΤΕ ,

και όχι βασιζόμενοι στα λόγια 2-3 χρηστών που απο ότι κατάλαβα ούτε καν τους γνωρίζετε προσωπικά παρα μόνο μέσα απο το φορουμ! Εγώ σαν βασική αρχή έχω να πιστεύω μόνο στα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ και οι απόψεις που εκφράζω να έχουν τεκμηριωθεί απο χίλιες πλευρές και να προέρχονται απο γεγονότα τα οποία έχω ζήσει εγώ, και όχι απο απόψεις άλλων. Μη μας λέτε λοιπόν πως εκφράζουν τη γνώμη ΤΟΥΣ τα συγκεκριμένα μέλη.

ΤΡΙΤΟΝ: Μας είπατε πως η συζήτηση κινήθηκε κατασταλτικά απο τους συντονιστές

και οτι δεν είχατε την παραμικρή πρόθεση για διαμάχες. Σας παραθέτω καταχωρήσεις των "κατασταλτικών" συντονιστών σας:

ARETW: Τελικά κρίμα που δεν την είδα την παράσταση...

ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ARETW: Εν τω μεταξύ

κάποιος ανίδεος,

ακούγοντας

"Τον Οιδίποδα ΄του Κιμούλη στην Επίδαυρο"

θα φαντάζεται εμπειρία θεατρικ΄ςη ζωής...

Και πού να ξέρανε...!!!

[Σημείωση: η χρήστης aretw ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ]

Σας παραθέτω και μερικά σχόλια απο θεατρόφιλο χρήστη σας που τη "βρίσκει" με το να βρίζει "κακές" -κατα τη γνώμη του- παραστάσεις στην ΕΠΙΔΑΥΡΟ:

GLASS MENAGERIE: την ειδα κι εγω την παρασταση και ειχα την ευτυχια να παραβρεθω στην επιδαυρο και να την παρακολουθησω. νιωθω τρισευτυχισμενος που ξεμπροστιαστηκαν ολοι αυτοι οι καραγκιοζηδες (συγγνωμη για το παθος, αλλα ειχα αλλο χαρακτηρισμο στο νου και ειπα να βαλω τον πιο soft που μπορω) μπροστα σε αρκετες χιλιαδες κοσμο!!!

ηταν ολοι και ολα απαισια, απο την αρχη μεχρι το τελος...

δε το συζητω καθολου. ηταν το πιο glamourατο συναπαντημα που συνεβη ποτε σε ελληνικη σκηνη... αισχος... κριμα που υπηρξαν 100 ανθρωποι και χειροκροτησαν και μπραβο σε ολους αυτους που γιουχαραν!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ARETW (admin): glass menagerie σε εμπιστεύομαι!!!

MATS: Να πω ότι χαίρομαι που έπεσε γιούχα σε κάτι που συμμετείχε ο Νταλάρας, θα με πείτε κακιά...Ε, πείτε με!!!!!!

GLASS MENAGERIE: Ματς (και λοιπο forum),

ο Νταλαρας ειναι ο χειροτερος εξ΄ολων και απλα επιβεβαιωθηκε. με αφηνε αδιαφορο χρονια και πλεον απαξιωνω να τον παρακολουθησω σε οτιδηποτε. μεχρι που φτανει η φιλοδοξια ενος ανθρωπου...!!! ελεος... αυτα που εγραφε στη συνεντευξη ηταν μαλ***ες. ενα θα σιου πω μονο! στο απαισιο σκηνικο υπηρχαν 3 θρονοι για να καθετε ο νταλαρας οταν δεν τραγουδαγε!

Σχόλιο: Μπράβο GLASS, γάτα είσαι, το βρήκες. Όταν σχεδίαζε το σκηνικό ο Γιώργος Νταλάρας (ειδικός του είδους) είπε: "Δε βάζω και τρεις θρόνους να κάθομαι κατα τη διάρκεια του έργου να φαίνομαι και περισσότερο;; " Σοβαρευτείτε επιτέλους...

Και μία απάντηση απο μένα στη/στον MATS:

Τι έκανε κύριε ΜΑΤS o Nταλάρας και του θυμώσατε:;;;;; Επειδή τραγούδησε με το Ρεμο; ούτε κι εμένα μου άρεσε αυτό αλλα μόλις δήλωσε: "Ηθελα να πειραματιστώ -ξανά- για ένα χρόνο και το έκανα, λογαριασμό δε θα δώσω και σε κανέναν. Και στο κατω κατω το μετάνιωσα και δεν πρόκειτε να το ξανακάνω" Ακούς ΜΑΤS;;;;;; Δήλωσε δημόσια πως το μετάνιωσε και πως δεν είναι αυτός για τέτοια... Ποιος άλλος θα το έκανε αυτό; Στο κάτω κάτω τα ίδια του "έσουρναν" όταν έβγαλε το δίσκο με τα ΛΑΤΙΝ. Ο χρόνος τον δικαίωσε. Καλό θα ήταν λοιπόν πρώτα να σκέφτεστε αρκετά και μετά να λέτε τη γνώμη σας έτσι έυκολα.

Για κάθε τι νέο που έκανε άκουγε ένα σωρό κριτικές, όλα τους πείραζαν... Συνήγορός του δεν είμαι, και πάντα λέω τι με πείραξε ή τι δε μου άρεσε, μόνο που εγώ τα λέω καλοπροαίρετα και με σεβασμό σε έναν άνθρωπο που μου δίδαξε αν μη τι άλλο ήθος, ευπρέπεια και ΜΟΥΣΙΚΗ.

Share this post


Link to post
Share on other sites
GLASS MENAGERIE: την ειδα κι εγω την παρασταση και ειχα την ευτυχια να παραβρεθω στην επιδαυρο και να την παρακολουθησω. νιωθω τρισευτυχισμενος που ξεμπροστιαστηκαν ολοι αυτοι οι καραγκιοζηδες (συγγνωμη για το παθος, αλλα ειχα αλλο χαρακτηρισμο στο νου και ειπα να βαλω τον πιο soft που μπορω) μπροστα σε αρκετες χιλιαδες κοσμο!!!

ηταν ολοι και ολα απαισια, απο την αρχη μεχρι το τελος...

δε το συζητω καθολου. ηταν το πιο glamourατο συναπαντημα που συνεβη ποτε σε ελληνικη σκηνη... αισχος... κριμα που υπηρξαν 100 ανθρωποι και χειροκροτησαν και μπραβο σε ολους αυτους που γιουχαραν!!!

Αυτό το απόσπασμα τα λέει όλα... :)

Η άποψή μου είναι ότι ΠΑΝΤΑ πρέπει να υπάρχει σεβασμός! Έστω και λίγος αλλά να υπάρχει!!!

Πχ κι εμένα δε μου αρέσει καθόλου ο Μαζωνάκης. Εγώ μπορεί να τον αποκαλώ με διάφορα ταπεινωτικά προσωνύμια αλλά ΠΟΤΈ δε θα τα πω αυτά τα πράγματα δημόσια. Γιατί παρόλο που δε μου αρέσει καθόλου ο Μαζωνάκης, τον σέβομαι λίγο. (Μη σταθείτε τώρα στον Μαζωνάκη, ούτε έχω τίποτα με τον άνθρωπο απλώς αυτός μου ήρθε τώρα στο μυαλό)

Και επίσης είναι εντελώς χαζό αυτό που κάνουν ορισμένοι. Προσωπικά όταν δε μου αρέσει κάτι-κάποιος δε θα πάω ποτέ να βρώ πού γράφουν κάτι γι' αυτό-ον για ν' αρχίσω να θάβω. Απλώς δε θα δώσω σημασία στο συγκεκριμένο θέμα, θα το προσπεράσω και ούτε καν θα μπω στον κόπο να κάτσω να το διαβάσω!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδιά, ας μην δώσουμε συνέχεια. Αυτό επιζητούν κάποιοι. Ήμουν κι εγώ στην Επίδαυρο και δεν διαπίστωσα αυτά που αναφέρονται. Είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιες απόψεις που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν. Προσωπικά αγαπώ πολύ την Χαρούλα και δεν θα αλλάξω στάση επειδή κάποιοι αυτό επιδιώκουν. Ο καθένας με τις απόψεις του -αρκεί να είναι δικές του. Θερμή παράκληση να κρατήσουμε ,από τη μεριά μας, το επίπεδο που αρμόζει και στον Νταλάρα και στην Αλεξίου. Πάντως,είμαι σίγουρη πως αν διάβαζε αυτά που γράφονται στο forum το αφιερωμένο σε εκείνη ,δεν θα ήταν καθόλου ικανοποιημένη.

Και ξαναλέω πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα οι της ιδίας όχθης. Ελπίζω να το καταλάβουν κάποιοι αυτό. Αυτή η φαγωμάρα έφερε -κατά κάποιο τρόπο- την κατάντια στο τραγούδι. Κοιτάζανε οι καλλιτέχνες μοναχικά κι όχι σαν παρέα το τραγούδι. Τώρα που αποφάσισαν να ενωθούν ξανά, ας μην αντιδρούν. :D:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Βέβαια έχω παρατηρήσει το εξής:

Στους περισσότερους από εμάς που μας αρέσει ο Νταλάρας, μας αρε΄σει και η Χαρούλα. Όμως δυστυχώς δε συμβαίνει το αντίθετο... :wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δυχτυχώς το forum που είχαν φτιάξει οι φίλοι της Χαρούλας δέχθηκε επίθεση από hackers! B) Θα ξαναστηθεί απ' την αρχή. Προς το παρόν η καινούρια διεύθυνση είναι: http://harisalexiou10.11.forumer.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το φόρουμ σε μερικές μέρες θα είναι και πάλι κοντά σας...

Σε ολοκαίνουρια διεύθυνση.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το forum για τη Χαρούλα Αλεξίου είναι και πάλι σε λειτουργία! :)

Στη διεύθυνση:

http://alexiou-forum.gr

:razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γεια σας παιδες! Οντως το φορουμ λειτουργει μια χαρα και παει απο το καλο στο καλυτερο!!! Και το σημαντικοτερο ολων ... δεν υπαρχει πια κυνδηνος πια!!! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0