Sign in to follow this  
Followers 0
Makis

Παναγιώτης Λάλεζας

46 posts in this topic

ΠANAΓIΩTHΣ ΛAΛEZAΣ

«Ο "ιός" του ηλεκτρισμού χάλασε τα πανηγύρια»

Έχει και το δημοτικό τραγούδι τους σταρ του. Ο Παναγιώτης Λάλεζας όμως δεν τραγουδάει μόνο δημοτικά...

ΧΑΡΗ ΠΟΝΤΙΔΑ

«Κάποια πράγματα αλλάζουν στις ημέρες μας ακόμη και στο δημοτικό τραγούδι, αλλά ο βασικός κορμός παραμένει και πρέπει να παραμένει ο ίδιος. ’μα βγάλεις τα μπαχάρια, το αλάτι, το πιπέρι και βάλεις άλλα πράγματα το τραγούδι μπορεί να σου βγει εγγλέζικο...», λέει ο Παναγιώτης Λάλεζας

Το βιογραφικό του έχει ώρες «μάχης». Το λέει ο ίδιος με απόλυτη αυτοπεποίθηση και το δικαιούται. Μπορεί το όνομα του Παναγιώτη Λάλεζα να έφθασε στ' αυτιά μας τα τελευταία δύο χρόνια μέσω του Γιώργου Νταλάρα και της Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας (η εξαιρετική ορχήστρα παραδοσιακών σμυρναίικων), στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής όμως θεωρείται από χρόνια ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές δημοτικών της νεώτερης γενιάς. Από παιδάκι ακόμα θυμάται τους συγχωριανούς του στην Αρχαία Κόρινθο να εκθειάζουν το ταλέντο του. Στα 9 του ο πρώτος δίσκος (έχει 17 έως τώρα). Από τα 12 έχει πλήρη επαγγελματική δραστηριοποίηση «σε πανηγύρια, γάμους, παραστάσεις με χορευτικά συγκροτήματα σε όλη την Ελλάδα»...

Σήμερα, στα 32 του χρόνια, ο Παναγιώτης Λάλεζας συγκεντρώνει την πείρα τραγουδιστή που έχει φάει με το κουτάλι τα εξαντλητικά ωράρια των πανηγυριών - «48ωρα, 24ωρα και να μη φεύγει ο κόσμος. Τι νομίζεις πως είναι το πανηγύρι, κέντρο;» - αλλά και τη θεωρητική κατάρτιση του ανθρώπου που διψούσε να μάθει και να προχωρήσει την τέχνη του. Παρακολούθησε μαθήματα βυζαντινής μουσικής με δάσκαλο τον Σίμωνα Καρρά και μαθήματα λαούτου από τον δεξιοτέχνη Χρήστο Ζώτο. «Μπορεί να μην έχω πτυχία», λέει, «αλλά πρόλαβα και συνεργάστηκα με μεγάλους δασκάλους. Και παλιούς τραγουδιστές, και παλιούς δεξιοτέχνες...».

Πάντα υπάρχει στη ζωή των ανθρώπων μια καθοριστική στιγμή που αλλάζει τον ρου στην πορεία τους και αυτή η στιγμή για τον Λάλεζα ήρθε όταν κλήθηκε από τον Ανδρέα Κατσιγιάννη, διευθυντή της ορχήστρας «Εστουδιαντίνα», να συμμετάσχει στην ηχογράφηση του πρώτου της δίσκου.

«Ο κύριος Νταλάρας με άκουσε και είπε πολύ σημαντικά πράγματα για μένα. Είπε ότι είμαι ο καλύτερος τραγουδιστής που έχει ακούσει τα τελευταία χρόνια».

Ο δίσκος («Smyrne») έγινε χρυσός, η «Εστουδιαντίνα» έχει από τότε σταθερή συναυλιακή παρουσία (τώρα βρίσκεται σε περιοδεία) και ο Παναγιώτης Λάλεζας, ένας από τους τρεις βασικούς ερμηνευτές του σχήματος. Φέτος τον χειμώνα συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Ελένης Τσαλιγοπούλου, στην «Ακτή Πειραιώς».

Από εδώ και πέρα;

«Απ' ό,τι έχω καταλάβει, ο επόμενος δίσκος της Odeon θα είναι ο δικός μου. Και δεν θα είναι παραδοσιακά».

Σας ενδιαφέρει να ανοιχθείτε και σε άλλο είδος τραγουδιών;

«Με γοητεύει η ιδέα. Γιατί είναι κάτι που πρέπει να κατακτήσω. Να φανταστείτε, άρχισα να λέω τραγούδια του τόπου μου και σιγά σιγά έμαθα και των άλλων περιοχών της Ελλάδας. Επειδή δεν ήθελα να δουλέψω στα κλαρινάδικα της Αθήνας, στα οποία το κλίμα δεν είναι της προκοπής, και ο πελάτης σου ζητάει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι, προτίμησα να είμαι με χορευτικά συγκροτήματα που δίνουν παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Ανάλογα με το μέρος στο οποίο είμαστε είναι και το τραγούδι που λέω. Μεγάλο σχολείο αυτό. Γιατί το τραγούδι δεν είναι μόνο οι νότες. ’λλο αίσθημα βγάζει ο Θεσσαλός, άλλο ο Πελοποννήσιος, άλλο ο πρόσφυγας ή ο νησιώτης. Το λαϊκό, λοιπόν, για μένα είναι μια πρόκληση. Είναι σαν να παίζεις χρόνια στο θέατρο και ξαφνικά να σου ζητήσουν να κάνεις και κινηματογράφο».

Και το δημοτικό τραγούδι θα το αφήσετε;

Μα αυτό είναι η ζωή μου. Το δημοτικό τραγούδι είναι ένας τεράστιος πλούτος που δεν τον κατακτάς εύκολα. Υπάρχουν χιλιάδες τραγούδια, για κάθε περίσταση, για κάθε ανθρώπινη εκδήλωση. Τι νομίζετε ότι είναι μόνο για το Πάσχα και την 25η Μαρτίου; Θέλω να κάνω πολλά ακόμα.

«Εκεί χτυπάει η καρδιά της παράδοσης»

Πανηγύρια γίνονται όπως παλιά;

«Πανηγύρια γίνονται πολλά, αλλά έχουν αλλάξει τα πράγματα... Εμείς προσπαθούμε να κρατήσουμε έναν ήχο της προκοπής... Λαούτο, βιολί, σαντούρι, κλαρίνο και τουμπελέκι. Τα μηχανήματα που έχουμε για την ηχητική κάλυψη - όταν έχεις να παίξεις για 1.000 ανθρώπους δεν γίνεται να παίξεις ακουστικά - δεν αλλοιώνουν πολύ τον ήχο. Δυστυχώς, από τότε που μπήκε στα πανηγύρια ο "ιός" του ηλεκτρισμού χάλασε το πράγμα. Χάθηκαν οι αποχρώσεις, σκλήρυνε ο ήχος. Πας και ακούς απίθανα πράγματα με κάκιστο ήχο. Παρά τα άσχημα όμως, το πανηγύρι παραμένει ο φυσικός χώρος του δημοτικού. Εκεί χτυπάει η καρδιά του. Εκεί γλεντάει ο κόσμος. Κι αν έχουμε κάνει πανηγύρια από ήλιο σε ήλιο (24ωρο). Διήμερα. Τριήμερα. Στο όριο των αντοχών μας. Αλλά ξέρεις τι είναι να έρχεται ένας παππούς στο τέλος και να σου λέει "μπράβο ρε λεβεντιά" - γιατί τους μεγάλους δεν μπορείς να τους κοροϊδέψεις εύκολα. Θυμούνται. Ξέρουν».

Κάτι που είδατε τελευταία και σας ενόχλησε;

«Τις προάλλες βρέθηκα σε ένα πανηγύρι και με τι νομίζετε άρχισε το πρόγραμμα; Με ένα λαϊκό που έλεγε πριν από χρόνια ο Κοντολάζος. Αν είναι δυνατόν! Αλλά βλέπεις, όλοι οι δημοτικοί σήμερα ονειρεύονται να κάνουν την καριέρα του Μάκη Χριστοδουλόπουλου».

ΤΑ ΝΕΑ , 18/08/2005

Share this post


Link to post
Share on other sites

Today....Panagiotis Lalezas! :)

TΡΙΤΗ 01/05/2007 18:00 -ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ

Δείτε σήμερα:

Η Μπήλιω Τσουκαλά υποδέχεται την Πρωτομαγιά συντροφιά με τον Γιώργο Κόρο και τον Παναγιώτη Λάλεζα, με παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Κόρος, δεξιοτέχνης στο βιολί, από τα μεγαλύτερα δοξάρια της Ελλάδας ...

Ο Παναγιώτης Λάλεζας, από τις πιο ενδιαφέρουσες νεότερες φωνές της παραδοσιακής μουσικής...

Ο Ανδρέας Κατσίγιαννης, με το σαντούρι του, γνωστός και με την ιδιότητα του μαέστρου της Ορχήστρας Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Μαγνησίας....

Ερμηνεύουν γνωστά δημοτικά και νησιώτικα τραγούδια και αφιερώνουν στην Μπήλιω Τσουκαλά αγαπημένα τραγούδια της άνοιξης και των λουλουδιών.

http://tvradio.ert.gr/world/world.asp

Lalezas my other favorite singer..... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eξαιρετική εκπομπή.Τελικά ο Λάλεζας είναι μεγάλος τραγουδιστής.

Ανακοίνωσε για μια ακόμη φορά πως βρίσκεται στην προετοιμασία για την ηχογράφηση νέου δίσκου με παραγωγό το Γιώργο Νταλάρα.

Την επιλογή του υλικού και την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Αν όλα πάνε καλά θα μπούνε στο στούντιο τον Ιούνιο με προοπτική έκδοσης του δίσκου το Σεπτέμβριο.

Το υλικό δε θα έχει καμιά σχέση με το παραδοσιακό τραγούδι.Θα είναι, όπως είπε ο Λάλεζας , μια έκπληξη για τους φίλους του.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Today: ΣΑΒΒΑΤΟ 19/05/2007 22:10 ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Δείτε σήμερα:

Ειλικρινή παντρέματα ψυχών και ήχων θα απολαύσουν οι τηλεθεατές στο αφιέρωμα που κάνει η εκπομπή για τους ΧΑΪΝΗΔΕΣ.

Η παρέα αποτελείται από τους: Δημήτρη Αποστολάκη, Δημήτρη Ζαχαριουδάκη, Περικλή Τσουκαλά, Γιώργο Μανωλάκη, Αντώνη Σκαμνάκη, Αλέξη Νόνη και Μαρία Κότη, όλοι τους ερασιτέχνες εραστές της μουσικής και μαζί τους ο Παναγιώτης Λάλεζας :) και η Μαρία Σταφυλοπάτη, μας ταξιδεύουν μέσα από τις μελωδίες τους, που περιλαμβάνουν ρεμπέτικα, λαϊκά και παραδοσιακά ακούσματα.

Μαζί τους, ο Ηλίας Κατσούλης, ο Κώστας Φασουλάς, η ’ννα Φόνσου, ο Κώστας Φαλελάκης, η Έλενα Κρίτα, η Φαίη Ζαφειράκου, η Αθηνά Ζώτου, η Κατερίνα Σαβράνη, η Ειρήνη Καζάκου, η Δήμητρα Σαλτού, ο Γιώργος Σιδέρης και ο γνωστός καραγκιοζοπαίχτης ’θως Δανέλλης, που ζωντανεύει το θέατρο σκιών στις οθόνες μας και προσφέρει αυθεντικές στιγμές γέλιου.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ηταν μία πολύ ωραία εκπομπή η χθεσινή. Οι χαίνιδες είναι ένα πολύ αξιόλογο συγκρότημα με χαρακτηριστική μουσική ταυτότητα. Ήταν πραγματικά απολαυστικοί!!

Όσο για τον Λάλεζα, έκανε κάτι αμανέδες... :pity::(B):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Με τρέλανε :(:(:rolleyes:;);):wow:

Υ.Γ: Περιμένω με ανυπομονησία τον νέο δίσκο του Λάλεζα. Εχω ταυτίσει τη φωνή του με αυτό το είδος τραγουδιού και είμαι περίεργος να δώ πως θα βγει σε κάτι άλλο....

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/01/2008 22:00

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Τραγούδια, λαϊκά και πολυαγαπημένα, που έγιναν επιτυχίες, και στο ρυθμό τους έχουν τη σφραγίδα της Ανατολής, ερμηνεύουν οι: Μπάμπης Τσέρτος, Λένα Αλκαίου, Μαίρη Μαράντη, Παναγιώτης Λάλεζας, :wow: Αλέξανδρος Xατζής, Μαρία Σταφυλοπάτη και Ηρώ Σαϊα .

Μαζί τους, σε αυτό το αφιέρωμα που μας πλημμυρίζει μελωδίες νοήματα και συναισθήματα - που διαπερνούν εποχές, κράτη και θρησκείες και δείχνει τη μαγική δύναμη της μουσικής, οι: Πάνος Σαββόπουλος, Ντίνος Καρύδης, Θοδωρής Μπογιατζής, Σταύρος Νικολαϊδης, Ηρώ Μουκίου, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Πέτρος Δραγουμάνος, Ελένη Καρακάση, Γιάννης Δρακόπουλος, Ναταλί Κάκαβα, Αθανασία Αντωναράκου, Ζαχαρούλα Βαλαβάνη, Γιώργος Σιδέρης και Δήμητρα Σαλτού.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σήμερα στο Έχει Γούστο ο Παναγιώτης Λάλεζας θα είναι ενας από τους καλεσμένους της Μ.Τσουκαλά και θα ερμηνεύσει πολίτικα και μικρασιάτικα παραδοσιακά τραγούδια.Εκτιμώ πως θα είναι εξαιρετική η σημερινή εκπομπή.

http://exeigousto.ert.gr/intro.asp?mode=1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γουστάρω...!!! Ο Λάλεζας είναι τραγουδισταράς για μεγάλες εντάσεις...Όπως λέει ο Νταλάρας είναι ένα κράμα Γεωργίας Μηττάκη και Γιώργου Παπασιδέρη...

Ανυπομονώ να βγει ο δίσκος με το νέο υλικό που ετοιμάζει με παραγωγή του Νταλάρα....

:huh::music::rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο Λάλεζας θα είναι καλεσμένος του Γιώργου Τσάμπρα στο Β Πρόγραμμα την Παρασκευή 2 Μαίου στις 6 το απόγευμα.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ο Λάλεζας θα είναι καλεσμένος του Γιώργου Τσάμπρα στο Β Πρόγραμμα την Παρασκευή 2 Μαίου στις 6 το απόγευμα.

Kαι μια καταχώρηση από τη σημερινή "Ραδιοτηλεόραση" μαζί με μια ενδιαφέρουσα φωτογραφία... :)

http://i65.photobucket.com/albums/h216/tha...006/0002-18.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΟΠαναγιώτης Λάλεζας,ανέφερε πριν από λίγο, πως οι ηχογραφήσεις για το νέο του δίσκο, σε παραγωγή του Γ.Νταλάρα, θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο.Ο δίσκος θα περιέχει κομμάτια των Π.Θαλασσινού, Χ.Νικολόπουλου, Αν.Κατσιγιάννη κ.α. που θα θυμίζουν τα παλιά καλά έντεχνα ελληνικά τραγούδια.

Μόλις ακούστηκε μια ανέκδοτη ηχογράφηση του τραγουδιού "Καρδιοκλέφτρα" από τη συμμετοχή του Λάλεζα σε συναυλία του Χρ.Αηδονίδη που έγινε το 2004 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ο Παναγιώτης Λάλεζας,ανέφερε πριν από λίγο, πως οι ηχογραφήσεις για το νέο του δίσκο, σε παραγωγή του Γ.Νταλάρα, θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο.Ο δίσκος θα περιέχει κομμάτια των Π.Θαλασσινού, Χ.Νικολόπουλου, Αν.Κατσιγιάννη κ.α. που θα θυμίζουν τα παλιά καλά έντεχνα ελληνικά τραγούδια.

:music::music::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
ΟΠαναγιώτης Λάλεζας,ανέφερε πριν από λίγο, πως οι ηχογραφήσεις για το νέο του δίσκο, σε παραγωγή του Γ.Νταλάρα, θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο.Ο δίσκος θα περιέχει κομμάτια των Π.Θαλασσινού, Χ.Νικολόπουλου, Αν.Κατσιγιάννη κ.α. που θα θυμίζουν τα παλιά καλά έντεχνα ελληνικά τραγούδια.

Μόλις ακούστηκε μια ανέκδοτη ηχογράφηση του τραγουδιού "Καρδιοκλέφτρα" από τη συμμετοχή του Λάλεζα σε συναυλία του Χρ.Αηδονίδη που έγινε το 2004 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

http://www.gowest.gr/index.php?option=com_...3472&Itemid=668

[...]οποίος εκφράζεται με ενθουσιασμό για τη φωνή και τον τρόπο ερμηνείας του και τον καλεί να συμμετάσχει στο δίσκο Smyrne της ορχήστρας Εστουδιαντίνα ερμηνεύοντας το παραδοσιακό και απαιτητικό σμυρναίικο «Μανές της καληνυχτιάς». Ο δίσκος Smyrne έγινε ήδη χρυσός, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος δίσκος παραδοσιακής ελληνικής μουσικής στα βραβεία «Αρίων» και ο Παναγιώτης Λάλεζας είναι από τους βασικούς ερμηνευτές σε όλες τις ζωντανές εμφανίσεις της ορχήστρας. Στα μελλοντικά σχέδια του Παναγιώτη Λάλεζα εντάσσεται ένας προσωπικός δίσκος με παραγωγό τον Γιώργο Νταλάρα.[...]

:music:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο Λάλεζας τώρα ζωντανά στον Γρηγορη στον Ομορφο κόσμο το πρωί τραγουδάει και παίζει λαούτο!!

Έχει και χορευτικά!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

O Παναγιώτης Λάλεζας παραχώρησε συνέντευξη σε ένα τοπικό κανάλι της Κορίνθου (ΗΛΕΚΤΡΑ TV), στο οποίο έδειξε και απόσπασμα από την παρουσίαση του cd "SMYRNE" που είχε γίνει στο "Χάραμα" (σχετική αναφορά εδώ) και στο οποίο ο Νταλάρας μιλάει για τον Λάλεζα.

Ο Λάλεζας αναφέρθηκε και στον δίσκο που ετοιμάζουν εδώ και αρκετό καιρό με τον Νταλάρα. Όταν το δω αναλυτικά θα μπορεσω να σας πω τι είπε ακριβώς, απλά σε γενικές γραμμές ανέφερε πως παλεύουν για ωραία τραγούδια και γι' αυτό δεν έχει βγει ακόμη... Δεν παρέλειψε να αναφέρει και το θαυμασμό που τρέφει ο ίδιος για το Γιώργο Νταλάρα.

Ωραία συνέντευξη πάντως, ωραίος και συγκροτημένος καλλιτέχνης ο Παναγιώτης Λάλεζας.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Την επόμενη Παρασκευή 15 Μαίου ο Παναγιώτης Λάλεζας είναι ο καλεσμένος του Γιώργου Τσάμπρα στην εκπομπή "Ησυχία, γράφουμε" στο Β'Πρόγραμμα ΕΡΑ 6-8μμ. Τραγουδά παραδοσιακά τραγούδια και όχι μόνο...Θα ακουστούν τραγούδια-εκπλήξεις όπως το "Όλα σε θυμίζουν" του Μ.Λοίζου και του Μ.Ρασούλη.

Από το Musical.gr το παρακάτω

ΜΑΚΑΜΙΚΑ & ΑΣΙΚΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ο Σύνδεσμος Ζαγορισίων, με απόλυτη συνείδηση του χρέους προς το πολιτιστικό φορτίο που παρέλαβε, αναδεικνύει με τις δράσεις του κάθε φορά κάποια από τις πολλαπλές ταυτότητες του μαγικού του τόπου.

Στο δίσκο αυτό παρουσιάζει τραγούδια της Ηπείρου Μακάμικα & Ασίκικα. Με τον παραδοσιακό κλαρινίστα Αλέξαδρο Αρκαδόπουλο και ερμηνευτή τον Παναγιώτη Λάλεζα

Τύπος: Μουσικό CD

ΤΙΤΛΟΣ: ΜΑΚΑΜΙΚΑ & ΑΣΙΚΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - 2 CDs

Κατηγορία: ΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ , ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ

Ερμηνευτής: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΛΕΖΑΣ

Συμμετοχές: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΚΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Εταιρεία: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΣΙΩΝ

Κυκλοφορία: 08/05/2009

A/A ΤΙΤΛΟΣ

1 ΠΟΤΑΜΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΙΚΗ

2 ΦΕΓΓΑΡΟΠΡΟΣΩΠΗ-ΧΟΡΑ

3 ΚΛΑΜΑΤΑ

4 ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗ

5 ΓΕΝΟΒΕΦΑ

6 ΠΛΕΥΡΑ

7 ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟ

8 ΛΙΑΣΚΟΣ

9 ΤΡΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ

10 ΦΡΑΣΙΑ-ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

11 ΔΟΝΤΙΑ ΠΥΚΝΑ-ΜΠΑΝΤΙΔΗΣ-ΜΑΝΕΣ

12 ΘΙΑΚΟΣ

13 ΠΡΕΒΕΖΑΝΙΚΟΣ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΣΕΛΦΩ

14 ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ

15 ΑΛΑΜΠΕΗΣ

16 ΠΑΠΙΓΚΟ

17 ΠΑΤΙΝΑΔΑ

18 ΒΕΛΗΓΚΕΚΑΣ

19 ΧΕΙΜΑΡΙΩΤΙΚΟΣ

20 ΤΑΤΑΡΗΣ

21 ΠΑΠΑΔΙΑ

22 ΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ

23 ΛΙΑΣΚΟΒΙΚΟΣ-ΤΣΑΚΙΣΤΟΣ

24 ΚΑΡΑΜΠΕΡΙΑ

25 ΜΠΑΖΑΡΚΑΝΑ

http://www.musical.gr/cddetails.php?gui_la...ZAGO901-2&cat=2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ωραία!

Όσο για τα τραγούδια, μόνο να τα βάζεις ξέρεις! Δεν κάθεσαι να τα ακούσεις!! :pity:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιατί ήμουν σίγουρος ότι μέσα σε δέκα λεπτά θα βάλεις post από κάτω; :lol:

Kι όσο για την άστοχη παρατήρησή σου , πού ξέρεις εσύ τι ακούω και τι δεν ακούω ρε πανηγυρτζή; Τι θες να ακούω συνέχεια τον Βεληγκέκα και τον Κατσαντώνη; :pity:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είπαμε...εσύ μόνο ενα πράγμα δεν ξέρεις....

Όσο για τα τραγούδια, θα κάνω το λάθος να σου απαντήσω ότι:

Εννοώ οτι δεν τους δίνεις την αξία που έχουν!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Όσο για τα τραγούδια, θα κάνω το λάθος να σου απαντήσω ότι:

Εννοώ οτι δεν τους δίνεις την αξία που έχουν!

Τι θες να κάνω δηλαδή; Nα ντυθώ τσολιάς και να χορεύω μπαϊντούσκες;

http://i65.photobucket.com/albums/h216/tha...xoreutiko-1.jpg

:lol: :lol: :lol:

Kαι μην τροποποιήσεις το post γιατί θα κάνω πρόταση μομφής στο Νικόλα... :pity:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0