Sign in to follow this  
Followers 0
EKOSTEL

ΤΟ ΡΙΚ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!

21 posts in this topic

Αυτή τη στιγμή το ΡΙΚ μεταδίδει ζωντανά τη συναυλία με έργα του Μίκη στην Κύπρο!! Όσοι έχουν καλή εικόνα ας ετοιμάσουν video. :wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για μια ακόμη φορά ο μηχανισμός* των μελών της κοινότητας κινητοποιήθηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου.Αυτά τα ξαφνικά μου θυμίζουν ασκήσεις ετοιμότητας στο στρατό. :D

*μηχανισμός:τηλέφωνα-video-καλύτερη ποιότητα εικόνας από πόλη σε πόλη κλπ. :D:D:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ δε το πρόλαβα απ' την αρχή... Παρόλα αυτά το έγραψα (όχι που δε θα τό 'γραφα δηλαδή!). Από το σημείο που έγραψα ο Νταλάρας λέει τα εξής τραγούδια:

-Με το λύχνο του άστρου

-Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ

-Ανοίγω το στόμα μου

-’ξιον εστί

-Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ

-Βρέχει στη φτωχογειτονιά

-Θα σημάνουν οι καμπάνες

-Χρυσοπράσινο φύλλο

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Και 1 ερώτηση: και σ' εσάς κολλούσε η εικόνα;

Υ.Γ: Μάρω σ' ευχαριστώ πολύ που με ενημέρωσες εκείνη τη στιγμή για τη μετάδοση! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μόλις πληροφορήθηκα τηλεφωνικώς από την EKOSTEL ότι αυτή τη στιγμή το ΡΙΚ μεταδίδει ζωντανά εκδήλωση στην οποία τιμάται ο Μ.Θεοδωράκης.Φυσικά και ο Νταλάρας είναι εκεί.

Συντονιστείτε, όσοι μπορείτε...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΘΑΝΑΣΗ, κόντεψα να σκοτωθώ για να προλάβω να βάλω το βίντεο!!! :lol: :lol: :lol:

Όσο για χθες, EKOSTEL είσαι υπέροχη! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

Εμένα πάντως η εικόνα ήταν πολύ καλή.

Νταλαρόφιλη, έχασες το "Ένα το χελιδόνι". Είναι το πρώτο που είπε ο Γιώργος. Ευτυχώς το πρόλαβα απ'την αρχή!

Ουφ! Πολύ ξαφνικά όμως γίνονται όλα αυτά και θα πάθουμε κανα εγκεφαλικό καμιά ώρα! :D :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ξέρετε τι είναι να γυρίζεις στο γραφείο μετά από δύο διαζύγια-αντιδικίες, να θέλεις να χαλαρώσεις -ανοίγοντας την τηλεόραση- και να ''πέφτεις'' στην επίμαχη ζωντανή σύνδεση από το Προεδρικό Μέγαρο; ΚΟΛΑΣΗ!!! Ευχάριστη όμως... :blink: :lol:

Πληροφοριακά πρέπει να ήταν περί τα 20 λεπτά ζωντανής μετάδοσης της παρασημοφόρησης του Μίκη. Να είναι καλά και να συνεχίζουν να τον τιμούν. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ξέρετε τι είναι να γυρίζεις στο γραφείο μετά από δύο διαζύγια-αντιδικίες, να θέλεις να χαλαρώσεις -ανοίγοντας την τηλεόραση- και να ''πέφτεις'' στην επίμαχη ζωντανή σύνδεση από το Προεδρικό Μέγαρο; ΚΟΛΑΣΗ!!!

:lol: :lol: :lol:

Γειά σου ρε Ελίνα!!!

Με εμένα, που δεν συντονίστηκα έγκαιρα, τι γίνεται;;;;; :D:D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Πληροφοριακά πρέπει να ήταν περί τα 20 λεπτά ζωντανής μετάδοσης της παρασημοφόρησης του Μίκη.

20 λεπτά?? :blink: :blink:

Φτου ρε γαμώτο!!! Εγώ δεν πρόλαβα και πολλά. Τι πολλά δηλαδή, σχεδόν τίποτα δεν έγραψα... :D:D:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στο Κυπριακό κανάλι ΡΙΚ που ξέρει να εκτιμά τα γεγονότα...... και δεν τα καταχωνιάζει σε ένα ράφι :D .....

Τα μεταδίδει άμεσα.....και όχι όποτε και ΑΝ το θυμηθεί....... :D:D

Στις παραστάσεις του Ηρωδείου - και όχι μόνο - γίνονται συνήθως μικρές αναφορές στα δελτία ειδήσεων και ΠΟΤΕ δεν μεταδίδουν τίποτα..... :D:music: Σε αντίθεση με το Κυπριακό κανάλι που το μετέδωσε αμέσως.........(Το συγκεκριμένο κανάλι το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν ...... και μπράβο του).......

Θα μου πείτε τώρα μα γιατί να το κάνουν????? τι έχουν να κερδίσουν???

Share this post


Link to post
Share on other sites
τι έχουν να κερδίσουν???
Εκτίμηση :) . Όχι σαν κάποιους άλλους που ακόμη έχουν, ας πούμε τη συναυλία της Θεσσαλονίκης για το Σταύρο Κουγιουμτζή και ψάχνουν να βρουν τη χειρότερη μέρα και τη χειρότερη ώρα για να την προβάλουν.

Ευχαριστούμε για την έγκαιρη ενημέρωση, Ελίνα. :rolleyes::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Νταλαρόφιλη είσαι θηασυρός!!!!!!

"ας πούμε τη συναυλία της Θεσσαλονίκης για το Σταύρο Κουγιουμτζή και ψάχνουν να βρουν τη χειρότερη μέρα και τη χειρότερη ώρα για να την προβάλουν"

Και τελικά αν την προβάλουν θα τους είμαστε και ευγνώμονες. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να πληροφορήσω πως το Mega έβαλε ρεπορτάζ για τη συναυλία του Ηρωδείου την Τρίτη το μεσημέρι(ήταν χορηγός επικοινωνίας). Οι άλλοι δεν ασχολήθηκαν. Έχουν πιο σοβαρά πολιτιστικά θέματα να καλύψουν. Μην ανοίξω το στόμα μου και κοκκινήσετε τώρα όλοι :):)

Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ενημερώσω άμεσα τα μέλη του forum για το σημερινό στο ΡΙΚ. :rolleyes:

Κάτι που μου έκανε εντύπωση: στο δημαρχείο Λευκωσίας όπου απονεμήθηκε στον Μίκη το χρυσό κλειδί της πόλης, αυτός ο γίγαντας της μουσικής δάκρυσε. Εξήγησε πως η αιτία βρίσκεται στον ωκεανό αγάπης που δέχτηκε στην Κύπρο. Του έκανε εντύπωση. Πώς περιμένουμε στην Ελλάδα να εκτιμήσουν γεγονότα κι ανθρώπους; Εδώ τους πραγματικά σπουδαίους κοιτάμε να τους μειώσουμε και να τους λοιδορούμε. Και βέβαια ο Μίκης τα τελευταία χρόνια τιμάται με διάφορους τρόπους. Τι άκουσε όμως όταν ήταν μουσικά ενεργός; Και μπορεί να μη συμφωνώ πάντα με τις κατά καιρούς δηλώσεις-τοποθετήσεις του, αλλά ποτέ δεν διανοήθηκα να τον κατηγορήσω ως άνθρωπο και μουσικό. Αυτό δεν έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε στον τόπο μας. Μπράβο στον κυπριακό λαό και στις αρχές που τον έκαναν ευτυχή αυτές τις ημέρες!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το ΡΙΚ αξίζει πολλών συγχαρητηρίων τόσο για τη ζωντανή μετάδοση της συναυλίας όσο και για την ζωντανή μετάδοση της χθεσινής εκδήλωσης.Από την Δευτέρα το απόγευμα το κυπριακό κανάλι είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος του προγράμματός του στον Μίκη Θεοδωράκη.

Για τα δικά μας κανάλια τι να πω;Καλύτερα να μην πω, γιατί ώρες ώρες είμαι και λίγο αθυρόστομος, οπότε... :):):rolleyes:

Έπρεπε να κάνει κανένας Ρουβάς συναυλία στην Πράσινη Γραμμή για να ασχοληθούν... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πράγματι το ΡΙΚ αξίζει πολλά συγχαρητήρια. Μάλιστα, μετά το τέλος της συναυλίας στο κανάλι ακολούθησε δελτίο ειδήσεων στο οποίο πρώτο θέμα ήταν ... η συναυλία που μόλις είχε τελειώσει ! :blink: :D Ασχολήθηκαν τουλάχιστον επί τέταρτο με τον Μίκη Θεοδωράκη και έδειξαν στιγμιότυπα και από τις εκδηλώσεις που είχαν προηγηθεί της συναυλίας, προς τιμήν του. Και πάλι μπράβο.

Όσον αφορά τη συναυλία, όταν έγινε η παύση μετά τους Φαραντούρη, Πανδή είχα πάρει την κόρη μου αγκαλιά δίπλα στην τηλεόραση και περιμέναμε να βγει στη σκηνή ο Νταλάρας. Από τα πρώτα τραγούδια που έμαθε η Μαίρη και από αυτά που τραγουδά συνέχεια ήταν το "Ένα το χελιδόνι" επειδή εγώ ακούω πολύ συχνά το "’ξιον Εστί" και συνήθως τη ζωντανή ηχογράφηση. Της έλεγα λοιπόν, ότι ο Νταλάρας θα πει άλλα τραγούδια και όχι αυτό, καθώς είχα κατά νου το πρόγραμμα του Ηρωδείου και περίμενα να ξεκινήσει με το "Ανοίγω το στόμα μου". Και μόλις ο Γιώργος Νταλάρας βγήκε στη σκηνή και ξεκίνησε το πρώτο τραγούδι, επικράτησε απίστευτος ενθουσιασμός. "Είδες μαμά, να, το λέει, για μένα το λέει" μου είπε και ξεκίνησε να τραγουδάει. :):) Για μένα προσωπικά ιδιαίτερη στιγμή της συναυλίας ήταν το άκουσμα του "Θα σημάνουν οι καμπάνες", επειδή δε το είχα ξαναακούσει ποτέ από το Γιώργο Νταλάρα και επειδή ήταν μία πανέμορφη εκτέλεση ! :blush::rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Από τα πρώτα τραγούδια που έμαθε η Μαίρη και από αυτά που τραγουδά συνέχεια ήταν το "Ένα το χελιδόνι" επειδή εγώ ακούω πολύ συχνά το "’ξιον Εστί" και συνήθως τη ζωντανή ηχογράφηση. Της έλεγα λοιπόν, ότι ο Νταλάρας θα πει άλλα τραγούδια και όχι αυτό, καθώς είχα κατά νου το πρόγραμμα του Ηρωδείου και περίμενα να ξεκινήσει με το "Ανοίγω το στόμα μου". Και μόλις ο Γιώργος Νταλάρας βγήκε στη σκηνή και ξεκίνησε το πρώτο τραγούδι, επικράτησε απίστευτος ενθουσιασμός. "Είδες μαμά, να, το λέει, για μένα το λέει" μου είπε και ξεκίνησε να τραγουδάει. :blush::)

:wow::wow::wow::blush::razz::razz::):rolleyes::D

Φοβερό.Μπράβο Δώρα... :music::music::music:

Υ.Γ:Σιγά σιγά όμως, να της βάζεις ν'ακούει και την εκτέλεση του Μπιθικώτση έτσι; ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Σιγά σιγά όμως, να της βάζεις ν'ακούει και την εκτέλεση του Μπιθικώτση έτσι;
Ε, ναι! Εννοείται !! :rolleyes::):)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Να πληροφορήσω πως το Mega έβαλε ρεπορτάζ για τη συναυλία του Ηρωδείου την Τρίτη το μεσημέρι(ήταν χορηγός επικοινωνίας).

:blink: :blink: :blink: Κι εγώ είχα στηθεί την Κυριακή το βράδυ κ σε όλα τα δελτία της Δευτέρας και τελικά πίστεψα ότι δε θα πούν τίποτα οπότε δε το είδα αυτό την Τρίτη!!!! :):D:razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Και μπορεί να μη συμφωνώ πάντα με τις κατά καιρούς δηλώσεις-τοποθετήσεις του, αλλά ποτέ δεν διανοήθηκα να τον κατηγορήσω ως άνθρωπο και μουσικό. Αυτό δεν έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε στον τόπο μας. Μπράβο στον κυπριακό λαό και στις αρχές που τον έκαναν ευτυχή αυτές τις ημέρες!

--------------------

''Λάμπει μέσα μου κείνο που αγνοώ. Μα ωστόσο λάμπει''. Οδ.Ελύτης

ΟΤΑΝ Ο ΜΙΚΗΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ 89 Η ΛΙΑΝΗ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ.ΕΙΔΕΣ Ο ΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.Κ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ.....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΗΣ.ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0