soc

Μεσόγειος - 30ος - 40ος Παράλληλος

261 posts in this topic

Anna,

I can easily understand what you are meaning because on the Mikra Asia DVD I also looked for these precious moments you mentioned so well in your posts. And I so appreciated them !

That's the reason why I will give way to temptation and buy the box, as it is also true that the price difference is not very important.

Nevertheless thank you too John for your advice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κατ' αρχάς καλή χρονιά σε όλους! :)

Δυστυχώς θα ξεκινήσω με μουρμούρα γιατί πρόκειται για σχόλια για το DVD της Μεσογείου... :)

Κατ' αρχάς αυτό που έχουν πεί τα παιδιά πιο πάνω, ότι ο ήχος δεν είναι surround! Όμως: (αν είναι δυνατόν!!) δε θα το πιστέψετε τί είναι surround στο DVD...

... η ενότητα "guests" στα extras που δείχνει κάτι πολιτικούς να μπαίνουν στο Ηρώδειο! Ναι! Είναι surround! Μα καλά! αυτό βρήκαν να βάλουν σε surround???! :D Τα ζώα!

’λλο: Στο πρώτο μέρος (απ' το 2004) η εικόνα (όπως είχα πει και σε προηγούμενο post) αφήνει περισσότερο κενό κάτω απ' ότι πάνω! :blink: Πράγμα που διορθώνεται στο 2ο μέρος (του 2005).

Σ' αυτό το 2ο μέρος δε, και ειδικά σε κάτι "Θάλασσα πλατιά - Χάρτινο το φεγγαράκι" κλπ, είναι σα Μεξικάνικη σειρά! :blink: Καμία σχέση ο ήχος με την κίνηση του στόματος!

Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο! :rolleyes:

Α και κάτι που ξέχασα: δε μπορούσαν να βάλουν και κανένα άλλο τραγούδι (πχ Wa Habibi) αντί να βάλουν 2 φορές το O mare e tu και το Μια θάλασσα μικρή;! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
....Σ' αυτό το 2ο μέρος δε, και ειδικά σε κάτι "Θάλασσα πλατιά - Χάρτινο το φεγγαράκι" κλπ, είναι σα Μεξικάνικη σειρά! :blink: Καμία σχέση ο ήχος με την κίνηση του στόματος!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Είναι για γέλια πράγματι Χρύσα.'Ενα από τα πιό βασικά πράγματα που κάνει κάποιος που ετοιμάζει ένα dvd,είναι ο έλεγχος του οπτικοακουστικού υλικού που έχει κάνει επεξεργασία.Αν είχε γίνει αυτός ο έλεγχος πριν την κατασκευή του αρχικού dvd, θα είχαν αποφευχθεί αυτά τα φαινόμενα.'Oμως δεν έγινε.Ευτυχώς διορθώνεται με το κατάλληλο πρόγραμμα στο computer :pity::D:D

-John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μια παρατήρηση: στο Β' μέρος εκεί που περνάει απ' το Μια θάλασσα μικρή στο Θάλασσα πλατιά κάτι δε μου πάει καλά κατά την αλλαγή... Έχω τη δική μας ηχογράφηση από 31-5 και στου DVD μου φαίνεται λίγο... σα να προχωράς track προσπερνώντας το υπόλοιπο του Μια θάλασσα μικρή... :blink: Επίσης στο Χάρτινο το φεγγαράκι έχω την εντύπωση ότι η εικόνα και ο ήχος είναι από διαφορετικές βραδιές. Ο Γιώργος τραγουδάει Β' φωνή, αλλά έχει πολύ μακριά το μικρόφωνο και εφ' όσον δε βρίσκεται πάνω σε κανένα forte δε μου φαίνεται φυσιολογικό να ακούγεται η φωνή του τόσο πολύ... Ίσως απ' το μικρόφωνο της Dulce που είναι δίπλα του; Αλλά σε κάποια στιγμή εκείνη απομακρύνεται και η φωνή του Γιώργου ακούγεται όπως πρίν... ’ρα; :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites
’ρα;  :blink:

’ρα...... :vlakas:;):mad::mad::mad:

Θα σταματήσω να διαβάζω τις αναλύσεις μας, όχι ότι είναι λάθος, αλλά τσαντίζομαι με τις εταιρίες, τσαντίζομαι με τα λεφτά που δίνουμε και πάνε χαμένα (βλ. dvd), τσαντίζομαι γενικώς....

Δε μου αρέσει να ζω σε μία πλάνη, αλλά και η πολύ γνώση σε τρελάινει καμιά φορά! :vlakas::D:vlakas::razz::pity::D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χρύσα,ας κάνουμε λοιπόν το χατίρι της Μάρως κι ας μην επεκταθούμε άλλο.Με μερικά προγράμματα μπορείς να το ξαναγράψεις το dvd και να διορθώσεις τις ατέλειές του.Το άσχημο είναι όπως λέει και η Μάρω πως δεν πληρώνεις για να δεις ένα ελαττωματικό ή ατελές προϊόν.

Το χειρότερο στην όλη ιστορία ήταν η παραπλανητική διαφήμιση της MINOSEMI : "Αν θέλετε να ξαναζήσετε τις μαγικές στιγμές του Ηρωδείου..."

Δεν πρόκειται,όσον καιρό θα σκέπτονται τους αγοραστές σαν πορτοφόλια προς εξυπηρέτηση των δικών τους αναγκών.

-John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όπως είδα στο site της IFPI η Μεσόγειος αυτή τη στιγμή βρίσκεται (έπεσε) στη 2η θέση αλλά έχει γίνει ήδη χρυσή. ’ρα να έχουμε το νού μας για κάποια απονομή; :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Γιατί όχι; Εγώ πιστεύω ότι το cd θα γίνει τουλάχιστον πλατινένιο...

του αξιζει,εχει πολλα ομορφα τραγουδια κ δυο εκπληκτικες φωνες.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπορεί να σας φανεί πολύ παράξενο, αλλά εγώ αγόρασα το cd και το dvd χθες που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη! Ναι, αυτά έχει η επαρχία... Ήταν υπέροχο! Όλοι οι τραγουδιστές που πλαισιώνουν τον Γιώργο είναι καταπληκτικοί! Οπότε, γιατί το cd να μη γίνει πλατινένιο;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apo oti eida stin ifpi o giorgos kai h mesogeios paramenoun stin defteri thesi gia akomi mia evdomada.makari na anevi tin epomeni stin proti thesi kai na paramini gia kairo.to axizi afto to yperoxo album.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...