Sign in to follow this  
Followers 0
Bithidalaras

Νταλάρας για Ρέμο

38 posts in this topic

Στο star έλεγαν ότι ο Νταλάρας έκανε επίθεση στο Ρέμο(Ανέφεραν αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στο 'Μελωδία'!!) Συγκεκριμένα, ακούστηκαν τα εξής λόγια του:

'Στο νυχτερινό κέντρο του Ρέμου, ή του οποιουδήποτε, δεν έμεινα! Πήγα για δυόμισι μήνες, τρεις, όσο δηλαδή διήρκεσε αυτό! Κουράστηκα, διότι δεν είναι δουλειά αυτή για μένα, και έφυγα! Και το δήλωσα, ότι μπορεί να πέρασα καλά, αλλά κουράστηκα'!

Σχετικά με τον περσινό χειμώνα, είπε: 'Εγώ είπα, θα ρισκάρω, θα βάλω το χέρι μου σε ένα μάτι μιας κουζίνας! Καίει, αλλά θα το αφήσω πάνω! Το άφησα! Δεν θα μπορούσα να πώ 'με συγχωρείτε'!

Σχετικά με ερώτηση που έγινε για τα τραγούδια του, είπε:'Τρείς ή τέσσερις φορές, αναγκάστηκα σε φίλους που αγαπώ πολύ, καλούς μουσικούς, που δεν ξέρω για ποιό λόγο, μέσα στα ωραία τους τραγούδια, είχαν και ένα τραγούδι παρακατιανό, και τους έκανα το χατίρι να τα πω!

Επίσης αναφέρθηκε με τρόπο ειρωνικό η φράση του: 'Αν η σταχτοπούτα ήταν άντρας θα είχε ζήσει όπως εγώ'!

Για το Ρέμο, το μόνο που είπε είναι: 'Δεν ξέρω αν και γιατί τραγουδάει κακά τραγούδια! Ξέρω πολλούς άλλους που τραγουδάνε πολύ καλύτερα από αυτόν, αλλά λένε και πολύ χειρότερα τραγούδια!'

Τώρα, που βρίσκουν την επίθεση, πείτε μου εσείς! Ίσως βέβαια έχασα μισό λεπτό από το ρεπορτάζ και δεν ξέρω αν ειπώθηκε κάτι πρωτύτερα, αλλά ό,τι και να είπε, η λέξη 'επίθεση' με εκνεύρισε.. :huh::confused::pity:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εντάξει, παιδιά, αναμενόμενη αντίδραση από το συγκεκριμένο κανάλι. Δεν αξίζει καν, συζήτησης. Από τη στιγμή που πρέπει να έχουν κάτι να πουν, θα βρουν κάτι, δεν υπάρχει αμφιβολία. Τα συνηθίσαμε πια.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είναι προφανές πως απομόνωσαν κάποια μέρη της συνέντευξης για να δημιουργήσουν επεισόδιο. Τι περίμενες από το συγκεκριμένο δελτίο ειδήσεων; Πάντως δεν υπήρχε ειρωνία-κατά την γνώμη μου- σε σχέση με τον μύθο της σταχτοπούτας που χρησιμοποίησε ο Γιώργος.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φυσικά και απολύτως καμμία ειρωνεία.Από πού βγάλανε το συμπέρασμα αυτοί ο θεός και η ψυχή τους. :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

’κούστε εγώ τί έπαθα: έτυχε η μάνα μου να δεί το συγκεκριμένο δελτίο ειδήσεων (εγώ δε το είδα γιατί έχουμε και δουλειές...). Εδώ που τα λέμε ούτε η μάνα μου βλέπει ΣΤΑΡ αλλά μάλλον έκανε ζάπινγκ και το πέτυχε...

Οπότε μετά έρχεται να μου πεί αν θέλω να πάμε μαζί στο Μετρόπολις για κάτι cd που ήθελε να πάρει και μετά μου λέει:

" Ξέρεις, έβλεπα στο Σταρ κι έχει γίνει μεγάλο θέμα με τον Νταλάρα και τον Ρέμο... :confused::confused: "

Της λέω εγώ (παριστάνοντας την ανήξερη κι αδιάφορη): "Τί έγινε;"

Και μου λέει ότι: λένε πως ο Νταλάρας κατηγορεί τον Ρέμο και μπλα μπλα μπλα "ενώ ο Νταλάρας δεν είπε αυτό... :confused::confused: "

("Εμένα μου τα λές;... :rolleyes: ")

Και μετά άρχισε να μου λέει ότι ο Νταλάρας είπε ότι πήγε στην Αρένα για να δεί "ποιές είναι αυτές που γδύνονται και... τρίβονται πάνω στους τραγουδιστές" (:blink: 1ο καρδιακό...) ότι "έβαλε το χέρι του στο μάτι της κουζίνας... ( :blink: 2ο καρδιακό...)

Σκέφτομαι εγώ: Ωχ αμάν;;;!!!! :blink: :blink: ;);) αυτά είναι που είπε την Πέμπτη στο Μελωδία!!! :xmas::( ’ρα είναι αυτά που έπαιρνε η κάμερα μέσα στο στούντιο! :( Ωχ, ωχ, ωχ! Θα μου πεί τώρα κανένα: "Ξέρεις νομίζω ότι στο ακροατήριο είδα κάποια που σου έμοιαζέ..." :(:wow:

Ευτυχώς, όπως έμαθα μετά (έπεσαν αμέσως μηνύματα...) το Σταρ δεν έδειξε εικόνες... Ουφφφ!!!!!....... :bored::bored::bored:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χρύσα, αφού γλύτωσες μετά από αυτό το καρδιακό, δεν σε φοβάμαι από εδώ και στο εξής. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λόγω υψηλού πυρετού, έκανα ζάπινγκ πριν από λίγο στις μεσημεριανές εκπομπές. Κάποια εκπομπή που αγνοούσα ως τώρα ονόματι Κους Κους - όνομα και πράγμα δηλαδή - είχε ρεπορτάζ από την παρουσίαση του δίσκου της Μαρινέλλας και έτσι σταμάτησα για να δω. Βέβαια, εκεί που στάθηκαν οι "αξιοπρεπέστατοι" παρουσιαστές της εκπομπής ήταν οι σχέσεις Νταλάρα - Ρέμου. Το τι ακριβώς ελέχθη ίσως το φαντάζεστε ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δώρα, με αφορμή και τα δικά σου λόγια αλλά και τα όσα λέει ο Αντωνάκης στο διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής του Χατζηνικολάου, να παραθέσω κάποιες απόψεις μου. Δεν θα δω την σημερινή εκπομπή. Ούτε αυτή του Λαζό-πουλου.Σαν πρώτο συμπέρασμα, ο Ρέμος έχει προοδεύσει στο θέμα της σύνταξης λέξεων. Υπερασπίζεται τον χώρο του(και καλά κάνει). Από πέρυσι υποστήριζα πως δεν κατάλαβε με ποιον συνεργαζόταν ώστε να κάτσει δίπλα του και να μάθει. Ο Γιώργος έκανε το σφάλμα να τον αντιμετωπίσει ισότιμα και να του δώσει αξία. Προήχθη με αυτή την συνεργασία ,στα διάφορα πάνελ, σε μεγάλο τραγουδιστή. Ο Ρέμος κοίταζε και κοιτά να προασπίζει τα συμφέροντα τα δικά του και της ομάδας που τον στηρίζει. Ο Γιώργος δεν κοίταξε ποτέ το συμφέρον του και την προάσπιση της φήμης του. Υπερασπιζόταν με όλη του την ύπαρξη άλλα πράγματα και παρενέβαινε μήπως και διορθωνόταν άσχημες καταστάσεις. Δεν κοίταξε όπως έπρεπε τον εαυτό του και την φήμη του. Λειτούργησε δηλαδή τόσα χρόνια ως ΠΟΛΙΤΗΣ αυτής της έρμης της χώρας κι όχι ως ''κοπρίτης''(δικά του λόγια που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα). Και σήμερα αντιμετωπίζει μέτωπα ανοιχτά και κακίες. Η στάση του όλα αυτά τα χρόνια τον διαφοροποίησαν από τους άλλους ομοτέχνους του. Η εποχή μας δεν σηκώνει διαφορετικούς και μοναδικά κορυφαίους. Δεν ανέχεται την άποψη αλλά υπηρετεί -μέσω κάποιων τυχάρπαστων- την μετριότητα και την ισοπέδωση. Έχω την εντύπωση πως προσπαθούν -εδώ και καιρό- να τον βάλουν στην γωνία. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν. Κανείς άλλος όμως δεν μιλά. Μοιάζουν σαν ευνουχισμένοι όλοι. Συμμετέχουν σε ένα συνεχές πάρτυ. Και δείχνει ο Νταλάρας σαν την μύγα μες στο γάλα. Πολλές φορές τον θαύμασα για το θάρρος της γνώμης του. Δεν του κάνει καλό σε επικοινωνιακό επίπεδο, δεν τον κατανοούν οι πολλοί, κερδίζει όμως ψυχικά και ηθικά. Ο Ρέμος στο τρέιλερ του προσάπτει: ''ο Γιώργος με την στάση του νομιμοποιεί όσους τον κατηγορούν''!! Υπερασπίζεται τον εαυτό του και τον χώρο που κινείται. Καιρός είναι να υπερασπιστεί και ο Γιώργος τον εαυτό του και τον χώρο του με την ιδιοτέλεια που το κάνουν οι άλλοι. Δεν χρειάζεται να ασχολείται άλλο με τους Ρέμους, τους Λαζόπουλους και να δίνει εξηγήσεις. Δεν χρειάζεται να αναλώνεται σε εξηγήσεις. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Μην τους δίνει άλλη αξία, ας τους προσπεράσει κι ας αδιαφορήσει .Ας κρατήσει την ψυχραιμία και το επίπεδο που τον χαρακτηρίζει. ’λλωστε σημασία έχει ποιος τα λέει κι όχι τι λέει. Κι αυτοί που τον κατηγορούν, στην πλειονότητά τους, είναι πολύ μικροί σε σχέση με εκείνον. Καταβάλλουν ,βέβαια,μεγάλη προσπάθεια για να κάνουν ''μικρό'' και τον Νταλάρα.

Όποιος με κατηγορήσει για ελιτισμό, θα το δεχθώ ασμένως.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σήμερα άκουσα ότι βγήκε στα κανάλια ο Πλέσσας και δήλωσε για το Νταλάρα, μάλλον στα πλαίσια της ''επίθεσης'' στο Ρέμο ότι 'Ο Γιωργάκης μας ξέχασε πως ξεκίνησε'... Τώρα τί είναι αυτό πάλι;; :wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μάλλον επειδή δεν ξέχασε ''ο Γιωργάκης τους'' πώς ξεκίνησε, γι αυτό λέει όλα αυτά περί κέντρων. Πήρε το μέρος του Ρέμου, Bithidalara. Να μην ξεχνάμε τις επανεκτελέσεις του Ρέμου στα τραγούδια του Πλέσσα και την ευγνωμοσύνη που οφείλει ο Πλέσσας στον τελευταίο. Μεγάλη γλώσσα για γλύψιμο έχουν ορισμένοι. Πού καταντήσαμε!

Θυμάμαι μια συνέντευξη του Γ.Νταλάρα, πως ''στην αρχή ήμουν αγαπητός σε όλους. Γιωργάκη με ανέβαζαν, Γιωργάκη με κατέβαζαν. Όταν άρχισα να εκφράζω τις απόψεις μου άρχισαν και οι έχθρες.'' Να αναμένουμε κι άλλα ευχάριστα σαν του Πλέσσα. Βγήκαν τα μαχαίρια από τα θηκάρια!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Και εγώ σκέφτηκα το live με τα τραγούδια του Πλέσσα, και από ότι φαίνεται νομίζω ότι έρχονται και άλλες τέτοιες δηλώσεις! Παρεπιμπτόντως, επειδή το Bithidalaras δεν μου αρέσει πολύ, να με λέτε Γιώργο(αυτό είναι το όνομά μου).. :wow: ! Και κάτι τελευταίο.. Νομίζω ότι μια από τις προτάσεις και τις ανανεώσεις του forum είναι, όπως φαίνεται, να κάνουμε ξεχωριστό θέμα συζητήσεων για τις έχθρες και την κακία που υπάρχει απέναντι στον Γιώργο.. Έτσι όπως πάμε, θα γράφουμε κάθε μέρα εκεί... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Νομίζω ότι μια από τις προτάσεις και τις ανανεώσεις του forum είναι, όπως φαίνεται, να κάνουμε ξεχωριστό θέμα συζητήσεων για τις έχθρες και την κακία που υπάρχει απέναντι στον Γιώργο.. Έτσι όπως πάμε, θα γράφουμε κάθε μέρα εκεί... :(

Δε νομίζω ότι αξίζει στον Γιώργο Νταλάρα να κάνουμε κάτι τέτοιο... ’λλωστε, έχουμε τόσα πολλά να λέμε για τη δουλειά του και την προσωπικότητά του, σωστά; :wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με την Μάρω, αγαπητέ Γιώργο! Γιατί μπορεί να στεναχωρούν όλα αυτά τον Γ.Νταλάρα κι εμάς, αλλά αυτό που αξίζει είναι το έργο, η σπουδαία καριέρα και η προσωπικότητα του Γ.Νταλάρα. ’σε τους άλλους να βράζουν στο ζουμί τους και στην μιζέρια της επίπλαστης ευδαιμονίας τους. :wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites
και στην μιζέρια της επίπλαστης ευδαιμονίας τους. :(

Καλά, αυτό το "επίπλαστης ευδαιμονίας" με σκότωσε!!! :wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

:lol: :lol: Μην με παρεξηγείτε για το μαχητικό και λίγο υπερβολικό ύφος, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Το άσχημο είναι πως σαν λαός χάσαμε το μέτρο. Ίσως πολλά που συμβαίνουν οφείλονται στην απώλεια κάποιων αρετών που μας χαρακτήριζαν ανέκαθεν.

Και κάτι άσχετο! Η περίοδος αυτή ήταν πολύ πιεστική για όλους όσους ασχολούνται είτε άμεσα είτε έμμεσα με την αγορά ακινήτων. Έχω βαρεθεί να παρίσταμαι σε συμβόλαια. Και εκτονώνω την μαχητικότητα και την συσσωρευμένη ενέργεια σε τέτοια θέματα που με φορτίζουν ιδιαίτερα. ’ντε, και σε κάποιον άλλο... :lol: Μην πάμε σε πιο προσωπικές ιστορίες τώρα. Θα μας λογοκρίνουν! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μόλις τώρα βλέπω την συνέντευξη του Ρέμου... Δε με πειράζουν τόσο πολύ οι απαντήσεις του Ρέμου, όσο τα "τσιγκλίσματα" του Χατζηνικολάου για να κατηγορήσει τον Γιώργο...

Και οι δύο κάνουν λες και τωρα μαθαίνουν τον Γιώργο... :wow::(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ερώτηση Χατζ προς Ρέμο:

Μήπως τέτοιες συνεργασίες σου χαλάνε την εικόνα;

Πλάκα μας κάνει;;

Ακούστε τώρα λέει:

Δεν μπορώ να πιστεψω πως όλοι γλεντάνε με αυτά τα σαχλοτράγουδα (που κατα καιρούς έχω πεί και εγώ!!)

Επίσης η άποψη του Χατζ είναι πως ο Ρέμος με την συνεργασία που έκανε με το Γιώργο έκανε 2 βήματα πίσω :blink: :blink:

-¨"Σύ είπες" του λέει ο Ρέμος

Θα μας κουφάνει σήμερα ο Χατζ! Βήμα πίσω είναι η συνεργασία με τον Γιώργο;;;;; :blink: :blink:

Κάνανε και αναφορά στο DVD της τελετής λήξης απο το οποίο "κόπηκε" το μέρος που τραγουδούσαν ο Ρέμος ο Σαββόπουλος η Πρωτοψάλτη κτλ..

Υ.Γ: Νομίζω πως θα ήταν κάλή ιδέα να κάνει όλο το φόρουμ δώρο στον Αντώνη στη γιορτή του ένα συντακτικό και μία γραμματική της νέας Ελληνικής.... :D:rolleyes:

Υ.Γ.2: πάντως τη Ζέτα την αγαπάει ακόμη...Τη λατρεύει θα έλεγα πιο σωστά. :wow::(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ο Ρέμος κοίταζε και κοιτά να προασπίζει τα συμφέροντα τα δικά του και της ομάδας που τον στηρίζει. Ο Γιώργος δεν κοίταξε ποτέ το συμφέρον του και την προάσπιση της φήμης του. Υπερασπιζόταν με όλη του την ύπαρξη άλλα πράγματα και παρενέβαινε μήπως και διορθωνόταν άσχημες καταστάσεις. Δεν κοίταξε όπως έπρεπε τον εαυτό του και την φήμη του. Λειτούργησε δηλαδή τόσα χρόνια ως ΠΟΛΙΤΗΣ αυτής της έρμης της χώρας κι όχι ως ''κοπρίτης''(δικά του λόγια που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα). Και σήμερα αντιμετωπίζει μέτωπα ανοιχτά και κακίες. Η στάση του όλα αυτά τα χρόνια τον διαφοροποίησαν από τους άλλους ομοτέχνους του.

Το ξέρω: σε ένα φόρουμ για τον Νταλάρα βρισκόμαστε, οπότε φυσικό είναι να επικρατήσουν οι θετικές γνώμες για αυτόν. Αλλά όπως γράφεις κι εσύ η ίδια, EKOSTEL, όλα έχουν ένα όριο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έπρεπε να εκφέρεις τις απόψεις σου. Σημαίνει όμως πως από κάποια σημείο και μετά επιβάλλεται μια κριτική απάντηση:

Αυτό που κάνεις δεν είναι μόνο απλή ηρωοποίηση ενός ανθρώπου αλλά σχεδόν αγιοποίηση πια. "Ο Γιώργος δεν κοίταξε ποτέ το συμφέρον του και την προάσπιση της φήμης του." (???) Μα ο κάθε άνθρωπος το κάνει (και αν δεν το έκανε, μάλλον δεν θα μπορούσε να επιζήσει για πολύ καιρό), πόσο μάλλον εκείνοι που είναι στην κορυφή (στην πολιτική, στην οικονομία, στον αθλητισμό, ... παντού - και βέβαια και στην τέχνη). Αλλιώς δεν θα φτάσεις εκεί ή δεν θα παραμείνεις εκεί.

Και μόνο μια τέτοια φράση, λοιπόν, με κάνει να αντιμετωπίσω με επιφύλαξη και τα άλλα μέρη του κειμένου σου.

Και για να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά ας μεταφέρω (αποσπασματικά) μερικά σχόλια που βρήκα πριν από λίγες μέρες τυχαία σε κάποιο άλλο φόρουμ (ή blog είναι μάλλον) και που νομίζω ότι ταιριάζουν ακριβώς και σε αυτό το topic:

- Ο Νταλάρας τότε αρχίζει [στην εκπομπή] να λέει ότι κανείς δεν τα έχει βάλει με το σύστημα όσο αυτός, κανείς δεν έχει τσακωθεί με τις εταιρίες δίσκων όσο αυτός και άλλα τέτοια. [...] Πρόκειται για εξαιρετικό case study ματαιοδοξίας, [...]. Πώς θα γίνει ρε παιδιά, είναι σαν να βγαίνει ο Μητσοτάκης και να κατηγορεί το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας και να το παίζει αντιστασιακός του συστήματος αυτού, λες και δεν είναι ψυχή και σώμα του πάνω από μισό αιώνα. Είναι σαν να βγαίνει ο Βίκτωρας Μητρόπουλος και να καταγγέλλει τις δομές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν γίνεται ρε Νταλάρα να είσαι εντός, εκτός και επί τα αυτά συνέχεια. Κι η Πρωτοψάλτη συνεργάστηκε με τον Ρέμο, αλλά ουδείς την κατηγόρησε γιατί δεν είχε κηρύξει ανένδοτο πόλεμο του ποιοτικού έναντι του μη ποιοτικού τραγουδιού. Ο χαμαιλέων ο ίδιος, η αντίφαση η ίδια, η ασυνέπεια η ίδια, η εγωπάθεια η ίδια, η οίηση η ίδια.»

- «Εγώ προσωπικά δεν αμφισβήτησα την αξία της φωνής του αλλά τον χαρακτήρα του. [...] Εκείνο που αμφισβήτησα είναι το ήθος που εκπέμπει. Ούτε καν το ήθος που έχει. Εκείνο που εκπέμπει και εισπράττουμε. Eσύ [...] πώς δέχεσαι να τραγουδάει με τον εκπρόσωπο ενός μουσικού ρεύματος που έχει σκυλοβρίσει, σε ένα είδος διασκέδασης που έχει σκυλοβρίσει και μετά να την κάνει πάλι γυριστή. Εσύ πώς δέχεσαι να λέει ότι είναι ο μεγαλύτερος πολέμιος των εταιριών δίσκων, αυτός που βγάζει πέντε δίσκους το χρόνο, εκ των οποίων οι 4 1/5 είναι με τραγούδια που έχουν ήδη δισκογραφηθεί;»

- «Ο Νταλάρας έχει σίγουρα πολύ ωραία φωνή. Έχει πει μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια της ελληνικής μουσικής - σε μια άλλη εποχή, την εποχή του Κουγιουμτζή, του Καλδάρα, κλπ. Φτιάχτηκε τότε, με το ίματζ του φτωχόπαιδου με ταλέντο που τώρα απολαμβάνει τα όσα στερήθηκε. Δεκτόν. Τα λεφτά, όμως, δεν βρίσκονται μόνο στα νυχτερινά κέντρα, αλλά και στα Μέγαρα, στις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, στις δημόσιες σχέσεις. Και σ' αυτό ο Γιωργάκης είναι πρώτος και καλύτερος. Προσωπικά μου βγάζει μια αυταρέσκεια που με ενοχλεί πάρα πολύ, κάτι γλοιώδες που δεν μπορώ να εντοπίσω. Όταν τραγουδάει μου αρέσει, όταν μιλάει, με χαλάει.»

Δεν λέω πως συμμερίζομαι ανεπιφύλακτα όλες αυτές τις απόψεις. Αλλά πάντα έχει ενδιαφέρον να ακούει κανείς και τις δύο πλευρές. Και όσο πιο ... ακραία είναι τα εγκώμια που πλέκονται τόσο περισσότερο βάρος και σημασία αποκτούν και οι απόψεις των "διαφωνούντων" (τουλάχιστον για μένα). Και ομολογώ ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση τα όσα λένε αυτοί μού φαίνονται πιο πειστικά από τα εγκώμια που δεν στηρίζονται σε επιχειρήματα αλλά σε ένα είδος προσωπολατρείας που έχω την εντύπωση πως σχετίζεται περισσότερο με ιδεολογία παρά με χειροπιαστά και ορθολογικά στοιχεία.

ΥΓ: Και ζητώ συγγνώμη από σένα, EKOSTEL, που αναφέρομαι ακριβώς σε δικό σου μήνυμα ενώ και άλλοι έχουν τις ίδιες (ή παρόμοιες) απόψεις με σένα. Το ξέρω. Αλλά ο λόγος είναι ότι εσύ είσαι εκείνη που διατυπώνεις κάποια πράγματα με έναν ιδιαίτερα ακραίο και μονομερή τρόπο ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ θέλω να ρωτήσω τον Χατζηνικολάου ποιά ήταν ακριβώς η δήλωση-κατηγορία του Νταλάρα προς τον Ρέμο που αποτελεί και προδοσία.Αν θεωρεί κατηγορία την αρνητική αναφορά του στα νυχτερινά κέντρα απλά να του ή καλύτερα να τους θυμίσω ότι του το έχει πει και κατάμουτρα στην εκπομπή της Σεμίνας.Αν τη θυμηθούμε όλοι θα διαπιστώσουμε ότι του τα έχει πει του Αντωνάκι και κατιδίαν αυτά περί νυχτερινών κέντρων.Οι ερωτήσεις του Χατζηνικολάου ήταν καθαρά προβοκατόρικες.Ο Ρέμος φάνηκε προς στιγμή να υπερασπίζει τον Νταλάρα αλλά οι ερωτήσεις του Χατζηνικολάου ήταν τόσο άθλιες όσο δεν πήγαινε και έπεσε και ο Αντωνάκης (γιατί για Αντωνάκη πρόκειται τελικά)στην παγίδα.

Και τέλος μια μόνη σημείωση.Ας συγκρίνει κανείς την περσινή εκπομπή των προσώπων με τον Νταλάρα και αυτή του Ρέμου.Νομίζω ότι η διαφορά επιπέδου είναι τόσο φανερή που τελικά δεν νομίζω ότι έχει νόημα τελικά να προσπαθήσουμε να πείσουμε ΚΑΝΕΝΑ ότι το γάλα είναι άσπρο κάι όχι μαύρο.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κατ' αρχάς τα ... "παπαρο"κάναλα (όπως θα έλεγε και μια ψυχή...:music: * ) δείχνουν ακριβώς τα αποσπάσματα των δηλώσεων του Γιώργου στα οποία ένας άσχετος που δεν έχει ακούσει ολόκληρη τη δήλωση, φυσικά θα πιστέψει ότι ο Γιώργος κατηγορεί τον Ρέμο! :music: Ακούστε τί μου είπανε: (συμφοιτήτριες κλπ...) ότι λέει ο Νταλάρας στην ηληκία του ( :blink: τί έχει η ηλικία του, μια χαρά είναι!) ασχολείται με τις... "γκόμενες" :blink: :blink: :blink: :blink: Κι αυτό επειδή στο "παπαρο"Backstage έδειξε τα συγκεκριμένα αποσπάσματα τα οποία τα θεώρησαν ρόζ! Βλέπετε λοιπόν τί κακό μπορεί να κάνει η τηλεόραση;; Αν πάρω κι εγώ και μοντάρω ότι θέλω μπορώ να βγάλω είδηση ότι γύρισε η Γη ανάποδα! Τι μου λέτε τώρα! :music::confused::mad::mad::mad:

( * αλλά εδώ ταιριάζει γάντι ο χαρακτηρισμος :mad: )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πριν απο ακριβώς ένα χρόνο ήταν η αντίστοιχη εκπομπή του Χατζ με τον Γιώργο Νεφέλη.

Φαίνεται ότι ο Χατζ αγαπάει πιο πολύ τον Αντώνη απο τον Γιώργο και ήθελε να τον "υπερασπιστεί".

Αυτά που έλεγε χθες ήταν απίστευτα...

Αυτός που μόλις χώρισε , του λέει του Ρέμου, έλεγε στην παρέα: "Χώρισα, πάμε Ρέμο", αυτός που ερωτεύτηκε έλεγε στην παρέα: "παιδιά είμαι ερωτευμένος, πάμε Ρέμο..".

- Θες να το χάσεις αυτό Αντώνη;; (υπονοόντας πως μς τέτοιες συνεργασίες κινδυνεύει να το χάσει....)

Παιδιά έβαλα ADSL.......πάμε Ρέμο;;;;; :music::music::music::confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το γεγονός ότι ο Χατζινικολάου είναι διευθυντής καναλιού και τον ενδιαφέρουν τα νούμερα και μόνο μην το προσπερνάτε.

Παρολαυτά είναι αλήθεια ότι ο Νταλάρας δεν είναι πάντα σαφείς στο ευρύ κοινο όταν μιλάει όσο είναι σε εμάς που τον παρακολουθούμε τόσο καιρό.

Θέλω να καταλήξω στο ότι ο Νταλάρας έχει πει ’ΠΕΙΡΕΣ!!! φορές ότι εκτιμάει πολύ το Ρέμο σαν τραγουδιστή και τον ξεχωρίζει από τους άλλους του είδους του ενώ παράλληλα έχει εκφράσει τη δυσαρέσκεια του επίσης πολλες φορές και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους. για κάποια τραγούδια που λέει ο Ρέμος και για τους χώρους που τραγουδάει. Τίποτα καινούριο!! Ο Χατζηνικολάου την έκανε τη δουλειά!! Να μην αρχίσω να λέω τώρα και γι' αυτόν!

Το πρόβλημα ρε παιδιά με τον Νταλάρα εδώ και 30τόσα χρόνια ξέρεται πιο είναι; Ότι μιλάει πολύ! Και κυρίως ότι λέει αυτά που θέλουν ΄'ακούσουν οι άλλοι αλλά και ότι μιλάει όταν οι άλλοι σωπαίνουν. Έχει δημιουργήσει αναρίθμητες έχθρες και εντάσεις. Αριστερά,ΠΑΣΟΚ, συνθέτες, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, κριτικοί, σάτιρα, και κυρίως ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΣΚΩΝ. Αλλά δεν κολώνει πουθενά! Και θάθελα πολύ να συζητήσω για ώρες μαζί του και να του αναλύσω τι έχει πει τόσα χρόνια (δηλαδή τα ίδια πράγματα τόσα χρόνια)και να του πω πως εκτός από μουσικό και τραγουδιστή τον γουστάρω και σαν άτομο γιατί λέι ότι σκέφτεται(ίσως και λιγότερα).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα συμφωνήσω πως την ζημιά και τις παρεξηγήσεις τις δημιουργούν κάποια δελτία κι εκπομπές που προβάλλουν αποσπασματικά μέρη συνεντεύξεων. Φυσικά και ο Νταλάρας δεν καταφέρθηκε κατά του Ρέμου. Και ο Ρέμος απάντησε έξυπνα δηλώνοντας τον σεβασμό του. Λειτούργησε ψύχραιμα. Ο Χατζηνικολάου είναι κολλητός του Ρέμου και εθίγη προσωπικά. Ας παρακολουθούσε λίγο καλύτερα τις συνεντεύξεις και την πορεία του Νταλάρα για να μην κάνει γκάφες. Στον Νταλάρα ήταν έως και κριτικός απέναντί του, πέρυσι. Πόσο νοσταλγώ τον Χατζ. του Μαρτίου του 1993(η πρώτη συνέντευξη με Έλληνα τραγουδιστή σε αμιγώς πολιτική εκπομπή ήταν του Γιώργου- προηγήθηκε αυτή της Βουγιουκλάκη, αλλά ήταν ηθοποιός).

Το ''λάθος'' του Γιώργου είναι πως υποτίμησε τον ρόλο και την δύναμη της τηλεόρασης. Σε αντίθεση με τους άλλους που από δημόσιες σχέσεις με τους αστέρες της TV , σκίζουν.

Michael, ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου. Οι απόψεις μου είναι αυτές όμως. Αν θεωρείς πως είναι μονομερής άποψη και αγιοποίηση του Νταλάρα, ειλικρινά πλέον δεν με πειράζει καθόλου. Και θα σου εξηγήσω γιατί. Καθημερινά βλέπω αγιοποιήσεις ασήμαντων στην ελληνική πραγματικότητα και στην τηλεοπτική σαβούρα(βλέπε αγιοποίηση Ρέμου, Ζήνα από τον ''μέγα Πάπα της δημοσιογραφίας'' Χατζηνικολάου). Εγώ ,λοιπόν, επιλέγω να εκτιμώ απεριόριστα τον Νταλάρα. Ίσως και σε βαθμό αγιοποίησης. Τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει προτιμώ να τιμώνται εν ζωή για να μπορούν να χαίρονται και οι ίδιοι. Ευχαριστώ και πάλι για τις παρατηρήσεις σου και σου εύχομαι ''Καλές γιορτές''. :blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συμφωνώ με την EKOSTEL γιατί η επιχειρηματολογία της μου άρεσε πολύ.

Δεν είναι δυνατόν να κάνεις άγιους και να προσκυνάς τραγουδιστές και γλάστρες της TV που βαφτίστηκαν σε μία νύχτα "κορυφαίοι", "βασιλιάδες" και "άρχοντες" και να μην θαυμάζεις ανθρώπους σαν τον Νταλάρα που μιλάνε και αποδεικνύουν την αξία τους με τις πράξεις τους και δεν προσπαθούν να την κατασκευάσουν με δημόσιες σχέσεις και "διαρροές" σε κουτσομπολίστικα περιοδικά. Αυτό το ήθος πρέπει να επιβραβεύεται...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ Κ ΠΟΙΟ ΒΛΑΚΑΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΡΕΜΟΣ Κ Η ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ.ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ.ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΙΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ Κ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0