Sign in to follow this  
Followers 0
Bithidalaras

Τα τραγούδια των ονείρων μας

5 posts in this topic

Σκέφτηκα να κάνω αυτό το topic καθώς άκουγα ένα πραγματικά υπέροχο τραγούδι, το 'Τι να σου κάνει μια καρδιά', από τον Μπιθικώτση! Πραγματικά, ο Γιώργος Νταλάρας έχει πει τραγούδια-θησαυρούς σε πολύ μεγάλο ποσοστό της δισκογραφίας του! Σε μεγάλο ποσοστό ο χαρακτηρισμός 'θησαυρούς' οφείλεται στη φωνή του και στο ότι είναι ο Νταλάρας(πώς να το κάνουμε;:mad: Παρόλα αυτά, υπάρχουν τόσα και τόσα τραγούδια που μας κάνουν να συγκινούμαστε και τα οποία προσωπικά, θα ήθελα να τα έχω ακούσει από τον Γιώργο! Για αυτό έκανα αυτό το topic! Για να μοιραστούμε και να πούμε τα τραγούδια που ο καθένας θα ήθελε να έχει πει ο Γιώργος Νταλάρας! ’λλωστε, δεν φαντάζομαι να μην έχει κάποιος τέτοια 'απωθημένα'... :xmas:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα τραγούδια που ονειρεύομαι να ακούσω από την φωνή του Γιώργου, είναι τα υπέροχα ''Έχε τον νου σου στο παιδί'' και ''Χάθηκα'' του Μίκη. Ονειρεμένα τραγούδια ψυχής που θα ήθελα να τα ακούσω κάποτε από τον Γιώργο. :xmas: Υπάρχουν βέβαια κι άλλα αριστουργήματα, αλλά δίνω προτεραιότητα σε αυτά τα δύο.

Share this post


Link to post
Share on other sites
''Έχε τον νου σου στο παιδί''

Όντως υπάρχει το σχετικό topic αλλά αφού έγινε λόγος από την EKOSTEL να θυμίσω ότι το συγκεκριμένο τραγούδι ("Κάποτε θα'ρθουν") είχε ακουστεί από τον Γιώργο Νταλάρα στο Μέγαρο Μουσικής τον Γενάρη του 1996 νομίζω, σε μια συναυλία που στο 1ο μέρος είχε τον τίτλο "Μπαλάντες για το παιδί" και συμμετείχε η Ελ.Τσαλιγοπούλου ενώ στο 2ο μέρος είχε ακουστεί η "Misa Criolla" υπό την διεύθυνση του Σταύρου Ξαρχάκου.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θάνο, το έχω εγώ αυτό; :lol: :lol: (όπως λέει και μια ''ψυχή''). :lol: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0