Sign in to follow this  
Followers 0
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ

Νταλάρας στο Καραϊσκάκη?

1 post in this topic

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία"- στις αθλητικές σελίδες- έγινε πρόταση στον Γιώργο Νταλάρα για πραγματοποίηση συναυλίας τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο στο γήπεδο "Καραϊσκάκη".

Παραθέτω το απόσπασμα του δημοσιεύματος:

"Εξι συναυλίες στο Καραϊσκάκη

Αρκετές συναυλίες, όχι όμως πια κινηματογράφο (η γιγαντοοθόνη ίσως τοποθετηθεί μόνο για την παρακολούθηση αγώνων του Μουντιάλ της Γερμανίας, όπου θα μετέχουν οι Τζόρτζεβιτς, Τουρέ), περιλαμβάνει το καλοκαιρινό πρόγραμμα (Ιούνιο-Ιούλιο) στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τους πρώτους θερινούς μήνες θα επισκεφθούν την Ελλάδα και θα εμφανιστούν στο φαληρικό γήπεδο ο Ερικ Κλάπτον και ο Ερος Ραμαζότι, ενώ καθημερινά γίνονται συζητήσεις και με άλλους καλλιτέχνες από το εξωτερικό, αλλά και Ελληνες, μεταξύ των οποίων είναι και ο Γιώργος Νταλάρας.

«Το πιθανότερο είναι ότι θα δοθούν έξι συναυλίες στο Καραϊσκάκη», υποστήριξαν στην «Ε» άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση, η τελευταία από τις οποίες θα δοθεί το αργότερο έως τις 25 Ιουλίου αφού ο Τροντ Σόλιντ έχει ζητήσει το γήπεδο να είναι ελεύθερο από την 1η Αυγούστου για τους φιλικούς αγώνες των «ερυθρολεύκων» ".

Αναμένουμε με ανυπομονησία.

*Ευχαριστώ πολύ τον Μάκη, για την πληροφορία.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0