HARDET

Χάρις Αλεξίου

928 posts in this topic

Κάθε 33 χρόνια, γυναίκες απ όλο τον κόσμο, που η κάθε μια εκπροσωπεί το τραγούδι της χώρας και της κουλτούρας της, συγκεντρώνονται σε μια ιδιαίτερη παράσταση χωρίς κοινό. Το 2001, η συνάντησή τους έγινε στο Ελληνικό Αμφιθέατρο της Ταορμίνα, κάτω από το ηφαίστειο της Αίτνας, για μια βραδιά γεμάτη από την παγκόσμια μουσική.Συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η Τζέσσι Νόρμαν, η Ντίντι Μπριτζγουώτερ, η Κριστίνα Μπράνκο και η Χάρις Αλεξίου.

Παραγωγή: 2001

Τίτλος : Η Νύχτα με τις Πριμαντόνες

Την ιδιαίτερη αυτή παραγωγή είχα την τύχη να "ανακαλύψω" έγκαιρα στο πρόγραμμα του καναλιού της Βουλής και χθες το βράδυ να απολαύσω!

Η Χαρούλα-όπως πάντα-μοναδική τραγούδησε τη "Φαίδρα" και μετέδωσε πλήθος συναισθημάτων! :razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οι σημερινές "Εικόνες" μαζί με το "Έθνος της Κυριακής" φιλοξενούν εξώφυλλο και φαντάζομαι συνέντευξη ή κάποιο άλλο αφιέρωμα της Χαρούλας.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Στην ΕΤ-1, την Κυριακή 4-2-2007 στις 8 το βράδυ, η εκπομπή Η ζωή είναι αλλού φιλοξενεί τη Χαρούλα Αλεξίου.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί τελικά αυτή την Κυριακή 25-2 την ίδια ώρα, από την ΕΤ1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πέντε συναυλίες

«Χάρις Αλεξίου ...Όνειρα ...Η μνήμη στο τραγούδι» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Πέντε συναυλίες, για όσους αγαπούν το καλό ελληνικό τραγούδι, φιλοξενεί το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 26, 27, 28 Φεβρουαρίου, 2 και 3 Μαρτίου.

Πρόκειται για πέντε εμφανίσεις τις Χάρις Αλεξίου, με τίτλο Χάρις Αλεξίου ...Όνειρα ...Η μνήμη στο τραγούδι, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των «Ειδικών Εμφανίσεων» και υπό τη σκηνοθετική και σκηνογραφική επιμέλεια του Πάνου Παπαδόπουλου. Την Ορχήστρα Πατρών, με την οποία συμπράτουν διακεκριμένοι σολίστ, διευθύνει ο Αλέξανδρος Μυράτ.

Έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους συνθέτες, ποιητές και τραγουδοποιούς η Χάρις Αλεξίου θα μας ταξιδέψει, με τραγούδια που έχει πει από τα πρώτα βήματα της καριέρας της έως σήμερα, από τη «Μικρά Ασία» μέχρι το «Βύσσινο και Νεράντζι» και όλους τους μεγάλους σταθμούς της καριέρας της.

Η σύγχρονη ελληνική μουσική πραγματικότητα χαρακτηρίζεται καθοριστικά από τη φωνή και τα τραγούδια της Χάρις Αλεξίου. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο μουσικό στερέωμα, στις αρχές της δεκαετίας του '70, μέχρι σήμερα, έχει διανύσει μια εξαιρετικά γόνιμη και γεμάτη επιτυχίες διαδρομή που οδήγησε στην αναγνώρισή της σαν ερμηνεύτρια κλασικής αξίας και στην ανάδειξή της σαν κύριο πρόσωπο της νέας ελληνικής δημιουργίας χάρη στους στίχους και τη μουσική της.

Με τη χαρισματική φωνή της, τη μοναδικότητα της ερμηνείας της, τη σκηνική της παρουσία αλλά και τη διαρκή ανίχνευση νέων μουσικών δρόμων η Χάρις Αλεξίου βρίσκεται για πάνω από τριάντα χρόνια στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού και στις καρδιές όλου του κόσμου. Είναι πια η Χαρούλα όλων των Ελλήνων!

Χορηγός των συναυλιών είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων Μυτιληναίος Α.Ε.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntit...91&lngDtrID=253

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μόλις υπήρξε μια ακύρωση για τη σημερινή συναυλία από τα άτομα που είχα υπλογίσει.Υπάρχει δηλαδή ένα εισητήριο των 19 ευρώ διαθέσιμο.Ξέρω ότι είναι αργά αλλά τώρα το ακύρωσαν.Όποιος θέλει ας μου κάνει ένα τηλέφωνο μέχρι τις 8:30 που ξεκινάει η συναυλία να βρεθούμε έξω από το Μέγαρο να του το δώσω.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η Χαρις Αλεξίου στο Μέγαρο

Τη βεντάλια τού, τόσο πλούσιου αλήθεια, ρεπερτορίου της θα ανοίξει η Χαρούλα Αλεξίου στις συναυλίες που θα δώσει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 26, 27, 28 Φεβρουαρίου και 2,3 Μαρτίου συναυλίες που έγιναν sold out σε ελάχιστο χρόνο και άφησαν την ερμηνεύτρια παραπονούμενη» ότι ούτε τους δικούς μου ανθρώπους δεν πρόλαβα να φροντίσω», έκπληκτη αλλά και με την ικανοποίηση του να γίνονται πράγματα χωρίς να τα περιμένω». Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΜΜΑ κ. Τσούχλος τόνισε πόσο σημαντική είναι η παρουσία της Χαρούλας Αλεξίου μια και πέρα από προσωπικότητα και ρεπερτόριο σου δίνει την αίσθηση υψηλού καλλιτεχνικού ήθους.

Η τραγουδίστρια που αν το ελληνικό τραγούδι ήταν βιβλίο, θα ήταν το εξώφυλλο», όταν πήρε τον λόγο υπογράμμισε πως της δόθηκε η ελευθερία να είναι η Αλεξίου και όχι κάτι άλλο από αυτό που είναι και να φτιάξει ένα πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να διατηρήσω τα όνειρά μου. Εχω κάνει μια επιλογή συνθετών αν τους έλεγα όλους δεν θα έφτανε ο χρόνος κι άφησα την καρδιά μου να με οδηγήσει ώστε να είμαι φρέσκια, καινούργια. Ολοι οι καλλιτέχνες θέλουμε να βρεθούμε στη σκηνή, σαν να είναι η πρώτη φορά. Θέλω να είμαι πιο φυσική, πιο λυρική και πιο ουσιαστική πια». Γι αυτό άλλωστε οι εμφανίσεις της είναι πιο αραιές. Δεν μου προσφέρει τίποτα η φθορά του νυχτερινού μαγαζιού. Το έκανα χρόνια, το ευχαριστήθηκα κι εγώ και ο κόσμος. Τώρα ήρθε η ώρα να αφοσιωθώ στη δουλειά μου με διαφορετικό τρόπο, μου αρέσει να έχω χρόνο να προετοιμάζω σωστά καθετί που κάνω. Για μένα δεν είναι τίποτα δεδομένο, πάντα παλεύω για την αποδοχή του κόσμου».

Τις βραδιές της στο Μέγαρο τα όνειρα και η καρδιά της Χαρούλας Αλεξίου και φυσικά η τεράστια φωνή της θα μας οδηγήσουν σε δρόμους παραδοσιακούς αλλά και στα μονοπάτια του Μάνου Λοϊζου, του Νίκου Αντύπα, του Χρήστου Νικολόπουλου, του Νίκολα Πιοβάνι, του Γιάννη Σπάθα, του Απόστολου Καλδάρα, του Γιάννη Μαρκόπουλου, του Γιάννη Σπανού, του Σταύρου Κουγιουμτζή, του Μίκη Θεοδωράκη, του Θάνου Μικρούτσικου Πάνω από όλα στους δρόμους που χαράζει η φωνή της

Της ΣΟΝΙΑΣ ΜΑΓΓΙΝΑ

http://www.adesmeytos.gr/static/content.asp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είχα την τύχη να ακούσω τη Χαρούλα σε πραγματικά "ξεχασμένα διαμάντια" χθες το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής. Είχα, επίσης, την τύχη να παω τη 2η βραδιά και όχι την 1η. Σκόρπιες εντυπώσεις γνωστών κ φίλων που πήγαν την 1η βραδιά δεν είναι οι καλύτερες... Αυτά έχουν όμως οι πρεμιέρες.

Αρχικά, να παραθέσω το τελικό πρόγραμμα, έτσι όπως το ακούσαμε την Τρίτη:

(οι διαφορές είναι ελάχιστες από το πρόγραμμα που μας έδωσε ο Γιάννης)

1. Μη χαράζεις βλέφαρό μου

2.Με φάρο το φεγγάρι

3. Η πατρίδα

4. Μια καλημέρα

5. Αγαπησέ με

6. Ποιός το ξέρει. Δεν το είπε, στη θέση του ακούσαμε το "Ψυχές και σώματα".

7. Η αρρώστια του φεγγαριού [Nicola Piovani- Λ. Νικολακοπούλου]

8.Να ζήσω η να πεθάνω

9. Ο μάγος έρωτας

10. Απ τα κουμπάκια ανάμεσα

11. Όλες του κόσμου οι Κυριακές

12. Το Ανεστάκι

13. Πουλάκι ξένο

14. Στην ξενιτιά

15. Η μπαλάντα της Ιφιγένειας

16. Λέγκω. Δεν το είπε.

Β. ΜΕΡΟΣ

1.Σιντάρτα

2. Αυστραλία

3. Οδός Αριστοτέλους

4. Ήσουν μια βρύση του ουρανού

5 Και σε μένα κρίμα

6. Μπουρνοβαλιός μανές

7. Ελενίτσα

8. Τα σκούρα μάτια

9. Πανσέληνος ο έρωτας

10. Με κλειστά παράθυρα

11. Πανσέληνος

12. όλα σε θυμίζουν

13. Δρόμοι λησμονημένοι Δεν το είπε.

14. Μια πίστα από φώσφορο.

Έκλεισε με την "Πυρόγα" και το "Μινόρε της αυγής". :)

Ήταν απλά υπέροχη. Όσο περνούσε η ώρα όλο και καλύτερη... Αρχικά σφιγμένη (κλασσική Αλεξίου) και σιγά-σιγά...κλασσική Χαρούλα. Μου άρεσε η κλασσική ορχήστρα, ειδικά στα κομμάτια του Χατζιδάκι και του Θεοδωράκη. Μου άρεσε που ακούσαμε σπάνια κομμάτια, που δεν τα ήξερα καθόλου. Δε μου άρεσε όμως που δεν ακούσαμε καθόλου Κουγιουμτζή και που δεν είπε τίποτα από τη Μικρά Ασία. :razz: Αν θεωρούσε ότι "κάλυψε" τον Καλδάρα με τον Βυζαντινό Εσπερινό, έκανε λάθος. ’λλο ένα αρνητικό, που δεν αποδίδεται πάντα στον καλλιτέχνη, το κρύο κοινό. Ακόμη και στα κομμάτια που η Χαρούλα αφέθηκε λίγο περισσότερο πάνω στη σκηνή. Όπως και να'χει, δεν μπορείς να είσαι πάντα ευχαριστημένος από μία "εφ'όλης της ύλης" συναυλία ενός καλλιτέχνη όπως η Χάρις Αλεξίου. Θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή, τόσο ερμηνευτικά όσο και φωνητικά. Προσωπικά, σε κάποιες στιγμές (αρκετές θα έλεγα) μου θύμισε τη Χαρούλα μιας δεκαετίας πίσω! :)

ΥΓ: Γιάννη ελπίζω να το απόλαυσες εξίσου! :razz:

ΥΓ2: Ας γράψει και κανένας άλλος γιατί δεν αποτελώ κ τόσο..."αντικειμενικό" δείγμα! Μια συναυλία της Χαρούλας είναι για μένα πάντα απολαυστική.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8. Τα σκούρα μάτια

Δε μου άρεσε όμως που δεν ακούσαμε καθόλου Κουγιουμτζή

Μάρω...τι πράγματα είναι αυτα; :):)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ παρακολούθησα την πρεμιέρα.Δεν μπορώ να πω ότι έφυγα με τον ίδιο ενθουσιασμό που μπήκα.Καταρχήν ο ήχος στο πρώτο μέρος δεν είχε καθόλου βάθος και γενικά κάτι σου έλειπε.Στο δεύτερο ήταν σαφώς πολύ καλύτερα.Επιπλέον η Αλξίου ήταν εξαιρετικά αντεπικοινωνιακή με τον κόσμο.Πέρα από το ευχαριστώ πολύ στο τέλος δεν είπε κάτι άλλο και δεν έδωσε ούτε μια πάσα στον κόσμο για να σπάσει ο γνωστός μεγαρικός πάγος.Το ρεπερτόριο απευθύνονταν σε καλά ενημερωμένο κοινό και μου άρεσε που άκουσα τραγούδια που δεν ήξερα.Από την άλλη θεωρώ ότι ίσως το ρεπερτόριο θα μπορούσε να συμπεριλάβει και μερικά πιο εξωστρεφή κομμάτια και ίσως και μερικά περισσότερο γνωστά (δηλαδή να άλλαζαν λίγο οι συσχετισμοί μεταξύ σπάνιων και πιο πολυακουσμένωνκομματιών)για αν επηρεαστεί λίγο και ο κόσμος.Και το τελευταίο που με ξένισε ήταν ότι την πρώτη μέρα μετά το πρώτο μπιζάρισμα που είπε καταπληκτικά την Πυρόγα στο δεύτερο είπε το Βύσσινο και νεράτζι με αποτέλεσμα μια απογοήτευση του κόσμου από ότι φάνηκε στο χειροκρότημα.Γενικά ο κόσμος δεν ήταν ιδιαίτερα θερμός με εξαίρεση μετά την Πυρόγα που κάτι πήγε να γίνει αλλά χάλασε με την επιλογή του τελευταίου τραγουδιού.

Γενικά ήταν μια ωραία βραδιά αλλά με μερικές μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές θα μπορούσε να ήταν σαφώς καλύτερη.

Την πρώτη τουλάχιστον μέρα δεν είπε τα Σκούρα Μάτια

Share this post


Link to post
Share on other sites

Απόψε η Χαρούλα ήταν απλά άψογη...λεπτομέρειες άλλη στιγμη!Τώρα είμαι αλλού!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρακολούθησα τη συναυλία της δεύτερης βραδιάς(27/2) και νομίζω ότι το γενικό συνολικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.

Είχα να δω ζωντανά την Αλεξίου αρκετά χρόνια κι ομολογώ ότι μου άρεσε αρκετά κι έμεινα ικανοποιημένος από την όλη βραδιά.

Όλα τα τραγούδια τα ερμήνευσε με ευαισθησία, με τρυφερότητα και με ψυχή! Μπορώ να πω πως τα ερμήνευσε δίνοντάς τα όλα!

Τώρα όσον αφορά το πρόγραμμα : ήταν καλό το ότι επέλεξε να πει και πιο "άγνωστα", αλλά εξαιρετικά τραγούδια, αλλά, ίσως, θα χρειαζόταν μια καλύτερη ισορροπία με το να εντάξει στο πρόγραμμα περισσότερες από τις μεγάλες επιτυχίες της, τουλάχιστον για τον κόσμο που δεν τη παρακολουθεί και τόσο τακτικά. Τα "Σκούρα μάτια"(Κουγιουμτζής) δεν τα τραγούδησε την Τρίτη 27/2. Επίσης, δεν είπε τίποτα από "Μικρά Ασία"-αν και υπάρχουν δυο εκπληκτικά τραγούδια("Ο μαρμαρωμένος βασιλιάς" & "Δυο παλικάρια απ' το Αϊβαλί") - ενώ από τον "Βυζαντινό Εσπερινό" το πρώτο, αρκετά "πειραγμένο"(πιο αργό) κουπλέ από το τραγούδι "Στην ξενιτιά", νομίζω ότι ήταν "λίγο".

Λίγα ήταν και τα λαικά στο όλο πρόγραμμα, αφού το μεγαλύτερο μέρος αποτελούνταν από πιο έντεχνα τραγούδια και μπαλάντες. Ακόμα κι αυτά που τα είπε εκπληκτικά, όπως τα : "Μπουρνοβαλιός μανές" και "Ελενίτσα" τα "αδίκησε" η ενορχήστρωση του Κώστα Παπαδούκα, αφού εκεί που τόσο τα κομμάτια όσο και η ερμηνεία της Αλεξίου απαιτούσαν ένα ανέβασμα, ένα πέταγμα της ορχήστρας(από τα ντραμς και τα μπουζούκια), αυτή παρέμενε σε ευθεία γραμμή λόγω της ενορχήστρωσης. Επίσης ήταν αρκετά χαμηλός ο ήχος. Φίλος συνθέτης, που μαζί παρακολουθήσαμε τη συναυλία, μου έλεγε χαρακτηστικά "τεντώνω τ' αυτιά μου για να ακούσω σωστά τα μπουζούκια!".

Οι ερμηνείες της που, προσωπικά, μου άρεσαν πολύ ήταν στα εξής κομμάτια : "Αγαπησέ με", "Ψυχές και σώματα", "Να ζήσω ή να πεθάνω", "Όλες του κόσμου οι Κυριακές", "Το ανεστάκι", "Οδός Αριστοτέλους", "Μπουρνοβαλιός μανές", "¨Ελενίτσα", "Πανσέληνος".

Κυριολεκτικά συγκλονιστική ήταν όμως, πάλι κατά τη γνώμη μου, στα : "Η μπαλάντα της Ιφιγένειας" και "Αυστραλία", ήταν απ' αυτές τις ερμηνείες που χαρακτηρίζουν τους μεγάλους ερμηνευτές και τις μεγάλες ερμηνεύτριες.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να και η δική μου ανταπόκριση λοιπόν!!!!!!!!

Εγώ παρακολούθησα την Χαρούλα εχτές το βράδυ .

Τα περισσότερα τα είπαν τα παιδιά παραπάνω, ευτυχώς δεν πήγα την πρώτη βραδυά γιατί άκουσα και γω διάφορα.

Εχτές όμως η Χαρούλα ήταν αρκετά καλή.

Απλή, λιτή, δωρική στην σκηνή του παγερού Μεγάρου, προσπάθησε να βγάλει τον καλύτερό της εαυτό και τα κατάφερε.

Προσπάθησε επίσης να ΄΄πάρει΄΄ μαζί της και ένα αδιάφορο και απαίδευτο μουσικά κατα την γνώμη μου κοινό, που πήγε στο Μέγαρο....απλώς για να πάει.

Ένα κοινό αρκετά μεγάλο ηλικιακά, οι νέοι ήταν ελάχιστοι.

Δυστυχώς ο κόσμος θέλει τραγούδια της τελευταίας πενταετίας ,άντε δεκαετίας, τα παλιά τους φαίνονται κάπως.... πως να εξηγήσω την αντίδραση των διπλανών μου άλλοστε που στα παλιά ΄΄έκοβαν φλέβες΄΄ [ένας θεός ξέρει πως τους άντεξα, και δεν τσακώθηκα]

Χτες στην Ελευθεροτυπία διάβασα μια κριτική της Ναταλί Χατζηαντωνίου και με κάλυψε απόλυτα , έγραφε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος΄΄ Το Μέγαρο σ΄ αυτή αλλά και σε άλλες συναυλίες την καταλύει την σχέση τραγουδιστή- ακροατή, υποβάλλοντας τους όρους του΄΄, πόσο δίκιο έχει η δημοσιογράφος.

Οι τραγουδιστές είναι πολύ σφιγμένοι σχεδόν φοβισμένοι θα έλεγα, και το ίδιο και το κοινό, φοβάται να τραγουδήσει.

Στα του προγράμματος τώρα, η παράσταση είχε τον χαρακτήρα του ρεσιτάλ και όχι της συναυλίας. Μπράβο στην Αλεξίου γιατί πήγε με ένα δύσκολο ρεπερτόριο , και όχι με της επιτυχίες της.

Φώτησε τραγούδια που δεν τα είχε προσεγγίσει ποτέ μέχρι τώρα.

Την ΄΄Λεγκω΄΄ την έβγαλε , όπως και τον Κουγιουμτζή, δυστυχώς.

Φωνητικά ήταν αρκετά καλά, όπως και οι μουσικοί που την πλαισίωσαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Η καλύτερη στιγμή για μένα ήταν στο τραγούδι του Λοίζου ΄΄Με φάρο το φεγγάρι΄΄ το είπε έξοχα, και καθως την έβλεπα έλεγα πόσο της ταιριάζει θεέ μου ο Λοίζος. Εξαιρετικά είπε και το ΄΄Πανσέληνος ο έρωτας΄΄ ΄΄Με κλειστα παράθυρα΄΄ του Μίκη [Αχ και να λεγε το Χάθηκα΄΄ , επίσης για πρώτη φορά την άκουσα να λέει όλο ένα λατρεμένο μου τραγούδι την ΄΄Ελενίτσα΄΄, και το ΄΄Και σε μένα κρίμα΄΄.

Κάποιες στιγμές όπως την έβλεπα να τραγουδάει μου θύμισε την παλία Χαρούλα της δεκαετίας του 70.

Σαφέστατα και έλειπαν αρκετά τραγούδια από το ρεπερτόριό της, δεν θα σταθώ εκεί, θα πω μόνο τούτο που μου έκανε άσχημη εντύπωση, δεν είναι δυνατόν να λείπει ο μέγας Καλδάρας από το πρόγραμμά της, αυτό που έκανε με την ΄΄Ξενιτιά΄΄ να τραγουδήσει μόνο μια στροφή ήταν για μένα ξεπέτα.

΄Κλείνοντας θα έλεγα πως θα ήταν καλό αυτό το πρόγραμμα , μαζί και με άλλα τέτοια τραγούδια να το παρουσιάσει η Χαρούλα το χειμώνα σε μια μικρή μουσική σκηνή.

ΥΣ . Στα ανκόρ είπε την ΄΄Πιρόγα΄΄ και έγινε χαμός, και το ΄΄Μινόρε της Αυγής΄΄ και οι μισοφοβισμένοι θεατές του Μεγάρου το σιγοψιθύρησαν μαζί της.

Τι μανία ρε παιδί μου του κόσμου με τα αναμενόμενα τραγούδια τύπου ΄΄Ζήλεια μου΄΄ ΄΄όλα σ ε θυμίζουν΄΄ ΄΄Πανσέληνος΄΄ και άλλα..δεν λέω καλά τραγούδια αλλά υπάρχουν και άλλα, ας τα ανακαλύψουν επιτέλους.

Μάρω σίγουρα το χάρηκα, γιατί αυτή η γυναίκα με καθηλώνει όταν την βλέπω, και της έχω απέραντη αγάπη και θαυμασμό, όπως και στον Νταλάρα άλλοστε και έτσι αποφεύγω τους ψυχολόγους γιατί εκεί κάνω εγώ την ψυχοθεραπεία μου :lol: :lol: :lol: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
8. Τα σκούρα μάτια

Δε μου άρεσε όμως που δεν ακούσαμε καθόλου Κουγιουμτζή

Μάρω...τι πράγματα είναι αυτα; :):)

Το μόνο λάθος που έκανα είναι που δεν έβαλα κόκκινο χρωμα στο τραγούδι. :razz: Δεν ακούσαμε τα "Σκούρα μάτια". (τουλάχιστον την Τρίτη) ’ρα, δεν ακούσαμε Κουγιουμτζή...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εμένα, που δε θα παρακολουθήσω τις συναυλίες, μου φάνηκε εξαιρετική η επιλογή των τραγουδιών. Και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες πως τραγούδια του Κουγιουμτζή ή τραγούδια από τη Μικρά Ασία δε θα έπρεπε να λείπουν. Η γνώμη μου πως σχεδόν μετά βεβαιότητας η συναυλία θα εκδοθεί σε cd, διότι περιέχει πολύ διαφορετικά τραγούδια από τα live της Αλεξίου που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και εγώ συμφωνώ που επιτέλους ακούσαμε και άλλα τραγούδια!Προσωπικά είχα βαρεθεί να ακούω το ζήλεια μου!

Εμένα η ορχήστρα δεν μ'άρεσε. ήταν σαν να είχε ρόλο διακοσμητικό και σε ελάχιστα τραγούδια ακούστηκε!

Επίσης τα σκηνικά ήταν κάπως...

Όμως η Χαρούλα καταπληκτική!Τα έδωσε όλα και η φωνή της ήταν σε εξαιρετική φόρμα!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στο musicheaven γράφτηκε πως ακυρώνονται οι συναυλίες της Παρασκευής και του Σαββάτου λόγω κάποιας αδιαθεσίας της Αλεξίου ;):wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ναι η ακύρωση είναι αλήθεια!Δυστηχώς η Χαρούλα είχε κάποια αδιαθεσία σήμερα και θεώρησε καλό να ακυρώση της συναυλίες.

Ελπίζουμε όλοι στην γρήγορη αναρωσή της!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ναι ακυρώνονται οι δύο τελευταίες συναυλίες της Χαρούλας στο Μέγαρο. Οι γιατροί διαπίστωσαν αιμάτωμα στις φωνητικές χορδές και συνέστησαν αφωνία. Περαστικά και όλα να πάνε καλά. ;):wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οι πληροφορίες -περί ακύρωσης- επιβεβαιώνονται και από τις εφημερίδες ''Ελευθεροτυπία'', ''Εθνος''. Λόγω αφωνίας.

Περαστικά!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για λόγους υγείας

Αναβάλλονται οι συναυλίες της Χ.Αλεξίου στις 2-3 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής

Μια αναπάντεχη αδιαθεσία της Χ.Αλεξίου την αναγκάζει να μην εμφανιστεί την Παρασκευή και το Σάββατο (2 και 3 Μαρτίου) στις δύο προγραμματισμένες συναυλίες της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Αιμάτωμα στις φωνητικές χορδές διέγνωσαν οι θεράποντες γιατροί, στους οποίους κατέφυγε με δυσκολίες εκφοράς και του λόγου ακόμη, με συνέπεια να δώσουν εντολή για άμεση αφωνία και για ένα διάστημα μέχρις ότου το πρόβλημα ξεπεραστεί εντελώς.

Το Μέγαρο Μουσικής εύχεται «περαστικά» στη Χαρούλα Αλεξίου και «γρήγορα πάλι στη σκηνή του», ενώ ανακοινώνει ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων των δύο συναυλιών μπορούν να τα εξαργυρώνουν στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής και στο εκδοτήριο του Συντάγματος.

Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε οι συναυλίες να επαναληφθούν το συντομότερο δυνατόν.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 7282000.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntit...07&lngDtrID=253

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ήθελα να 'ξερα ποιός την γκαντέμιασε τη γυναίκα και έκλεισε η φωνή της! :wow:

Ποιός κατσικοπόδαρος γλωσσόφαγε τις συναυλίες της Παρασκευής και του Σαββάτου. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
9. Ο μάγος έρωτας

Γι' αυτό το τραγούδι υπάρχουν πληροφορίες? Από ποιο δίσκο είναι κτλ?

Ευχαριστώ

Share this post


Link to post
Share on other sites

o κ.Μονεμβασίτης αναφέρει σχετικά..

"Το 1999 η Χάρις Αλεξίου συνεργάστηκε με τον Γ. Σπάθα ερμηνεύοντας το μοναδικό τραγούδι, με όνομα "Στα μισά του δρόμου", της δισκογραφικής έκδοσης "Τα μυστικά του δρόμου"- τα λοιπά περιεχόμενα ήταν οργανικά. Δύο χρόνια αργότερα η Λίνα Νικολακοπούλου αξιοποίησε μια όμορφη, λυρική, πλήν όμως αδέσποτη μελωδία του Σπάθα, χαρίζοντάς της στίχους, και έπλασε ένα τραγούδι που το ονόμασε "Ο μάγος έρωτας". Η Χαρούλα το είχε ερμηνεύσει σε κάποιες συναυλίες της τότε.."

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...