HARDET

Χάρις Αλεξίου

928 posts in this topic

Η Χαρούλα έχει να δώσει πολλά ακόμα,γιαυτό ούτε λόγος για αποχώρηση.Τα ίδια λένε και κάποιοι για τον Νταλάρα και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Καλά είναι εκεί που πατάει η Χάρις,ξέρει αυτή.

Share this post


Link to post
Share on other sites

H Xαρούλα θα μπορούσε να ελαχιστοποιήσει τα live της,

πάνω που άρχισαν τα πρώτα..."σύννεφα" για τις αποδόσεις της στα live,δηλ. απτον Κεραμεικό και μετά.

Αντ'αυτού από τότε συνέχισε μία ολόκληρη σεζόν με Κότσιρα στη νύχτα,καπάκι καλοκαιρινή περιοδεία,καπάκι χειμερινή σεζόν με Αρβανιτάκη στη νύχτα,ανεβαίνουν και Θεσσαλονίκη,καλοκαίρι 2006 περιοδεία στο εξωτερικό,καλοκαίρι 2007 περιοδεία αφιέρωμα στο Μάνο Λοίζο,φέτος ξανά περιοδεία.

Μιλάμε δηλ. για περίπου 300 εμφανίσεις τη τελευταία 5ετία.

Εμένα αυτό δεν μου φαίνεται ούτε έξυπνο,ούτε λογικό.

:blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Τα ίδια λένε και κάποιοι για τον Νταλάρα και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Η διαφορά είναι πως για τον Νταλάρα τα λένε επειδή όπως εγώ πιστεύω έχουν βαρεθεί να τον βλέπουν στην κορυφή εδώ και δεκαετίες.Δεν έχουν τίποτα να του προσάψουν για τη φωνή, διότι απλά δεν υπάρχει κάτι.Ούτε και για τα άλλα υπάρχει κάτι, αλλά προφανώς ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν πως τα υποτιθέμενα επιχειρήματά τους είναι απλά κενά.Επικίνδυνο δεν είναι το να φαντάζεσαι αλλά το να πιστεύεις πραγματικά πως ζεις μέσα στη φαντασία σου.Οπότε φίλε Αντώνη, άσε το αίμα να ανεβαίνει αληθινά σε αυτούς που πρέπει.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ούτε και για τα άλλα υπάρχει κάτι, αλλά προφανώς ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν πως τα υποτιθέμενα επιχειρήματά τους είναι απλά κενά.Επικίνδυνο δεν είναι το να φαντάζεσαι αλλά το να πιστεύεις πραγματικά πως ζεις μέσα στη φαντασία σου.

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Συμφωνώ απολύτως! Ένα αναμάσημα δήθεν επιχειρημάτων από ανθρώπους που ούτε σε μια συναυλία του δεν πήγαν! Αλλά έχουν εύκολη την ''χολή'' γιατί ο Νταλάρας ακόμα αντέχει. Και λυσσάνε ακόμα πιο πολύ.Και προσπαθούν με κακοήθειες και ανυπόστατους ισχυρισμούς να εδραιώσουν την θέση τους. Εδώ έχουν φτάσει κάποιοι στο σημείο να θεωρούν τέχνη το να φαλτσάρει λιγουλάκι κάποιος γιατί -λέει- δείχνει πιο ανθρώπινος!!! Και να αφαιρούν την έννοια της τέχνης από τους καλλιτέχνες που δεν φαλτσάρουν, γιατί -λέει- τους λείπει η ψυχή!!

Ο πραγματικός καλλιτέχνης τραγουδά και με την φωνή και με την ψυχή και με την τεχνική! Και το ταλέντο του το μεγάλο φαίνεται και στην διαχείριση των παραπάνω.

Τα παραπάνω δεν τα ανέφερα για να συγκρίνω τον Νταλάρα με την Αλεξίου. Και οι δύο είναι οι τελευταίοι ,αληθινά,μεγάλοι μιας σπουδαίας αλυσίδας τραγουδιστών-ερμηνευτών. Τα ανέφερα γιατί -τελευταία- τα αυτονόητα δεν είναι -για κάποιους- αυτονόητα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φίλε μου Αντώνη και αγαπητή μου Ελίνα,το ξέρουν πολύ καλά ότι δεν "τσιμπάμε",γιατι είναι αυτό που ακριβώς φαίνεται ο Γιώργος,ένας άξιος μουσικός,ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής χρόνια τώρα και βεβαίως με μιά αξιοπρέπεια που άλλοι δεν έχουν.Γιαυτό τρώνε τα ρούχα τους.Η Χαρούλα προσωπικά έχω ξαναπεί ότι την θεωρώ την καλύτερη τραγουδίστρια των τελευταίων 40 χρόνων.Και είναι και έρωτας βαθύς.Όμως η κούραση που έχει φανεί δεν σβήνει την ψυχή της.Όταν οι άλλες τραγουδίστριες αλλάζουν στέμματα και συναγωνίζονται ποιά θα φορέσει το πιό μπάνικο συνολάκι απο τα Παρίσια ή τα Κολωνάκια στα νυχτομάγαζα εκείνη τραγουδά Λοϊζο και Τσίλικα.Εκείνη όπως και ο Γιώργος τραγουδώντας μας χαρίζουν την απόλυτη ευτυχία.Γιαυτό λένε κάποιοι για ...κύκλους(που πρέπει κάποτε να κλείσουν) ενώ ξέρουν ότι οι μόνοι κύκλοι που πραγματικά κλείνουν είναι τα κυκλάκια του τσιγάρου τους απο τα γεμάτα τασάκια τους πριν βγούν να τραγουδήσουν.Και ξέρουν ότι δεν θα γίνουν ποτέ αγαπημένοι του απλού κόσμου που θα τους φωνάξει με το μικρό τους όνομα.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Εγώ θα γίνω πιο δυσάρεστος....Κι αυτό γιατί χθες βράδυ στο Θέατρο Γης απογοητεύτηκα κι ακόμα ψάχνω να βρω το λόγο που έγινε αυτή η συναυλία κι αυτή η περιοδεία γενικότερα...Και να ξεκαθαρίσω πως αυτή τη στιγμή γράφω για έναν από τους πιο μεγάλους μουσικούς μου "μύθους"...

Ποια ήταν η μουσική πρόταση, πέρα από την παράθεση μερικών μεγάλων επιτυχιών, κυρίως από περίοδο μετά το 1990;

Ποιο ήταν το κίνητρο και ποιες ανάγκες ώθησαν τη μεγάλη τραγουδίστρια να ξανατραγουδήσει αυτά τα χιλιοακουσμένα τραγούδια; Η επαφή με τον κόσμο; Η επιβεβαίωση; H διατήρηση στην επικαιρότητα;

Αλήθεια υπάρχει λόγος, σ'αυτή την ηλικία και με εμφανείς φωνητικές αδυναμίες πλέον, να εκτίθεται έτσι; Γιατί;

Παρακολούθησα τη συναυλία της Χαρούλας στη Δεσφίνα Φωκίδας, χθες βράδυ. Συμφωνώ με αυτά που έγραψε ο Θανάσης (να, που συμφωνούμε καμιά φορά ;) ). Κι εκεί ο κόσμος ήταν πολύς (6.000 !!! :razz: ). Απλώς η Χαρούλα δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε , η Χαρούλα που αγαπήσαμε, δυστυχώς.... Τα σημάδια του χρόνου πλέον είναι εμφανή (για όποιον έχει αυτιά κι ακούει κι όχι γι΄αυτούς που ΔΕΝ θέλουν να το δεχτούν)... :(

Η έκπληξη ήρθε στο τέλος όταν κάποιος ...επίμονος B) της ζήτησε να πει κάποιο δημοτικό (αφού το χωριό ήταν ιδανικός τόπος). Εκείνη απάντησε ότι δεν πάει με το ροκ ;) ύφος της συναυλίας, αλλά τελικά είπε τον "Μπαρμπαγιαννακάκη"...Παρ ΄όλα αυτά ο παραπάνω προβληματισμός ισχύει... B)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Συμφωνώ με αυτά που έγραψε ο Θανάσης (να, που συμφωνούμε καμιά φορά B) ).

Λοιπόν ,μετά το "Δίφωνο", σου προτείνω ανοιχτά, να συνεργαστούμε οι δυό μας και να φτιάξουμε ένα περιοδικό που θα λέγεται "Διάφωνο"... :blink: :lol:

Πιστεύω πως θα σκίσει... :razz:

Τι λες; ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mα ήδη έχουμε αρχίσει...

Αν μαζέψουμε όλες τις καταγεγραμμένες διαφωνίες μας εδώ μέσα και αναπτύξουμε περισσότερο τα θέματα, όχι περιοδικό...

Την "Πάπυρος Λαρούς" θα βγάλουμε....

Κι η Μαρία θα έλεγε: "Ναι , ναι, την "Πάπαρους Λαρούς" θα βγάλετε... :lol: :lol: :lol: :razz:B);)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Xaroula Alexiou will host the Corsican band I Muvrini (with who she recorded Qu' Est-Ce Qui Nous Reste) on

20 September in Vyronas Melina Merkouri Theatre within the

framework of ECM Festival, together of course with Mpampis Stokas

and Adriana Mpampali.

Σάββατο 20, 9:00 μ.μ.

Η Χάρις Αλεξίου συναντά το κορσικάνικο πολυφωνικό σύνολο "I MuvriniI".

Τραγούδια και ήχοι της Μεσογείου.

Συμμετέχουν ο Μπάμπης Στόκας και η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Τιμή εισιτηρίου: 30 ευρώ. Προπώληση: 25 ευρώ

http://www.in.gr/ath/mscenes/article5711.asp

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ "ΓΛΥΚΟ ΜΕΘΥΣΙ"

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2008 21:00

IANOS Σταδίου 24

Παρουσίαση CD

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 21.00

ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ

«ΓΛΥΚΟ ΜΕΘΥΣΙ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ

Ο ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ παρουσιάζει το νέο του cd «ΓΛΥΚΟ ΜΕΘΥΣΙ» με την φιλική συμμετοχή της ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ που πρώτη μας τον σύστησε δισκογραφικά, και του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ.

Ο ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ έχει συνεργαστεί με την ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ στους δίσκους «ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΟΥ» και «ΒΥΣΣΙΝΟ ΚΑΙ ΝΕΡΑΝΤΖΙ». Αυτή τη φορά μας συστήνεται και ως ερμηνευτής, παρουσιάζοντας 13 τραγούδια σε δικούς του στίχους και μουσικές.

Το cd κυκλοφορεί από την MINOS EMI.

http://www.ianos.gr/index.asp?park=ev&cat=...2&dopt=&key=121

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρακάτω παραθέτω εξωφυλλα δισκων της Χαρουλας (οσα μπορεσα να βρω απο το ψαξιμο στο Ιντερνετ.)-γυρω στους 27 τίτλους (Προσωπικοί,Συμμετοχές)

Εχω βαλει και πληροφοριες για τα 45αρια της καθως και 2-3 ωραιες φωτο της..

XAΡIΣ ΑΛΕΞΙΟΥ-ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΔΙΣΚΩΝ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συνέντευξη της Αλεξίου στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η αποψινή συναυλία της Χάρις Αλεξίου στο θέατρο Βράχων στο Βύρωνα μεταφέρεται την Πέμπτη 25/9 στο ίδιο μέρος και ώρα, λόγο κακών καιρικών συνθηκών

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σοβαρά;;;; :razz::) . Ξέρει κανείς αν υπάρχουν εισιτήρια μήπως ακόμη;;; Γιατί αφού πάει στις 25 προλαβαίνω να πάω..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στις 25 Σεπτεμβρίου η συναυλία της Χάρις Αλεξίου στο Θέατρο Βράχων

Μετατίθεται για την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου, η προγραμματισμένη για τις 20 του μήνα, συναυλία της Χάρις Αλεξίου στο Θέατρο Βράχων, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Τα εισιτήρια που έχουν ήδη προπωληθεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Με τη χαρισματική φωνή της, τη μοναδικότητα της ερ‘ηνείας της, τη στιβαρή σκηνική παρουσία της αλλά και τη διαρκή ανίχνευση νέων μουσικών δρόμων η Χάρις Αλεξίου βρίσκεται για πάνω από τριάντα χρόνια στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού και στις καρδιές όλου του κόσμου. Ολοκληρώνοντας τη μεγάλη καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, παρέα με τον Μπάμπη Στόκα και την Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Χάρις Αλεξίου δίνει μία ξεχωριστή συναυλία στο Θέατρο Βράχων, στο πλαίσιο του 22ου Φεστιβάλ Υμηττού. Και λέμε ΄΄ξεχωριστή΄΄, γιατί αυτό το βράδυ θα συναντήσει επί σκηνής του Κορσικανούς ΄΄I Murivini΄΄...

Το πολυφωνικό σύνολο I Muvrini μας ξεναγεί στα τραγούδια της Κορσικής παρέα με την μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα σε μια βραδιά γεμάτη από τη μουσική της Μεσογείου.

Η συνεργασία τους με τη Χάρι Αλεξίου ξεκίνησε δύο χρόνια πριν στο Παρίσι, όπου ηχογράφησαν μαζί το κομμάτι «Qu΄est ce qui nous reste» σε μουσική Χ. Αλεξίου -Μ Φάμελλου και στίχους Joelle Kopf. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο ΄΄Ανθολόγιο΄΄ της Χ. Αλεξίου που κυκλοφορεί στη Γαλλία, αλλά και στο album των I Muvrini. Στη συνέχεια στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής της περιοδείας Χάρις Αλεξίου και I Muvrini συναντώνται για πρώτη φορά επί σκηνής και σημειώνουν τεράστια επιτυχία.

Σε όλο το μουσικό της ταξίδι η Χάρις Αλεξίου έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους Έλληνες δημιουργούς, έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες αίθουσες του κόσμου και έχει τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις. Έχει ηχογραφήσει πάνω από 30 δίσκους, έχει συμμετάσχει σε δίσκους καταξιωμένων αλλά και νεότερων δημιουργών και έχει συνεργαστεί συστηματικά με νέους καλλιτέχνες, εκφράζοντας έτσι τις πολύπλευρες μουσικές αναζητήσεις της. Η ίδια άλλωστε, πιστεύει ότι το ελληνικό τραγούδι μέσα από τους ποιητές και τους μουσουργούς του, την οδήγησε στο να αγαπήσει και να κατανοήσει βαθύτερα τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου της.

Οι I MUVRINI, ιδρύθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ΄80, από τους αδελφούς Jean-François Bernardini και Alain Bernardini που γεννήθηκαν στο χωριό Tagliu-Isulacciu στο βόρειο τμή‘α της Κορσικής. Όλα αυτά τα χρόνια, προωθούν τη γλώσσα και την κουλτούρα της πατρίδας τους, ενώ η δισκογραφική τους παρουσία, ξεκινώντας από το 1979 αναφέρεται σε πάνω από 20 δίσκους.

Μουσική επιτελεία Κώστας Παπαδούκας

«I Muvrini»

Jean-Francois Bernardini

Alain Bernardini

Stephane Mangiantini

Jean-Charles Adami

Laurence Dupuis

Achim Meier

Τιμή εισιτηρίου: 30 , Προπώληση 25

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2008, 9:00 μ.μ.

Χάρις Αλεξίου

Μπά‘πης Στόκας

Ανδριάνα Μπά‘παλη

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Ι Μuvrini

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΥΜΗΤΤΟΥ

Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου: Καθημερινά: 09:00-15:00

Τηλ.: 213 - 2037819

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Με πιστωτική κάρτα

801-11-60000 & 210-6786000

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ: www.i-ticket.gr

ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ:

ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24, Αθήνα

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00-21:00

Σάββατο: 09:00-20:00

PUBLIC

Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09.00-21.00

Σάββατο: 09.00-20.00

Τηλ: 210 3246210

FNAC

The Mall Athens

Ανδρέα Παπανδρέου 35, (Θέση Ψαλίδι), 151 22, Μαρούσι, Τηλ. 210 6305555

Γλυφάδα

Σ. Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη, Γλυφάδα, Τηλ. 210 8984300

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00-21:00

Σάββατο: 09:00-20:00

http://entertainment.flash.gr/music/releas...08/9/9/24991id/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Σοβαρά;;;; :):) . Ξέρει κανείς αν υπάρχουν εισιτήρια μήπως ακόμη;;; Γιατί αφού πάει στις 25 προλαβαίνω να πάω..

Ναι υπάρχουν ακόμα.Μπορείς να προμηθευτείς από τον Ιανό και τo Public, με μόνη διαφορά ότι το public παίρνει1 προμήθεια :wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΘΗΝΑ, 22/9/2008

Η ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ

ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΤΡΑΠΟ»

Μεγάλη συναυλία υποστήριξης της Μονάδας Εφήβων Νέων του ΟΚΑΝΑ «Ατραπός», δίνουν τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ στο Κατράκειο Θέατρο, η Χάρις Αλεξίου και ο Μπάμπης Στόκας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός η γνωστοποίηση και η προβολή της ΑΤΡΑΠΟΣ και αφετέρου η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων της Μονάδας. Ο Σύλλογος Γονέων υποστηρίζει αυτή την περίοδο τις εκπαιδευτικές ανάγκες 7 μελών της Μονάδας τα οποία είτε σπουδάζουν σε ΙΕΚ και κολλέγια είτε επανεγγράφησαν στο σχολείο. Αυτά τα μέλη βρίσκονται στη φάση της Κοινωνικής Επανένταξης και του follow up και είχαν διακόψει για χρόνια κάθε επαφή με τις εκπαιδευτικές διαδικασίες.

Σκοπός της Μονάδας Εφήβων Νέων του ΟΚΑΝΑ είναι η παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, εκπαίδευσης και θεραπείας των μελών και των οικογενειών τους με στόχο την πλήρη απεξάρτησή τους από τις ουσίες. Όσον αφορά στους εφήβους στους οποίους δεν έχει ακόμα εγκαθιδρυθεί η εξάρτηση, σκοπός είναι η έγκαιρη παρέμβαση για τη διακοπή της χρήσης. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν αυτή τη στιγμή 45 έφηβοι και νέοι και περίπου 100 γονείς.

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση η «ΑΤΡΑΠΟΣ» αλλά και ο Σύλλογος Γονέων της Μονάδας βρίσκουν στο πρόσωπο της Χάρις Αλεξίου -αλλά και όλων των συνεργατών της- έναν πολύτιμο υποστηρικτή του έργου τους.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου

Στις 9 το βράδυ

Κατράκειο Θέατρο

Εισιτήρια προπωλούνται στα Metropolis και στο Δημαρχείο του Δήμου Νίκαιας

τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

προσφορά από τον GIANNH

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...