Sign in to follow this  
Followers 0
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ

Στο Θέατρο Βράχων με την Dulce Pontes, 06/06/2006

33 posts in this topic

"Aπ'το χθεσινό το Live

του Νταλάρα με την Pontes,

γράψτε φίλοι κάνα νέο

για τους άτυχους απόντες..." :):) :lol:

Πολυμήχανος...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λοιπόν, αν με ρωτούσε κάποιος πως μπορεί να συνδυαστεί ένα βραχώδες τοπίο, το φεγγάρι και μια φωνή, θα του έλεγα, ως απάντηση, να παρακολουθήσει τη χτεσινή(6/6) συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα!

Πράγματι, η χτεσινή βραδιά ήταν μια μαγεία! Το "γρανιτένιο" ντεκόρ του Θεάτρου Βράχων("Μελίνα Μερκούρη"), το φεγγάρι, η υπέροχη βραδιά και η φωνή του Γιώργου Νταλάρα έσμιξαν και μας πρόσφεραν μια μοναδική, και πολύχρωμη, συναυλία, διάρκειας, σχεδόν, 3,5 ωρών! :wow:

Ο χτεσινός Νταλάρας ήταν ο "γνωστός μοναδικός Νταλάρας", που όλοι μας, τουλάχιστον οι παλαιότεροι της γενιάς μας, έχουμε γνωρίσει και θαυμάσει. Και μάλιστα στο "γήπεδό" του, όχι στα τέλεια αλλά άψυχα "μέγαρα", αλλά σ' ένα ανοιχτό θέατρο μιας γειτονιάς της Αθήνας, σε μια, πραγματικά, λαϊκή συναυλία! :music:

Η θέρμη αυτού του υπέροχου λαϊκού κόσμου που σιγοτραγούδησε τα περισσότερα τραγούδια, καταχειροκρότησε το ΓΙΩΡΓΟ και εκδήλωσε, ανοιχτά, την αγάπη του γι' αυτόν ήταν ανεπανάληπτη. Πρέπει να τις ζήσει κάποιος αυτές τις στιγμές για να το καταλάβει. :rolleyes:

Στα της συναυλίας τώρα. ’ρχισε γύρω στις 21.40 με τον Νταλάρα να τραγουδά τη "Μεσόγειο" , το " Luna Rossa", το "Is oria mu" και το "Τι είναι αυτό που μας ενώνει"(μαζί με το Μιχάλη Τζουγανάκη). Ακολούθησε η υποδοχή της Dulce Pontes με το " Ο mare e tu" και στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη η, πάντα εκπληκτική, Dulce.

O Νταλάρας επανήλθε με ένα αφιέρωμα στα "Έρημα χωριά", μαζί με κάποιους από τους συντελεστές του δίσκου, τις Αλβανίδες τραγουδίστριες : Valbona Mema και Αrtiola Toska, μάλιστα, στη δεύτερη, που ήταν κι αρκετά μικροκαμωμένη, της φίλησε, μόλις ήρθε στη σκηνή, το χέρι! Τραγούδησε, για πρώτη φορά, εκτός στούντιο, όπως είπε, τα : "Έρημα χωριά"(σε μια εκτέλεση -τολμώ να πω- καλύτερη και από το δίσκο), το "Φύλλο στο νερό" και το "Μήλο". Τα τραγούδια ενθουσίασαν τον κόσμο κι επειδή ήμουν στις κερκίδες, άκουγα από παντού πολύ θετικά και θερμά σχόλια! :)

Ακολούθησε ο Μιχάλης Τζουγανάκης, όπου αφού είπαν μαζί το "Όσο βαρούν τα σίδερα", συνέχισε, με το μοναδικό του τρόπο και το παίξιμό του, στο, μικρό, δικό του πρόγραμμα, που όμως ενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε!

Μετά ήταν η σειρά του Κορκολή, όπου συνόδευσε στο πιάνο τον Νταλάρα, στα "Μια θάλασσα μικρή" και "Χάρτινο το φεγγαράκι", καθώς και το "Havana" (μαζί με την Dulce τα δύο τελευταία) και μετά συνέχισε, πάλι η Dulce.

Κάπου ανάμεσα τραγούδησε "Τον μετανάστη", το "Πόσο κρατάει ένα όνειρο" και κάποια άλλα(παιδιά συγχωρέστε με που δεν τα γράφω με λεπτομέρειες, αλλά με έιχε μαγέψει η διάθεση του ΓΙΩΡΓΟΥ και η ανταπόκριση του κόσμου... :blush: ).

Στο τελευταίο μέρος η συναυλία έγινε κάτι μεταξύ "Ιεράς Οδού" και "Ορφέα"! :wow:

Ο Νταλάρας είπε μια σειρά τραγουδιών, όπως τα : "Τα βεγγαλικά σου μάτια", "Να με θυμάσαι", "Παραπονιάρικό μου", '’λλα μου λεν τα μάτια σου", "Τώρα κλαις γιατί κλαις", "Όποια και να'σαι", "Το πεπρωμένο", "Καράβια βγήκαν στη στεριά"(παιδιά συμπληρώστε με για όσα μου "ξεφεύγουν") και έκλεισε με το "'Στο 'πα και στο ξαναλέω" όπου παρουσίασε και την ορχήστρα.

Επειδή όμως ο κόσμος, ενθουσιασμένος καθώς ήταν, δεν τον άφηνε να φύγει, επανήλθε με το "Που'ναι τα χρόνια" και έκλεισαν, όλοι μαζί, πάνω στη σκηνή, με το "Μη μου θυμώνεις μάτια μου"! :music:

Η ώρα είχε πάει 00.50! :wow:

Ήταν μια μαγευτική , πολύχρωμη βραδιά. Μια συναυλία "από τα παλιά", αλλά με πολύ χρώμα και πάθος! Ο Νταλάρας αποθεώθηκε από τον λαϊκό κόσμο που είναι το δικό του κοινό. Θα ολοκληρώσω τις εντυπώσεις μου, με αυτό που του είπε, στο τέλος της συναυλίας(όταν αρκετός κόσμος είχε πλησιάσει στη σκηνή όπου βρισκόταν ο Νταλάρας, για να τον συγχαρεί), μια κοπελιά από την Κοκκινιά :

"Γιώργο, σε αγαπάμε πολύ!". :rolleyes::)

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:

-Όσοι φτάσαμε στο χώρο της συναυλίας πριν τις 8, προλάβαμε τις πρόβες! B) Περιλάμβαναν τα "Φύλλο στο νερό", το "Μήλο" και το "Κι αν σε θέλω"(που δεν ακούστηκε στη συναυλία)! ;)

-Νομίζω, μακάρι να βγω ψεύτης, ότι οι φίλοι της Θεσσαλονίκης θα παρακολουθήσουν-στο Μέγαρο- ένα πιο "αποστειρωμένο" πρόγραμμα... :blush::pity:

-Στο τέλος, όσοι είχαμε πλησιάσει στη σκηνή, όπου ο ΓΙΩΡΓΟΣ- μισή περίπου ώρα μετά το τέλος της συναυλίας- δοκίμαζε τον ήχο! :blink: , μάθαμε από τον ίδιο "δυο νέα". Μας είπε ότι "ετοιμάζει κάτι πολύ καλό"!!! :blink: :wow::music::confused::rolleyes::)

Αλλά και ότι δεν θα είναι φέτος στο Ηρώδειο... :(

Μακάρι το τελευταίο να μην είναι αλήθεια, είναι γνωστό ότι δεν τα πάει και πολύ καλά με τις ημερομηνίες και το πρόγραμμα των συναυλιών... :razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είμαι και εγώ απο τους άτυχους -ες .Τάσο ευχαριστούμε πολύ για τις εντυπώσεις.

Οι εκπλήξεις είναι ότι είπε δύο τραγούδια από το έρημα χωριά και το πρόγραμμα που έκανε στο τέλος ! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλή σας μερα παιδιά! Τάσο με κάλυψες απόλυτα με αυτα που έγραψες. Για ακόμα μια φορά ο Γιώργος ήταν καταπληκτικός! Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι να μας χαρίζει για πολύ καιρό ακόμα, τέτοιες όμορφες βραδιές, γεμάτες από κατάθεση ψυχής και όμορφα ταξίδια...

Υ.Γ Να συμπληρώσω δυο τραγούδια που Τάσος ξέχασε: "καλή τύχη" και "αυτά τα χέρια" . Σίγουρα θα είπε και άλλα, όμως η μνήμη μου αυτή τη στιγμή δεν με βοηθάει!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λοιπόν και για τους ανυπόμονους σκέφτηκα να γράψω δυο λόγια για την χθεσινή συναυλία....

Καλύτερα να μην αναφερθώ αναλυτικά στα τραγούδια, αυτό το αφήνω σε αυτούς με καλύτερη μνήμη για να τα βάλουν και με την απόλυτη σωστή σειρά αλλά και να μην επαναλαμβάνονται post με το ίδιο περιεχόμενο ....

Φτάνοντας στο θέατρο 1:30 ώρα περίπου πριν είχαμε την ευχάριστη έκπληξη να ακούσουμε να κάνει πρόβα 3 από τα τραγούδια του τελευταίου δίσκου !!! Η αλήθεια ήταν πως με ανέβασε αρκετά αυτό γιατί είχα πάει κάπως προκατελημένη, άσχετα αν κάποιοι με είχαν προειδοποιήσει πως κατά πάσα πιθανότητα θα πει κάποια απ'αυτά τα τραγούδια .... (άλλη φορά θα τους εμπιστεύομαι περισσότερο.....)

:):):wow:

Η συναυλία άρχισε 21:40 περίπου απ΄την αρχή όλα έδειχναν πως πρόκειται για μια διαφορετική συναυλία για τα δεδομένα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στον συγκεκριμένο χώρο μέχρι τώρα. Ακόμα και το στήσιμο της σκηνής με το σκηνικό από πίσω δικαιολογούσε την προβολή των video wall που προβλήθηκαν αργότερα κατα την διάρκεια της συναυλίας.

Και ξεκινάει επί σκηνής ο Γ.Νταλάρας!!!! μετά από 2-3 τραγούδια φωνάζει στην σκηνή την Dulce Pontes και μετά από κάποια ντουέτα ακολουθεί μόνη της, στην συνέχεια και πάλι ο Γ.Νταλάρας λέγοντας για πρώτη φορά ζωντανά τραγούδια απο τα Έρημα Χωριά....... ΥΠΕΡΟΧΟΣ !!!!:wow:

Μέχρι ενός σημείου κατα την διάρκεια του προγράμματος είχα την αίσθηση πως ήταν λίγη ώρα στην σκηνή αλλά ευτυχώς προς το τελευταίο μέρος του προγράμματος μας αποζημίωσε ανεβαίνοντας και δίνοντας μια αλλιώτικη τροπή στο πρόγραμμα με τραγούδια χιλιοακουσμένα μεν αλλά που δεν παύουν ποτέ να μας ξεσηκώνουν !!!!

Μια απο τις ωραιότερες στιγμές της βραδιάς ήταν και ο Μιχάλης Τζουγανάκης με το λαούτο του. Υπέροχος πραγματικά.... και στο ντουέτο με τον Γ.Νταλάρα αλλά και μόνος του.... και η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και του ίδιου του Γ.Νταλάρα στο πρόσωπό του ήταν με έκδηλο τον ενθουσιασμό και τον θαυμασμό ταυτόχρονα....

Η τελική αίσθηση και μετά απο την πολύ θερμή συμμετοχή του κόσμου ήταν μια απο τις ωραίες συναυλίες και με έναν Νταλάρα πραγματικά σε ωραία κέφια !!! :):razz::wow:

Και μια απορία που ίσως και να ακουστεί χαζή αλλά θα την πω.... πρόσεξε μήπως κανείς ποιος έπαιζε κλαρίνο ??? Ειδικά στα τραγούδια απο τον δίσκο 'Ερημα Χωριά ακουγόταν έντονα, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν είδα κάποιον να παίζει ...... :wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα σου απαντήσω στο ένα σκέλος της απάντησής σου! Υπήρχε οργανοπαίκτης που έπαιζε κλαρίνο! Δεν ξέρω όμως το όνομα του!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αυτός που έπαιζε κλαρίνο δεν φαινόταν και πολύ καλά για όσους από εμάς καθόμασταν μπροστά, ήταν πάντως πίσω από το πιάνο του Κορκολή.

Εγω δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο τα είπαν παραπάνω τα παιδιά, μόνο να τονίσω τον υπέροχο τρόπο που έπαιξαν ΄΄Τα χέρια΄΄ ειδικά ο Καραντίνης ΄΄ κένταγε΄΄ είναι πολύ σπουδαίος μουσικός. Η Ντούλτσε ήταν καταπληκτική!!!!, και ο Τζουγανάκης αρκετά καλός και πολλά υποσχόμενος.

Πάντως για να πω και του στραβού το δίκιο πεθύμησα μια συναυλία που θα συμμετέχει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ , με κούρασε λιγο αυτό το μπες βγες των καλλιτεχνών.

Αυτός ο άνθρωπος είναι σκέτη μαγεία.... ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ!!!!!! Τίποτα άλλο.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συμφωνώ μαζί σου Γιάννη! Ας κάνει και μια συναυλία μόνος του, να τον απολαύσουμε καλύτερα! Χθες νομίζω ότι είχε πολύ κέφι και καλή διάθεση, παρά τις συνεχείς συναυλίες που δίνει. Έχω την εντύπωση ότι ήταν, λίγο, πιο άνετος και χαλαρός από ότι στο Μέγαρο.

Όσο αφορά το Ηρώδειο είχα διαβάσει, πριν ένα μήνα περίπου, ότι θα έδινε συναυλία στις 30/9. Όμως χθες είπε, σε όσους ήταν κόντα και τον ρώτησαν, ότι δεν θα κάνει συναυλία. Ή το αρνήθηκε για να μας κάνει έκπληξη(!) ή όσοι ασχολούνται στα έντυπα με τον πολιτισμό και τις συναυλίες δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η Dulce Pontes είναι πραγματικά μια μάγισσα της σκηνής! Χθες ήταν καταπληκτική, και δε μιλάω μόνο για τη φωνή αλλά για την παρουσία της! Εγώ χθες την 'ερωτεύτηκα', καθώς ήταν κι η πρώτη φορά που την είδα ζωντανά.. Ο Τζουγανάκης ήταν πραγματικά απίστευτος, τόσο στη φωνή όσο και στο λαούτο! Ειδικά στο 'Πάλι-πάλι' έδωσε ρέστα! Από τις γυναικείες φωνές που συμμετέχουν και στα 'Έρημα χωριά' μου άρεσε πάρα πολύ αυτή που βγήκε δεύτερη.. Η εισαγωγή που έκανε στο 'Μήλο' ήταν καταπληκτική! Και πάμε στο Νταλάρα... Εγώ ευχαριστήθηκα Νταλάρα όταν είπε τα τρία τραγούδια του Dasho και όταν ανέβηκε επιτέλους μόνος του στη σκηνή στο τέλος για να τραγουδήσει τα ρεμπέτικά του! Θεωρώ ότι η συναυλία ήταν σε γενικές γραμμές καλή, αλλά έκανε κοιλιά όταν η Dulce έμενε για πολλή ώρα στη σκηνή, καθώς τα fado είναι ένα κουραστικό είδος μουσικής! Στα αρνητικά της συναυλίας θα πρέπει να βάλω τα προβλήματα στα ηχητικά , καθώς αυτά τα μικρόφωνα σφύριζαν συνέχεια στην αρχή, ενώ θεωρώ ότι έπρεπε να ρυθμίσουν καλύτερα και το Γιώργο (λίγο βάθος ίσως)! Επίσης η ορχήστρα μερικές φορές ακουγόταν λίγο ασυντόνιστη, όχι τόσο μεταξύ τους όσο με το Γιώργο. Ωστόσο πρέπει να πω ότι ο τελευταίος είχε μεγάλα κέφια, έλεγε και πολλά αστεία μάλιστα-δεν τον είχα ξανακούσει τόσο χαλαρό.. :) Ανυπομονώ πάντως να δω το Γιώργο μόνο του να τραγουδάει ρεμπέτικα! Και μάλιστα ρεμπέτικα που δεν έχει χιλιοπεί, γιατί και χθες πάλι είπε τα ίδια και τα ίδια! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αισθάνομαι αφάνταστα τυχερή που βρέθηκα στη χθεσινή συναυλία.Ένας υπέροχος συνδυασμός του Νταλάρα-εξερευνητή της μουσικής και του Νταλάρα-λαϊκού τραγουδιστή.Έχω την εντύπωση ότι είχε πολύ καιρό να συνομιλήσει τόσο πολύ με τον κοσμό κατά τη διάρκεια της συναυλίας.Σχεδόν πριν από κάθε τραγούδι κάτι έβρισκε να πει.Σε πραγματικά μεγάλα κέφια.Για μένα υπέροχη στιγμή που δείχνει και τη χημεία του Νταλάρα με τους μουσικούς ήταν όταν έδωσε την καρέκλα του (που έτσι κι αλλιώς μόνο σε 1-2 τραγούδια χρησιμοποίησε) στον Καραντίνη και τον έβαλε να κάτσει δίπλα του.

Όσον αφορά τα τραγούδια από τα Έρημα Χωριά τα είπε πολύ καλύτερα από ότι στο CD.Ειδικά το ομώνυμο τραγούδι το απογείωσε.

Όσον αφορά τα ηχητικά προβλήματα πράγματι υπήρχαν, ειδικά στην αρχή κάποια σφυρίγματα και 1-2 εκρήξεις ηχείων αλλά στη συνέχεια και αυτό βελτιώθηκε.Το ωραίο ήταν που καθώς περιμέναμε να μπούμε στο θέατρο ακούστηκε ο Νταλάρας να λέερ στον ηχολήπτη κάπως νευριασμένα:"Δεν θέλω σφυρίγματα".

Και ένα παρελειπόμενο.Κάποια στιγμή βρέθηκα δίπλα στο Ν.Ζέρβα ο οποίος κάτι είπε σε μια κοπέλα για ένα τσιγάρο που άναψε χωρίς να το καταλάβει ο Νταλάρας μάλλον.Και λέει στην κοπέλα που τον πείραζε:"Ξέρεις από τι ώρα είμαστε εδώ και τι έχουμε τραβήξει;"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για το θέμα της συναυλίας στο Ηρώδειο, ξέρει σίγουρα καλύτερα από τον καθένα - κι ας μην τα πάει καλά με τις ημερομηνίες. Να εξηγηθώ: διαβάζω κι ακούω τον τελευταίο καιρό πως ο Λούκος του Φεστ.Αθηνών, προκειμένου να ''κόψει'' κάποιες επιπλέον εκδηλώσεις που ενέκρινε το ΚΑΣ, μισθώνει τον χώρο του Ηρωδείου με ποσά που αρχίζουν από 30.000-70.000 ΕΥΡΩ. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, πολλές εκδηλώσεις δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν, λόγω δυσβάσταχτων όρων. Μπορεί,βέβαια, να μην είναι αυτός ο λόγος...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και μερικές φωτογραφίες από την χθεσινή συναυλία...... :)

Γιώργος Νταλάρας - Dulce Pontes

http://i59.photobucket.com/albums/g282/agn...14/P6064095.jpg

http://i59.photobucket.com/albums/g282/agn...14/P6064097.jpg

Γιώργος Νταλάρας - Artiola Toska & Valbona Mema

http://i59.photobucket.com/albums/g282/agn...14/P6064110.jpg

http://i59.photobucket.com/albums/g282/agn...14/P6064115.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

:) of course we see the special t-shirt!!!

Agnie, thank you for sharing the photos.

One question, did you have father and son Karandinis in stage??

Share this post


Link to post
Share on other sites
:)  of course we see the special t-shirt!!!

Agnie, thank you for sharing the photos.

One question, did you have father and son Karandinis in stage??

Anna...... I don't have photo from the "Karantinis' family" ..... because of my seat....... always there were singer in front of them....... :)

But i have a photo with Andrea Karantini :)

http://i59.photobucket.com/albums/g282/agn...14/P6074154.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ήταν μια εξαιρετική-μαγική-αξέχαστη συναυλία!!!

ΘΑΝΑΣΗ ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!

Τα τραγούδια που ακούστηκαν ήταν με τη σειρά:

Μεσόγειος

Τι είναι αυτό που μας ενώνει (με Μιχ. Τζουγανάκη)

Luna Rossa

Is oria -mu

O mare e tu (Η θάλασσα κι εσύ) (με Dulce Pontes)

Μετά είπε κάποια τραγούδια η Dulce Pontes, αλλα δυστυχώςδε θυμάμαι ποιά ήτανε... :pity:

Ξαναβγήκε στη σκηνή ο Γιώργος:

Canzone arrabiatta (με Dulce Pontes)

Να με θυμάσαι (Στ. Σέμση)

Σαν τον μετανάστη

Έρημα χωριά!!!!!!!!

Φύλλο στο νερό (με Valbona Mema)

Το μήλο (με Artiola Toska)

Μετά βγήκε στη σκηνή ο Μιχάλης Τζουγανάκης. Ο Γιώργος είπε:

"Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να παίζει λαούτο με τον τρόπο που παίζει ο Μιχάλης ο Τζουγανάκης! Ενδεχομένως μόνο ο Καραντίνης είναι της κατηγορίας αυτής!"

Μετά είπαν μαζί το "Όσο βαρούν τα σίδερα"

Μετά έφυγε ο Γιώργος και τραγούδησε ο Τζουγανάκης. Ο οποίο πραγματικά ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ!!!!!!!! Ήταν καταπληκτικός!

Μετά είπαν μαζί το "Σεβάχ ο θαλασσινός"

Μετά ήρθε στη σκηνή ο Κορκολής και ακούστηκαν τα εξής τραγούδια:

Μια θάλασσα μικρή (πιάνο: Στ. Κορκολής)

Χάρτινο το φεγγαράκι (με Dulce Pontes - Πιάνο Στ. Κορκολής)

Havana (με Dulce Pontes - Πιάνο Στ. Κορκολής)

Πόσο κρατάει ένα όνειρο (πιάνο: Στ. Κορκολής)

*Το μόνο κακό σ' αυτό το σημείο ήταν ότι ο Τζουγανάκης είχε πολύ δυνατό πρόγραμμα έπεσε πολύ απότομα με το "Θάλασσα μικρή"...

Μετά:

Τα βεγγαλικά σου μάτια

Το πεπρωμένο!!!!! (αρχίσαμε...!!!!)

Μ ένα παράπονο

Καράβια στη στεριά

Αυτά τα χέρια (Μπουζούκι: Μανώλης Καραντίνης)

Παραπονιάρικό μου

’λλα μου λέν τα μάτια σου

Όποια και να σαι

Καλή τύχη

Τώρα κλαίς

*Έγινε.... της Βιέννης!!!!! ;):wow:

Μετά τραγούδησε το "Στο πα και στο ξαναλέω"

Και μετά είπε το εξής... ανέκδοτο...: "Έτσι χαμηλόφωνα μεν, αλλά με δυνατό συναίσθημα θα τελειώσουμε"

Φυσικά ο κόσμος δε σταματούσε να χειροκροτάει οπότε μετά τραγούδησε και τραγουδήσαμε τα:

Πού ναι τα χρόνια και Μη μου θυμώνεις μάτια μου (με Dulce Pontes)

Υ.Γ: Συγνώμη για το τόσο ανακατεμένο, ασυνάρτηρο, ασύντακτο post... Θα μου πάρει καιρό να συνέλθω... :blush::blush: :lol: :lol: :):)

Και 2 στιγμιότυπα απ' το τέλος της συναυλίας:

Αφού τελείωσε η συναυλία, ο Γιώργος και κάποιοι μουσικοί μάζευαν τα όργανα απ' τη σκηνή. Κάποιοι απ' τον κόσμο είχανε μαζευτεί μπροστά απ' τη σκηνή να του μιλήσουν. Κάποια του έδωσε μια σακούλα μ' ένα δώρο. Εκείνος κατ' αρχάς είπε: "Τί είναι αυτό; τρώγεται;" :blink: :lol: :lol: :lol: Και μετά όταν κοίταξε μέσ' τη σακούλα, της λέει: "Μην αφήνεις πράγματα που μετά θα τα θέλεις!" :huh: :blink: Και βγάζει απ' τη σακούλα... τη φωτογραφική μηχανή της κοπέλας!!!! Την είχε ξεχάσει μέσ' τη σακούλα!! :wow::wow: :lol: :lol: :lol:

’λλο: κάποια ψυχή φόραγε μια μπλούζα που είχα πάνω στάμπα αυτήν με τον Νταλάρα. :blink: :blink: Το βλέπει αυτό ο Γιώργος και της λέει: "Τη δική μου τη μπλούζα την είδες;" :wow::wow: Και μάλιστα άνοιξε και λίγο το σακάκι του να τη δείξει!!!! :wow::wow::wow:

Αυτά :music::music::naughty:

Share this post


Link to post
Share on other sites
...Και βγάζει απ' τη σακούλα... τη φωτογραφική μηχανή της κοπέλας!!!! Την είχε ξεχάσει μέσ' τη σακούλα!! :):) :lol: :lol: :lol:

’λλο: κάποια ψυχή φόραγε μια μπλούζα που είχα πάνω στάμπα αυτήν με τον Νταλάρα. :blink: :blink: Το βλέπει αυτό ο Γιώργος και της λέει: "Τη δική μου τη μπλούζα την είδες;" ...

Χρύσα.. η "κοπέλα" που ξέχασε την φωτογραφική και η "ψυχή" με την φωτογραφία στάμπα στην μπλούζα είναι η ίδια... χαμένη ψυχή.. δεν ξέρω πως αλλιώς να την χαρακτηρίσω!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι φωτογραφίες είχε τραβηγμένες εκείνη η μηχανή μέσα... :):):music:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι φωτογραφίες είχε τραβηγμένες εκείνη η μηχανή μέσα... :music::naughty:;)

Νομίζω ότι καταφέραμε να αλιεύσουμε μια

:):)

Share this post


Link to post
Share on other sites

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το post που εναλλάσσεται...

Στην αρχή βγήκε μια σειρά από εντολές (αποτυχημένη προσπάθεια για να βγούνε smilies)...

Μετά μια σειρά με dalaras forum smilies

Και τώρα 2 σειρές με smilies! OLE!

;);):D:blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Το post που εναλλάσσεται...

Στην αρχή βγήκε μια σειρά από εντολές (αποτυχημένη προσπάθεια για να βγούνε smilies)...

Μετά μια σειρά με dalaras forum smilies

Και τώρα 2 σειρές με smilies! OLE!

;);):D:blush:

:lol: :lol: :lol: Αυτό μου θυμίζει κάτι από σχόλιο Νταλαρόφιλης... :lol: Με παρακολουθείς; :blush:

Τέλως πάντων, Χρήστο ας συνέλθουμε , το Topic από "Συναυλία στο Θέατρο Βράχων" έχει μετατραπεί σε

"muppet show..."

Share this post


Link to post
Share on other sites
Τέλως πάντων, Χρήστο ας συνέλθουμε

Με σοκάρεις! Αντιστράφηκαν οι ρόλοι?... :D:blush:

Ok πάντως σταματώ!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0