Sign in to follow this  
Followers 0
neck

Ο Γ.Νταλάρας στο Κατράκειο. 19/9/2006

25 posts in this topic

Ας μου επιτρέψουν οι φίλοι μου,να ανοίξω ξεχωριστό topic,αφού ηταν μια...διαφορετική βραδιά...Ο Γιώργος της καρδιάς μας,ήταν εκεί,πιστός στο "ραντεβού" με τα συναισθήματα και τις θύμησες,που τον έφεραν στα "μονοπάτια" της Φαντασίας,του Τραγουδιστή...Μες του Βοσπόρου τα Στενά...Αντιλαλούνε τα βουνά...Η μάγισσα της Αραπιάς...Παραπονεμένα λόγια...Να'ναι καλά...

Να'μαστε καλά ν'ανταμώνουμε...Αυτή η παρέα,που αποκτά λόγο και αιτία,χάρη κι ομορφιά...! :(

Υ.Γ: Αποδεικνύει ότι είτε σε βορρά,είτε σε νότο,είτε σε ανατολή,είτε σε δύση,η ίδια παρέα είναι και τα άτομα που την αποτελούν της δίνουν αξία...Ας ανοίξουμε λοιπόν τα αυτιά και τα μάτια μας σε κάθετι καλό και θετικό κι ας μη....μιζεριάζουμε ανευ λόγου,έτσι για το θεαθήναι...κάποια,κάπου,κάποτε... :(:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πριν με βοηθησει ο υπνος να συνελθω θελω απλα να μοιραστω πως ηταν η καλυτερη συναυλια (για μενα) τον τελευταιο χρονο. Το ειπα και στα παιδια στην αρχη.......τα αδεια καθισματα τα αναπληρωσε το παθος.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η αποψινή συναυλία ήταν πραγματικά απερίγραπτη! Ήταν καταπληκτική! Χωρίς να έχω παρευρεθεί στις προηγούμενες συναυλίες σε Κέλλη, Θεσσαλονίκη και Ασπρόπυργο, μπορώ να πω ότι αυτή ήταν η καλύτερη! Ο Γιώργος ήταν πάρα πολύ κεφάτος, όπως και ο κόσμος που ήρθε να τον ακούσει! Πολλοί είχαν μαζευτεί μπροστά στη σκηνή και αυτό τόνωσε ακόμα περισσότερο το κέφι τόσο των θεατών όσο και των τραγουδιστών! Ο Γιώργος είπε εκτός από τα καθιερωμένα του συναυλιακά τραγούδια και πολλά άλλα, όπως το 'Αντιλαλούνε τα βουνά', το 'Εγώ θα σου μιλώ', 'Μες του Βοσπόρου τα στενά', 'Γιορτή Ζειμπέκηδων' κ.α! Αποθέωσε το '’η της αγάπης μαχαιριά' με μια κατάληξη στο τέλος που δεν έχει προηγούμενο! Μακράν η καλύτερη που έχω ακούσει! Έκανε πολλά καινούργια γυρίσματα στα τραγούδια και γενικά ήταν πολύ κεφάτος! Πολύ καλή η Μελίνα Ασλανίδου, ενώ αξιόλογες ήταν οι ερμηνείες της Ολυμπίου, ακόμα και στα 'Cancao de mar' και 'O mare e tu', που είναι θεωρητικά πολύ δύσκολα κομμάτια, χωρίς όμως να πλησιάζει την Dulce.. Ο Τζουγανάκης επίσης μάγεψε όχι τόσο με την φωνή του (που ήταν καλή, με πάθος, αλλά γενικά εμένα δεν με τρελαίνει), όσο με το ούτι του, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι ένας εξαιρετικός σολίστας! Μπράβο στον Γιώργο, στην καταπληκτική και γεμάτη κέφι ορχήστρα του, και φυσικά σε όλα τα παιδιά από το forum με τα οποία πέρασαμε τέλεια!!! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να'σαι καλά Γιώργο Νταλάρα!!! , εγώ αυτό έχω να πω για μία ακόμη φορά.

"Από τα Έρημα Χωριά στις Έρημες Κερκίδες λόγω της χθεσινής νεροποντής", σχολίασε στην αρχή της βραδιάς ο Γιώργος Νταλάρας, αλλά τελικά το θέατρο ήταν ΓΕΜΑΤΟ. Γεμάτο ψυχή, αναμνήσεις, τραγούδι και μάτια να λάμπουν από συγκίνηση και ευτυχία. :rolleyes:

Για μένα ο Γιώργος Νταλάρας απόψε είχε την ευκαιρία να κάνει μία ιστορική συναυλία. Και την έκανε! Τώρα μπορεί και να με "περιλάβετε" οι μεγαλύτεροι και όσοι τέλος πάντων έχουν ζήσει παλιότερες στιγμές. Όμως, για εμάς τους νεότερους, η βραδιά ήταν μοναδική. Τι συμβαίνει τελικά με αυτό το Κατράκειο? Κάτι θα έχει η... αύρα του! :)

Επαναλαμβάνω, από καρδιάς:

Να'σαι καλά Γιώργο Νταλάρα!!!

(Κι ας ξέχασε να μου δώσει αυτό που του ζήτησα... :pity: )

Share this post


Link to post
Share on other sites

ξέρω καλά πώς να είμαι ευτυχισμένη, και στεναχοριμένη, ταυτόχρονα - και τώρα για άλλη μια...

μαθαίνω τώρα τι έχασα, αλλά έχω ακούσει (και δει) την Χαρούλα να πετάει στον αέρα ολόκληρο το Λυκαβηττό με δυο γυρίσματα της φωνής της, και να λέει τέλεια, μα απολύτος τέλεια, αγαπημένα μου τραγούδια του Μάλαμα... τώρα επιτέλους καταλαβαίνω γιατί κάποιος μου την σύστησε, πάνε πεντε χρόνια, σαν the female Dalaras.

....είναι πραγμάτι περίεργο πώς η ευτυχία και η στεναχώρια δεν ακυρώνουν η μία την άλλη......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μαγικός Γιώργος Νταλάρας χτες σε μια μοναδική συναυλία! Ας είναι καλά το Κατράκειο! Ας είναι καλά η Κοκκινιά και ο λαϊκός κόσμος της! Ο Νταλάρας βρέθηκε στις ρίζες του, εισέπραξε την αγάπη και το πάθος του κόσμου και τα ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ!

Τι κι αν το Κατράκειο, λόγω της προχτεσινής νεροποντής ήταν το μισό γεμάτο ; Τις "έρημες κερκίδες" τις γέμισε η ψυχή και το πάθος ενός ιδιαίτερου και πολύ εκδηλωτικού κοινού!

Η βροχή της Δευτέρας δεν επέτρεψε σε πολύ κόσμο να έρθει ξανά και την Τρίτη. Ειδικά, μάλιστα, δεν ήρθαν - όπως με πληροφόρησαν- αρκετά πούλμαν με κόσμο από επαρχία, λόγω της αναβολής της Δευτέρας... Όσοι όμως παραβρέθηκαν(ήταν γεμάτο σχεδόν το μισό Κατράκειο) είχαν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγική συναυλία με ένα - ας μου επιτραπεί η λέξη - "τέλειο κοινό", που γνώριζε όλα τα τραγούδια και χειροκροτούσε από την έναρξή τους, ενώ από τα πρώτα τραγούδια άρχισε να συγκεκντρώνεται μπροστά από την σκηνή και να αγκαλιάζει με την αγάπη του τον Νταλάρα!

Όλα ήταν πολύ καλά, η ορχήστρα και οι υπόλοιποι συντελεστές, αυτή τη φορά μου άρεσαν όλα! :) Και φυσικά ο ίδιος ο Νταλάρας ήταν σε πολύ μεγάλα κέφια! Όταν άκουσα το τραγούδι "Του Έρωτα"(ήταν πολλή βαθιά αυτή η μαχαιριά!!! :rolleyes: ) κατάλαβα τι μας περίμενε...

Το πρόγραμμα ήταν, σε γενικές γραμμές, το ίδιο με τις προηγούμενες συναυλίες(Κέλλη, Κάρπαθο, Ασπρόπυργο, Θεσσαλονίκη), αλλά κάτω από μια εξαιρετικά ζεστή ατμόσφαιρα αγάπης!

Τραγούδησε, όπως γράφτηκε ήδη, εκτός προγράμματος τα : "Αντιλαλούνε τα βουνά", "Η μάγισσα της Αραπιάς" και "Μες στου Βοσπόρου τα στενά"(το τραγούδι αυτό-όπως είπε ο ίδιος- του το ζήτησαν δυο Τούρκοι που ήταν στη συναυλία!).

Ακόμα και στο φινάλε μας επεφύλαξε μια έκπληξη, χαρίζοντάς μας μια εξαιρετική κορώνα στο "Μη μου θυμώνεις μάτια μου", που θύμιζε την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Σταδίου το 1983!

Κι ενώ φάνηκε ότι συναυλία τελείωσε κανονικά κι ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν οι μουσικοί, είδα, με έκλπληξη, τους μπουζουξήδες να ξαναβάζουν τα βύσματα στα μπουζούκια κι αμέσως άκουσα την εισαγωγή του "Τραγουδιστή"! :pity: Αυτό που ακολούθησε ήταν "ένας Νταλάρας από τη δεκαετία του '80"! :razz: Μπροστά στη σκηνή είχαμε μαζευτεί οι "ακραιφνώς νταλαρικοί", αυτοί δηλαδή που έχουμε "μελετήσει" τόσο πολύ τις ερμηνείες του Νταλάρα, που "ζούμε" πλέον γι' αυτές τις μεγαλειώδεις στιγμές...!!! :wow:

Η ερμηνεία του "Τραγουδιστή" ήταν ανεπανάληπτη! Θα τολμήσω να πω, ότι ήταν από τις καλύτερες! Συνδύαζε ένταση, πάθος, τεχνική και εμπειρία σε μια στοιβαρή ερμηνεία που εμένα, προσωπικά με άφησε άναυδο! :music: Ειδικά, επειδή ήμουν σχεδόν από κάτω, έβλεπα και τις εκφράσεις του προσώπου του, ο Νταλάρας το ζούσε με μεγάλη ένταση το τραγούδι!

Ακολούθησε μια "ισπανική" "Φαντασία" με τρελά γυρίσματα και κορώνες που μας σήκωσε από το έδαφος ! :confused: Νόμιζα σε κάποια στιγμή ότι θα σπάσουν και κιθάρα και χορδές από την ένταση και το πάθος! :blush:

Και για το φινάλε μας πρόσφερε τα "Παραπονεμένα λόγια" σε μια εξαιρετικά "νταλαρική" ερμηνεία από τα παλιά!

Θα συμφωνήσω με τον Soc πως ήταν η καλύτερη συναυλία του και νομίζω ότι "υπεύθυνοι" γι' αυτό ήταν το Κατράκειο και το κοινό του. Αυτή τη μεγάλη αγκαλιά και συμετοχή του κόσμου που εισέπραξε μας την ανταπέδωσε με τόκο!

Γιώργο Νταλάρα να είσαι καλά! Να μας χαρίζεις τέτοιες μοναδικές στιγμές! Τις έχουμε ανάγκη!

Υ.Γ.

Στη χτεσινή συναυλία παραβρέθηκαν : η πιανίστρια του Τσιτσάνη, Βαγγελιώ Μαργαρώνη, ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μια βραδιά με έντονες εικόνες και εντυπώσεις !!! Είναι από τις συναυλίες που πραγματικά έχεις χάσει αν δεν την έχεις δει!!! Και έχεις χάσει όχι μόνο τραγούδια αλλά και αυτή την πληρότητα συναισθημάτων που σου αφήνουν οι ερμηνείες του πολλές φορές ερμηνείες που μας θυμίζουν τον γνωστό μας Γιώργο και τον λόγο που μας έχει κάνει και τον έχουμε αγαπήσει τόσο αλλά και από την άλλη να μας δηλώνει πως είναι ακόμα εδώ!!!!

Αν θυμάμαι καλά ίσως ήταν και η πρώτη συναυλία από αυτές που έδωσε μέχρι τώρα (Φλώρινα, Ασπρόπυργο, Θεσσαλονίκη) που έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να του ζητήσει τόσα τραγούδια . Αλλά και η ανταπόκριση του κόσμου μεγάλη και θερμή, την χορωδία του Θεάτρου Γης βέβαια δεν την έχει ακόμα ξεπεράσει κανείς, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη και η χθεσινή συμμετοχή ήταν πραγματικά συγκινητική .

Αξίζει να σημειωθεί και η παρουσία της αξιόλογης κ. Β.Μαργαρώνη την οποία και μας δόθηκε η ευκαιρία να την γνωρίσουμε από κοντά μετά το τέλος της συναυλίας σευχαριστούμε Neck για αυτή σου την προσπάθεια

:)

Τελικά κάτι ήξεραν μερικοί που κατάφεραν τελικά και δεν την έχασαν αυτήν την συναυλία .

:pity::rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ήταν η καλύτερη συναυλία του Νταλάρα που έχω δει ποτέ μου.Ο κόσμος ήταν απλά απίστευτος.Ξεκίναγε να τραγουδάει από την εισαγωγή και τελείωνε όταν τελείωσε η ορχήστρα.Ήταν απίστευτος.Ο Νταλάρας το καταχάρηκε με αποτέλεσμα τις απθεωτικές ερμηνείες που αναφέρατε όλοι πριν.Όλοι μου λέγατε για το Κατράκειο ότι ο Νταλάρας κάνει τις καλύτερες συναυλίες εκεί και ότι δεν πρέπει να το χάσω.Αυτή τη φορά κατάλαβα το γιατί.Είναι ο κόσμος που αποτελεί την κινητήρια δύναμη και ο Νταλάρας απογειώνεται και απογειώνει και εμάς.

Να είναι πάντα καλά και να μας χαρίζει τέτοιες υπέροχες στιγμές!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ανάμεσα σε δυό αγάπες , έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χθεσινή βραδιά για μένα, με το σώμα στο Κατράκειο , και το μυαλό [όταν έλειπε ο Ντάλι από την σκηνή] στον Λυκαβητό , όπου έγινε χαμός από ότι έμαθα.

Τώρα στα τις συναυλίας τα έγραψαν τα παιδιά, έμαθαν οι νεότεροι τι σημαίνει Κατράκειο, και οι παλιότεροι ξαναθυμήθηκαν κάποιες καλές στιγμές, οι οποίες επιτρέψτε μου να πω θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες.

Ναι... ο Νταλάρας είναι εδώ.. διψάει για την αγάπη του κοινού και καλά κάνει.. και ο κόσμος έχει ανάγκη από τέτοιου διαμετρήματος καλλιτέχνες .. και ναι τον λατρεύει ο κόσμος τον Νταλάρα, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Είναι ο αγαπημένος του κοινού εδώ και πολλά χρόνια. Το Κατράκειο το έχω δει και σε καλύτερες στιγμές, ωστόσο και χθές η συναυλία είχε παλμό, ένταση, πάθος, ένα κοινό που ήξερε που πήγε , και τι ήθελε να ακούσει παραγγελιές που για άλλη μια φορά έπεσαν κάτω, αλλά δεν πειράζει εμείς εκει , επιμένουμε , και κυρίως αγαπάμε και σεβόμαστε τον καλλιτέχνη, και την ιστορία του.

Γιώργο Νταλάρα να σ αι καλά.

Υ.Σ Κύριε Νταλάρα είμαστε δύο φίλοι από την Λετονία και θέλουμε να ακούσουμε το ΄΄Εγώ είμαι γιό ς της Κοκκινιάς.΄΄

Τι μόνο οι Τούρκοι θα ζητάνε :lol: :lol: :lol: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Xθες μπορεί να μη γέμισαν οι κερκίδες.Γέμισαν όμως οι καρδιές...

Η χθεσινή βραδιά ήταν η καλύτερη σύνδεση ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν...Ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον του Ελληνικού τραγουδιού...Όλα ήταν υπέροχα... :music::):rolleyes:

Δεν έχω να προσθέσω πολλά...Τα είπαν όλα οι εκλεκτοί φίλοι παραπάνω...Για την ιστορία μόνο , αν και τα τραγούδια που ακούστηκαν χθες λίγο πολύ αναφέρθηκαν, ας παραθέσω το πρόγραμμα της χθεσινής βραδιάς,αφού ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους φίλους για τη ζεστή υποδοχή και τη ζεστή αγκαλιά τους...και τον ’ρη-neck για τη γνωριμία με την υπέροχη Κυρία, τη μάγισσα του πιάνου και του ακορντεόν, Βαγγελιώ Μαργαρώνη....κι αφού ζητήσω συγγνώμη για την εσπευσμένη, λόγω ταξιδιού και κούρασης, αποχώρησή μου από το θέατρο και την παρέα.Δεν πειράζει όμως.Σε τρεις μέρες θα πραγματοποιηθεί η "εισβολή" στην Πελοπόνησσο κι εκεί θα πούμε (και θα πιούμε ) περισσότερα.

1)Oρχηστρικό

2)Έρημα χωριά

3)Φύλλο στο νερό (Μαζί με την Μ.Ασλανίδου)

4)Το μήλο

5)Ένας κόμπος η χαρά μου

6)Όταν πέφτει το βράδυ

7)Τα βεγγαλικά σου μάτια

8)Του έρωτα

9)Καράβια στη στεριά

10)Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν

11)Luna Rossa

12)Κι αν σε θέλω

13)Νύχτα

14)O'mare e tu (Με την Δ.Ολυμπίου)

15)Να με θυμάσαι

16)Ήτανε μια φορά (Με τον Μ.Τζουγανάκη και τις δυο τραγουδίστριες)

17)Το προαίσθημα (Πέρασε καιρός)

18)Το πεπρωμένο

19)Μ'ένα παράπονο

20)Αντιλαλούνε τα βουνά

21)Η μάγισσα της αραπιάς

22)Πού'ναι τα χρόνια

23)Στα χρόνια της υπομονής (Με την Δ.Ολυμπίου)

24)Ότι αγαπώ εγώ πεθαίνει

25)Φύγε κι άσε με (Με την Δ.Ολυμπίου)

26)Τι σού'κανα και πίνεις (Με την Μ.Ασλανίδου)

27)Μες στου Βοσπόρου τα στενά

28)Εγώ θα σου μιλώ

29)Τώρα κλαις

30)Στην αλάνα

31)Καλή τύχη

32)Στο'πα και στο ξαναλέω

33)Σεβάχ ο θαλασσινός (Με τον Μ.Τζουγανάκη και τις δυο τραγουδίστριες)

34)Μη μου θυμώνεις μάτια μου

35)Τι να θυμηθώ τι να ξεχάσω

36)Γιορτή ζειμπέκηδων

37)Ο τραγουδιστής

38)Η φαντασία

39)Παραπονεμένα λόγια

Ζητώ συγνώμη αν υπάρχει κάποιο λάθος στη σειρά.... :confused: Πάντως τα τραγούδια είναι αυτά... :pity::razz::wow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Προσπαθήσατε να μεταφέρετε σε μας τους άτυχους το συναίσθημα της βραδιάς. Ειλικρινά συγκινήθηκα. Οι χώροι,επομένως, επηρρεάζουν τους καλλιτέχνες. Και φαίνεται πως το Κατράκειο και η Κοκκινιά επηρρεάζει καταλυτικά τον Γιώργο. Ευχαριστώ τους φίλους που κάναν τον κόπο -μέσω κινητού- κι άκουσα λίγο και γλυκάθηκε η ψυχή μου. Είναι μεγάλος καλλιτέχνης και μας το αποδεικνύει κάθε φορά. Αλίμονο, ο τελευταίος σπουδαίος.

Και κάτι ακόμα που το χρωστάω στους ανθρώπους της Κοκκινιάς. Στις προηγούμενες εθνικές εκλογές διορίστηκα δικαστικός αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα της Νίκαιας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την γλύκα και την καθαρή ματιά των ανθρώπων αυτής της μεγάλης γειτονιάς. Λες κι ερχόταν από μακριά. Πουθενά δεν συνάντησα τόσο γελαστά μάτια και τόσο ανοιχτές καρδιές. Και φαίνεται και στις συναυλίες . :)

Ελπίζω να βιώσω την διαφορά στο Κατράκειο κάποτε. πώς μούχει ξεφύγει δεν ξέρω... :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η χθεσινη βραδια νομιζω οτι ξεχωρισε απο ολη την φετινη περιοδεια και ισως αγγιξε σε καποια σημεια και την ενταση της Καρπαθου..Ηταν ολα μαγικα οπως παντα αλλωστε.Το κοινο εστω και μικρο στον αριθμο ηταν μια ζεστη αγκαλια που απογειωσε τον Γιωργο για μια ακομη φορα χαριζοντας μας μοναδικες στιγμες..Απο τις λιγες φορες που εχω δει τον Γιωργο τοσο εκδηλωτικο..Ηταν πραγματικα αεικινητος σε ολη τη διαρκεια της βραδιας...Μετα το τελος καθε συναυλιας διαπιστωνω ποσο θαυμαζω αυτον τον ανθρωπο.Ειναι εκεινες οι στιγμες που τα λογια δεν ειναι ικανα να περιγραψουν αυτα που νιωθεις....Να'ναι παντα γερος και να συνεχιζει ετσι οπως μονο εκεινος και ολοι εμεις ξερουμε..ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....ΥΓ.Χαρηκα παρα πολυ που επιτελους καταφερα να σας γνωρισω!!!Ευχαριστω παρα πολυ Χρυσα και Αγνη.Ραντεβου στην Κορινθο!! :rolleyes::)

Share this post


Link to post
Share on other sites
...ΥΓ. Χαρηκα παρα πολυ που επιτελους καταφερα να σας γνωρισω!!! :rolleyes::)

Κι εμείς!!! :pity:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Προσπαθήσατε να μεταφέρετε σε μας τους άτυχους το συναίσθημα της βραδιάς. Ειλικρινά συγκινήθηκα. Οι χώροι,επομένως, επηρρεάζουν τους καλλιτέχνες. Και φαίνεται πως το Κατράκειο και η Κοκκινιά επηρρεάζει καταλυτικά τον Γιώργο. Ευχαριστώ τους φίλους που κάναν τον κόπο -μέσω κινητού- κι άκουσα λίγο και γλυκάθηκε η ψυχή μου. Είναι μεγάλος καλλιτέχνης και μας το αποδεικνύει κάθε φορά. Αλίμονο, ο τελευταίος σπουδαίος.

Και κάτι ακόμα που το χρωστάω στους ανθρώπους της Κοκκινιάς. Στις προηγούμενες εθνικές εκλογές διορίστηκα δικαστικός αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα της Νίκαιας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την γλύκα και την καθαρή ματιά των ανθρώπων αυτής της μεγάλης γειτονιάς. Λες κι ερχόταν από μακριά. Πουθενά δεν συνάντησα τόσο γελαστά μάτια και τόσο ανοιχτές καρδιές. Και φαίνεται και στις συναυλίες . :)

Ελπίζω να βιώσω την διαφορά στο Κατράκειο κάποτε. πώς μούχει ξεφύγει δεν ξέρω... :rolleyes:

Ελίνα πάνω σ' αυτά που έγραψες για τους ανθρώπους της Κοκκινιάς, να προσθέσω ότι ο ίδιος ο Γιώργος Νταλάρας χτες, σε κάποια στιγμή της συναυλίας, είπε το εξής : "Είμαι στην ψυχή Κοκκινιώτης"!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Υπάρχει κάποιος που έκοψε εισιτήριο στο Κατράκειο και δεν το θέλει???

Δυστυχώς το δικό μου, από λάθος, βρέθηκε μαζί με κάτι φωτογραφίες σε άλλα χέρια... :):rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τάσο, και στην ψυχή και στο μυαλό είναι Κοκκινιώτης!! Γι αυτό δεν ξεχνά! Και γι αυτό δεν ησυχάζει. Το συνειδητοποίησα πολύ καλά, τον Μάρτη του 2004.

Νάναι γερός και να αντέχει τους φθονερούς και τους κακεντρεχείς του τόπου μας. Δεν πειράζει, ας δέχεται τιμές σαν αυτή της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε για τους πρόσφυγες και ας αφήνει τους άλλους να λοιδωρούν, θεωρώντας πως ασχολούμενοι με έναν σημαντικό φεύγει η σκουπιδίλα από πάνω τους και στέκεται η χρυσόσκονη...

Νάσαι καλά παλληκάρι Γ.Νταλάρα!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ήταν μια απ' τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει τα τελευταία χρόνια!!! :) Θα ήθελα βέβαια να έβλεπα λίγο περισότερο τον Νταλάρα επί σκηνής, αλλά ωστόσο αυτό που είδα και άκουσα με γέμισε! Ο Νταλάρας ήταν πολύ κεφάτος και η επιλογή των τραγουδιών μου θύμισε πάρα πολύ την πρώτη συναυλία που είχα πάει! (5/3/2000 Περιστέρι) :):D:razz:

Να 'σαι καλά Γιώργο Νταλάρα! Πάντα τέτοια!! :rolleyes::music::music:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κατρακειο .Αυτο το θεατρο εχει μια τεραστια μουσικη ιστορια.Ο Νταλαρας εχει αφησει κ' εκει την δικη του σφραγιδα.Ειμαι απο την Κοκκινια και ξερω πως νιωθει οταν ερχεται εκει να τραγουδισει.Η ψυχη δεν αλλαζει τι και αν μενει στα Β.Π. Ειναι πειραιωτης μαγκας κοκκινιωτης.Αν και παλι ατυχησαμε να ακουσουμε το ξεχωριστο κομματι το εκτος προγραμματος τραγουδι δεν μπορω να μην πω οτι ειναι ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ.Καθε φορα μενω αφωνη.Μενω να αναρωτιεμαι πως μπορει κ' μας καθηλωνει με προβλεψιμο πλεον προγραμμα.Αγαπημενος οτι κ' να μας λεει. Δεν εχει σημασια αν τραγουδαει κοκκινια ασπροπυργο θεατρο γης.Ετσι κ' αλλιως ο θεος ειναι ενας και ιδιος για εκεινους που τον πιστευουν.Κι ο Νταλαρας το ιδιο ειναι για ολους εμας που τον αγαπαμε.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Το Music Heaven ήταν και στο Κατράκειο...  :music:

Φωτογραφίες από τη Συναυλία:

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php...c=7900&forum=18

... οι φωτογραφίες που τράβηξαν η Αγνή και ο Γιώργος είναι κατά πολύ καλύτερες από αυτές..!!!! B);):D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Το Music Heaven ήταν και στο Κατράκειο...  :music:

Φωτογραφίες από τη Συναυλία:

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php...c=7900&forum=18

... οι φωτογραφίες που τράβηξαν η Αγνή και ο Γιώργος είναι κατά πολύ καλύτερες από αυτές..!!!! B);):music:

Ευχαριστώ... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0