marochr

Blogs...

107 posts in this topic

Σκέφτηκα να ανοίξω ένα τόπικ, καθώς πολλές φορές συναντάω blogs που αναφέρονται στον Γιώργο Νταλάρα και δεν είναι κακό να διαβάζουμε κι άλλες απόψεις, άλλοτε ωραίες:) , άλλοτε αστείες:lol: , άλλοτε στενάχωρες:pity: , άλλοτε εκνευριστικές :wow: ...κλπ... κλπ...

Αυτό το ανακάλυψα πριν λίγο...

http://jkpant.blogspot.com/2006/11/blog-post_09.html

Κι άλλο ένα, σχετικά με το cd "Σπάει το ρόδι"

http://provatos.blogspot.com/2006/11/blog-...1511336666.html

Κάτι περσινό. Νομίζω ότι ο Nemo πήρε τις απαντήσεις που έπρεπε (στην πλειοψηφία τους).

http://viennas.net/cs/blogs/nemo/archive/2.../02/01/924.aspx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μόλις τώρα ανακάλυψα αυτό.... :):):)

http://rasoulis.blogspot.com/2006/10/blog-post.html

Επειδή δε θέλω να βρίσω πρωί-πρωί, δε γράφω τίποτα άλλο... :);):pity:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συγνωμη που το βαζω εδω,δεν ηξερα ομως που να το γραψω.... :D:D

Μολις ακουσα στον Μελωδια για ενα blog που αναφερεται στον Αρη Δαβαρακη.

www.prosopa.com

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το μέλος του MusicHeaven mariachi (Στέλιος) καταθέτει μια ενδιαφέρουσα άποψη για τον Νταλάρα, στο blog του, "Θέλω να τα πω".

Συμφωνώ απόλυτα μαζί του... B)

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php...ewPost&pid=7761

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ναι... είναι αυτός ο nixter888 που είναι για δέσιμο... Θέλει ζουρλομανδύα. Κυριολεκτικά ότι λέει είναι αβάσιμο σε μια προσπάθεια να επιχειρηματολογήσει για το πάθος του για τον Νταλάρα. Είναι ένα είδος σχιζοφρένειας. Το κακό είναι ότι έχει καταστρέψει σχεδόν όλες τις συζητήσεις του youtube σχετικά με τα video του Νταλάρα. Απλά εύχομαι και απεύχομαι να μην ανακαλύψει το forum μας...

Απλά σαν παράδειγμα να πω οτι σε κάποια συζήτηση υποστήριζε οτι ο Νταλάρας έχει 7 οκτάβες έκταση φωνής.... Απορώ αν γνωρίζει τι είναι οκτάβα...

Θοδωρή, προτείνω να σβήνεις από τα video σου αυτά τα comments καθώς προσβάλουν και το ίδιο σου το video. Εγώ προσωπικά τα σβήνω την ίδια στιγμή....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εδώ μπορείτε να δείτε πάαααρα πολλά posts από διάφορα blogs, τα οποία αναφέρονται στον Νταλάρα ή απλώς αναφέρουν το όνομά του. Ανάμεσά τους υπάρχουν βέβαια και πάααααρα πολλές αηδίες... :razz: Αλλά ανάμεσά τους υπάρχουν και ωραία από καρδιάς κείμενα. :razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites
ΩΧ!!!

Βρήκε δουλειά η EKOSTEL... :lol:

Αμαν ρε παιδιά... μην τα κάνετε αυτά στην Ekostel-ινα.....

Δεν την λυπάστε καθόλου;;;;;

:lol: :lol: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα γνωρίζω αυτά τα ''ωραία''.Σιγά μην δώσω όμως σε ορισμένους αξία! Έχω αναθεωρήσει, παιδιά!

Ας λένε ό,τι θέλουν... ’λλωστε ο Νταλάρας είναι σαν το δέντρο -το γεμάτο καρπούς- που το πετροβολάνε. Αυτό γίνεται συνεχώς, διαρκώς κι αδιαλείπτως κοντά σαράντα χρόνια. Κι αυτό το ψηλό, γιομάτο καρπούς δέντρο ΑΝΤΕΧΕΙ και ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ! Αυτό δεν θα του το συγχωρήσουν ποτέ, καθώς φαίνεται. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει αυτό το ''δέντρο'' είναι να προσέχει τα διάφορα παράσιτα που υπάρχουν και ''τρώνε'' από αυτό και ζούνε από αυτό.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ένα σχολιάκι για τη στάση -και καλά- του Νταλάρα στο Παλαιστινιακό... Είπα να το βάλω πιο πολύ για την κοινή διαπίστωση ότι ο καθένας είναι "ό,τι να'ναι" σ' αυτό τον τόπο...

http://pontikopagida.blogspot.com/2009/01/...ml#comment-form

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ ξέρω πως ο προηγούμενος Ισραηλινός πρέσβης στην Ελλάδα είχε διαμαρτυρηθεί γαι τις δηλώσεις δύο καλλιτεχνών: του Μ.Θεοδωράκη και του Γ.Νταλάρα. Ίσως γιατί είχε η άποψή τους βαρύτητα.Ο Νταλάρας πάντα ήταν υπέρ της ειρήνης στην περιοχή κι όποτε πήγαινε στο Ισραήλ για συναυλίες δήλωνε την συμπαράστασή του στους μετριοπαθείς και των δύο πλευρών. Και να τονίσω κάτι ακόμα. Στο Ισραήλ πήγε για συναυλίες -για πρώτη φορά-το 1987, μετά από ασφυκτικές πιέσεις χρόνων. Είχε απορρίψει πολλές προτάσεις πριν. Αποδέχτηκε γιατί εξετίμησε την αγάπη αυτου του λαού για την ελληνική μουσική και υποστηρίξε οργανώσεις που αγωνίζονταν για την ειρήνη στην περιοχή. Επιπλέον, αν και είναι λαοφίλητος στην περιοχή δεν απέκρυψε ποτέ τις απόψεις του. ’λλωστε η επίτευξη ειρήνης είναι προς το συμφέρον και των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων.

Σκέφτηκα να γράψω σε αυτό το blog τα παραπάνω κι άλλα ακόμα. Αλλά σε εμπαθείς και κολλημένους πώς να επιχειρηματολογήσεις. Εδώ όταν -όντας στην Αμερική σε περιοδεία κι όχι από την ασφάλεια της Αθήνας- είχε μιλήσει εναντίον του πολέμου στο Ιράκ και της πολιτικής Μπους, κάποιοι στις Η.Π.Α τον λοιδώρησαν και πληρώναν ολοσέλιδες διαφημιστικές καταχωρήσεις που μιλούσαν εναντίον του!! Διακινδύνευσε καριέρα αφού και οι Ελληνοαμερικανοί τον έβριζαν!Τώρα τον Μπους ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουν να τον βλέπουν οι Αμερικανοί και αντιλαμβάνονται τα προβλήματα που τους προξένησε ο πόλεμος και τα ολέθρια λάθη του Μπους. Κι αυτά συνέβησαν στην Αμερική. Θέλετε άλλο ''κόλλημα''; Στην στήλη ''Ματιές'' του Λ.Παπαδόπουλου στα ΝΕΑ, εστάλη μία επιστολή που κάποιος αναγνώστης κατηγορούσε τον Νταλάρα ''επειδή είπε στους Αμερικανούς ''άντε και του χρόνου στο Πεκίνο!'' κι όλα τα άλλα. Δεν κατάλαβε ή δεν ήθελε λόγω εμπάθειας να καταλάβει;Ο Παπαδόπουλος εξηγούσε πως ήταν ειρωνικό το σχόλιo του Νταλάρα και μπράβο του. Αλλά σας λέω πως εάν είναι κακοπροαίρετος κάποιος, τον τίτλο τιμής για τις σπουδαίες δηλώσεις του Νταλάρα τον Απρίλη του 2003 τον μετατρέπει σε χλεύη . Και ,πράγματι, όταν κάνει δηλώσεις τον βρίζουν που ανακατεύεται όταν δεν κάνει δηλώσεις τους φταίει που δεν έκανε δηλώσεις... :( Τι να πεις λοιπόν;;;!!!!!! :pity:http://www.tanea.gr/default.asp?pid=10&ct=...3&artid=4279220

Και η επιστολή που αναφέρω πιο πάνω, δημοσιεύθηκε στις 19.6.2003(σβήνω τα στοιχεία του επιστολογράφου για να αποφευχθούν προβλήματα):

Ο Τ. Β......άς, Θεσσαλονίκη, γράφει:

«H τραγωδία της Βαγδάτης ξεσκέπασε και τον χαρακτήρα μερικών, ως προχθές θεωρουμένων "Αγγέλων της Ειρήνης", του Γιώργου Νταλάρα, συγκεκριμένα.

’κουσον, άκουσον: σε μια συναυλία στο Μανχάταν συνεχάρη τα αμερικανικά στρατεύματα, γιατί κατέστρεψαν τη Γιουγκοσλαβία και το Αφγανιστάν και επίσης τους σφαγείς του Ιράκ!!!

Σου εσωκλείω ένα κομμάτι με τίτλο "Μπράβο Γιώργο", από το σημερινό φύλλο εφημερίδας της συμπρωτεύουσας. Είναι ακριβέστατο, αφού το μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Μπράβο στον Γ. Νταλάρα, αντιμέτωπο με την κατακραυγή της Παγκόσμιας Κοινής Γνώμης;».

Απάντηση: Έχετε λάθος! Ο Νταλάρας είχε το θάρρος να καταγγείλει τους Αμερικανούς μέσα στο σπίτι τους. Τα λόγια του ήταν πεντακάθαρη ειρωνεία. Γι' αυτό και όλοι στην Ελλάδα τού είπαμε «μπράβο»!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γεια σου ρε Ελίνα!!!!! :pity::(:( Κάθε φορά που σε ακούω να αναλύεις τόσο τεκμηριωμένα συγκεκριμένα γεγονότα, θα ήθελα να σε έχω δίπλα μου μπας και βάλουν μυαλό μερικοί-μερικοί.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το πόσο σημαντικός καλλιτέχνης είναι αυτός ο άνθρωπος φαίνεται από το πόσες συζητήσεις ξεκινούν. Συζητήσεις επί συζητήσεων. Συνεχώς, διαρκώς κι αδιαλείπτως...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από το blog του Ηρακλή Οικονόμου "Μουσικά Προάστια":

Όχι άλλο Νταλάρα, Πάριο κι Αλεξίου.

:):):)

Διαβάζοντας το συγκεκριμένο κείμενο έχω να κάνω κάποια σχόλια...

Βασικά αυτό που ενοχλεί τον Ηρακλή Οικονόμου δεν είναι η παλιά γενιά! (γιατί παρακάτω λέει για τη Μαρίζα Κωχ, η οποία ανήκει και αυτή στην παλιά γενιά!) Τον ενοχλούν όσοι από την παλιά γενιά έχουν πέραση ακόμα και σήμερα!

Σχετικά με τον καινούριο δίσκο του Νταλάρα, τον οποίο κατακεραυνώνει στο κείμενό του:

«είναι μέτριος, και εστιάζει σε εντελώς εξω-μουσικά κριτήρια»

«Γιατί δεν ακούω λέξη για τον Κώστα Μάντζιο την ώρα που ο Νταλάρας διασκευάζει το «Απόψε γίνε», τραγούδι που ο Μάντζιος έκανε γνωστό;»

«Ο τελευταίος δίσκος του Νταλάρα περιέχει ένα τραγούδι που είχε μείνει απ έξω από το «Ρεμπέτικο» του Ξαρχάκου. Αποσιωπώ τις εύλογες απορίες μου, π.χ. γιατί να βγει ένα τραγούδι που οι συντελεστές του είχαν παλαιότερα «κόψει», όπως επίσης γιατί να κληρονομεί και το «Ρεμπέτικο» ο Νταλάρας»

-Ποια είναι τα εξωμουσικά κριτήρια, τη στιγμή που υπάρχουν μέσα τραγούδια με πολύ όμορφες μουσικές;

-Ο Μάντζιος μπορεί να έκανε γνωστό(?) το «Απόψε γίνε» όταν βγήκε, αλλά εγώ -και πολλοί άλλοι φαντάζομαι- δεν το ήξερα, από τον Νταλάρα το έμαθα! Και όχι μόνο αυτό: από τον Νταλάρα επίσης έμαθα πως το έχει πει ο Μάντζιος, γιατί το ανέφερε στη Συνέντευξη Τύπου για το δίσκο! ’ρα ο Νταλάρας έκανε καλό και στον Μάντζιο και στο τραγούδι που το επανέφερε στο προσκήνιο!

-Πώς γίνεται να κληρονομήσεις έναν ολόκληρο δίσκο, επειδή είπες ένα τραγούδι που είχε κοπεί; Με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να λέμε πως και ο Μπάμπης Αντωνίου κληρονόμησε το δίσκο «Τα τραγούδια μας» (Μ. Λοΐζου-Φ. Λάδη) επειδή είπε τον «’νεργο» που είχε κοπεί από εκείνον τον δίσκο! Επίσης, το «Δάκρυ με το δάκρυ» δεν το είπε τώρα ξαφνικά ο Νταλάρας! Ήταν να συμπεριληφθεί στο δίσκο «Τα κάτα Μάρκον» (1991) και τελικά μπήκε τώρα. Στο κάτω-κάτω ο Ξαρχάκος για να μην επιλέξει τον Δημητράτο ή τη Λεονάρδου και να επιλέξει τον Νταλάρα, κάτι παραπάνω θα ξέρει από όλο τον υπόλοιπο κόσμο!

«Γιατί ξεχάσαμε την παθιασμένη ερμηνεία του Παντελή Θεοχαρίδη στη «Μικρή Πατρίδα» και γιατί χρειάστηκε ο Νταλάρας για να κάνει γνωστό το τραγούδι;»

Γιατί δεν το έκανε ο Θεοχαρίδης!! για να απαντήσω κι εγώ αναλόγως..

Και εδώ ισχύει ό,τι είπα παραπάνω για το «Απόψε γίνε».

Σχετικά με την προβολή ή όχι της νέας γενιάς:

Ποιοι δεν προβάλλονται; Μήπως όλα τα ραδιόφωνα δεν μας έχουν πρήξει (με την καλή έννοια) με τη Νατάσσα Μποφίλιου; (και καλά κάνουν και μας πρήζουν γιατί είναι αξιόλογη)

Αλλά εδώ έχω να πω το εξής: Δείτε λίγο το ξεκίνημα του καθενός. Η Μποφίλιου που λέω τώρα, έκανε έναν δίσκο με την «Ακρόαση της Μικρής ’ρκτου», και μετά αμέσως έβγαλε προσωπικό δίσκο! Πολύ καλό ξεκίνημα! Για παράδειγμα ο Νταλάρας στο ξεκίνημά του πέρασε από 40 κύματα: πρώτα τον απέρριψαν μερικές δισκογραφικές (Lyra και Columbia νομίζω), μετά ηχογράφησε ένα τραγούδι (την «Προσμονή» δηλαδή), το οποίο αμέσως κόπηκε! Μετά έκανε κάποιες συμμετοχές, μετά έβγαλε προσωπικό δίσκο, ενώ τα προβλήματα με τη λογοκρισία δεν σταμάτησαν! Κι όμως (χάρη στο ταλέντο του και φυσικά χάρη στους συνθέτες που τραγούδησε) ορθοπόδησε και ανέβηκε τόσο ψηλά! Οι νέοι καλλιτέχνες σήμερα δεν περνάνε τέτοια πράγματα! Το ξεκίνημά τους έχει πολύ καλύτερες προϋποθέσεις από αυτό του Νταλάρα, της Αλεξίου, και όλων της παλιά γενιάς! Νομίζω ότι για τους καινούριους είναι ακόμα πολύ νωρίς να λέμε ότι δεν προβάλλονται κλπ! Τι να γινόταν δηλαδή; Να κάνουν μπαμ με το καλημέρα σας; Είναι σαν αυτό που λένε με τη «γενιά των 700»! Όταν ξεκινάς να δουλεύεις, δεν γίνεται αμέσως να παίρνεις ΤΟ μισθό! Και ούτε πια τα 700 είναι τόσο τραγικός μισθός για το ξεκίνημά σου! Η γενιά της μάνας μου και του πατέρα μου δηλαδή πόσα λεφτά έπαιρναν στη δουλειά τους όταν ξεκίνησαν; Πιστεύω πως όλα αυτά, είναι στο γενικότερο πλαίσιο που προσπαθούν να μας πείσουν ότι σαν γενιά είμαστε κακομοίρηδες και δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα! Πλέον το θέμα δεν είναι μόνο μουσικό, αλλά και κοινωνικό, και πολιτικό

Και σχετικά με τους δίσκους που δεν προβάλλονται:

Μήπως δεν υπήρξαν δίσκοι του Νταλάρα οι οποίοι θάφτηκαν; (π.χ. «Έρημα χωριά», «Δάκρυ στο γυαλί»)

Επίσης, σχετικά με το κατά πόσο οι παλιοί κόβουν το δρόμο των καινούριων:

Όταν ξεκίνησαν ο Νταλάρας και η Αλεξίου, μεσουρανούσαν ο Μπιθικώτσης, ο Καζαντζίδης, η Μοσχολιού, η Μαρινέλλα Αυτοί δηλαδή πώς κατάφεραν και βγήκαν στην επιφάνεια και δεν τους καπέλωσαν οι παλιοί;

«Ας συμβιβαστούμε επιτέλους με την ιδέα ότι ο Σαββόπουλος τελείωσε δημιουργικά, όπως και ο Ξαρχάκος, όπως και ο Μαρκόπουλος.»

Με τη μόνη διαφορά ότι αν αυτοί γράψουν σήμερα ένα τραγούδι, θα είναι πολύ μεγαλύτερο από όλα όσα γράφουν οι νέοι τραγουδοποιοί!

«Δεν γίνεται, τέλος, να δηλώνει ο Μητσιάς σε συνεντεύξεις και δελτία τύπου ότι εξέδωσε δίσκο για να βοηθήσει τους νέους δημιουργούς, και να μην επισημαίνει κανένας πώς οι νέοι δημιουργοί βοηθάνε αυτόν! Χάρη τους κάνει, δηλαδή;»

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μη βλέπει κάποιος το πόσο βοηθάει έναν νέο συνθέτη το να ερμηνεύσει τραγούδι του ο Μητσιάς, ή κάποιος άλλος από τους μεγάλους μας ερμηνευτές! Με αυτόν τον τρόπο θα τον μάθει ο κόσμος και θα τον έχει υπόψη του ως καλό δημιουργό στον οποίο θα δώσει την προσοχή του! Για τον Μητσιά δεν θα είχε μεγάλη διαφορά: ένα ωραίο τραγούδι λιγότερο

Επίσης, το ότι οι λάθος επιλογές των νεότερων κατακρίνονται ενώ των παλιών όχι, είναι απλώς ψέμα:

Μήπως ο Νταλάρας δεν έχει ακούσει τα σχολιανά του για τα «Latin»; Από το 87 που έκανε το δίσκο μέχρι ακόμα και σήμερα, υπάρχουν πολλοί που δεν κοιτάνε ότι ο Νταλάρας έβγαλε τη «Μεσόγειο» όπου συνεργάστηκε με μεγάλους ξένους καλλιτέχνες, αλλά κάθονται και λένε ακόμα αρνητικά για τα «Latin»! ή μήπως δεν γκρίνιαζαν πολλοί για το «Ως την άκρη του ουρανού» σου και τη συνεργασία της Αλεξίου με τον Θεοφάνους;

Συνεχίζεται στην επόμενη σελίδα...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συνέχεια...

Δύο σχόλια-ατοπήματα:

«Γιατί η Αρετή Κετιμέ έπρεπε να έχει μπάρμπα στην Κορώνη για να βγάλει - επιτέλους!!! - προσωπικό δίσκο;»

Τα CD-Single δεν είναι προσωπικοί δίσκοι;;; Και επιπλέον για ποιόν μπάρμπα στην Κορώνη μιλάμε;! Ο Νταλάρας ήταν αυτός που την βοήθησε να μπει στη δισκογραφία, όταν την κάλεσε να συμμετέχει -πολύ μικρή- στις εμφανίσεις του στο Ζυγό το 2001-02 συστήνοντάς την στο ευρύ κοινό, και επίσης έκανε την παραγωγή στον πρώτο της δίσκο το 2003!! (CD-Single «Το τραγούδι της Αρετής»)

«Ως πότε θα κάνει ο Γεράσιμος Ανδρεάτος δεύτερη φωνή στον Νταλάρα στο Μέγαρο;»

Το μεγάλο λάθος είναι ότι ο Ανδρεάτος δεν έκανε δεύτερες στον Νταλάρα, αλλά συμμετείχε ισότιμα στις παραστάσεις! Και επί πλέον, θυμηθείτε τι είχε πει ο Ανδρεάτος στην εκπομπή «Κοίτα τι έκανες» στις 5/6/2004 και πόσο πανευτυχής ήταν για αυτή την πρόταση του Νταλάρα!

Επίσης λάθος, το σχόλιο που κάνει για τα ράφια των δισκοπωλείων, και ειδικά που αναφέρεται συγκεκριμένα στα Metropolis!

«Δεν γίνεται να βρίσκεις τις προθήκες του Metropolis στρωμένες με δεκάδες αντίτυπα του νέου δίσκου της Αλεξίου, και να μη βρίσκεις πρώτο τραπέζι πίστα το «Φαγιούμ» του Νεοκλή Νεοφυτίδη»

Για του λόγου το αληθές, πήγα σήμερα στο καινούριο Metropolis της Πανεπιστημίου, και το «Φαγιούμ» βρίσκεται στις νέες κυκλοφορίες, παρόλο που κυκλοφόρησε πέρυσι!! Δεν είναι όμως πολύ λογικό να έχουν περισσότερα αντίτυπα του δίσκου της Αλεξίου αφού κυκλοφόρησε τώρα;;

Αυτό που διάβασα και μου άναψαν τα λαμπάκια:

«Είναι υποχρέωση κάθε προβληματισμού να προτείνει και λύσεις. Ιδού μία: άμεση απόσυρση της παλιάς φρουράς μέσω ανοιγμάτων. Ανοίξτε τα παράθυρα (δηλαδή τις σελίδες των περιοδικών, τα στούντιο, τις ραδιοφωνικές εκπομπές) στο νέο αίμα, σε νέους ερμηνευτές.»

Κανείς δεν βλέπει ότι με αυτή την άμεση απόσυρση θα μείνει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ;;;;;;;;;

Τέλος, για να έχουν ο Νταλάρας και η Αλεξίου τόσο μεγάλο κοινό σήμερα, σημαίνει πολύ απλά ότι είναι οι καλύτεροι! Είναι δυνατόν τόσες χιλιάδες κόσμος να κάνουν λάθος;

Επίσης, κάτι που με εξόργισε είναι κάποια προκλητικά σχόλια κάποιου που λέει πως όσοι ακούμε την παλιά γενιά είμαστε ακροατές-πτώματα και δεν το ξέρουμε!!

Το συγκεκριμένο επιτρέψτε μου να το πάρω προσωπικά! Είμαι 23 χρονών! Ε όχι, δεν μπορείς ρε φίλε να με λες εμένα πτώμα!!!!!

Ζητώ συγνώμη για το κείμενο-σεντόνι...

όπως επίσης και για τα 2 posts, αλλα λόγω έκτασης δεν το εμφάνιζε σε ένα.. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χρύσα μήπως θα ήταν πολύ καλό να κοινοποιήσεις τις απόψεις σου στο εν λόγω blog;

Προσωπικά συμφωνώ και με εκφράζουν απόλυτα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα το κάνω σύντομα...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολύ σωστός ο σχολιασμός σου για το κείμενο του Ηρακλή Οικονόμου. Συμφωνώ απόλυτα.

Εκτός από τα πολλά λανθασμένα και άδικα που γράφει ο Ηρακλής Οικονόμου, φαίνεται να ξεχνά το κυριότερο, ότι δηλαδή οι τραγουδιστές δεν είναι αυτοκίνητα για να αποσύρονται με νόμο, αλλά καλλιτέχνες που τους θαυμάζει και τους αγαπά ή όχι το κοινό, χωρίς κανείς να το υποχρεώνει γι αυτό. Ούτε τον ίδιο φυσικά να ακούει ή να αγοράζει cd του Γ. Νταλάρα ή της Χ. Αλεξίου. Αυτοί πέτυχαν όσα πέτυχαν, πέτυχαν να ξεπεράσουν και πολλούς από τους μεγάλους της παλαιότερης γενιάς, γιατί το άξιζαν και γιατί δούλεψαν και δουλεύουν πολύ, πολύ περισσότερο, παρά τις αναγνωρισμένες ικανότητές τους, από πολλούς νεότερούς τους.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Προσυπογράφω,Χρύσα!

Είναι να απορεί κανείς με μερικούς ανθρώπους... Πώς τα κόβουν και τα ράβουν κατά πώς τους βολεύει... ''Υποκλίνομαι'' σε αυτό και μόνο! :blink: Τέτοιος καημός και λύσσα να στείλουν τους αληθινά σπουδαίους για απόσυρση...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...