Apostolis

Είπαν για τον Γ.Νταλάρα...

1,091 posts in this topic

Ωραία!! Μία καλή ιδέα είναι.. οι απόψεις του Ρασούλη να μπουν στο topic "Greek humor", μιας και οι απόψεις του προκαλούν γέλιο!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ας βάλω προς το παρόν κάτι πιο "ανώδυνο".Δεν είναι ακριβώς γνώμη για τον Νταλάρα αλλά νομίζω πως έχει ενδιαφέρον.

Λέει λοιπόν ο Γιάννης Ντουνιάς σε συνέντευξή του στο νέο "Λαικό τραγούδι".

Ερ: Τι μεροκάματο έπαιρνες τότε;

Γ.ΝΤ:" Έπαιρνα 50 δραχμές, καλά λεφτά τότε...Μετά δούλεψα στην Καβάλας στο μαγαζί ενός Μανιάτη και μετά με την Γκρέυ στην Πλάκα, απέναντι από του "Μοστρού", μαζί και με τον Νταλάρα και τον Βύζα μπουζούκι. Εγώ έπαιζα και κιθάρα στο πάλκο. Στη Γκρέυ άρεσε η φωνή μου , της θύμιζε τον Καζαντζίδη και φωνάζει τον Μάτσα να μ'ακούσει.Στο μεταξύ εξακολουθούσα να λέω Καζαντζίδη εγώ.Έρχεται λοιπόν ο Μάτσας, ακούει εμένα ακούει και τον Νταλάρα κι αντί να πάρει εμένα πήρε τον Νταλάρα.

Βρε Καίτη της λέει: "Καζαντζίδη έχουμε, Μπιθικώτση δεν έχουμε..."

Και σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξης:

Eρ: Πως έγινε η συνεργασία σου με τον Ζαμπέτα;

Γ.ΝΤ: Ήταν να δουλέψουμε με τον Καραμπεσίνη μια σαιζόν, αλλά δεν έγινε η συνεργασία και έμεινα χωρίς δουλειά, ενώ με είχε ζητήσει η Μαρινέλλα και είπα όχι.Έτσι πήρε τον Νταλάρα...

Τέλος πάντων σκέφτηκα τον Ζαμπέτα, που δούλευε στις "Αναμνήσεις" στην οδό Βουλής". κλπ κλπ

''Τον θαυμάζω πολύ! Όμως ο Γ.Νταλάρας έχει ένα ελάττωμα: αποποιείται τις ευθύνες του.''

Τάδε έφη κ.Αντ.Ρέμος σε συνέντευξή του στον Ν.Μωραίτη και στο περιοδικό ELLE (Μάρτης 2007).

''Τον θαυμάζω πολύ! Όμως ο Γ.Νταλάρας έχει ένα ελάττωμα: αποποιείται τις ευθύνες του.''

Τάδε έφη κ.Αντ.Ρέμος σε συνέντευξή του στον Ν.Μωραίτη και στο περιοδικό ELLE (Μάρτης 2007).

Δεν ήξερα το ρήμα «αποποιείται», και αφού πρώτα είπα να μην το ψαξω στο λέξικο επειδή ένα μόνο μπορεί να σημαίνει (τον ξέρουμε τον Νταλάρα με τις ευθύνες του!), μετά μου άρεσε η ιδέα να μάθω κι από τον Ρέμο μια λεξούλα, άνοιξα τον λεξικό, και βρήκα οτι η σημασία του «αποποιούμαι» είναι ακριβώς το αντιθέτο απ' ό,τι νόμισα.

Συμπέρασμα: να μια λέξη που δεν πρόκειται να ξεχάσω εύκολα...

Ερώτηση: πλάκα μας κάνει ο Ρέμος;

1 person likes this

Ερώτηση: πλάκα μας κάνει ο Ρέμος;

Αχαχαχχαχααχαχα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γεια σου ρε Geeske!!! Με έκανες και γέλασα!! :lol: :lol: :lol: :lol: Μπράβο!! :lol:

Πάντως... γενικά μπορεί να έχει άδικο ο Ρέμος,... ειδικά όμως (εννοώ σχετικά με την συνεργασία τους) ίσως να πικράθηκε με αυτά που δήλωσε ο Νταλάρας ύστερα από την συνεργασία τους. Λογικό το βρίσκω να πικράθηκε. Δεν είπε και λίγα ο Νταλάρας.

Για να μην παρεξηγηθώ.. εννοώ οτι συμφωνώ με όσα είπε ο Νταλάρας,

όμως το βρίσκω λογικό να αισθανθεί άσχημα ή ακόμα και να παρεξηγηθεί ο Ρέμος (και ο κάθε Ρέμος που θα ήταν στην θέση του).

αποποιείται

Τάδε έφη κ.Αντ.Ρέμος

:D:D:pity:

Mπράβο πρόοδος...

Επιτέλους άρχισε να μαθαίνει να μιλάει ελληνικά...Καιρός ήταν...

:lol: :lol: :lol:

Με τις απόψεις του Ρασούλη για τον Θείο τι γίνεται;;; :D:D

Γίνεται ότι δεν ξέρω αν θα πρέπει να τις βάλω ή να μην τις βάλω ή να τις βάλω στο Greek Humour.

Στο τέλος θα τις βάλω στον κ--ο μου... :lol: :lol: :lol:

Δεν έληξε η ψηφοφορία;;;;

Δημοκρατικά τελείως - να τις γράψεις! :D

’λλωστε, ακούμε τόσα για το Θείο καθημερινά :D

τι και αν ακούσουμε /διαβάσουμε και τις απόψεις του Ρασούλη;;; :music:

Να αλλάξουμε γνώμη για τον Νταλάρα :pity:ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

όσο καλά και να κρατεί η τακτική του Γκέμπελς από τους απανταχού γνώστες... :music::music:

Πικράθηκε ο Ρέμος για όσα δήλωσε ο Γιώργος για την συνεργασία τους τον Νοέμβρη του 2005, Αποστόλη; Και δεν πικράθηκε ο Νταλάρας που ,λίγο μετά το τέλος της συνεργασίας τους, ο Ρέμος δεν εδέησε να τιμήσει τον μέχρι πριν λίγο συνεργάτη του στις συναυλίες του Ηρωδείου με την Pontes ή στις παραστάσεις του Οιδίποδα(καλοκαίρι του 2005); Αλλά πού να ξέρει από αβρότητες ο Αντώνης...Θα πρέπει να ξέρει όμως πως κάτι τέτοιες λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Και δεν αναφέρομαι στο επαγγελματικό αλλά στο -καθαρά- ανθρώπινο επίπεδο. Όσο για την βελτίωσή του στα ελληνικά, το σωστό είναι ''αποποιούμαι των ευθυνών μου''(γενική).

Για τον Ρασούλη παιδιά επιμένω πως εφόσον στα δικά τους sites πνίγουν την άλλη άποψη ,δεν πρέπει να δώσουμε βήμα στις εμμονές τους και στην γελοιότητά τους. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Και δεν τίθεται θέμα να αλλάξουμε γνώμη εμείς για τον Νταλάρα, μαθαίνοντας τις γνωστές δηλώσεις του αυτοεξόριστου -κατά δήλωσή στο αεροδρόμιο της Μίκρας- στην Ισπανία Μανώλη (τα μάθατε, γύρισε σε ένα μήνα).

Επιπλέον, το θεωρώ άκομψο.

Πικράθηκε ο Ρέμος για όσα δήλωσε ο Γιώργος για την συνεργασία τους τον Νοέμβρη του 2005, Αποστόλη;

Ελίνα.. Ήταν Νοέμβριος του 2004... Πέρασε κιόλας τόσος καιρός... :D:D:pity:

Και δεν πικράθηκε ο Νταλάρας που, λίγο μετά το τέλος της συνεργασίας τους, ο Ρέμος δεν εδέησε να τιμήσει τον μέχρι πριν λίγο συνεργάτη του στις συναυλίες του Ηρωδείου με την Pontes ή στις παραστάσεις του Οιδίποδα(καλοκαίρι του 2005);

Όταν λες, να τον τιμήσει ο Ρέμος.. εννοείς να πήγαινε να τον δει σαν θεατής στο Ηρώδειο? Γιατί,... ξέρει κατά που πέφτει το Ηρώδειο?:lol: :lol: :lol:

Εγώ πάλι πέσ' το μαζοχισμό ή όπως αλλιώς θες,

προτιμώ να ακούω/διαβάζω και την άλλη πλευρά.

Όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά να...

Απορώ τι έχει κανείς να πει για έναν άνθρωπο

που και σαν καλλιτέχνης αλλά και σαν άνθρωπος είναι άψογος.

Κρίνει το έργο του; τις συνεργασίες του, την έκθεση της οικογενειακής

του ζωής στα ΜΜΕ, τους κακούς του τρόπους, την έλλειψη πνευματικού επιπέδου... τί είναι αυτό που μπορεί να του προσάπτει;;;;

’λλωστε και οι Κατσιμιχαίοι δεν έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα, αλλά

οι απόψεις τους εκτέθηκαν και διαβάστηκαν από τα μέλη του forum.

Για να μη σου μιλήσω για ανωτερώτητα, αφού αν στο δικό του forum επιβάλλει λογοκρισία εμείς μπορούμε και αναφέρουμε ο,τιδήποτε έχει σχέση με το Θείο.

’κομψο θα ήταν να το βάζαμε στο Greek Humor δείχνοντας ότι δε σεβόμαστε μιά άποψη που είναι διαφορετική με τη δική μας

ή μη τεκμηριωμένη.

Αν και πάλι νομίζω πως ο Θανάσης θα αποφασίσει τελικά.

Αποστόλη, ήταν 30 Νοεμβρίου 2005 ,κατά την διάρκεια της συν.τύπου για την έκδοση του cd ''Μεσόγειος''. Ελεγμένο. Τότε έγιναν οι δηλώσεις του Γιώργου για τον απολογισμό της συνεργασίας του με τον Ρέμο. Στο περιθώριο αυτής της συν.τύπου. Ακολούθησαν κι άλλες συνεντεύξεις όπου αναφερόταν στο θέμα.

Τον Δεκέμβρη του 2004 άρχισαν οι εμφανίσεις στην Αρένα.

Αναφέρθηκα στην χρονική ακολουθία των γεγονότων και των δηλώσεων. Και ποιος σύμφωνα με αυτά θα έπρεπε να νιώθει -ας πούμε -πικραμένος. :D

OK .. νόμιζα οτι αναφερόσουν πότε έγιναν οι εμφανίσεις στην Αρένα.. :D:D

Γιατί,... ξέρει κατά που πέφτει το Ηρώδειο?:lol:  :lol:  :lol:

Ο Ρέμος έχει τραγουδήσει στο Ηρώδειο. :D

Καλά... μην βαράς... :lol: :pity: Humor κάνουμε! Αμέσως.. να υπερασπιστείς τον Αντωνάκη! :D:D

Επειδή δε θέλω να τις γράψω και μετά ν'αρχίσουν από κάτω οι γκρίνιες και τα σχετικά, "γιατί τά'γραψες" κι  "εδώ είναι Forum του Νταλάρα" ή "τι δουλειά έχουν αυτά εδώ" και διάφορα τέτοια, γράψτε αν θέλετε να τα βάλω ή όχι.

Εγώ θα ήθελα να τις διαβάσω... Εξάλλου ποτέ δεν κατάλαβα την κόντρα τους.

Όσο για τις εμμονές Ελίνα, οι περισσότεροι ή έστω ένα σημαντικό κομμάτι του φόρουμ έχει τις δικές του εμμονές, αλλά ποτέ δεν τέθηκε θέμα του να μην εκφράζουν τις απόψεις τους.

Τέτοιος καϋμός για τις απόψεις του Ρασούλη... Προσωπικά εξέφρασα τις απόψεις μου και την έντονη αντίθεσή μου. Και αρχίζει να με ενοχλεί όλο αυτό. Δεν κάνω κουμάντο όμως κιόλας. Αυτό είναι ξεκάθαρο.Ο καθένας είναι ελεύθερος να βάλει στο forum ό,τι θέλει. Και ελευθερία υπάρχει και δημοκρατία.

Κι έχω κι εμμονές. Που ελπίζω να μην ενοχλούν τόσο και να μην αγγίζουν την γελοιότητα. :huh:Τουλάχιστον προσπαθώ.

Νομίζω ότι κι ο δημιουργός της σελίδας, ο Νικόλας, έχει τις ίδιες "εμμονές". Αν θυμάμαι, σε παλαιότερα πόστς του, έχει εκφράσει την άποψη ότι δεν θα δεχτεί στο φόρουμ την κριτική "επιπέδου Ρασούλη".

Υπάρχουν και τα ΡΜ παιδιά ...

Αψογος δεν ειναι κανεις,ολοι εχουν(εχουμε) ελαττωματα :huh:

Ας μην το ξεχναμε αυτο....

Οσο για τις δηλωσεις,νομιζω πως το καναμε μεγαλο ζητημα ;) δεν λυνουμε πια και το Μεσσανατολικο ;)

Μια καλη ιδεα ειναι του Τασου...τα pm....

Αψογος δεν ειναι κανεις,ολοι εχουν(εχουμε) ελαττωματα ;)

Ας μην το ξεχναμε αυτο....

Γίνομαι υπερβολική όπως πάντα εεεεε;;;;;;:huh:

Απλά, στα πρότυπά μου παραβλέπω τα στραβά

για να ανεβάζω τον πήχη!!!!!!!!!

Και μάλλον έχεις δίκιο και για το Μεσανατολικό.

Αρκετά ασχοληθήκαμε.:blink:

Στο κάτω κάτω αν θέλω τόσο να μάθω τις δηλώσεις του

Ρασούλη τα βιβλιοπωλεία είναι ανοιχτά! ;)

ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ

"Τώρα, αν με ρωτήσεις για τις κορυφές του ελληνικού τραγουδιού, Νταλάρας χωρίς δεύτερη κουβέντα. Και μετά ο Μπιθικώτσης, στα νιάτα του.".

ΒΗΜΑGΑΖΙΝΟ, τεύχος 15(21-1-2001) σελ. 28

ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

"-ΕΡΩΤΗΣΗ : Η πολύχρονη συνεργασία σου με τον Γιώργο Νταλάρα έχει επιδράσει πάνω στη δουλειά σου ;

-ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ναι, παρακολουθώντας τον τρόπο που δούλευε, έχω πάρει πολλά θετικά στοιχεία από το Γιώργο. Αλλά "σχολείο" είναι κάθε συνεργασία με μεγάλο τραγουδιστή.".

-ΕΡΩΤΗΣΗ : Διάφοροι όμως, υποστηρίζουν ότι ο Νταλάρας είναι "δύσκολος" συνεργάτης κι εγωιστής.

-ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Δεν θέλω να κρίνω τους συνεργάτες μου. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα και τους ανθρώπους από τη δική του σκοπιά και με τα δικά του κριτήρια. Για μένα ο Γιώργος ήταν πολύ καλός φίλος και συνεργάτης όλα αυτά τα χρόνια. Πάντως, είναι μεγάλη υπόθεση να είσαι δίπλα σ' ένα μεγάλο τραγουδιστή. Γιατί, άλλος με το πάθος του, άλλος με την τεχνική του μπορεί να "κτίζουν" σε σένα και να καλλιεργούν τα δικά σου στοιχεία. Το ίδιο συμβαίνει και με τους συνθέτες.".

*"Η ΒΡΑΔΥΝΗ", 16-2-1987(συνέντευξη στον Γιώργο Τράγκα)

Όσον αφορά το θέμα του βιβλίου του Μανώλη Ρασούλη αφού πρώτα ζητήσω συγγνώμη για τη μικρή αναστάτωση, και αφού σχεδόν τέλειωσα την ανάγνωσή του , σκέφτηκα πως μάλλον είναι καλύτερο να μην μπουν σ'αυτό το topic όλες αυτές οι απόψεις, γιατί μόνο αναστάτωση τελικά θα προκαλέσουν.

Βέβαια θα περίμενα περισσότερες γνώμες εκτός από των 7-8 ατόμων που εξεδήλωσαν τη θετική ή αρνητική τους γνώμη.

Το σημαντικότερο όμως στοιχείο που με αποτρέπει είναι πως τελικά ο Ρασούλης,όπως φαίνεται από τα γραπτά του, θεωρεί υπεύθυνους για όλα τα κακώς κείμενα στην Ελληνική μουσική πραγματικότητα , τον Νταλάρα και τον Μάτσα.

Οι αναφορές του στο βιβλίο είναι πολύ περισσότερες απ'αυτές που είχα διαβάσει στην αρχή. Και μόνο το γεγονός ότι στις περισσότερες τον αποκαλεί "ο ακατανόμαστος", νομίζω πως είναι αρκετό έτσι ώστε να αποτρέψει την παράθεση των αποσπασμάτων σ'αυτό το site.

Όποιος φίλος θέλει πάντως , το βιβλίο είναι στη διάθεσή του...

Θα παραθέσω μόνο ένα μικρό απόσπασμα, στο οποίο πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι προσβλητικό.

Το μικρό αυτό σημείωμα βρίσκεται κάτω από τους στίχους του τραγουδιού "Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η αγάπη μένει".

"Ηχογραφώντας αυτό το άσμα ο τραγουδιστής Νταλάρας το είπε 40 φορές για το πει υπερτέλεια.Τότε του είπα χαριτολογώντας ότι τόσες φορές που τό'πες , άντε θα γίνει κάνας σεισμός.Εκείνο το βράδυ έγινε ο μεγάλος σεισμός στην Αθήνα , που συγκλόνισε τη Στερεά Ελλάδα και έπαψε να'ναι στερεά".

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...